Hörlurar & mp4

2013



Skulle ha haft kvarsittning idag, men av någon konstig anledning så slapp jag den. 8:orna och 9:orna hade musikcafé ikväll, men har moddeprov imorgon, över 300 ord att kunna. Så jag skippade det. Dagen har gått snabbt, blev lite "strul" de sista två timmarna men men,. 
 
Imorgon blir det väl Oravais på kvällen med kompisarna skulle jag tro, få se vad som hittas på...
Fick hem detta på posten, lillsyrran har ju sålt jultidningar, så man passar på att välja lite saker därifrån höhöhö, #jagärsåsnäll. En mp4 och hörlurar, har inte provat än men gör väl det i helg.
 
 
 


Om man kan göra saker som många inte kan, borde man inte göra dem då..

2013



Hann inte blogga igår, jag fick besök efter skolan och senare på kvällen. Såg också det senaste avsnittet av "Ravenswood", det är väl Miranda som syftar på Alison skulle jag tro, nu när Miranda dog. Nåja nåja, gjorde halloween mat i huslig ekonomi (husa) igår, blev riktigt gulligt. Hade sopsäckar som bordsduk,haha! Nåja bilderna får säga resten!
 
 
 
 


Motoki Maxted

2013



 Haha, skön kille! Ta en titt flickooor, tror ni det stämmer? :)
 
                


Konditionen står verkligen på noll

2013



Hej! Har suttit på kvarsittning idag med Jannike och Sam till klockan 16, sedan gick jag med Sam till grillen och åt franska och lökringar, namm. Klockan 17 så for vi hem med buss. Skoldagen har annars varit helt vanlig, fast har varit en del problem förstås. Nåja, nu är jag hemma och blev riktigt sugen på att se twilight haha, få se om jag smätter på den eller om jag övar på moppeteoriprovet. Annars har jag hittat en serie som verkar bra, ska väl ta en titt på första avsnittet av det maybee. 
 
Jag måste verkligen ta tag i mitt tränande, har inte tränat på.. vem vet hur länge, haha. Har fysiskt test på gymnastiken nästa tisdag så några situps, armhävningar och nyttig kost bör göras. Idag när vi hade innebandy så orkade jag inget annat än att sitta målvakt, haha. Men är man lat så är man. Samma sak gäller ju i skolan, igår la jag märke till hur mina vitsord har sänkts så lite skärpning nu Natalie!
 
 


Zaras nya låt

2013



 Har ni hört Zara Larssons nya låt "bad boys"? Jag tycker hon har en perfekt sångröst, och efter att ha hört denhär låten några gånger så vill man inte sluta spamma replay knappen! En så begåvad 15-åring :).
 
               


Photo-time med lillasyster

2013



 


Jag vet vem som dödade Alison

2013



Hejhej! Ta't lungt, jag ska inte avslöja vem som dödade Alison i PLL här i bloggen. Men såhär var det, jag installerade ett pretty little liars quiz där det fanns 61 frågor, och en av dedär frågorna löd såhär "Vem dödade Alison enligt boken". Jag hade ju mina aningar så jag råkade svara rätt då, så nu vet jag vem som dödade henne. Men wow, PLL har lett oss alla in på en massa onödiga vägar :D. Nåja, om någon är så nyfiken så skicka bara så svarar jag. Annars kan ni ju säkert få upp det på google också.
 
Idag är det söndag så jag gör nog inget speciellt, ska försöka hitta en ny snygg design till bloggen förstås. Ikväll så måste jag fylla i praodagboken och sen ser jag på film resten av kvällen.
Har inte varit så mycket vid min mobil på sistone för den stängs av mittiallt och det är väldigt irriterande, få se om jag hamnar att lämna in den på service :/.
 
Glöm inte att checka bloggen ikväll också när jag lägger in bilder från fotografering med Victoria! Denna gång är det hon som är modellen! :)
 
 
 


Följ mig via bloglovin

2013



Hejhej! Gick precis med i bloglovin.com. Så passa på att följa mig där! Mina blogginlägg kommer upp i ett flöde tillsammans med andra bloggar som du kan följa. :)
 
Följ min blogg med Bloglovin
 
 


Myskväll

2013



Gokväll, hade bloggat förut idag om mina kvällsplaner men det började regna så vi ställde in det. Sat upp till klockan 4 igår natt så ska försöka somna tidigare inatt höhö. Har bara suttit inne idag och kollat på första avsnittet av Ravenswood, folk säger att det är läskigare än PLL men det var det verkligen inte. Visst visst en läskig död levande flicka som såg ut som Samara men inge mer typ.
Nåja, ska kanske se we're the millers imorgon, får se.. hoppas ni har haft en bra lördagskväll, puss!
 
