NY BLOGG!!!

2018 
 
JA! Du läste rätt! Jag har funderat en del och det har blivit så att jag har bytt bloggportal till nouw.com. På min nya blogg så har jag skrivit anledningar till varför jag bytt portal och hur det nya bloggandet kommer se ut. Ni kan gå in på min nya blogg på www.nouw.com/Nata
 
Jag kommer ta större tag i bloggen och satsa mera på inläggen och innehållet. Man måste våga ta nya steg i livet för att kunna utvecklas, annars trampar man bara på samma ställe och det blir inte till någonting annat än stress. Så varmt välkomna att klicka er in på min nya blogg så ses vi där! PUUSSS!♥♥♥
 
 
 
 
 


Ett farväl

2018 
 
Dagen är kommen, idag åker du. Önskar dig allt gott på resan och njut av chansen du fått! Ha 5 bra månader i Indonesien Alexander! Vi fick äta Wazacas goda taco plate med pulled pork och pulled chicken som vår sista måltid tillsammans du och jag. Kram vännen! ♥
 


Godaste måltiden jag ätit

2018 
 
 
 
Hej på er! Igår var jag och åt en av de bästa måltiderna i mitt liv vid Matbiten i Korsnäs. Jag åt deras pepparbiff och det var så himla gott, blev även bjuden på sallad och knäckebröd med en hemlig romröra. Gick även i bastun på kvällen och somnade därefter i nya rena lakan, det bästa som finns. Är i Molpe idag och hjälper Alexander att packa till sina utbytesstudier, bara någon dag nu kvar tills han åker iväg. Har även beställt en efterlängtad maskin, ska bli kul att visa er när den kommer! Tills dess får ni ha det så gott!
 


Nytt år, nya träningskläder, mer motivation

2018Hej på er! Jag nämnde här tidigare att jag börjat träna tillbaka, man får på nått vis motivationen tillbaka när det bytt år. Så nu hittade jag på Intersports hemsida att de har massa rea! Måste nog ta och unna mig lite nya träningskläder nu, jag får dessutom mera motivation om jag har nya träningskläder. Måste ju förstås dela med mig också, hehe. Här har ni några av de snyggaste plaggen enligt mig och priserna är helt otroligt billiga, så dags att passa på nu om ni tänker som jag! Klicka på länkarna under för att komma till det plagg du gillar mest! :) (innehåller reklamlänkar)
 
 
 
 
 
 
 
Vit tröja
 
Nu börjar jullovet även lida mot sitt slut, ikväll ska vi ha en avskedsfest med mat på vårt gamla lägenhetshus, boende som vi kallar det haha. Känner ju grannarna där och Alexander och en grannen åker iväg på utbytesstudier till Indonesien om bara en vecka. Så ska umgås det sista nu med dem.Hoppas ni får en trevlig lördagskväll! ♥
 


Jullovs dagar

2018 
 
 
Gokväll på er! Mina jullovsmornar och kvällar har varit densamma nu i 3 dagar. Jag har vaknat runt klockan 13 och ätit mysli med joghurt och sedan druckit te och sedan har jag försökt att packa upp kvarlevorna i flyttlådorna och på kvällen har jag gått ut på promenad. Jag är ingen som gillar att gå, älskar att springa men nu när jag varit instängd i en mindre lägenhet så länge så känner jag att jag bara måste ut, hah. Har annars bara tittat på serie/youtube/hört på poddar. Fast janå idag gjorde jag några träningsövningar för att komma igång. Kan inte riktigt kalla det bikinibody inför Bali i slutet av Februari, för känner inget behov att ändra något. Men man ser ju friskare och starkare ut om man är lite mer vältränad så därför tänkte jag få in lite styrketräning i vardagen. Jag börjar pånytt på dansskolan först den 15 Januari så det är ännu någon vecka kvar till det.
 
Skolan börjar ju också på måndag den 8:onde! Är lika taggad som vanligt jag haha. Jag är så intresserad av utbildningen och om jag ska vara ärlig så saknar jag lite prov och läxor, för det har vi väldigt sällan. Sedan vi började i augusti så har vi bara haft ett prov och 3 läxor tror jag det var, om inte 2. Vi har också slutat klockan 13 eller 14 på dagarna så man har haft mycket död tid hemma, men har ju förstås fyllt ut det med dagisjobb. Funderar att börja vikariera på åldringshem nu också. Menmen ha en skön kväll nu alla läsare!:)♥
 


Jag har flyttat!

2018 
 
Efter flytten firade jag och Alexander med den nya Star Wars filmen.
 
