Midsommar 2016

2016



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är lite sen nu med midsommarinlägget men jag har massor med bilder att gå igenom och har dessutom jobbat, men NU. Kort sagt så har jag varit till Stockholm med Alexander och familjen på min kusin Sofias och Joakims bröllop. Före bröllopet så åkte vi in till Skärholmen och shoppade, sen gjorde vi något väldigt osmart. Vi hörde nog att de sa i radion om en stor olycka där en långtradare hade krockat/vält och någon bro hade gått sönder så det hade blivit en flera timmars bilkö. Vi tänkte inte destu mer på det förrän vi var fast i dendär jävla bilkön. Det slutade med att vi satt fast i 2 timmar när vi egentligen hade bråttom. Jag antar att några av er har hört om bilkön? Det stod en del om den på aftonbladet. Menmen jag fick sminka mig i bilen, byta om i bilen, platta håret inne i kyrkan osv. Haha säger jag bara. 
 
Vi hann tillslut och bröllopet var superlyckat och riktigt underhållande. I kyrkan blev det sång från både bruden och brudgummen och dessutom bjöd de på skådespeleri, det var jätte romatiskt! Sedan åkte vi med partybuss till bröllopsfesten och där fick vi god mat och tårta. 
 
Dagen efter var det 30 grader varmt och med det så menar jag så varm att man inte kunde gå i skuggan utan att svettas, då fick det bli ett dopp i havet. Sedan när vi skulle åka till båten tillbaka så gick vi in en sväng till Gamla Stan i Stockholm och handlade glass, trodde jag skulle dö av värme. 
 
I måndags så jobbade jag ett kvällskift och idag har jag jobbat ett morgonskift. Imorgon blir det också ett kvällskift. Nu ska jag äta allt mitt båtgodis och se på TVD, ha det gött!♥


Midsommar i Stockholm

2016









Hej på er! Nu sitter jag, Alexander och min familj i bilen påväg till Åbo. Där tar vi båten Viking Grace till Stockholm. När vi kommit fram så åker vi och shoppar till Skärholmen och sedan får man börja göra sig fin till min kusin Sofias bröllop. Så jag kommer spendera min midsommar i Sverige och sedan kommer jag hem på söndag, då får ni se bilder! Hoppas alla får en fin midsommar! <3


Askblond nyansering

2016



 
 
 
 
Hej på er! Idag vill jag tipsa om denna underbara nyansering. Som ni ser så står det att den ger glans, motverkar gula toner och reparerar hårets struktur.  Denna flaska/tub har räckt till 4-6 gånger för mig och jag har tunt långt hår. Efter 7 minuter med denna lila kräm i håret så syns det tydligt att mitt hår blivit mer askigt, så färgen ser naturligare ut. Om jag minns rätt så kan man köpa denna behandling i vanliga butiker t.ex. citymarket.  Jag vill iaf rekommendera denna till er för den gör sitt jobb, så om ni vill ha bort gula toner och samtidigt reparera er hårstruktur så buy this one. :)
 
Annars kom jag just hem från jobbet, har jobbat hela helgen och ska ännu jobba måndag och tisdag, men sen är jag ledig från onsdag-söndag. Så jag kommer fira min midsommar med Alexander i Stockholm på min kusin bröllop! Åh vad jag tycker om att vara i Sverige, varje chans jag får att åka dit så tar jag. Nu ska jag se ett avsnitt av TVD så godnatt på er!


OHI ON

2016



 
 
 
Jag brukar inte använda mönstrade kläder med blommor och symboler, men dessa byxor ångrar jag inte att jag köpte. Det var i vintras jag köpte dessa på H&M i Piteå, men såg att de också fanns i Vasa. Nu vet jag inte om de ännu finns att köpa men 15€ kostade de och de är riktigt sköna och snygga.
 
Jag skulle ha haft 7 dagars ledighet i rad men fick ett samtal igår så hoppar in ett kvällskift idag. Igår var jag också och övningskörde till Vasa och åt frukost vid mäccen med Emelie och Elin, hah. Idag is the big day. Alexander får säga farväl till militären och komma hem för gott! Ska bli så kul att se honom, vi syns väl först på fredag kväll men är ändå jätte glad.:) Nu ska jag se några avsnitt av TVD och sedan åka till jobbet i ösregnet.


Körlektion och shopping

2016



 
 
 
 
 
Hej på er! Klockan var 08:23 när jag lämnade huset och åkte iväg med några tjejer på körlektion. Nu har jag kört två gånger i Vasa och båda gångerna har gått hyfsat bra. När jag och Emelie hade kört vårt så gick vi in mot torget och shoppade losss. Vi åt också pizza på RAX och nu har de infört broccoli till salladsbordet NAMI! Åt dessutom somamrens första bollaglass idag, jag trodde priserna skulle vara huvudlösa när vi valde glasskiosken mitt på torget, men 3,50€ för 1 boll och 4,50€ för 2 bollar var inte så farligt dyrt. Jag har sett värre haha. 
 
