Hemgjord Saltwaterspray

2013



Finns inget vettigt att göra på en söndag, har moddeprov imorgon men förstår ingenting av det så tar nog allt på talang. Moppeskola teori efter skolan, tar väl till 19:00 denhär gången... 
Har kollat runt hos olika bloggar och har aldrig hört talas om saltvattenspray förut. Så ska prova göra eget för att se lite vad det är. Så har kollat runt på google där det stod att man kunde göra eget och hos ett forum kunde man göra ungefär såhär:
 
1 msk salt
½ tsk socker
½ liter vatten
2 sprut av din favorit parfym (för en god lukt)
 
Saltvatten spray gör så håret känns strävt och fylligt, gör så att håret får mer fluff och blir lättare att forma. Om du bestämmer dig för att prova det, så använd det efter du har duschat i fuktigt/ blött hår då får du mest effekt. Tvinna håret lite för att få vågit hår,
 
Har inte provat det ännu men ska göra det ikväll när jag har duschat! :)
 
                                                                         Söndagsmys med kissemissen.
 


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

2013



Har inte kunnat blogga på två dagar, internet är inte så bra här. Våran nätterminal bör bytas ut. 
Nåja, har inte hänt något speciellt dessa dagar förutom att igår fick jag äntligen vara ute med kompisarna på kvällen, kvällen blev ju nästan en katastrof och jag ångrar verkligen allting. Men vad kan man, gjort är gjort. Nu har det varit och farit. Inge Fagerö ikväll och inge polisförhör idag. 
 
Har gått igenom allt för mycket sommaren 2013. Jag vet inte riktigt men... "Det var värt det". För att bli gammal och klok ska man ha varit ung och dum. Haha fast jag är nog ingen bra förebild för min lillasyster. 
 
Hämtade paketet från nelly igår! Hmm.. vad kan man säga byxorna gav jag åt Jessika för de var lösa nere vid vaderna, vilket jag inte gillade. Skorna var för stora men behåller dem, växer iaf inte ur dem på ett tag :). Men gillade dem verkligen! Jag använde skorna igår så ursäkta att de är så smutsiga haha!
 
 


Minus grader

2013



Börjar det bli vinter redan? Kanske man skulle ta fram vinterjackan imorgon, det har ju blivit på minusgrader...
Nej usch, jag ska nog ha sommar lite till. Skulle ha tagit passfoto idag men har ju inga pengar så gör det imorgon istället. Har läst på finskaprov nu i kanske en halvtimme så belönar mig själv med kola och ... wait for it.... wait for it... wait for it...... morötter med dipp! Haha jee!
Har inte fått skorna och byxorna från nelly ännu, tvivlar på att jag hinner få dem till lördag. sadface
 
Lite sommarminnen 2013
 
OBS! Skulle ha publicerat det här inlägget för flera timmar sedan, men internet har krånglat.
 
 
 


Vill ha helg nu direkt!

2013



Kvarsittningen gick snabbt tyckte jag, så inget stort problem med det. Men när man kom hem så började det hagla, hoppas det inte var snö. Har börjat fundera på prao/pry plats och vet inte om jag ska någonstans med Jannike eller till Vaasa yrkesinstitut som medieassistent. Fast jag har ännu typ 2 veckor på mig.
Ska ännu ikväll åka och handla, vill prova en Ben&Jerry's blondie brownie, fast jag har ju inga pengar men det ordnar nog sig haha. Ha en fortsatt bra kväll!
 
 
 
 


gering-ding-ding

2013



Hej! Nu kan jag använda htc:n. Så det blir att ställa in alarm på den hära nudå, har mina aningar om att jag inte kommer gilla signalen... Haha blir irriterad när jag ska skriva, blir ju bara fel och autokorrekt eller vad det nu heter. Det.måste.bort.  Har ingen håltimme imorgon och dessutom en timmes kvarsittning efter skolan. Löpning har vi på gymnastiken också. Sen måste jag ta bussen som går hem klockan 17:15, kan det bli bättre? 