 


I'm totally lost in love

2013



Nattbloggning! Sista dagen vid city cafe, jag har jobbat röven av mig och trodde jag seriöst skulle få en slant men icke sa nicke. Och har gjort samma saker idag som de andra dagarna. Nåja, haha höjdpunkten idag var när jag serverade mat åt min livs stora kärlek från dagis, oh gad han är sig lik! Nåja har ju en underbar människa i mitt liv nuså det spelar ingen roll! 
 
På kvällen så skjutsade pappa mig till Oravais. Hade med mig moppehjälmen faktiskt, så det var inga problem på vägen. Fast hade en del oturshändelser måste jag säga...
Såg att RAVENSWOOD hade kommit ut på swefilmer.com! Ska se det imorgon med min pll-buddy!
Nåja, klockan är över 2 på natten så ska ta och somna snart, godnatt!
 
Dagens instagram bild! @nataliesundsten
 


Blodiga biffar osv

2013



Andra dagen vid city cafe, idag har jag diskat, bultat biffar, dammsugat, friterat och gjort pommesfrites, torkat bord, serverat åt alla kunder osv osv. Idag tyckte jag att allt gick snabbare men fortfarande inte världens roligaste.. nåjaa jag gick till mommos efter att jag hade kommit hem med bussen och kollade lite på en gammal vind, hittade en riktigt ovanlig kniv.
Nu så ligger jag i sängen och ska se om det nya "Ravenswood" finns ut någonstans pusshej!
 
 


pryase på City café

2013



Gokvällsen. Dagen vid city cafew blev inte som jag hade trott, jag diskade, torkade bord, dammsugade, sopade, skalade potatis, friterade potatis, serverade m.m. Inte riktigt det roligaste... 
Drack en coca cola också som jag fick, har haft en jobbig dag och imorgon upprepas det, hjåå...
 
Har suttit med min PLL-BUDDY idag och sett det senaste avsnittet, har varit allt för ivrig att komma mig hem idag och när jag väl är hemma så har det inte kommit ut. Men sedan precis när min buddy kommer så då kommer det ut, haha. Bara några hade sett det då vi såg det. Och nu har typ 30 000 sett det. Jag kommer verkligen inte att kunna vänta till Januari men men vad kan man egentligen? Nåjaah godnatt!
 
 


Sista dagen på VYI

2013



 Gokväll, blir en sen bloggning nu men har försökt att hitta det nyaste avsnittet av PLL fast det har ju inte kommit ut ännu. Men imorgon ska jag kolla det. *sadface*. Idag var jg som sagt med 3:orna, satt bara och surfade fritt varenda lektion, haha. Fant berättade om kombi och andra studier åt mig, sedan kom också en till praoelev, that angelsmile. Nåja, Fant visade oss runt i studion, källaren, övervåningarna, gymnastiksalen osv. De hade en UF mässa också där 3:orna i företagsverksamhet sålde saker och hade egna företag, riktigt fina grejjor. Höhö men jag köte en grön godislåda för pll skulle ju komma ut idag...*two sadface*. Som det ser ut nu så söker jag till VYI som medieassistent och tar kombi, ett riktigt trevligt ställe är det! (y)
 
Imorgon blir det att stiga upp vanlig skoltid och åka till city cafe och fortsätta praon där, få se hur det kommer gå. Godnatt!
 
 
 
 


-

2013



 
 
 
 
 
 


Thingsboysdowelove

2013



Sitter vid en mac dator nu igen, är med 3:orna idag, så kommer väl bara sitta framför en dator hela dagen så passar på att blogga då, gjorde ett gulligt collage av bilder från weheartit. #Luckyme
 
 


Mondays new in

2013



Gokväll! Somnade sista timmen, eftersom vi inte hade någon lärare. Alla satt och arbetade och jag hade inget at göra så jag vaknade av att en flicka stötte i stolen min och sa "anteeks". Men men, jag började må mycket bättre och hade lust att shoppa igen. Så jag gick till Sportia först och pratade med Kevin som är på prao där. Sedan gick vi till McDonalds och åt. Sen så for Kevin hem och jag gick runt och handlade mitt, jag köpte bara hälften på min lista. Tiden rann snabbt ut så det blev att gå till bussen, sen hem!
 