Jag måste bara berätta att det brukar oftast vara så att om jag kommer hem med lite inköp så ångrar jag att jag inte köpte mera och om jag kommer hem med mycket så ångrar jag att jag köpte sakerna. Jag brukar oftast försöka köpa lika mycket som min shoppingvän som är med mig, om jag inte hittar lika mycket som henne så får jag panik haha. Någon som känner igen sig?
 
Vet ni, i övermorgon kommer min älskling hem hihihihi.♥ Jag sökte och sökte efter någon välkomstpresent till honom men fann inget. Men ska ge det ett nytt försök imorgon, ska och övningsköra då också till Vasa. Har tittat ut Devious Maids, eller jag väntar på nya avsnitt så jag har börjat se på serien "The vampire diaries" och den verkar riktigt bra den också. Nåja, ha en bra kväll amigos!
 
 


8 saker jag inte kan leva utan

2016



 
Min mobil&dator
en hudkräm
Plattång
Ett läppbalsam
choklad
Torrschampo
Mina favoirtskor
 
 
 
 


En tårta om dagen är bra för magen

2016



 
 
Från och med idag så har jag 6 dagars ledigt! I torsdags så hade jag kvällskift och det var jätte stressigt så jag hittade inte sömnen sedan på kvällen. Som tur så kom Zander hit klockan 11 på kvällen så då hade jag lättare att somna♥. Jag hade sedan morgonskift. Nu ska jag iaf njuta av mina lediga dagar och Zander är ännu här till söndan så just nu sitter vi och äter "daimmaränggräddtårta" och sedan väntar hemmagjord daimglassi frysen hihi! Kanske vi tar ett träningspass idag också, solen skiner ju dessutom. Igår blev min bästaste bästavän Emma 18 år! Åh vad jag ville fira henne men ibland jobbar man haha. Kommer definitivt fira henne nästa vecka!♥ 


Stan Smith

2016



 
 
 
 
 
 
 
 
Åh äntligen har jag fått mina efterlängtade skor!! Jag har seriöst väntat i 6 månader på att de ska få in min storlek i lager igen och när de väl fick in dem så då jag skulle beställa dem så fanns det bara ett par kvar i lagret och tack och loov jag hann få dem!♥ Skorna kostade ca 94€ så holymoly, inte riktigt min prisklass. Jag fick dem slutligen för ca 85€ så det var ju tur. Skorna passar annars perfekt åt mina fötter och de är riktigt stadiga och bekväma. Jag ångrar absolut inte att jag väntade så länge på dem, det var värt det. Ni vet när man öppnar skoboxen och sakta men säkert blir kär i skorna, hihi det hände nuu! 
 


Fick livslusten tillbaka

2016



 
Jag märkte just en sak om mig själv. Ni vet att det finns massor med olika tv-serier men bara få som man blir beroende av och bara måste se avsnitt efter avsnitt tills man slocknar. Jag har nu märkt att jag har "lejdon" av livet och inte har lust att sommarjobba och sånt. Men nu när jag har börjat kolla en ny serie som inte föll mig i smaken först men nu när jag sett några avsnitt så vill jag bara kolla ännu fler.  DET gör att jag har lust att sommarjobba och göra andra saker, för jag vet att när jag kommer hem så finns det något roligt som väntar på mig.
 
Alltså var inte det den bästa känslan när man var liten! När man var beroende av playstation, ett datorspel eller när man har fått en ny leksak, då blev dagen tusen gånger bättre när man satt uttråkad vid skolbänken  och råkar minnas vad som väntar på en där hemma. Jag minns t.o.m. hur kladdkaka kunde få mig överlycklig haha. Så igår hade jag inte lust att sommarjobba men nu idag, när jag har varit min första sommarjobbsdag så känns allt SÅ mycket bättre eftersom jag har en serie som väntar på mig...och kladdkaka HIHI. 
 
Så pojkar och flickor om ni känner som jag kände så hitta en serie eller någonting annat som ni vet att väntar glatt på dig när du kommer hem! P.S. ta inte rubriken på blodigaste allvar.
 


