Marabou pepparkakshus

2015



 
 
 
 
 
 
Ett tips till chokladälskaren ♥
 
Varje år så brukar vi göra ett pepparkakshus till december men ingen vill äta upp det senare. Så i år kom mamma på att vi kunde göra ett pepparkakshus av Marabou chokladplattor. Så vi köpte 6 chokladplattor och skar ut delar ur dem, sedan dekorerade vi med vitchokladsås och Marabous "Non stop" karameller. Alltså suuuper gott! Varje gång jag går förbi köksbänken så står det där och glor på mig, jag kommer snart inte kunna hålla mig mera. När jag var liten så gick jag alltid och smyg åt av karamellera på taket, haha. Vi brukade ha M&M's karameller på taket förut men jag hatar dem egentligen, blöö. 
 
Idag märkte jag hur mycket jag trivs på praktiken, personalen kunde inte vara snällare och trevligare! Det är verkligen synd att jag bara har ca 2 veckor kvar, men jag måste erkänna att jag vill bo med min favorit sötnos Emma igen.♥ När jag bodde med henne så skrattade vi oss ALLTID till sömns varje natt, orkar dessutom inte se på PH ensam mera. Men nästa vecka så är det finalvecka, sådetså. 
 
Imorgon har jag kvällsskift och då slutar jag 21:15 och därefter så hoppas jag att Alexander kommer och hälsar på mig så att vi kan fara till Vasa dagen efter. Det ska bli så mysigt att åka på min första brunch, bloggbrunch dessutom ^^. Sedan ska jag S.H.O.P.P.A.
 



Sanna

http://cocovanilla.blogg.se/

Mums! :D Ha en fin kväll :)


Feellencia

http://feellencia.blogg.se

Såå fint! Älskar fönstret!


Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes

snarare chokladhus än pepparkakshus:P


mammatillmirakel.blogg.se

http://mammatillmirakel.blogg.se/

Detta måste jag bara göra. Är helt tokig i marabou. Sitter tom och äter det nu. Ha en fin kväll.


daniela

http://ddanielas.blogg.se

alltså drömmen!!!


Nikita ♥

http://bynikita.blogg.se/

ååh så fin!







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?