Ikväll så ska jag gå och lägga mig tidigare så jag orkar bättre imorgon, för jag tror att det här blir en skola för mig efter 9:an. För vad händer i morgon flickor och flickor? Pretty little liars is on!
 
 
 
 
Vantar, nagellack, underkläder, novelle och nagelfil


Prao DAG 1

2013



Hej! Sitter i ett rum fullt med macdatorer nu, har bara en timme kvar nu sen slutar jag. Till mat så åt vi fisk schnitzel eller liknande, haha, gott var det i alla fall. Klassen som jag är med så är det bara 8 elever i så de är väldigt få. Jag har bara suttit vid dator hela dagen och steg upp 5:30 i morse så är så trött så jag har börjat må dåligt och fått hvuvdvärk. Få se om jag alls orkar gå och shoppa senare. Trevliga är alla här så det är inget problem. :)
 
Jag kommer vara med 3:orna i medieassitent imorgon så får hoppas att jag får något att göra då haha. Nejmen har nog suttit och redigerat bilder typ. Nåja nu ska jag avsluta innan jag somnar byebye!
 
 


<3

2013



 


Prao i Vasa

2013



Vaknade 12 tiden, ska mot Vasa hållet idag på kalas. Vi far typ klockan 15 och kommer hem på kvällen någon gång. Imorgon blir det inge skola, eller påsättochvis. Alla 9:or har prao. De flesta har ju bara en praoplats men jag har typ tre haha. Så såhär blir ungefär min vecka:
VYI = Vasa YrkesInstitut
 
 


4 dagar kvar!

2013



Är ni också taggade för det 2 timmars långa halloween avsnittet av pretty little liars som kommer nu på tisdag? Det blir ju som en film. Haha, alltså jag vill se det nu!! Jag avslöjar nog inte mina tankar här om vem jag tror är A och inte, för många av mina kompisar har inte sett alla avsnitt ännu. Och säkert mer än hälften av mina läsare tittar inte ens på PLL. Men jag måste bara skriva att Ezra är det INTE. För de skulle inte avslöja det redan.Eller who knows... haha hjåhjå.
                                                                      
 
 
 
 


1,5 timmes nagellackning

2013



Det blev en kall kväll igår men hade en hel del roliga stunder! Var uppe till klockan 3:00 igår, trodde aldrig det skulle ta en och enhalvtimme att lacka naglarna, gosh. Vill ni se resultatet maybe? Aa det ska ni få. Får se vad denna kväll blir till, blir förstås en hemmakväll. Tar nog hit Jere och övar på mopedkoderna, måste ju börja skriva det snart, annars kommer jag bara strunta i det...
Nej jag ska nog ta och gå ut nu, bara för att solen skiner så fint! 
 
 


Justin Timberlake

2013



Har börjat gilla Justin mer och mer sedan jag fastnade för den här låten för några dar sedan. Vet inte varför men låten fastnade i huvudet och jag gick runt med den spelandes i huvudet i flera dagar.
 
                              


Höstlovsfredag

2013



Imorse hade det kommit snö på gräsmattan men nu har solen skinit så mycket så jag tror det mesta är bort smältat. Glömde skriva det men igår fick vi höstlov, hihi! Har haft otroligt ont i hjärtat idag så har bara legat på soffan hela dagen. Så weelll... jag har inte gjort något annat idag. Lite tv har jag tittat på förstås. Jag borde stanna hemma ikväll ifall smärtan kommer tillbaka, men har väntat så länge på att få fara ut till Oravais igen efter allt som hänt så inget stoppar mig den här gången. That's how it is, peace! Nåja blir väl 19-20 tiden ikväll som jag åker dit.
 
 
 
 
 
 
 
 


She fell in love with her bestfriend

2013



 


Snöat i Vörå

2013



När jag vaknade i morse 10 tiden, så kollade jag instagram sådär snabbt. Då såg jag en massa bilder på gräsmattor, tak och föremål och de var täckt med lite snö. Min första reaktion var att vippa upp persiennerna och titta ut genom fönstret, men där fanns inge snö. Så vaddå, har det snöat överallt förutom i byn Tuckor? Haha lika bra det för vill verkligen inte ha vinter ännu, jag fryser allt för lätt. 
 