Tittade på spring breakersigår, och ja.. jag trodde den skulle vara annorlunda. Haha alltid kul när man har lagt upp den i bloggen ^^. 
 
 
 
 
 
 
 


7 tips om träning

2013



Har inget bättre för mig så ger lite tips till er som vill börja träna men är för lata. :)
 
1. Träna fler än en gång i veckan
Om du vill " komma in i träningslivet" eller vad man nu kan kalla det, så försök träna 3-4 gånger i veckan. Annars tar det längre tid att märka resultat.
 
2. Drick mycket vatten
Drick mycket vatten, det sägs ska öka ämnesomsättningen.
 
3. Gör något som du gillar
Börja med den träning du gillar. Du kanske vill gå ut och springa, gå, jogga.. eller du kanske vill börja i en sport som t.ex innebandy, eller träna på gym. Allt det där funkar, det gäller bara att hitta den sortens träning som passar DIG, som du orkar gå till.
 
4. Ät mycket kolhydrater
 När man tränar regelbundet, så måste man se till att äta bra med mat. Du får inte äta för lite, för när man bränner massor med kalorier, alltså förbränner mycket, så äter man oftast mycket. De som tränar regelbundet, äter ofta mer än den som inte tränar alls. 
 
 5. Innan du duschar
Innan du går i duschen så kan du göra ex. 10 situps, armhävningar, grodhopp (från golvet upp till taket!). Det behöver inte vara 10, du kan börja med 5 och sedan höja din ribba högre. 
 
6. Träningsapp
Nu minns jag ju inte vad appen heter men det finns en bra tränings app för android mobilerna. Så se om du hittar den via play butiken om du vill.
 
7. Avsluta med en spurt
Om du vill blir snabbare på att springa så avsluta alltid löpningsturen med en spurt. 
 
 
 



We should love, not fall in love because everything that falls, gets broken

2013



 


You use autotune, uups!

2013



Har beställt ett par byxor och skor hem idag från nelly. Blev att kosta 112 € och när man betalar det själv och köpte en mobil för 350 € igår + försäkringen på 100 € så får man räkna med att man blir pank. Har inte en enda slant, en 10 cent kanske. Så gick ut och plockade en massa ruttna äppel från marken och tjänade 5 € på det. Men har inte tillräckligt för att ha råd med Fagerö.  
Startade htc:n idag, och stämmer ju lite vad folk säger att htc inte är bra, fast den fungerar allmänt bra men microsimkortet är inte som det ska. Och det stör mig för jag kan inte ringa med den. no shit
Två dagar kvar och sen får man vara fri från att sitta inne och ruttna.  :)
 
 
                                                                        Fräck gammal man på scen haha..
            
              


Htc one sv

2013



Blev sen bloggning nu igen, menmen har som sagt varit till Vasa och shoppat. Fick mig en hel del saker som jag behövde så är ganska nöjd. Var och köpte ny mobil också, en htc one sv. Hörde från Nina som har en att den var bra och har ju haft nokia, samsung och sony ericsson så tänkte pröva på nått nytt, haha. Ska starta den först imorgon. Köpte en massa underkläder, en tröja och smink. Tog bild på lite av sakerna, har nog bild på tröjan men har den på skolfoto tror jag så lägger inte ut bilden, hihi. 
Nästa vecka börjar tillvalen, musik, huslig ekonomi och media. Har kvarsittning på tisdag, och på lördag när det skulle ha varit fageröavslutning så hamnar man in på polisförhör. Lyckat. Nåja, kanske jag hinner i alla fall.  Håller på somnar ordentligt nu så avslutar bloggandet här, godnatt!
 
 
 
 


Första mopedlektionen done!

