Fredags bowling

2015



 
 
Glad halloween på er! Igår var jag och bowlade med några vänner och jag har ju aldrig kunnat bowla, jag missar alltid, men igår så fick jag faktiskt 2 strike's och några spärrar haha, Men som ni ser på skärmen så gick det väldigt dåligt, men det är väl att ha roligt som räknas. Lite tidigare igår kväll så sminkade jag min lillasyster till en häxa före hon skulle iväg till Bertbylokalen på halloweenfest. Hon fick bli grön i ansiktet, lite winged eyeliner, och en spindel som hängde ner från hennes kind. Skolfotonen hade kommit igår och för en gångs skull så var jag nöjd med bilden, men så skickar de en helt ugly porträttbild istället så det krossade mitt hjärta lite grann. 
 
Ikväll så blir det tjejkväll i Vasa, Emma tar med mig dit och ännu vet jag inte vad som kommer att ske men kanske man rycks med i halloween stämningen. Vad ska ni göra ikväll?


The secret circle

2015



 
Hej på er! Jag har börjat se på en serie som heter the secret circle. Jag gillar ju serier som gossip girl, 90210 och one tree hill, ni vet, de som handlar om drama och kärlek men denna är lite annorlundare. Haha inga pojkar vill se serier med mig framöver. Nejmen jag hatar skräckfilmer, jag gillar inte tortyr, upprivna kroppar osv. Denna serie som jag nu har börjat se på så har övernaturlighet, tonårsdrama och skräck som ingredienserna. Jag började se på serien eftersom jag verkligen gillar huvudpersonen, hon är min favoritskådespelare och jag vill försöka "öva upp mig" så att jag blir mindre rädd för skräckfilmer. Pretty little liars serien så älskar ju jag, men den är nog på gränsen till för läskig haha.
 
Jag har väldigt svårt att fastna för serier men här är det alltid spänning och människorna är ju jätte snygga. Jag brukar se serien på putlocker.is eftersom att jag inte hittar serien någon annanstans, det finns ingenstans med svensk undertext heller och jag har bara hittat 1 säsong så den är nog något som jag tittar på för att ha någonting att göra på dagarna. Ni kan ju googla "the secret circle season 1" om ni vill titta på den.
Har ni någon bra tv-serie på lager?


Varelserna jag har obehag av

2015



 
Haha ja tänk det, fiskar skrämmer mig. Jag har alltid haft obehag för fiskar, ända sedan jag fick reda på att dedär äckliga slemmiga "djuren" finns. Jag gillar ju att simma och det har jag alltid gjort, men dock i simhall. Jag vet inte riktigt varför jag har obehag för fiskar, men jag antar att det är att jag inte vill möta dem under vattnet när jag dyker och att de ska simma in i mitt öga haha. Nejmen jag vet inte riktigt, kanske jag är rädd att de ska äta upp mig. Annars så skulle jag aldrig vilja möta på en björn eller en orm, usch.


Hej, jag skriker i sömnen

2015



 
Idag har vi varit i vårdklassen och övat på praktiska övningar inom äldrevården, vi har ju snart praktik så. Just nu så sitter jag och talar med Emma, Mia och Oliwer om en hel massa random, haha. Snart är det halloween och har ännu osäkra planer framför mig! Nästa vecka kommer att bli väldigt chill för då ska vi nämligen till Tammerfors och sedan till Idea Park med klassen. 7
 
Den förvirrande stunden när Emma berättat att jag har skrikit i sömnen. Haha hur är det ens möjligt? Men till mitt försvar så drömde jag en mardröm! 


Monday it is

2015



 
Måndag igen och jag sitter och lyssnar på Stitches - Shawn Mendes vid internatet. Igår så såg jag på filmen Paper town med Alexander och den var faktiskt riktigt bra. Jag tycker ni alla borde ta och se på trailern i alla fall och därefter bestämma er. Nu ska jag ta och se på den nya filmen Pixels, har ni sett den? Jag tänkte se den på popcorn time, det är en sida man laddar ner helt gratis och där hittar man de senaste filmerna! Det är bättre än swefilmer tycker jag. Jag skulle verkligen behöva en ny hårolja, inte råkar du ha några bra erfarenheter?
 
