London osv

2014



Vaknar klockan 12 varenda morgon och går som en sengångare no matter what hela dagen. Har inte gjort något idag förutom att sitta vid datorn och äta godis.  Nåja, glömde lägga upp bild på tavlorna jag köpte i Haparanda, men det var tre stycken ( London, Paris och New York). Så har lagt upp dom på väggen idag. Och lagt det nya påslakanet i sängen, ångrar att jag inte köpte ett annat. Jag hade beslutsångest över två stycken och båda två kostade 10 €, det som jag valde har ju de röda bussarna i London och jag gillar inte rött så well.. Nåja, whatevä :). Ikväll ska det hända mer får jag hoppas, bara jag får övertalat en person :).
 
 
last weeks pic, no make-up, haha jee.


Faller ner i hålet vad jag än gör

2014



Hej! Har en hel del att berätta men berättar bara det viktigaste. 
Igår så for kusinerna hem till Sverige igen och på kvällen så kom först Jere hem till mig med min telefonladdare som jag hade glömt hos honom. Syrran klippet mig korthårig, jepp, nu har jag lite längre än axlarna. Behövdes verkligen, så slitna toppar som jag har :p. Började se några år yngre ut haha,jee. Och 19 tiden så åkte jag till Vöro och träffade Julia där, vi gick ut till city och sedan åkte vi till Oravais. Träffade Jere också där vid abc, vi åt hambörgör och franska♥.
Sen 11 tiden åkte jag hem. Drömde som vanligt en massa konstigt, om jag inte sover med Jere så drömmer jag drömmar där jag måste kämpa för mitt liv. Nåjam, har spelat hela dagen, 30 snart woho. haha ohnatalie. 
Sen så skulle det ha blivit en kul kväll, men nope, det dög inte. Så fortsätter väl att spela ikväll. ÖVA PÅ MOPPE skall jag ju också göra!!!!hehejdå.
 
 
 


Jag lovar att vara starkare denhär gången.

2014



Först kommer det som en chock. Du glömmer bort att andas för en stund. Du lämnar att stirra på någonting. Sen kommer tårarna. Sen börjar du skaka. Du får inte fram någonting annat än en svag röst. Du ställer dig upp, och märker att alla krafter är borta. Du faller ner på marken och vill bara skrika och slå. Du vet inte alls vart du ska ta vägen. Sen när du väl har kommit upp, så börjar du frysa. Om det är första gången så är det svårare än någonsin, och du blir lurad av sig själv att du inte har någon styrka i dig kvar. Om det är din andra gång så hittar du din styrka och du kan lura dig själv att du mår bra. Det gäller bara att tänka på rätt sätt. Men allt kommer att bli bra, det lovar jag.


Back in Finland

2014



Halloj, är tillbaka i Finland nu efter en riktigt bra helg i Haparanda med Jere, Kiti, Mirjam och Kjell. Vi åkte 11 tiden på morgonen och kom fram 17 tiden TYP. Fast då hade vi paus och åt också. Sen så gick vi in i några småbutiker och köpte tuggummin, korv och godis. Sen så for vi till stugan där vi skulle övernatta, jag och Jere gick ut med deras hund Kiti en kvällspromenad och det var hur mycket snö som helst. En halvmeters snö med över 5 meters höga snöhopar. Det var riktigt mycket snö där i Haparanda och ändå bara -4 grader. 
Det var riktigt mysigt där, på morgonen därpå hade jag svårt att få upp Jere ur hans skönhetssömn, haha. Men vi for oss iväg till ÖoB, ICA, Ikea och shoppingcenter.
Fick inte shoppat några kläder eftersom det bara fanns de butiker som finns i Vaasa. Men en hel massa nödvändiga saker kom jag hem med.  Klockan 18 så for vi hemåt, då satt jag och Jere och åt våra megapåsar med godis från Candyworld, sen så somnade jag. Vi stannade två gånger och 12 tiden så var vi tillbaka i Oravais. Jag sovde över där och åkte hem igår (måndag) kl.16. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
igår på kvällen så var Stig, Ida, Sofia och Marcuz på middag hit. (Kusinerna från Sverige och Marcuz).   22 tiden på kvällen så for jag, Ida och Marcuz ut på en cruis till Oravais, haha. Träffade Jere där ♥. Sen satt vi och åt en franska och pratade till över tolvslaget. 
 