 
Innan det nya året kom så hann jag flytta alla mina saker och möbler från min tvåa i Vöråstan till en liten mysig etta i Vasa centrum. Vi höll på med flyttandet i en paketbil i två dagar och sammanlagt 15 timmar tror jag det blev, så det tog sin tid. Jag fick hjälp av Alexander och hans bror Fredrik, vilket var välbehövligt. Så, hur det det då ut nu? Det mesta är uppackat och jag har fått inställt möblerna på passande platser, det är ju aldrig lätt att flytta från stort till litet så en och annan grej hade inte rum. Lägenheten är annars ljus och fin och på 34 kvadratmeter, jag kommer nog trivas här. Köket och wc:n är nyrenoverat så det är naiss. Jag är ju inte ett så stort fan av att laga mat men nu är jag riktigt taggad haha. Jag har alltså ett skillt badrum och skillt kök, så det känns ju som en tvåa + badrum. Möbleringen i mitt vardagsrum kommer ännu att få en helt makeover ihopp om att få rum med alla grejor och så det blir lite mer indelat i tv-hörna, sminkhörna och sovhörna. Men ÅH så kul det är, är ledig hela veckan så har bra tid att planera var jag ska lägga alla tavlor och sådant. Nu blir det nog dags att laga mat, har ju svängt dygnet bak och fram så lunchen blir klockan 8 på kvällen, hehe. Ha det bäst så hörs vi snart! :)


Mina 3 mål inför 2018

2018Nu är det här hörni! Ett nytt år..igen! Tiden har börjat gå så snabbt att jag blir en smula rädd, hinner ju fylla 50 innan jag fyllt 20, haha. Detta är ju det år som jag fyller hela 20 år, det är en ganska sjuk siffra. Det känns som siffran att börja ta tag i sitt liv påriktigt och ha livet planerat. Men å andra sidan så har jag en ganska så klar plan inför min framtid med studier och jobb, jag vet jag vill. Det syns ju mycket om detta "new year, new me" och vet inte riktigt vad jag ska tänka om det, klart att man får drömma och sätta mål i sitt liv, hur ska man annars ha motivation att utvecklas? Jag har själv tänkt sätta några mål inför det nya året.
 
 
Så det första målet jag har är att lära mig åtminstone en ny dans på egenhand, måste ju ha video på det också. Jag funderar att lära mig en dans som jag sedan filmar in redan i början av mars när jag är i Bali. Då ska en dansvideo upp på. Har velat göra detta länge nu, sedan många år tillbaka men det blir aldrig av, motivationen har inte riktigt nått dit. Men nu ger jag mig själv 2 månader, sedan ska allt vara klart! Förhoppningsvis kanske jag blir taggad på att göra flera danser efteråt.
 
Mitt andra mål är att börja äta nyttigare. Jag måste börja göra det nu, min tandläkare menade att jag har börjat få tanderosion. Det är när tänderna tappar lite av sin vita färg och det börjar bli genomskinligt, om tanderosionen fortsätter att växa så kommer tänderna gå sönder tillslut. Hehe, I don't want that to happennn. Men jag har haft detta löfte sedan jag var 15 år, att jag får äta hur onyttigt jag vill och njuta av världens alla sockerbomber till jag fyller 20. DÅ ska jag ta tag i mitt liv för DÅ är jag vuxen. Jag ångrar väl lite detta i efterhand nu men nåja, nyttigare har jag redan börjat med så det kommer nog gå bra trots att jag är ett godismonster, jag ska klara det!
 
Mitt tredje och sista mål inför år 2018 blir att verkligen njuta av livet. Så himla simpelt men så jvla bra. Jag ska göra det som JAG vill och mår bra av. Det var längesedan jag stått på helt egna ben utan någon vid min sida, men nu är det dags, jag ska klara mig själv! Jag ska njuta av att bo själv och umgås med riktiga vänner. Jag ska njuta av att dansa och få lära mig finska. Jag ska njuta av att gå på den roligaste utbildningen och få bli en bra kosmetolog. Jag ska sikta mot utlandspraktik i höst långt borta, jag ska sikta mot att våga och komma ur min bekvämlighetszon. Jag ska bli mitt bästa jag och njuta av livet, för vi lever ju bara en gång. 
 
Så nu mitt tips till er. Detta har man hört så många gånger men det är värt att upprepas. Glöm nu inte att gå er egen väg, om ni verkligen vill något så go for it. Livet varar inte för evigt och vem vet ens vad som händer när vi dött, antagligen ingenting alls. Då är det försent. Jag har tagit hand om många människor som legat på dödsbädden och väntat på döden. Allt de vill är att få dö, de finns inget mer de kan göra. Då har de sagt åt mig att det enda de ångrar i sitt liv är de saker som de inte vågat göra eller tog tid till att göra. Det är allt från resor till någon de var kära i. Allting är värt ett försök, du vinner tusen gånger mer än vad du förlorar. För visst är vi stolta över oss själva när vi vågat något? Det är bara en tröskel vi måsta kliva över och även om vi vet att tröskeln inte alls är hög eller farlig så vågar vi ändå inte. Människan är inte perfekt, så det är okej att inte våga ibland, men gör det inte till en vana, det är bara du själv som vet om du kommer ångra ditt val. 
 
 
 
 


Gott nytt 2018

2018 
 
 
GOTT NYTT ÅR! Nu lämnar vi 2017 bakom oss men en årsresume är ännu pågång. Det har varit ett bra år med mycket resande, 2017 har alltså varit ett händelserikt år. Studenten är tagen, en närvårdar har jag blivit och nu är jag en kosmetologstuderande. Jag har firat nyår med gott sällskap i Molpe, det blev bra trots att jag flyttat möbler i 12 timmar i sträck i lördags, men mer om det senare. NU tänker jag se framemot min resa till Indonesien, mina kommande danslektioner, kosmetologstudierna, och förhoppningsvis ännu en utlandspraktik. Får en riktig start på året med ny lägenhet och allt, det känns påriktigt nu. Hoppas alla firat gott, nu ska jag fortsätta att umgås! ♥