God lillajul!

2013



Hej, har inte bloggat på en stund nu, sry. Men har inte alls haft tid. I torsdags så var jag till Vasa och shoppade, fick hem några användbara plagg. Partytröja, läderbyxor, fake Jeffrey Campbell skor osv. Och igår så skulle jag egentligen ha åkt till Vörå men blev nog Oravais till slut. Blev ju slagsmål efter att Amigo hade stängt mellan oss och utlänningarna. Nåja ingen skadades ju nå farligt så..
Ikväll blir det att festa i Komossen med vännerna. Åker dit med Jannike och Johan tror jag.  Har fiiliis till 100 så får hoppas på en bra kväll!
 
 
 


Vad blank is kan göra...

2013



Onsdag... finns fortfarande inte mycket att berätta. Vi funderade på julprogrammen som alla nior brukar ha på julfesten, vi tänkte skriva "julklappslistan" men iår kommer vi inte ha någon och knappast de kommande åren heller. P.g.a dold mobbning via den. Nåja, Jere kom till mig efter skolan och vi började julpynta och städa mitt rum, hihi du är bäst! Fick upp några saker, haha sen så gick ju gardinerna sönder! Har fått mig en hel del skratt idag också, föreställ dig själv hur det ser ut när en katt springer på blank is. Haha sötnos!  När jag gick med Jannike, Filip och Emelie till S-market så såg vi först en pojke med cykel som föll på isen när en av hans kompisar pratade med honom (hahaha) och sen så föll en flicka från skolan. Hah ojoj jag och Jannike var tvungen att gå i armkrok hela vägen tillbaka! Heh nåjaa, det fanns visst en del att berätta! :D
 
Haha dagens:
 


Pinsamma tisdag

2013



Hej! Har haft lite svårt att hinna blogga på sistone, har bara spelat hela tiden, haha. Moppeläsandet går sämre än sämst. Och ikväll hinner jag inte öva heller utan jag ska se på eclipse, eftersom jag inte hann se den igår. Och sedan spela tills jag somnar. Har inte så mycket att säga idag heller, åker kanske på fest med Jannike i helg, det är ju lillajul, visst? Haha oj nu minns jag ju! Jag spillde ju ut mitt fulla mjölkglas i skolan där man höll på att plocka åt sig maten, haha någon måste ju ;). Sen så spelade vi ping pong på gymnastiken så jag, Jannike och Felicia var ju så proo så vi vann, haha tävlade typ så vi fick lite choklad! Nåja har varit ut och fotograferat så lite bilder kan ni ju få! :)
 
 
 
 
 
 


Det känns som att du ska försvinna

2013



Gookväll! Blev en sen bloggning idag, menmen har inte gjort så mycket heller så. Har varit ut och fotograferat lite faktiskt, det har kommit så himla mycket snö! Sen nu ikväll har jag tittat på New moon med Jere. Haha, en bra sak med honom är att han inte har så mycket emot att se på Twilight med mig, tror jag, hoppas jag! Juuh namen jag har blivit twilight freak tror jag, har ju Eclipse ( tredje twilight filmen) på dvd så då slipper jag se på swefilmer. Typ sämsta kvaliten där...
Nåja godnatt!
 
  
              
 


Snööö

2013



Redan igår så hade det snöat en hel del, och idag är det ännu mera! Jag tycker det är bra, men jag gillar verkligen inte när det ska vara så halt överallt och kallt! Jag fryser allt för lätt, tur man har pojkvännen som värmen en då ♥. Ikväll ska jag bara sitta hemma helt forever alone, haha! Får ingen skjuts någonstans, kommer inte kunna ta moppekortet nå mera i år, när det har kommit snö och allt. Men jag ska definitivt skriva det! Alltså... jag har världens fiilis att se på Twilight. Haha, jag vet inte varför, men jag ska se första twilight filmen ikväll. Ha en fortsatt trevlig lördags kväll!
 