                     


Must have to november

2015



 
Must have to November
 
 
Hej! Nu har jag gjort ihop ett collage med saker som du kommer att behöva till vår kommande månad november. Det är nämligen en varm polo tröja med hög krage, en varm och tjusig halsduk för att inte bli förkyld av den kommande kylan, ett par sköna tofflor att ha inomhus, en flisfilt till soffan, ett par vantar och såklart en cool mugg att ha varm oboy i. 
 
Jag tycker inte så speciellt mycket om november, för vad händer då egentligen? Nu i oktober så är det halloween och i december så är det jul, så november verkar bara vara en månad för oss att koppla av haha. Men jag ska förstås åka till Tammerfors på någon slags rehabiliteringsmässa med klassen och därefter till Ideapark så det ska bli skojj. Glöm nu inte att skaffa dessa saker, ha det bra!


Avslappning efter jobbig dag

2015



 
Ikväll så har jag varit med lillsyrran och Alexander till mormors och räfsat halva hennes STORA gård. Efter det så var jag riktigt slut i armarna och axlarna så jag gjorde varsitt fotbad till mig och Alexander. Jag la sedan i en matsked eucalyptus fotbadsalt och efter en halvtimmes njutning så filade jag fötterna och smorde in dem med en eucalyptus fotkräm. Det var verkligen jätte skönt.
 
Imorgon ska vi på kalas till min fasters och på kvällen blir det avfärd till internatet, usch nej. Men det är bara två veckor kvar nu och sedan får jag flytta hem i ca 2 månader. Vi har då ålderdomspraktik. 
 
Nu så ska jag äta nybakad tacopaj så vi hörs imorgon och då kommer jag ge er TIPS. Ha det bra!
 


Japp, jag följer trenden

2015



 
Igår slutade jag klockan 14 och tog därefter helg. När jag väl tagit bussen hem till Vörå så svängde jag snabbt in via S-market och handlade denna goding. Nu är det så att jag har sett denna produkt på 3 olika bloggar och hos min bästa vän, så den måste ju vara speciell (ursäkta den dåliga kvaliten). 
 
Det är ju ingen vanlig rengörings produkt. Det är så att man inte behöver tvätta bort det efter att man har lagt produkten på en bomullspadd och dragit några gånger i ansiktet. Då är det bara att smörja in huden med en ansiktskräm. Jag brukar använda 3 bomullspaddar åt gången så att jag inte förflyttar smutsen vidare till andra delar av ansiktet. Flaskan var väldigt dyr, ca 7 € i Vörå. Jag skulle rekommendera flaskan till er som är för lata för att gå ända till badrummet och börja klotta med vatten. Haha.
 


Brandvarnare och haters

2015



 
 
Igår när jag skulle värma upp ett batongbröd i ugnen så började brandvarnaren gå. Haha eftersom vi bor på internat så visste jag ju inte om det skulle gå direkt till internatspersonalen eller brandstation. Haha som tur så gjorde det inte det men det höga ljudet var ju inte så trevligt. Vi skruvade upp den runda varnaren och tog ut batterierna så då slutade det, haha bara ett litet tips till er om det händer. 
 
Idag gör jag som jag gör varje dag. Jag sitter vid datorn och bloggar, talar med min rumskompis Emma och läser bloggar. Jag brukar ju inte läsa bloggar, jag följer ingen blogg så att säga. Men jag har börjat titta in mer regelbundet hos bloggar nu och dessutom börjat se på deras youtube videor. 
 
Imorgon är det fredag och då får jag äntligen träffa min saknade pojkvän Alexander! Jag kommer ha så drygt efter honom när han åker in till militären i januari. Jag kommer väldigt bra överens med Alexander måste jag säga och även fast jag bodde hos honom i en månad så saknar jag honom lika mycket som alltid. Jag har nog aldrig haft så många som vill förstöra mitt förhållande som med Alexander. Men jag är så tacksam över att ingen av oss bryr oss, vi tycker båda att sålänge vi vill vara med varandra så spelar det ingen roll vad andra tycker. Jag skulle gärna berätta hur det har blivit så att det finns folk som inte vill att vi ska vara med varandra men det kan jag inte, vill ju inte förvärra det hela. Men tiden läker och snart orkar nog människorna inte hata mera, för vi planerar inte att göra slut. :)
 
 


Three thingz

2015



 
 
3 saker jag gillar
- Produkter
- Lemonad
- Dansa
 
3 saker jag inte gillar
- Ormar
- Bacon
- Medvurst
 
 
3 saker jag ser framemot
- Fylla 18 år
-Få träffa min pojkvän
- Åka till södern med Emma 
 
3 saker jag vill
- Kunna dansa galet bra
- Simma med delfiner
- Bo i ett varmare land
 
 
 
3 saker jag inte kan
- komma ihåg vart någonting är (platser)
- Glömma Anders♥
- hitta min ögonbrynsplockare, haha.
 