 
 
 


Snart sportloov

2014



Hejhej. Dagen har gått trög, likaså gårdagen. Men har bara tre timmar imrn (dubbel kemi + hål)  så det blir inte så farligt. Efter maten då imorgon så blir det friluftsdag, då valde jag slalom. Och efter det då? Jo, då får vi SPORTLOV! Ska bli så himla skönt, bara 1 dag kvar tills vi åker till Haparanda! Och imorgon kl.15 så kommer kusinerna från Sverige hit, ska bli så kul att träffas igen! Synd att jag åker till deras land när de kommer,haha men har tid på mig att träffa dem fram till tisdag när de åker hem. 
Sitter nu och talar på skype, orkar inte göra någonting annat.
Igår var jag också och handlade och hämtade snowboarden från skidstugan osv. pusshejj.
 
 
 


Mensmåndag?

2014



Missade bussen idag, så kom till skolan med 10-bussen. Haha alla i skolan har verkligen mens idag, äckliga attityd bitch?. Nåja, Jere kom till mig efter skolan, vi halvsov hela tiden, sen kom Kevin också, han hjälpte mig med några saker på datorn. Funderar på att ringa hem syrran så jag slipper gå till frissan, visst kan jag klippa mig själv, vilket jag ändå kmr göra men vill få det så jämt som möjligt.  Nej nu har jag ätit så mycket choklad, fick ju ännu mer choklad av Kevin så är bara för mätt ^^.
 
 


Glad alla ♥-dag

2014



Hejhej! Har inte haft tid med bloggisen på hela helgen. Och nu skulle jag vilja ta natten för imorgon är det skola så drar allting kort.
 
Fredag: Alla hjärtandag, min favorit dag på året! Älskar romantik, tur att min pojkvän vet det. Fick en ros, blombukett och choklad av honom. Hihi love you! Sista skoltimmen så sjöng musiktillvalgrupperna i gymnastik salen, jag var då med och sjöng. På kvällen åkte jag till Oravais, sedan hem.
 
 
 
Lördag: Steg upp 8 tiden, och for iväg till Yrkesakademin i Vasa. De har ju byggt nytt, och syrran går ju där så de hade öppet hus typ. Syrran fixade håret på mig ( tog en hel timme) och jag gick runt med Anton sedan.  Sen så körde vi in till Vasa för shopping, när jag gick runt i Rewell center så hörde jag att Krista Siegfrids sjöng. Trodde inte att det var henne men tydligen. (Min lärare har spelat i samma band som henne), skryter åt dig Ville, ta't lungt. Haha, hon skrev autografer sedan men jag gick till mäccen istället haha! Hamböörgör♥.
Hittade inga kläder att köpa, men i sista sekunden så fann jag 4 tröjor för 14 €. Alltså en tröja för 5 € och de andra tre kostade 3€. NEJVADÅBILLIGTSNYGGT?.  Åker till Haparanda nästa helg så det fick räcka med det. 
På kvällen åkte jag till Oravais och for på Revy med Jere. Ska jag va ärlig så hoppas jag att Vörårevyn är bättre.
 
 
 
Söndag: Hade sovit över hos Jeres, vi slöade hela dagen, såg på TED, köpte godis för 15 € osv. Vi kollade också igenom Jeres alla dagisfoton, där fanns många av min friends, eller hur var det Jannike? ;). Haha, nåja åkte hem 18 tiden, talade på skype en stund, duschade och läste på prov som jag tydligen har imrn.
 
 


Zendaya

2014



 Lite fiilis inför konvent


Mjau.

2014



Stannade hemma idag, sovde till klockan 11. hur skönt som helst. Har faktiskt inte gjort något annat idag än att suttit vid datorn, duschat, sett senaste PLL och talat på skype. Fast Jere kom förstås hit en stund och hälsade på ♥. Han hjälpte mig fixa en bärbär högtalare haha typ. Imorgon blir det nog skola, ska bli så tråkigt så. Nåja njuter av de sista dagarna med hani.
 
 
 
 


För mig är du allt

2014



Dagen har gått trögt, skippade gymnastiken även om det var slalom. Satt i sjukrummet istället, nåja fick sällskap av älskling. Imorgon skippar jag maybe skolan, börjar få feber skulle jag tro.  Samhällslära provet gick bra, det lät som att det kommer gå bra :). Nåja ska gå över till Mormor nu och rulla håret åt henne sen så talar jag väl på skype resten av kvällen.
 
 
 


Provvecka

2014



 


ifall du behöver nån film att se med pojkvännen...

2014



Har haft en mysig helg, vi har kört bil, fått bensin stopp en bra bit ut på isen, sett film, chillat runt ochsåvidare. Jag och Jere såg på "Boys and girls" i lördags och filmen var hur underbar som helst! Eftersom jag älskar kärleksfilmer så valde ju jag den, men när vi hade sett 15 minuter av den så somnade jag. Haha, var hur tröt som helst. Efter ca en halvtimme så vaknade jag igen. Och var tvungen att stiga upp ur sängen och hoppa upp och ner för att hålla mig vaken.  Hihi, har du pojkvän? Se den med honom isåfall! Skitmysigt att se den med någon som man älskar, eller om du bara gillar någon och ser filmen med honom så kommer du troligtvis att bli kär i honom.  Nåja, lite onödig text dehär men well well yoloswäg,
 
Kom hem idag klockan 18 och nu ska jag ta min kudde och mosa den, godnatt!
 