Några vintrar tillbaka, år 2009 borde denna bild varit tagen av mig och lillasyster. HAHA, lillasyster ser ut som ett plommon ♥
 


Det ända som håller mig kvar, är du

2013



Fredag, äntligen! Ikväll blir det att åka till Oravais igen, men före det ska jag sitta och spela med Jakob och Alexander. Haha nörd jag verkar som. Nåja, I don't care. Har inte så mycket att berätta om dagen, förutom att jag fick hem en ny produkt från Dermosil. Hade förut fått hem ett prov på det och det har riktigt bra! Så nu ska vi se hur det fungäärar! :) This one:
 
 
 


KnowHow

2013



Hejhej! Var som sagt till Botnia hallen på KnowHow mässan. Vi tävlade, och det gick helt bra, vi kom ju inte sist iaf! Haha nej men vi gjorde ju bra ifrån oss. Vi hade en hel del fritid så vi gick runt och tittade, fick en massa småsaker, broschyrer och godis. Det har varit riktigt bra faktiskt, träffade och såg så många kända! Träffade syrran också! Så blir fullt upp nästa vecka, haha ;)! OBS! alla årets 8:or, åk med och tävla i KnowHow, because it's worth it! Såg det nyaste avsnittet av Ravenswood när jag kom hem med Jere, haha sen missade han 17-bussen! Förlåt hani^^. Om det stämmer att det kommer snöa på lördag så börjar det nog bli dags att ta tag i moppeläsandet, men snälla jag orkar inte. Nåja här kommer en del awesome bilder från idag!
 
 


No you not gonna steel him, not now

2013



Det känns som att min förkylning aldrig går över, slipper iallafall skolan imorgon! Ska till Botnia hallen som ligger typ i Vasa/Smedsby imorgon redan från morgonen på KnowHow och tävla med Jannike och Filip! Haha, vi ska iaf försöka ta oss till andra hitet ;). För er som inte vet vad KnowHow är så... well... jag vet inte heller, haha! Vi bara anmälde oss frivilligt! Imorgon kan jag blogga om vad som hände där, inklusive bilder. Det är nog någon mässa iallafall, där alla merkonomer ställer ut saker blablabla, alltså gör reklam för sina företag (skolelever). TROR JAG...
 
Ska strax gå och duscha, men orkar inte klamra mig ur sängen så hadetgött.
 
 


Optima besök

2013



Var ju på besök med buss till Optima idag, tog en hel del bilder vid Lannäs. Där det fanns en massa grisar, hundar, hästar, kossor, småkryp osv. Bondlurkar ;). Har väl varit ganska chill, hann ju träffa några friends där också. Vet ännu inte vart jag ska söka efter 9:an. Skulle gärna vilja söka till frissa, men när syrran går där så ja, kanske lite smågalet med två frisörer i huset. Eller inte, int vet. Blöö, skit samma.
Jag vill inte gå i någon skola alls. Jag vill sova. 
 
 
 


Jakobstad next

2013



Måndag igen och en ny start på veckan, började klockan 10 och slutade klockan 14. Så det har varit allmänt chill. Imorgon åker alla 9:or till Jakobstad och checkar in Optima, vi är där hela dagen så få se vad som görs där. Har inte så mycket att säga, ska snart ta natten så jag orkar imrn, haha. Godnatt!
Jag idag:
 


The Fooo

2013



Nya one direction? De hade uppträtt i globen före Justin Bieber framför 18000 pers. 4 svenska sockerbitar som fick sin uppmärksamhet från deras första youtube video #kangaroos. Felix, Oscar, Oscar, Omar
 , 
 
              


Bara jag som märkte vädret ute?

2013



Var det bara hemma hos mig som lamporna blinkade, väggarna knakade, taket skakade och huset höll på blåsa bort? Det var länge sen det har varit en sån här hemsk storm, jag satt upp till klockan 4 vid datorn och var tvungen att skruva max på hörlurarna för att inte få hjärtattack om något skulle gå sönder.
Sov till klockan 13 idag, så himla skönt. Har bara slösat bort alla timmar vid datorn igen, haha. Igår tvingade jag Jere att vi skulle se Breaking dawn, och det gjorde vi! S.Å.Å..B.R.A.
 
