Gratulerar Jannike!

2014



Hejhej! Igår kl 14 så for jag till Jannikes och vi åt världens godaste smörgåstårta! Sen pratade vi och Johan och Stani kom dit en sväng. Vi var där några timmar och 5 tiden for vi till Lucas på förfest. Så vi väntade på vår skjuts i ca 6 timmar, så det blev allt för lång förfest. Hann ju nyktra till dessutom så även fast vi fick goda skratt på kvällen så var det ända dåligt. Halv 12 så var vi i Åminne, hade stannat på hämbörgör och likaså gjorde vi på hemvägen. Kvällen gick fort vid Åminne och hann inte träffa så mycket folk, lite nya menmen. Kom hem 4 tiden på natten och då var man trött haha.
 
Vaknade halv 2 idag och gick ut och solade direkt efter ett samtal. Härregud det är 27,5 grader varmt här! Man vill ju gå i shorts men vågar ändå inte acceptera att sommaren är här ;D. Så nu åt jag just lite makaroner och ska slöa hela dagen.
 
Grattis Jannike! Vart sent dehär nu men hoppas du fick en treevli fördelsedag! Ångrar inget att jag blev kompis med dej, har fått så himla många minnen med dej! Älskar dej och kommer alltid finnas när du behöver mej! Tae lungt nu tå due byxmyndig pussäää <3
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?