Glada vappen!

2014Nåjaa, idag är det vappen och imorgon 1:a maj. Så kvällen spenderas med Jannike och alla andra som hålls till i Vörå, sen så drar vi kanske till Hoviska och Vasa hållet. Imorse i skolan så hade jag provkök med Lina, vi lagade mos & köttbullar, Hah, jag har aldrig lagat köttbullar förut men det gick hyvä (y). Nu ska jag bara vänta på att mamma kommer hem och lagar franska och hamburgare #hämbörgöö. Sen kommer Jere hit cyklandes, ska bli stolt när han cyklat över 30 km på sin finfina cykel :*.
 
 


Ny hårfärg!

2014Hej, färgade håret idag, när det ändå är vappen imorgon!Vi är lediga på torsdag och fredag, ganska chill ;). Imorgon åker jag iväg med Jannike till Vasa! Så ikväll färgade jag håret, färgade underhåret mörk brunt. Blev allt för mörkt och lite fail men det får vara så här nu tills det vill bort, haha! Det bleks förstås i solen så, lägger bild på håret sedan. Ska fortsätta med ett projekt som jag och älskling håller på med nu så godnatt! ♥
 
 


Kocken Natalie

2014Hej, var hemma idag och tog det chill. Har faktiskt gjort en kött&ostpaj tills Jere kom hit efter skolan. Blev gottigotti♥ Och sedan efter att han åkt hem så gjorde jag fudge ♥. Så har varit duktig idag. Men har ännu jätte ont i halsen och lite snuva så skippar löptestet imrn och det betyder att jag har 4 timmar ledigt/hål :))::))::):)):):):). Jee, nemen hamnar väl att göra andra saker. Jånej, så här der vårt schema ut: Matte, håltimme, samhällslära, gymnastik-2 timmar, håltimme. Så helt chill, kan hända att MA och SHL var andra vägen, men saksamma.
 
Ska väl ringa åt älskling nu och sedan ta ett game with a friend, sedan sova. gunatt :).
 
 
 


Snuva, halsont, hosta, feber...

2014H-hej my friends. Är hemma just nu och mår himla skit. Är jätte förkyld och har varit det hela helgen, Det började i torsdags då jag for ut och cruisade med Jannike och några andra, vi sjöng så hårt så tydligen tog halsen skada av det, hehe. Och sen hade jag jätte ont i halsen på fredagen i skolan. Shit vad varmt det var, säkert 30 grader, var tvungen att köpa glass. Och så hade vi veteransfest på dagen. Åkte hem och körde sedan till Oravais. Har inte hänt så mycket roligt i helg, har varit med Jeres. I fredags blev det förstås en hemsk kväll och gårdagen tänkte sluta hemskt. Men det gick praah. Arbetade åt mommo idag och stekte broccoli♥. Sen har jag bara legat i sängen och snytit mig. Glömde berätta att Jeres papperskorg var tom men sedan svämmade det över med näsdukar x). Men hani har tagit hand om mig och vi har legat i sängen hela dagarna. Imorgon skippar jag skolan för ett försök att bli friskare. Får inte vara sjuk på onsdag, då blir det Hoviskaa med min favoritbrud! Det kommer väl regna på 1 maj så det blir ju inte så trevligt...
Var ju dessutom till Hällnes på ett ärende och for vidare med Emelie till Oravais senare ;).
 
 
Fick frukost på sängen <3
 
 
 


Sluta slösa energi på att hata någon för ingenting.

2014Verkligen, mobbningen blir bara värre och värre. Och den kommer knappast att minska. Man kan inte beådra en annan människa att sluta mobba, det går inte att berätta för en j*vla mobbare att sluta av med skiten som h*n gör. Varenda människa som mobbar så trycker ner en annan människa för att h*n är högre upp än en själv, man vill vara högst uppe och populärast. Och en mobbare tror då att om h*n sprider falska rykten om någon så slutar folk att vara med den människan, och att mobbaren ska få flera vänner. 
 