2013



Blev en sen bloggning nu men har inte haft tid tidigare. Efter skolan gick vi till mopedlektion. 14 styckna var vi som skulle på lektionen, så det tog 1 timme att skriva in sig. Sen hölls det lektion till klockan 18:00 ungefär. Stannade i centrum en timme till med Emelie, fanns ju inga goda bullar vid S-market så köpte en bulle vid halp halli istället = inte lika bra. Sen mötte jag mormor så åkte hem med henne. Kom hem klockan 19 och då åt jag en glass och sen i duschen. Kollar nu kläder hos nelly.com och chattar lite. :)
Tittade på idol igår också, tyckte nog mest om Oliver men ingen var riktigt bra.
 
Imorgon blir det Vasa efter skolan, ska shoppa en hel del och ny mobil såklart. Vet ännu inte vilken det blir riktigt, har börjat fundera på en samsung också, men det lutar mera mot htc. #HahaGodnatt!
 
 
 


Luflée caramel

2013



Min kompis fick mig att köpa detta imorse, det var så himla gott! Men blev mätt efter 8 bitar. Om du inte har provat så köp det! Ifall du gillar choklad som "center" t.ex så buy it! 
v


Back to fooball

2013



Har verkligen varit arg idag, orättvist behandlad och fått spydiga kommentarer av en vuxen. Men det blev bättre när skolan slutade. Har i nån timme spelat fotboll med lillsyrran, hon vill att jag lär henne. Jag är ju verkligen inget fotbollsproffs, har bara spelat i ca 3 år tror jag så kan typ grunden. Så jag visar henne det som jag kan och jag vet inte om jag är en bra tränare eller om hon lär sig av sig själv eller vad det rikigt är frågan om men hon har lärt sig jätte mycket, jätte fort! Hon dribblade seriöst förbi mig idag, blev ägd av en 7-åring...
Nåja, har iaf "tränat" henne i 4 dagar och kommer väl fortsätta med det, får ju lite träning själv av det också så. Victoria kommer väl så småningom börja i ett fotbollslag också! :)
 
 
 
 


Vilken hårfärg?

2013



Fick lust att färga om mig, men har lite svårt. Funderar på att göra mig halv brunett igen för jag tycker det är så fint när man har flätor, blir ju vinter snart och då ska det åkas snowboard. Men vill prova brunett för nu är jag inte lika blek  som jag var i vintras när jag hade det. Men är ganska nöjd med min naturliga hårfärg också. Ååh jag vet inte, har ju haft alla färger som finns här nedan på bilderna.
 
 
 


Fram med yllesockorna

2013



Hade ingen bra natt, hade svårt att somna och vaknade många gånger under natten och kunde inte somna om. Så skoldagen har gått långsamt, gick in en sväng till gymnasiet också och pratade med Josefine. Imorgon har vi religionsprov och har ännu inte orkat öppna boken, kommer inte göra det heller. Sitter och trycker i mig dumle och coca cola nu, som passar perfekt idag! Har redan tröttnat på min bloggdesign, haha. Ska nog så småningom när jag får mycket tid, göra om den. Men det kommer ta sin tid så får se när det egentligen blir av!


Släktkalas

2013



Ja, släkten har varit hit och givit mig fina presenter idag från klockan 16:00-19:00. Fått träffat många söta småa kusiner på samma gång, hihi. Har fått två biobiljetter, glas, pengar osv. Så nu har jag råd med en ny mobil, laddaren på den gamla sony xperia go börjar ge upp så det är nog att skynda sig lite. På fredag åker jag med mami till Vasa så dåså. På tordag blir det mopedlektion klockan 15:30. 
Måndag imorgon då, blir att återgå till läxor och stuff. Har varit ganska skönt att vara hemma hela helgen, kändes som om helgen var längre.
 
 
 
 


Hur män reagerar när de upplever kvinnans smärta...