Nåja, hann inte göra kolsås igår eftersom vi fick gäster. Men idag ska jag göra det! Fast nu ska jag ta en dusch och lägga i massa nya produkter i håret. Ska nämligen ikväll beställa tid till frissan, nu ska håret färgas!
                                                     Himlen är ju helt vit och dimmig men inge snö...
 


Dagsverk

2013



Hej! Hade ledigt från skolan idag för vi har dagsverk = samlar in 15€ till skolan som sedan ger åt de fattiga. Har städat ena klädskåpet, rummet, wc:n och ska väl göra kolåsås nu. Åt det för någon dag sedan men är så himla snål, höhö! Ikväll ska jag se på scary movie 5, kommer fega ur haha! Nåja kommer hålla någon i handen i alla fall ♥  Har varit på allmänt dåligt humör idag, har 0 inspiration till bloggningen...
 
 


Skolkningar, kvarsittningar och konvent : Dåliga alla tre.

2013



Gårdagen har handlat om skolkningar och kvarsittningar, drar inte upp det här i bloggen vad som hände men arg var vi all tre. Nåja, fysikprovet fick vi ut och det gick värre än jag trodde. Sen på kvällen var det ju konvent, vilket inte blev som vi hoppades på, tummen ner för min del. Sen så hade någon kastat ner min vante under scenen som är några meter djup. Så jag fick inte tillbaka den men kanske efter 2 veckor...
Det var hål i de andra vanten så jag cyklade med Jannike till hennes med EN vante, haha. När vi var hos Jannikes så pratade vi en massa girltalk i en timme och sedan kom mamma efter mig. 
 
 


Simon Weidersjö

2013



 
                
 


Olyckor kommer och går, men rädslan består

2013



Åh när jag vaknade imorse så trodde jag att det var Söndag :(. Blev besviken hah. Ikväll har har jag suttit i två timmar och övat på geografiprov. Eftersom geografi är mitt sämsta ämne så läser jag tre dubbelt mera på det. Har ju haft mina morötter & dipp snacks hehe! Imorgon kväll är det konvent i vår skola,Tegengrenskolan (jöu). Ska väl mala mig av dit också.  
Har svårt att skriva just nu så tar och avslutar här, ha en fortsatt bra kväll allihopa!
 
 
 
 
 
 


Blev stannad av polisen...

2013



Hejhej! Trodde att det skulle vara mer folk ut igår men det var ju helt dött. Så for ut och körde till Nabben med Jannike, Roger, Jenna och Lucas. När vi kom tillbaka till Vörå så var vi vid grillen och chillade till halv 1 på kvällen ungefär. När mami kommer och hämtar mig så står polisen på vägen och stannar oss, mamma fick ta blåstest. Men det visade 0 så vi fick åka vidare. Hahaha nej vadå otuur? ^^
 
Var ju ut och fotograferade med Victoria igår på dan så lägger in några bilder från det! Har försökt att hitta något bra photoshop att ladda ner så man kan göra sig en riktigt header, men allt bra kostar ju och råkade ge mig själv virus... Haha nåjoo.
 
 


Nu far vi mot Vörå

2013



SNabb bloggning, har varit ut och fotograferat idag med lillasyster, blev en hel del bilder! Jag går igenom dom imorgon för nu ska jag och möta upp kompisarna till Vörå, pusshej!
 
 


Inte min fredag idag...

2013



Allt har gått snett idag, så well.. inte min dag idag. Trodde dagen skulle lätta när jag hade musiktillval de två sista timmarna men istället blev allting bara värre. Nåja, kvällen blir ju knappast bättre, kommer bara sitta hemma och lata mig och äta pizza, nomnom.
 
Men syrran kom hem från Vasa idag så har pratat en hel del med henne och kusinerna har varit hit, småttingarna förstås. Ska se på "The lone ranger" i morgon med Jessika, hon sa att det var den bästa filmen hon någonsin sett och rekommenderade den så vi håller på att ladda ner den nu. :)
 
 
 
 


Skolfoto

2013



Hade skolfoto idag då. Tog kompisfoto med Jannike också, få se hur det blir i år när de andra två åren i högstadiet har blivit helt bad.. Haha. Ska väl öva på moppe ikväll, fysikprovet gick verkligen inte bra men hoppas ändå på ett vettigt vitsord. Var ju en engelsk fotograf i år också. Satt och kollade på BIG idag när jag kom hem från skolan, vilket blev riktigt intressant! Helt kiva att se när folk når sitt mål inom bantning! Haha hjå :).
 