Vi fick ju betygen i fredags, betydligt sämre än förut. Mitt medeltal i slutbetyget i 8:an = 8,35 ( trodde det var 8,5, men jag hade fel,haha) och mitt nuvarande medeltal = 7,45
Så jag får nog jobba upp det lite tror jag...
 
 


Gårdagens hemmafest

2013



Godmorgon! Kom hem för en stund sedan, så jag berättar lite om gårkvällen nu. 
Efter skolan så for jag och Elin till Kevins med buss, vi var alla trötta och såg ett avsnitt av desperate housewifes. Sen 19 tiden så kom några kompisar dit och då var vi 12 st ungefär.  Vi gjorde lite allt möjligt, haha så blir svårt att nämna bara en sak. 1 tiden så sov jag och Jakob iaf haha, tror jag hade feber för jag var verkligen trött. Tommy satt upp och spelade hela natten, Dennis åkte hem typ 2 tiden och Kevin vet jag inte riktigt,haha! Klockan 10 på morgonen så for jag till Oravais och handlade lite med mami och sedan hemåt. 
 
Ikväll så händer väl inget speciellt, förutom att Jere kommer hit en stund. Nåja, back to the game. Ha en skön lördagskväll!
 
 


Bakdag

2013



Stannade hemma från skolan idag, och har bara sutiit framför tv:n och datorn. Har kokat mat idag faktiskt och gjort lite choklad som jag ska ge Kevin imrn till present. Har riktigt ont i ögonen men åker nog till skolan imorgon, och efter skolan så åker jag med Kevin hem till honom, sedan 18 tiden kommer en hel del kompisar dit, glöm inte att gratta Kevin imrn! Sover över där sedan, ska försöka ta några bilder om jag kommer ihåg. Kommer att sitta och spela en hel del tror jag, hehe! Nåja, ska bara gå och duscha nu och sedan kmr Jere hit och ser på Ravenswood with moah. Keep calm cause it's friday tomorrow!
 
Mitt favoritprogram helt klart! ♥
 
 


För att julen är så mysig

2013



 


Låt inte 7-åringar använda tonårssidor!

2013



Förkylningen har varit värre idag, min näsa har fått mig att va på dåligt humör hela långa dagen. Hade husa första timmarna och jag skulle ju göra det enklaste och koka morötter, haha jag brände oljan två gånger. Så jag kokade dem ist, haha! När Lina skulle lägga i vitlöken så fräste det bara upp, nästan till taket, #jaesåduktig. Hade vårt första hejjaklacks möte idag, så till alla 7:or, 8:or och 9:or i Tegengrenskolan "KOM MED" It's going to be awesome! Ska hoppas på att Ravenswood har kommit ut ikväll, annars ser jag väl någon annan film.
Skippar troligtvis skolan imorgon om jag mår lika dåligt, hoppas ni andra är friska!
 
Tips till alla människor med små flickor och pojkar hemma! Jag gick och kollade på när lillsyrran satt och chattade med folk från moviestarplanet.se. Jag såg då att en pojke skriver snuskiga saker åt henne, hon hade som tur inte märkt det men jag tog bort det direkt och blockerade personen! LÅT inte barnen börja använda såna sidor när de bara är 7 år, det finns allt för många knäppa typer ute på nätet! (jag vet inte om detta är en tonårssida precis men ni förstår vad jag menar).
 
 
 
 


Hemsk förkylning

2013



Åkte till Oravais efter skolan med skolbussen och hälsade på min lilla sjukling där, sedan körde vi till st1 och åt pizza där, sedan tillbaka. Jag märkte att jag började få sjuka ögon och att jag började få feber. Men klockan 22 så blev jag hämtad och såg när jag kom hem att jag hade 37 grader. 
 
Nästa morgon (idag) så hade jag lite högre feber men blev ändå tvingad till skolan, fast jag skippade fysiska testet på gymnastiken,  ännars har det varit en dålig dag, fick ut ett prov som gick bra men hoppades på bättre. Nu har jag jätte sjuk hals och ögon men får besök snart. Kommer inte orka resa mig från sängen, kanske man skulle sova redan?
 