 


Tips på träningsapp

2014



Hej! För någon dag sedan så hittade jag en app som heter "runkeeper", den borde finnas på alla android mobiler. Har inte hunnit prova den men den sägs vara bra och enkel att använda. Man ser hur långt, länge, farten man hållt och antal kalorier man har bränt, testa den! 
 
 


Tog hem segern med stil!

2014



Hej! Fredag idag och kunde inte vara gladare. Spelade nyss bästa gameet i mitt liv, haha så himla stil! Nåjaa, ska köra bil idag då på isen, haha kommer gå så bra så. Ska snart till Jeres och fixa musik och sånt, om han inte redan gjort det. Sen så har Lina klippt sig så vackert, lite längre än axlar typ.  Är helt inne på att också klippa mig korthårig, kommer att vilja ha långt hår någon dag efter att jag klippt mig men det växer ju alltid ut. :) Dessutom har jag alltför slitet hår och ojämt så det skulle vara 100 procent bra för mig. Nåja, ska ta en dusch nu, pusshej!
 
 


Time to drive

2014



Idag var jag och Sam + 6 andra från Sams klass på mattestöd efter skolan. Haha, det visade sig att de hade helt annorlunda matte än vad jag hade, de höll alltså på med nått annat kapitel. Men eftersom jag var på stöd en timme så tänker jag inte läsa på matteprovet som vi har imorgon. Det får gå på talang. Annars gick dagen allmänt trög, haha skrattet när någon talar om träningar och gör ett schema direkt efter att jag gjort mitt, haha. Nåja, learn. Nejmen på kvällen så kom Jere hit en stund, imorgon ska han lära mig köra bil, haha kommer gå så bra så. Har ett musikförhör imorgon, så ska satsa lite på det istället. 
 
Någon som vet hur man får upp ett telefonlås? Inte pinkoden, inte pukkoden utan det låset du lägger ex. grafiskt eller med siffror m.m. Har inte lust att lämna in den på service och betala 20 € bara för att jag är glömsk, dessutom har jag glömt det på två telefoner. Jag skulle behöva lämna in min htc one sv så snälla kommentera eller kontakta mig om ni vet hur man kan göra! tackar.
 
 


Klockan 09:05 ♥

2014



Just breathe in and breathe out and let it go
 
 
 
 
Vill ha sommar! Nej, jag måste få sommar nuu!


Softengine

2014



Hänger själv inte rikigt med men de har vunnit UMK 2014 (Finlands bidrag till årets Eurovision). Så finnarna tycker iallafall att Seinäjoki pojkarna förtjänade vinsten. :)
 
 


Nu måste jag ha moppekort!

2014



Allt har helt enkelt gått dåligt idag. Så är inte på nå blogghumör alls. Hade dessutom en äckligt jobbig skidtur på gymnastiken. Nåja, när jag kom hem så blev inte saker bättre, inte heller fast tiden gick. Så jag bestämde mig för att strunta i allt och ligga med min kissemisse och se på gossip girl. bubye.
 
 


Tervajoki

2014



Helt bra start på veckan, åkte till Tervajoki med Jannike, Emil och Johan. Vi körde traktor till Neste och åt hamburgare♥. Sen så driftade vi på överallt i Vörå. Var nära diket och andra saker några gånger, haha. Sedan efter att Jannike brassat färdigt, haha så for vi hemåt :D. Imorgon ska jag väl stanna efter skolan på stöd, skikul.Och få se vad som hittas på på kvällen.
 
 
 


Varför är hälgarna så korta?

2014



Helgen har som vanligt gått snabbt. I fredags så hände det inte så mycket, i lördags så körde jag och Jere lite snöskoter både på dagen och på kvällen. Vi hade sovit 2 timmar på dagen dessutom, hohho. Sen på lördags kvällen så åkte Jere och jag hem till mig. Vi var så trötta så vi somnade direkt. Vaknade 11 tiden, hann bara prata och sedan skulle han hem. Nu har jag laddat ner "Frozen" åt min lillasyster så vi har suttit och tittat på den. Och så har jag varit jätte nyttig och ätit morötter och börsmoothie ^^.
Gossip girl skall jag se på nuu!
 
 
 
 


Tattoo inspiration

2014



 
 
 
 
 
 
 
Vissa bilder blir små menmen.