3 saker jag kan
-  spara pengar
- Åka snowboard
- göra "vågen" med ögonbrynen
 
 
3 saker jag blir lugn av
- Musik
- se på one tree hill
- stiga upp i tid på morgorna
 
3 saker jag önskar mig
-En resa till södern
- En mac dator
- En iphone 6s
 
3 saker jag borde
- Komma i tid till skolan
- dra ner på godisätandet
- Använda värmeskyddsspray när jag plattar håret
 
 


Put blue in black

2015



Put blue in black
 
 
Läderjackan / Pälsjackan / Kappan / Ögonpalett / NYXögonskugga
 
Efter att min vän Emelie hade gjort en brudsminkning på sig själv och använt sig av blå ögonskugga blev jag kär i hennes ögon. Haha nejmen det var supersnyggt, det matchade hennes isblåa ögon perfekt! Jag var bara tvungen att göra ihop ett collage, för med en snygg svart jacka och en blå ögonsminkning så kommer du att bli j*kligt snygg. Med den blåa ögonpaletten så kan du nyansera dig till mörkare blå eller ljusare blå, vilket blir jätte kul. Jag måste verkligen köpa denna NYX ögonskuggan, en ljus och fin blå färg som inte sticks ut för mycket. Jackorna var verkligen inte heller dyra, jätte billig var läderjackan! Jag har faktiskt funderat på att köpa en pälsjacka hmm..
 
↑ Allting från nelly.com ↑


.Jag vet att ni vill

2015



 
För vem vill INTE?? Alltså tänk er att ligga på stranden och bara se blå himmel och blått hav framför sig, kan inte ens beskriva det så hoppas ni förstår med dessa bilder jag lagt ihop. Men hmm vart är detta underbara magiska place? Jo ni, det är Bora Bora! Men med någon bild från Mallorca, Cypern och Carribbean tror jag det var. Detta är nog min högsta dröm någonsin, tänk att få ha ett bröllop här, helt amazing!  Direkt jag fyller 18 så ska jag börja söka reda på billiga resor och hotell men som ändå uppfyller sola, bada och njuta.
 


New in: Väst

2015



 
Höstlovet börjar närma sig mot sitt slut men inte hösten. Så jag var in till Vasa med mamma och lillasyster Victoria igår och handlade mig detta på bilderna. Jag har alltid velat ha en väst, i åtminstone 3 år så har jag hållit i en och så gärna velat gå till kassan med den men jag har alltid tyckt att det inte har varit värt priset. Men nu orkade jag inte vänta mer, så denna väst är från H&M. Jag har aldrig haft en primer förut men jag testade att köpa denna från Lumene eftersom den var på rea vid Anttila, ca 7 €. De söta strumporna är från citymarket och de var på rea också, 3 € för tre styckna, orginal priset var 8 €. 
 


Mysveckan

2015



Oj vad jag har latat mig. Jag har inte gjort någonting alls förutom att sitta vid datorn hela dagarna.Jag behöver en ny serie att titta på eller komma ut i friska luften, haha. Men däremot så har det varit jätte skönt, jag har varit sååå lycklig. Att dricka coca cola hela dagarna i en mysig badrock och bo hos pojkvännen gör mig lycklig. 
 
Imorgon kommer jag dock att åka in till Vasa torg med mamma och lillsyrran och se om jag kan fynda mig något, bland annat en present till Alexander skall jag köpa eftersom han gör mig så lycklig tihi. Åh vad jag längtar efter vårrullaaarrrrr!
 
 


One tree hill

2015



 
 
Det tog mig över ett år att se ut hela serien med 9 säsonger, men nu är allt sett. Det har varit en serie med heta killar, drama, action, romantik osv. Jag skulle rekommendera denna serie till er som vill ha något att fördriva tiden med och kanske har något problem, kanske kärleksproblem? För denna serie är full med quotes som får en att tänka efter. Jag önskar att jag skulle ha sett serien i högstadiet för det var där allting började, lyckan & sorgen. Så OTH skulle verkligen ha hjälpt mig där med mycket.
 