I mina dagar så har jag vid tillfällen blivit mobbad och varit en mobbare. Jag är säker på att minst hälften av alla högstadie elever har mobbat under sina år. Det kan vara små ynkla saker som räknas till mobbning. Och rent utsagt så har högstadiet varit värsta tiden i mitt liv, och jag längtar att få börja i en ny skola. Det värsta just nu så är nog att det finns flickor i 9:an som ännu inte har mognat och lärt sig att sluta mobba. Däremot så är det största delen av 9:orna som håller sig på en rak linje och liksom alltid har fattat att det är onödigt att mobba, nu är det ju mest pojkarna jag talar om. Men jag hör ännu flickor som faktiskt sitter och pratar bakom en persons rygg om en massa onödiga saker, ex. en ful tröja. Jag förstår bara inte, när ska dessa människor växa upp, mogna och förstå.
 
Det sorgligaste är hur den utsatta personen känner sig, jag har känt denhär känslan ett x-antal gånger. Tro det eller ej men jag vet vad jag talar om. Under högstadie åren så har jag fått en massa skit och jag lämnade ALLTID att tänka på det och mådde SKITdåligt. Har haft en lång 2 årsstrid med min nu riktiga vän, vi har gått igenom otroligt mycket onödigt skit och skrivit de fulaste orden till varandra, jag pratar inte bara om en enda gång utan kanske 600 ggr. Men, vi har blivit starkare av det också och nu kan inte ord ta ner oss. 
 
Nåja, som sagt - jag är lättsårad. Förra året så brydde jag mig alltför mycket om vad folk tyckte och tänkte om mig, jag försökte göra allt för att ingen skulle prata skit bakom min rygg. Men det var onödigt, för FOLK KOMMER PRATA OAVSETT VAD DU GÖR. Och som min släkting sa till mig en gång "Flickor kommer alltid att prata skit" bakom någons rygg då förstås. JAg börjar tro att hon har en poäng i det där.. dagens vuxna talar också..
 
Och människor som hatar någon för ingenting eller bara avundsjuka så det är bara deras förlust. Det tar väldigt mycket onödig energi och den en da som mår dåligt är du själv. 
 
Drama har typ kommit ikapp mig och förökar sig i mitt liv, har svårt att utrota det så ibland är jag som jag är. Men för det första så har jag varit med om en hel massa, har typ aldrig haft vapenvila till 100 %. Dessutom är det en sak ni bör veta om mig: Efter att jag sett en film så blir jag som i huvudrollen, haha. Efter att jag såg James bond så ville jag bara gömma mig bakom ett träd och skjuta någon.. efter gossip girl så ville jag bara bli som Blair Waldorf - en riktig bitch. Efter pretty little liars å ville jag bara skriva lappar överallt och underteckna -A.
Men jag kan behärska mig för det ofta så blir inte som mitt huvud vill... Efter som jag lyssnar mer på hjärtat än på hjärnan. 
 
Och du, du kommer ångra det när du blir äldre, Mobba inte, karma kommer och tar dig!

Oj, nu blir det långt. Du måste inte läsa men rekommenderar att du gör det för jag skulle ha velat läsa det här för något år sedan. Ha det bra! 
 
 


Drink it to believe it

2014Så himla gott! I lördags så beställde jag en hamburgarmåltid vid ABC, och då fick jag en new pepsi next burk. Trodde den skulle smaka äckligare än vanliga pepsi. Men oh mada faka, lika god som coca cola vettja! Nästan godare faktiskt, har du inte smakat ännu så buy one! Åh, kommer bli min drog, tills jag tröttnar hehe. Vackraste färgen dessutom! ♥ Just like they say, drink it to believe it!
 
 
 
 


20 grader varmt idag

2014Yeah buddy! Idag är det 20 grader på värman, tro det eller ej. Men det börjar hålla sig runt 18. Så.himla.skönt.
Har ju sovit i Oravais hela påsklovet, så har gjort en massa kul, körde dessutom till Pensala i lördags med Stani men det var tråkigt där. Så idag köpte vi glass och satt vid stranden. Körde hem 15 tiden, nu är snart klockan 19  och pappa lägger upp trampolinen/studsmattan till lillsyrran, jag använder den bara att ligga och sola på, hehe.
Imorgon är det torsdag och då slutar påsklovet. Fanockså. Men veckan kommer gå snabbt. Det är veteranfest på fredag såså.
 
När jag var hos Jeres i hleg så såg vi en massa filmer. Dessutom började vi se på awkward så nu har jag en serie att kolla med sötnos som han också kan gå med på att se ^^. Sen såg vi "Thirteen", den var bra! Visste inte att hon som spelar Evie (huvudrollen) så är Nikki Reed. Alltså hon är Rosalie i Twilight. Nåjaah, solen skiner ännu så har itne tid vid datorn nu!
 