2013





Miley Cyrus

2013



 När jag var liten så älskade jag Miley, verkligen. och jag förstår inte heller hur hon ville bli såhär. Musiken är ju fortfarande bra men videon är för mycket. Satt ju med syrrorna igår och tittade på hennes tv serie " Hannah Montana" och såg den här videon nu...
                                    


Lördag 14:e

2013



 
 
 
 
 


Fredagen den 13:e

2013



Hej! Hade först tid att blogga nu så, men det är ju fredagen den 13:de idag och jag kan faktiskt säga att det började redan på morgonen, eller jag drömde att jag och några jag kände våltade med en buss. Jo, det är ju riktigt normalt. Nåja, skoldagen gick som den gick och nu är alla ute och har det trevligt med folket och jag sitter hemma och trycker i mig massa godis och morötter med dipp, hihi typ världens godaste! Skulle ha sett en film ikväll men så hade jag missat en halvtimme av den så struntade i det. Har inte gjort speciellt mycket ikväll förutom att skicka efter nå konfirmationsfoton. 
 
 
 


It's all about...

2013



 
 


Home alone

2013



Är hemma från skolan idag, så då blev det milkshake till frukost! Var upp till klockan 1 igårkväll och tittade på "the pregnancy pact". Tyckte det var en bra film faktiskt, fast jag tror inte den finns på swefilmer.  Kommer bara titta på TV idag eller sitta vid datorn, så nu efter jag har  skrivit det här inlägget så går jag nog ut och tar frisk luft. Jag märkte förr idag när jag gick ut att gräset är inte lika grönt längre och löven ligger i det gula gräset. Blir nog att säga hejdå till sommaren nu för hösten kommer i full fart, haha!
 
 


Frisyrtips

2013



Det började med att jag hittade en av dessa bilder på goodle och sen tänkte jag, varför inte göra ett inlägg och hitta fler bilder haha! Hoppas att någon får nytta av dessa, eller provar åtminstone! :)
 
 
 
 


Ingen träning på ett tag

2013



Steg upp klockan 08:40 imorse, hade sovmorgon och sen gick skoldagen som vanligt. Det var nog första gången jag skrattat så mycket så att jag har fått huvudvärk, haha. Ikväll görs nog ingenting alls, sitta vid datorn förstås. Får ju inte träna heller för läkarna så det är lite jobbigt, har ingen hobby heller så det blir ännu jobbigare. Får ju bara vänta på snön nu så man kan ta fram snowboarden. Förvånar mig inte om jag bryter nacken när jag åker... Känn som jag har otur med precis allting just nu, men vissa saker får ju mig att lysa upp!
 
 
  
                                                              Tack för presenterna Jannike! Jätte fina!
 


Häppi birthday Natalie!

2013



Känns skönt att vara 15 år, slipper säga att jag är 14 år nu, haha. Har haft en bra dag, ätit god mat och tårta. Suttit och svarat på varenda "Grattis" man har fått via facebook, haha. Har fått höra när två sötnosar sjunger för mig också.  Fick ett headset av lillsyrran och lite pengar av mamma och pappa. Fick pengar av en kompis också. Har mycket att göra, men blev en hemmakväll med familjen denna gång! :)
 
                                                                                Jannikes bild till mig! ♥
 
 
 
 


Bloggstatistik

2013



Här ser ni min bloggstatistik från igår. Har varit ganska jämt sen 4 sep lade jag ut bloggen på facebook och det steg en bit högre upp. Nu när jag la om olyckan så blev det en brantare backen uppåt. Tycker det är lite kul på samma gång som det är sorgligt.
 
 
 
 
 


Sista dagen som 14-åring

2013



Skoldagen gick väl ganska så bra. Men måste säga att jag mår sämre idag, har ont i halsstrupen, gör ont om jag tar ett djupt andetag i hela ryggen och bröstet, ont i knäet och i armen. Men nu ska jag inte klaga mera, haha. Fyller ju 15 imorgon, så då ska vi keep calm. Ska bara vara hemma och chilla med tårta och film tror jag. Ska inte göra något speciellt alls, ska ta det lungt nu i två veckor, inte åka någonstans alls och det är inte frivilligt. Har inte tagit någon bild på instagram på 4 veckor. Men jag kan inte ta bilder via min mobil, fast köper en ny direkt jag åker till Vasa och då blir det en HTC. Jag såg också att det stod om oss i tidningen. Ska försöka muntra upp mig med en milkshake nu... Ser väl fortfarande lika pigg ut? eller..
 