 


Brother Blake

2013



 Det började med att jag hittade deras låt Hey Teemo, från lol, så efter att jag skrattat färdigt åt texten en stund så sökte jag vidare på deras låtar...
 
                
                


Lite mer om mig

2013



 


Sockervaddsmaskin

2013



Fick hem sockervaddsmaskinen idag, wohoo! Haha, gött var det. Igår näär jag kom hem från Oravais med en stor bas i handen, tnx Jere♥, så orkade jag inte ens lyfta den ut ur bilen för jag var så trött så gick raka vägen till sängs och somnade direkt bredvid kissekatten. Är typ lika trött idag, Jere åkte nyss hem, vi har sett på we're the millers, en hel del skratt kom ur oss! Rekommenderas.
har varit jätte trött på sista tiden, så vill bara sov hela dagarna, ska nog sova efter jag skrivit dethär inlägget...
Imorgon är det farsdag, så få se vad som hittas på då, tårta ska jag iaf trycka i mig, pussgodnatt!
 
 Jag fick också lite fiilis avv att klippa lugg ikväll, så jag tog fram saxen och ner i roskisen föll hela 6 cm långt hår av luggen, ni skulle ha sett skillnaden om jag skulle ha gjort en FÖRE och EFTER bild, menmen det glömde jag. :/
 
 
 
 
 


Edvin Berg

2013



 När jag såg videon kunde jag absolut inte hålla in tårarna, det finns inget värre än cancer! Han som var så duktigt och allt... Tryck play mina vänner.
                                   


Vad håller fredagen på med riktigt

2013



Jag hade tydligen glömt att lägga ut bild på kompisfotot med Jannike, men gjorde nyss det så bläddra ner för att se det :)!.Alla som inte hade sjungit på musikcaféet så var tvungen att stanna kvar och skriva teori, en massa noter och sånt, sedan så städade vi bland sångpapper. Det var bara fyra flickor haha.
Var sedan till S-market som fyller 5 år idag, tror jag det var. Så de bjöd på bakelse och kaffe/saft. 
Ikväll bär det av med bussen (om jag nu hinner) till Oravais, hah. Fast jag har verkligen inte lust med det, sådär har det blivit nuförtiden, att jag längtar från måndag tills det ska bli fredag och hela fredagen när vi är i skolan så är man hur taggad som hellst men sen när man har slutat och ska åka hem, då skulle jag hellre stanna hemma,ahah. Jag vet verkligen inte varför jag är såhär :D.
 
 


Must be stupid if U think that we can start again

2013



Redan första timmen så kom polisen till skolgården och tog fast en mopedpojke, de har verkligen inget bättre för sig. Nåja fick 4 i ett finskaförhör liksom hälften av de andra eleverna i klassen, haha jag som skulle satsa på finskan menmen. Det är redan fredag imorgon, wohoo! Det är ju ingen fest någonstans så blir att åka till Oravais då igen. Ravenswood hade tydligen inte kommit ut igår så ska se det ikväll istället (om det ens har kommit ut).
 
Minns ni från förra bloggen att jag alltid hade konstiga drömmar? Well, de har börjat nu igen. Haha, hinner inte skriva ner vad jag drömde denhär gången men spöken fanns det tydligen och snälla var de inte. Sedan så var jag tillsammans med alla mina ex på samma gång, hur stupid kan det bli egentligen...
 
Stackars kisse, hon kan inte gå för hon har ont i tassen ♥


Årets skolfoton

2013



Idag fick vi ut skolfotona från skolan, haha som vanligt så gillade jag inte alls fotona. Men bättre än 7:an och 8:ans förstås. Haha nåjaa, känner mig lite tvungen att lägga upp fotona så ska väl göra det. Sen så fick lillsyrran sin surfplatta så jag har suttit och installerat saker på den som t.ex angrybirds, haha! Hon har suttit och spelat hela kvällen, själv så fick ja en jätte liten högtalare haha.
PÅ husa i skolan så brände vi ju maten så det blev helt skit.  Har haft riktigt bråttom idag så har bara tagit snabba slarviga och olyckligtvis suddiga bilder, men ni får nöja er med det!
 