 
 


Vår halvårsdag ♥

2014Tänka sig, jag och Jere hade vår halvårsdag på påsklördagen 19 april.  Älskar honom så mycket! Jag lagade mat åt honom, han älskar korv så därför stekte jag låt honom. Sedan gav jag honom en korg med massa sorters godis som han gillar till present! Du är verkligen både min älskling och bästa vän, kan verkligen vara mig själv med dig ♥ You- the half I always need.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Att läsa på biologiprov väcker hemska minnen...

2014Det går inte, vi har biologiprov imorgon och jag kan verkligen inte fortsätta läsa. Det väcker för oroliga minnen och jag börjar tänka tillbaka på bilkrocken och moped krocken. Onödiga tankar flöder runt i huvudet "om bilen hade sprängst, kunde brutit något, få blodpropp, dött..". Nåja, dessutom så fick jag kläderna från nelly.com idag. Klänningen passade ganska bra så den behåller jag men byxorna verkar jag ha fåt fel storlek xD Alltså jag använder inte xl... nåja har skickat tillbaka den och beställt nytt, men är ändå jätte arg för jag glömde fylla i en kod så det blev dubbla pris! HJSDJDHSJJD..
Nej, ska försöka sova nu, är så himla uppgiven.
 
BTW: köpte brunhårfärg idag, så nu blir det färgas...
 
 


keep training

2014skulle ha åkt till gymmet idag men det blev ändrade planer så for ut på en joggingtur istället och nu sitter jag med fötterna i ett härligt fotbad!Idag hade vi då fysiskt test i gympan, blev tre 10:or och en 9:a för mig, haha fy va skryt men är faktiskt ganska stolt, nu är det bara löptestet kvar som vi har om 2 veckor. Helgen närmar sig, påsken tuleee! Och dessutom så är vi lediga på fredag och slutar kl 13 på torsdag.
Har i: olivolja, salt, honung!


imrn tränar vi!

2014sitter och steker nu här ute i solen där det är 16 grader varmt i solen, så himla skönt när det inte blåser. måste ju vila ut tillräckligt till fysiska testet som vi har imrn på gympa. Har laddat med en stor skål med broccoli, namii. Ska dessutom på gym efter skolan så kommer bli helt utmattad haha. Nåja nu börjar det blåsa så ska gå in nu. hadetgött!


Idag e jag glad.

2014Hej, har regnat och stormat i helg. Jeee, usch. Sen tänkte jag få bensinstopp när jag körde hem. Men har haft det goosit med Jere och nästa vecka händer det något speciellt! Men det får ni veta lite närmare kommande helg. NY period och SISTA perioden! Alltså woho, bara 7 veckor kvar nu till man kan lämna fängelset de kallar "skola". Ska försöka höja mina betyg nu de sista veckorna! Är annas på bra humör idag, har shoppat hem ett par byxor och en klänning från nelly.com och smink från yves-rocher.com. Så jag blev så taggad så jag for ut på en joggingtur o.O. Haha, men fick ont i sidan av magen direkt så det blev inte till något! Nåja, pratar med Isac just nu så byebye.
 
 


The twilight saga 5

2014Alltså, kan inte hellst tro på att det skulle komma en till twilight film, är crazy i det så hoppas på det bästa! Så nu har jag startat en namninsamling där man kan vinna en resa till Forks, USA där twilight utspelar sig. Nåja, jag kommer aldrig vinna dethär för det är säkert hur många som helst som tävlar. Men kul ändå, det stod ju något om en fortsättning. Och ända som poppade upp i mitt huvud var då twilight 5. Menmen du kan ju ge mig helst 1 underskrift  xD. Haha, bara för skojjs skull, har tråkigt. Du behöver bara skriva ditt namn och email, inget annat. Puss!! Klicka här för att skriva under:
 
http://twilight.tv6.se/namninsamling/23e0357
 
 


Hejdå gossip girl

2014Åh, inte alls kul att ta farväl till en serie och se sista avsnittet. Älskade gossip girl precis som pll. Vill ha en 7:nde säsong,hah! Nåja, får börja leta efter en ny serie nudå :). Idag var det annars jätte varm, solen lyste upp 10 grader. Det låter kallt men när det inte blåste så var det som en sommardag!  Ska försöka fixa bloggen nu efter, hoppas det lyckas denna gång!
 