 
 


Bilolyckan vid Fagerö

2013



Kvällen vid Fagerö var riktigt tråkig i början men det vände sedan och blev till en priima kväll. Allt var bra, sen när vi tar bussen hemåt så stiger jag och Nina av i Pörtom med Victor och Robin. Skulle på efterfest, men före så tar vi Victors bil och kör tillbaka till Fagerö för att hämta upp två personer som hade tydligen missat bussen eller något liknande. Allt var chill tills det smäller till och ja... vi krockade. 
 
Det gick fort, jag satt i baksätet bredvid Robin så hann inte se bilen som stod parkerad framför oss. Ingen av oss hann se den så Victor hann inte bromsa heller. Det gick väl ganska så fort, 60km/h sade åskådarna men enligt mig gick det nog snabbare. Jag dunkade huvudet i sätet framför där Nina satt, så hela min hals blev bortdomnad, det gjorde ont men kändes som ett tungt tryck i halsen. Så alla andra steg ur före mig och sen lade jag hande för min hals och gick ut ur bilen och där såg jag bara Nina ligga på marken. Klockan var ca. 03:30 när det hände.
 
Jag blev i större chock än mopedolyckan för några veckor sedan. Jag blev i panik på samma gång när jag såg Nina, men en vuxen hjälpte mig att lägga mig ner och pratade med mig för att lugna ner mig. Jag mådde ju bra förutom att jag inte kunde riktigt prata, halsstrupen tog lite stryk och i samband med att jag var så chockad så gick det inte att få fram nå ljud. Men fick mycket hjälp sen, så de ringde ambulansen. Nina hade svimmat av några/någon gång men hon klarade sig också bra. Victor och Robin såg jag på fötter, så för dem gick det också bra. 
 
Först for Nina med en ambulans och senare for jag med en. Jag var ju medveten om vad som hände hela tiden. De tog blodtryck, blodprov, blåstest, ännu fler blodprov och lade nå "droppar" av någon "saltlösning" i armen. Tog länge innan jag fick komma till sjukhuset men när jag väl var där och de hade kollat mig så mötte jag Nina så vi båda lyckades klara oss bra. Klockan var väl runt 6 tiden då (på morgonen/natten). Ingen av våra föräldrar kunde hämta oss så vi var tvugna att övernatta. Vi pratade en massa och fick en del skratt. Robin var också där så vi pratade med honom också. Sen först när klockan var 8 på morgonen somnade jag. 
 
Sov bara 2 timmar och sen kom de och väckte oss, hungriga var vi och våra telefoner var döda. Men vi fick sen en laddare att dela. En kirurg kom sedan först klockan 15:00 så vi kom oss hem klockan 16:00 ungefär. Vi hade jätte ont i armen efter dedär "dropparna" så jag tjatade ett x-antal gånger om att få ta bort den men nej en hel liter skulle ner i blodet.. Sen när den togs bort så gjorde det så ont och jag brukar vara van vid att se blod men denhär gången ville jag bara kräkas, och jag menar det..
 
Bilen som vi hade krockat med så hade någons mamma suttit i och jag vet inte hur det gick med henne, men får hoppas det gick bra. Poliserna har ringt hem och dragit sin version till mig. En sak jag blev riktigt arg över var att de blandade ihop mig och Nina. De sa att det var JAG som hade svimmat och haft huvudvärk, well that's not true..
 