 
 
 
 


Frissan

2013



Engelskaprovet blev mest på talang haha, men det gick ändå bra. Det har regnat ända från morgonen och har just slutat. Men klockan 16 så var jag till frissan i Kaitsor, fick mitt hår klippt och slingat (melerade bruna slingor). Men håret ser mer ut som det bara skulle vara brunt, haha. Nåja, gjorde också ett till örhänge. 
Ikväll ska jag försöka öva på moppe, jag har typ redan glömt bort allt från tidigare. Och alla kompisar har redan skrivit det så jag har slunkit ifrån, haha!
 
 


Ya, Silveria & VYI

2013



Alla nior var ju på besök till YA, Silveria och VYI idag. Jag försov mig i morse så jag tänkte ju missa bussen, eller jag gjorde det, så åkte med Kimo bussen.  Vi fick äta en muffins och lite glass, haha jag har aldrig ätit godare glass! Sedan så vid frissa så lockade Jannike mitt hår och vid kombi så lyssnade vi bara på. Dagen har gått ganska så snabbt, vi hade inga pengar så det gick att ringa ett samtal till någon limsaautomat så det höll vi på med för fullt haha! Slutade lite galet menmen. Har inte övat på engelskaprov ännu och det blir nog inte av heller, så detta får jag nog ta på talang. 
 
Jag söker nog till medieassistent + kombi. Kommer bli jobbigt när jag måste stiga upp klockan 6 varje morgon, för jag är verkligen ingen morgonmänniska.
 
 
 


Börjat med styrketräning

2013



Imorgon åker vi till Yrkes akademin i Vasa på besök. Jag valde dessa linjor att besöka ( Kombi, Frisör, Kock).
Syrran är ju på frissa så få se vad som sker där, hah. Tror vi skulle till VYI senare på eftermiddan också, hihi ska bi kul att träffa Thomas igen! Nåja, få se om jag alls hinner blogga på kvällen, känner på mig att jag kmr ha fullt upp och sedan på tisdag så blir det frissan på klippning & slingning.  
 
BTW: Har börjat träna igen! Men jag ska först hålla på med styrketräning och det är jag först klar med när det syns att jag har tränat, så jag får nog hålla på en stund. Haha, jag provade 30 armhävningar idag, märkte att jag har fortfarande kvar styrkan i armarna men sedan när jag hade gjort 20 sit-ups, då tänkte jag spy. Haha jag kommer ge upp inom några dagar, men ska försöka iaf. Well well min kropp ser ut såhär nu så vi ska se om det ändras nå ;).
 
 


Mörkbrunt hår? Haha

2013



Söndagsmyys, eller så inte. Idag sov jag till klockan 13, såå skönt! Åt klyftpotatis och älgkött till frukost och sedan glass med kolasås, haha. Ikväll händer det verkligen ingenting. Har suttit och hållit på med gimp hela dagen men inget går som jag vill så det har varit slöseri med tid helt och hållet. Jag har så beslutsångest, fick för mig att färga håret  mörkbrunt, men jag börjar ju se ut som min syster då, haha! 
 Last years
 
 
 
 


Alla helgona

2013



Gokväll! Skulle ha bloggat tidigare idag men kvällsplanerna var så osäkra.
Åkte till Oravais 16:30 och mötte upp Jere vid ABC, jag hade inte ätit nå mat på dagen så köpte en kerrosateria. Haha nu är jag pank. Sedan körde Siben med mig och Jere till Jeres, där såg vi filmer hela kvällen. Sedan åt jag och Jere glass, nomnom!
 
 
 


Megan Nicole

2013



Finaste jag har hört på länge! Megan har så fin röst, kolla in hennes channel, hon ska på turne och kommer till Sverige i februari!
 
                                     


Now I really want you

2013



Äntligen fredag! Ikväll bär det av till Oravais med buss skulle jag tro. Åker direkt till Sams och sen far vi ut 7 tiden skulle jag tro. Haha jag är typ enda som inte skrivit moppeteori provet ännu, men orkar verkligen inte läsa. BTW: Grattis till Lina som fyller 15 idag!♥  
 Anders bild på mig och Sam i bussen haha!