 Saknar det långa håret ♥


Evil is knowing better but doing worse

2014Okej, allting blir bara fel nu när jag försöker göra dropdown, det går verkligen inte. Jag måst sitta 8 timmar för att få det att fungera och jag har inte riktigt tid med det. Alltid är det något som blir fel och snart fuckar väl blogg.se upp min blogg igen. afjajfainfaifidjgfgk. Åh nåja, den får vara såhär nu, var tvungen att ta bort hela skiten, jag som nästan hade den färdig...
 
Idag slutade vi 13:30. Så körde till skolan och körde hem också, när jag kom hem så spelade jag lite och nu resten av tiden så har jag försökt fixa bloggen. Ei hohho, vet inte om jag berättade att jag hade kvarsittning med ett helt gäng förra torsdagen.. men har kvarsittning nu igen, denna torsdag. Alltså jag orkar inte, hur kan man få kvarsittning för att man blev desperat efter choklad så man gick till butiken som ligger 100 meter bort!? Voi voi, jag är iaf glad att snart slippa högstadiet. Bara ca 7 veckor kvar nu till sommarlov! 
 
Har bildbrist...


Ultra trött

2014Blir snabbbloggning nu, har inte tid. Måste få fixat bloggutseendet någon dag men har fullt upp med att se på  GG så, är på sista säsongen. Sen börjar jag väl se på en ny serie heh. Nåja, idag kändes det som 30+ grader ute i solen, hoppas att sommaren är på kommen. Ska försöka åka till gymmet någon dag denhär veckan så man får nå fart på sig! Nej alltså nu börjar jag få problem med att stava, är så trött, godnatt! Hörs imorgon!
 
 
 


Im better off alone..

2014Fredag igen! Ikväll drar jag iväg med vespan till Oravais och parkerar sådär fint in i skogen, haha. Sen far jag, Kevin, Ted och Anton till Nykarleby. Få se vad som hittas på där, ska iaf träffa några kompisar där. Sen så har det hänt en del i skolan, så försöker put on the fake smile innan jag kör iväg.. Ha en bra helg!
 
 


Life getting tough? Means god is afraid of your progress!.

2014Hej! Har ännu inte hunnit fixa något i bloggen, har fullt upp varje dag. Men i helg ska jag försöka få till det! Nåja, var till Vasa igår och shoppade med Jere. Jag hittade en massa kläder som jag ville ha, och det brukar jag verkligen inte så kommer nog ta med Jere på varenda shoppingtur! Dessutom så var han till stor hjälp, han hjälpte mig hitta kläder och överraskande nog så visste han eggsakt vad jag ville ha för storlek, färg, modell och sånt. Sökte ju efter vissa saker. Och han hade inget emot att gå i alla butikerna, försök hitta en sådan pojkvän vettja! Haha, pengar växer ju inte på träd. Men fick hem med mig en beige kofta, sportbh,massa underkläder, svart tröja, 2 toppar, stickad tröja, mopedhjälm och glasögon från motonet osv. BTW: girls, det är billigRea på snygga kläder i H&M!

Sen så åt vi med rax nomnom. Sen for vi typ hem. Idag hade jag kvarsittning tsm med ett annat gäng hah, vi satt då i gymnastiksalen och såg på när idrottseleverna från gymnasie spelade volleyboll. Var en stund i Vörå efter det och körde sedan hem (hade vespan). brr...
 
 


April april

2014Hej! Blir dåligt med bloggandet denna vecka. Igår var jag till Vörå med vespan, jag och några kompisar körde sedan till Oravais och åt där, sedan hem igen 22 tiden. Idag så kom Jere hit och vi var ut och körde, hittade the place to be ♥. Imorgon är det ANTIMODE DAGEN, något som väneleverna hittar på. Vet inte hur jag ska förklara det, men klä dig så fult du kan.. Haha nåne kanske inte. Nåja, efter skolan så åker jag mamma och Jere till Vaasa. Då ska det köpas en ny moppehjälm och sedan efter så åker vi och shoppar! Och får inte glömma att jag får tillbaka min htc mobil ;). Näj, godnatt på dej!
 
Sen så gjorde jag ett aprilskämt här hemma men någon dampade väl och gjorde sönder det, HAHA. Nåja, själv har jag inte blivit lurad vad jag minns, haha jo en gång faktiskt.