Är i bra skick nu, förutom att mitt knä och min arm är uppsvälld men blir nog skola för min del imorgon. MEn vad kan man säga, tur i oturen, det här var andra gången, tredje gången gillt? Från och med nu kör jag på "säkerheten först".  Har väl alltid haft otur skulle jag säga men när såna här olyckor händer så nära varandra och jag kommer hem med några blåmärken bara... då är det ju bara tur i oturen. Men varför ska sånt här behöva hände om man ändå inte skadar sig. Min hals gör ju ont men jag ser det som ingenting. Kunde ha gått SÅ mycket värre. :)
 


Man måste va en badboy

2013



Godmorning! Har laddat full energi till ikväll, åker och hämtar Lucas och sen far vi till Kvevlax, där vi stiger på bussen till Fagerö. Det blir väl runt 20 tiden. Sitter och stoppar i mig en massa choklad nu, haha till frukost dessutom. Måste säga att ibland har jag svårt att lära mig, sprang över vägen igår precis när en buss kom
(jag var tvungen att hinna med den bussen) så jag tänkte bara att jag måste hinna över vägen! Bussen fick bromsa hastigt för att inte ta livet av mig. Först NU mår jag lite dåligt av det, så får man ju INTE göra, men jag är ju lite som jag är. Har börjat fundera på hur många skyddsänglar jag egentligen har.
 
 


Gjan

2013



 Hittade den här låten igår, sedan dess har den spelat runt i mitt huvud hela dagen. Tyckte den var helt bra.
 
             


Fredag!

2013



Passar riktigt bra med fredag nu faktiskt, orkar inte gå i skolan EN dag till, vill bara vila. Haha, fast vila kommer jag inte att göra för ikväll tar jag bussen till Oravais. Bussen går klockan 17:15 så bloggar bara snabbt nu! Förkylningen har lättnat men fortfarande det samma. Imorgon blir det att åka bil till Kvevlax och sen stiga på bussen till Fagerö, om jag tror rätt så kommer det bli en blandad kväll med roliga stunder och dåliga stunder. Kartförhöret i geografi blir nog en 4:a, var så himla arg så det gick inte att tänka så jag lämnade mer än hälften. Nåja, nu ska jag äta lite tacofrestelse och sen börja göra mig i ordning.
 
 


Robin Packalen

2013



Förut lyssnade jag på Robin när "Frontside ollie" hade kommit ut, råkade bara se att han hade en ny låt. nu. Så lägger ut den i bloggen till er som kanske gillar honom och inte har hört låten.  
Själv så är jag inte så förtjust i Robin.
 
                                    


40 Sanningar om mig

2013



                                      
1.  Jag drömmer jätte mycket.
2. Jag älskar Zara Larsson och hennes röst.
3.  Jag har inte riktigt någon hobby, sitter bara framför datorn.
4.  Jag är jätte mörkrädd när jag är ensam.
5. Jag tycker " YOLO" och "SWAG"  är så himla töntiga ord, fast själv så snurrar "yolo" runt i mitt huvud varenda gång jag gör något man inte får göra. 
6. Jag är så lat så jag har min lillasyster att göra nästan allting åt mig. ♥
7. Jag brukar stänga ut mig från verkligheten när jag känner för det och sitta i min egen lillavärld. (rätt så ofta)
8. Jag kan inte se på en action film utan att tänka som en efteråt.
9. Music makes me different.
10. Jag blir lätt irriterad.
11. Jag älskar "närhet" så att säga. Krama mig, och jag släpper aldrig taget.
12. Jag vill kunna springa jätte snabbt, snabbare än någon annan.
13. Jag tänker allt för mycket.
14. Jag har min naturliga hårfärg nu, men ska färga det så fort jag vet vad jag passar i.
15.  Jag kan spara pengar, köpte min dator, sytemkamera, digitalkamera själv, och nu sparar jag till en ny mobil.
16. Jag hatar färgen rosa, blått ska det vara!
17. Jag bokstavligen älskar att hjälpa folk, need help? Tell me!
18.  Älskar romantiskta män.
19.  Jag har jätte svårt att bli brun, jag har som typ "dåligt pigment" så det hatar jag..
20. Gråter mina vänner, gråter jag!
21. Jag svär allt för mycket.
22. När mamma ropar "maten är klar!" så väntar jag en halvtimme, sen går jag.
23. Jag stör mig på folk som gör dusckface, uglyface osv. Ni är vackrare om ni ler! 
24. Jag har alltid älskat lemonad och kommer alltid att göra det.
25. Jag älskar djur!
26. Jag vill bli journalist när jag blir äldre, eller jobba i ett café! 
27. VArje gång jag ser ett litet barn, måste jag bara le åt h*n. Samma sak med åldringar.
28. Jag vill kunna prata franska, världens finaste språk!
29. Jag klarar mig inte utan min plattång.
30.  Om jag använder jeans, så måste de vara tighta, annars använder jag inte jeans.
31. Jag gillar inte att ha klänning, känner mig för uppklädd.
32. Jag klarar mig inte en dag utan min mobil.
33. Jag är inte nöjd med mitt utseende, men jag har lärt mig att acceptera hur jag ser ut.
34. Jag bryr mig för mycket vad folk säger och tycker om mig, men börjar bli för lat för att bry mig nu.
35. Jag har jätte tunt hår = självlockigt! 
36. Jag började bara titta på Pretty little liars för att Ahley Benson (Hanna) var en av huvudrollerna, hade sett henne innan i en av Bring it on filmerna och blev kär i hennes hår, haha!
37. Jag älskar Best vines
38. Jag hatar att städa åt mig själv men åt andra städar jag gärna.
39. Jag kan äta hur onyttigt som hellst utan att min mage växer, haha.
40. Högstadiet har varit den tuffaste tiden i mitt liv.
 
