Du har fått ett hjärta

2014



Varför dra ett respektlöst skämt när det faktiskt sårar en människa, vad vinner du på det?
 
Måste en människa banta för att bli värdefull? Måste en människa äta mera för att bli värdefull? Nej, det spelar verkligen ingen roll för du är vacker som du är! Måste en människa sminka sig för att bli vacker? Måste en människa vara lång för att vara snygg? Måste en människa vara kort för att vara söt? Nej, det spelar verkligen ingen roll för du är underbar precis som du är. 
 
Hos alla så finns det en mening. En mening som sårar. En mening som sårar dig innerst inne. Kanske så vet du redan vilken. När någon säger ett ord, ett fult ord som gör ont att höra. Så då känner du det i ditt hjärta, du kanske inte märker det men det känns. Det kanske får dig att känna att du vill slänga ut en hel ordhög med fula ord åt människan som sårat dig. Men kom alltid ihåg, att personen som sårat dig kanske inte menade något sårande, kanske bara ett skämt. Ett respektlöst skämt. 
 
Varför inte hitta det positiva hos andra istället för att söka efter det negativa? Du vet själv att du, ja just precis du har svaga sidor hos dig. Men det gör dig inte till dålig, ful eller konstig. Du är fortfarande värdefull för alla positiva egenskaper hos dig. Du har fått ett hjärta, ett hjärta som säger ifrån och säger till. Ett hjärta som visar vägen. 
Låt ingen annan styra dig dit du är påväg, det är ditt liv.
 
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?