Syrrans student-och examensfest

2016



 
 
Foto: Andreas↑
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejj på er! Igår firade vi min syster Jessika som blivit färdig student och frisör. Temat var rosa och mamma gjorde riktigt bra tårtdekorationer med sax och kam. VET NI, Alexander slapp hem trots allt!! Huhh, jag kände ändå att det fanns ett hopp någonstans men han lät så säker på att han inte skulle få komma hem från militären så jag skrev ett inlägg här i bloggen om hur trist det var. Men jag blev ÖVERLYCKLIG när han fick komma hem, jag har kramat honom 24/7 haha, jag är väldigt kramig av mig hihi. Jag vet inte hur jag skulle ha klarat av veckan om han inte skulle ha fått komma hem...
 
Igår kväll så åkte jag och Zander till Josefines och grillade där, super gott! Riktigt kul att få prata i timmar och deras hund är så söt så nu vill jag också ha en hund hah. Jag har ju förstås velat ha en hund jätte länge men nu börjar ja överväga påriktigt, t.o.m. Zander blev förälskad i den söta valpen! 
 
Vad tycker ni om min klänning? Väldigt enkel och i min favoritfärg♥. Jag ser nu att den är ihopskrynklad på bilderna haha men det gör inget, tänker visa dem för det. Imorgon tar mitt sommarlov slut, jag ska börja sommarjobba klockan 7. På tisdag ska jag till Vasa och övningsköra, så får se hur det skall gå! ;)


Det jag fruktade mest hände idag

2016



 
Zalando outfit

Väska / Skor / Tröja / Jeans  / Solglasögon
 
Vad tycker ni om denna outfit med kläder från Zalando som jag gjort? Riktigt snyggt att ha när man är ute på stan! Om jag minns rätt så var jeansen och solglasögonen på rea. 
Jag har haft en riktig skön vecka med det varma vädret och de lediga dagarna och allt skulle bli så mycket bättre när min älskling skulle komma hem idag. Men inget är perfekt så ni kan ju gissa vem som är tvungen att sitta in ihelg, jo Zander himself. Såå just nu mår ja jäkligt skit och hela helgen är förstörd känns det som, fick reda på det för några minuter sedan. Han hade ju blivit lovad att få åka hem och nu några timmar innan han ska åka hem så NOPE. Morgondagens planer blir också ett problem när man inte har bilkort, kommer inte slippa någonstans. Jag kan ju förstås köra vespa men jejj hur kul är det...
Så om jag har tur så kommer han hem nästa helg, då har det gått en månad sedan vi sågs sist. Men det borde bara vara 13 dagar tills militären helt och hållet är över! Förstås så jobbar jag den helgen då han slipper hem och han har jucsina planer, suuck. Jag får fokusera på att vara fotograf då imorgon och tröstäta tårta. Det är bara så skiit att jag inte träffar min släkt så ofta och nu när alla är samlade så får Alexander inte träffa dem. Hoppas ni har det bättre än mig. :(
 
 
 
 


The perfect clutch

2016



 
 
 
Har inte hunnit visa er mina senaste inköp så det får bli nu. Ett par kolsvarta jeans från Cubus och en plånbok. Just nu sitter jag och söker den perfekta clutchen till min kusins bröllop i sommar, men det finns inga snygga någonstans! Jag trodde åtminstone att jag skulle hitta en på nelly.com men icke sa nicke. Inte råkar ni veta någon nätbutik som säljer clutches? Jag skulle beställa från Ebay för där hittar man snygga små väskor men varje gång jag har beställt något från Ebay så har det tagit minst en månad innan paketet har anlänt, så nej tack, det hinner jag inte med. Jag skulle så vilja ha en enkel blå väska som matchar min klänning tihi, men vi ska shoppa lite i Skärholmen innan bröllopet så om jag har tur så hittar jag någon där. Haha men då blir det verkligen i sista minut så vet inte om jag ska våga lita på att jag hittar någon där.
 
Idag så har jag annars varit ute och solat och det är så kuuul när man äntligen får en rand, hoppas på samma väder nästa vecka också hehe. Åh imorgon får min Zander äntligen komma hem i 2 dar, sedan blir det att förbereda sig inför syrrans studentfest. Ha en treeevlig kväll guys!♥


28 grader

2016



 
Hej på er! Undras om detta är sommarens höjdvecka, idag har det varit 24 grader i skuggan och 28 i solen. Så himla skönt att ha sommarlov heeela veckan nu när det är som varmast! Dessa dagar som jag inte har hört av mig så har jag varit till Josefines och hälsat på deras voffsing och sett deras lägenhet och catchat up. Idag var jag till mormors och tvättade fönster och böt gardiner och därefter såg jag klart serien "The O.C". Annars dagarna varit så att jag har ätit frukost i solen och sedan solat. Nu ska jag lägga mig tidigt så jag kan vakna tidigt, gonattis!♥