 
 
 


Stannar hemma

2013



Godmorgon! Stannade hemma från skolan idag, måste försöka bli frisk. Vädret är fint i alla fall så det är ju chill. Jessika är också här hemma, tittade på "catwoman" igår med henne och Victoria, bra var den! PLL har ju tydligen inte kommit ut, så grät typ hela kvällen igår... haha nejdå! Tittade också på "so undercover" igår, den var också bra! Ska nog gå och kolla febern nu, sen vila så mycket som är möjligt.
 
 
 
 
 


Vi räknar ner...

2013



Har haft det väldigt jobbigt idag, jobbiga skoltimmar med stark huvudvärk. Känner mig sjuk, men när jag checkar febern ligger den på 37, och det är normalt för mig. Ska nog bara ta det lungt ikväll och se på det senaste avsnittet av PLL om det nu hellst har kommit ut... Måste bli frisk till helgen!
 
Augusti fotografering av lillsyrran!
 
 


If the music is too loud, you're too old

2013



 
 


7 dagar

2013



Yeah, bara en vecka kvar nu, sen flyller man 15!  Är ännu riktigt förkyld så får hoppas på att bli frisk till helgen, då blir det fest! Vet ännu inte vart jag ska fara men det skriver jag lite närmar in i veckan. Hade gymnastik idag, så gick till sportplan och tillbaka med Jannike och sen hade vi matte sista timmen. Idag vet jag inte vad jag ska göra förutom att läsa på moddeförhör. Ska väl duscha sen också ikväll. Har tagit lite D-vitamin direkt jag kom hem från skolan också, det var hett i solen, haha.
 
 
 
 
 
 


Förkyld tjej här

2013



Villaavslutningen blev riktigt rolig, kul att få umgås med min underbara Emelie igen! Mådde inte helt bra dagen efter, har en hemsk förkylning nu. Ont i halsen, huvudvärk och sjuka ögon.  Skoldagen var jobbig, börjar fundera om jag har feber. Men jag och syrron köpte en fransk chokladtråta och delade den, världens godaste! Men att den kostar 20 € i S-market är inte det positivaste. 
För att inte slösa bort min tid vid datorn så har jag faktiskt lackat naglarna, haha. Men det blev verkligen inte bra, måste säga att jag brukar kunna bättre men så lat som jag är så orkade jag inte ens försöka, så jag klottade dit lite lack bara! Är väl skyldiga er resultatet också hehe.
 
Ska ta och titta på idol audition sen ikväll!
 
 
 
 


Filmtips

2013



Här finns nio filmer som är/ ser ut att vara bra. De flesta har jag sett av dessa, och de som jag har sett så är värda att checka in. Nåja, till er som har svårt att hitta filmer! :)