Jag trodde först att det var vuxna det handlar om med tanke på klädstilen deras på denna bild. Men det var verkligen INTE så, däremot så växer de upp till vuxna sedan och det var verkligen kul att få hänga med i svängarna där. Det hinner hända så mycket på 9 säsonger så jag tyckte den var riktigt bra!
 
Psst! PLL fortsätter igen 12 Januari 2016 på ABC family. Så jag antar att vi kan se det dagen efter vid dreamfilm.org kanske?


Början på höstlovet

2015



 
Hej! Äntligen har vi fått vår 1 veckas höstlov! Det passar riktigt bra med det just nu, jag har börjat lovet med att baka något som vi kallar "Uggles frasgodis" och det är bara att man helt enkelt blandar ihop en chokladsås och ner med riskrisp och blandar ihop det, supergott! Jag kommer att bo hos Alexanders hela höstlovet och kanske mot slutet av veckan så åker jag in till stan och shoppar. Har ni fått nå höstlov?
 
 


Tomorrowland

2015



Den nya filmen Tomorrowland så var verkligen jätte bra! Jag tyckte att storyn var super och de hade förklaringar på deras vetenskaper och det gjorde filmen mycket bättre. Jag tyckte filmen var underhållande och rätt så verklighetstrogen även om den var väldigt sci-fi. Jag rekommenderar den!
 
 
                          


H&Ms nya sminkkollektion

2015



Igår var jag med Emma och mamma och shoppade i Vasa. Jag handlade detta som finns på bild + två till hudkrämer. Jag tyckte att H&M nya sminkkollektion verkar väldigt bra men jag gillade nästan den förra bättre för då sålde de ansiktsmasker för 1 € men nu kostar de 3€. Jag har ännu inte provat men jag handlade definitivt en av dem. Denna vecka har varit den lättaste och svåraste men i slutändan är jag ändå helt utmattad. Men jag behöver bara klara av två dagar till och sedan tar jag höstlov i en vecka. 
 
 
 
 
 
 
 


Handkrämen som håller sina löften

2015



Denna handkräm av Vaseline har jag använt nu i över 1 år. Jag brukar ha riktigt dåliga naglar men med denhär krämen så har jag fått mycket starkare naglar. Den luktar jätte gott och jag brukar ha med den till skolan och på lektionerna när läraren bara står och pratar så brukar jag smörja in händerna och naglarna med denna. Så jag smörjer händerna ca 3 ggr per dag och jag märkte skillnad på mina naglar redan efter en vecka. Jag fattar inte varför jag inte har tipsat om den här produkten tidigare, den är super! Nu minns jag inte riktigt vad den kostar men jag är ganska säker på att den var under 5 €.
 
Om ni inte vill köpa den men ändå ha starkare och snyggare naglar så kan jag ge er ett litet tips. Smörj in naglarna och nagelbanden innan du går och lägger dig på kvällarna med matolja/olivolja så ska du få se på bättre naglar!


10% parfym.se

2015



Hej! Minns ni när jag tipsade om denna hemsida parfym.se det är ju denhär härliga sidan som säljer parfymer och produkter som är 25-60 % billigare än deras normal pris. Jag har köpt en hårinpackning och en victoria's secret body mist därifrån. Victoria's secret body mists finns för 89 kr!  
Jag tycker att det är en riktigt bra billig sida, ni kan ju ta er en titt! De har över 70 kända varumärken, däribland Hugo Boss, Lacoste, Escada, Gucci och Ralph Lauren. Länk: HÄR
 
 


Friday it is!

2015



Idag är det fredag och då får man åka hem! Jag kommer ta bussen hem 14:30 och umgås med famijen ikväll. Sedan på lördag så får jag se om det blir Fagerö eller Petalax, har ännu inte bestämt mig, kanske bådeoch. Skönt att slippa vara ensam nu när Emma och jag är rumskompisar. :)


Min favorit mascara

2015



(Telefon bilder, ursäkta kvaliten)
 
Hej! Har ni testat denna mascara från Maybelline? Om inte så ska jag berätta att den är super bra! Jag fick den av min bästa vän Emma till födelsedagspresent och jag använder den varje dag. Ögonfransarna blir jätte långa av den och dessutom böjda. Den är inte vattenfast. Jag kommer nog att fortsätta med den för den är verkligen jätte bra, mina fransar har aldrig varit längre!