 
 
 
 


W.H.O

2013



Hej! Bloggningen lämnar mycket åt sidan har jag märkt, varje dag är fullbokad! Körde sista körningslektionen idag, nu är det bara teoriprovet och körandet i Kauhava och sedan har jag fått mopedkortet! Var på fysikstöd idag sista timmen men inte lär man sig nått... har fysikprov imorgon och dessutom är det ju skolfoto. Hah, gissa vem som inte vet vad hon ska ha på sig? Yeah... that's me.
Får ju börja en timme senare imorgon, som tur! För jag kommer inte somna på ett tag. Har så mycket att fundera på nu och besult att tänka över. 
 
 
 
 


Uncover remix

2013



Tycker att callaway & Rosta mixar helt bra, och såg att de hade mixat Zaras låt "uncover" och vunnit någon tävling med det så what do you think? Den blir bättre efter 1 minut...
 
 


Böteslapp på 35 €

2013



Nåjaa, har funderat på att blogga hela dagen, men det har inte blivit av. Samma sak igår, var till Oravais med kompisarna och olyckligtvis när jag satt på med Siben (utan hjälm) så möter vi THA POLICE! Då blev det att stiga av mopeden och in i polisbilen. De skrev en böteslapp på 35 € åt mig och en på 120€ åt Siben. Poliserna kollade Jakobs pv också, de klagade på några småsaker. Och jaa, jag och "säkerheten" är helt enkelt inte vänner. Jag brukar lära mig av min misstag men vet inte vad som är fel på mig och min otur. 
Men jag vet att sålänge jag inte lär mig så händer det nya saker, de bara e så.
 
Föräldrarna var ju allt annat än glada, så hålls hemma nu ett tag till. Hinner bara gå ut genom dörren så händer det nått igen. Haha hjåå, vad kan man säga...
 
Har skött lillsyrran idag och sånt för att kunna betala bötern. Jag är inte i det rikaste läget just nu så, dessutom är det nu som jag behöver pengar som mest! 
Oj.. har ju inte bloggat på två dagar, nåja FREDAGEN blev helt nice, jätte konstig men lättare när drama ends. 
Ska lägga mig strax också så godnatt people!
 
 
 
 


Taggar fest

2013



Fredag! Sitter just nu hos Dennis och vi ska snart iväg till Keskis. Haha, satt med mobilen på moddetimmen och fick nästan kvarsittning för att jag inte la bort den när vikarien sa till. Fick ju en prick i straffjournalen..
Vet inte ännu vad jag ska göra senare ihelg men nu är det fest! Ha en trevlig helg allihopa!    
             
 


Övningskörning

2013



Hej! Övningskörandet gick riktigt bra! Trodde inte att jag skulle få upp vespan på dendär stödfoten, men det gick redan på första försöket. Det var bara jag och Tommy som körde så vi hann just och just till bussen.  
Lillsyrran håller på att räkna ihop hur mycket poäng hon har fått ihop i jultidnngssäljandet. Hon kom upp till en surfplatta i ena förlaget, haha när man själv var liten så blev det ju bara en sminklåda eller nått. 
Nåjo, ikväll ska det övas på lite trafikmärken och koder. Skulle ha fått trafikköra imorgon om jag ville, men ska på polisförhöret då (bilkrocken) till Vasa. Blir nog nå shoppas efter och skräpmat ftw.
 


Sämre bloggning

2013



Har inte haft tid att blogga alls, och har mycket som pågår just nu. Kommer kanske minska i bloggningen vissa dagar för har inte tid med allt. Har varit till Oravais efter skolan idag och övat att köra med vespa lite, haha lerig gräsmatta fanns på vissa ställen så gasade i ordentligt två gånger och flög av båda gångerna haha! Nåjoo, vespan klarade sig everybody! Sen var ju det några saker till som kommer bli en utmaning imorgon. Ska nämligen övningsköra kl. 14 imrn. Borde lägga mig tidigt, men blir senare nu när jag tvingar mig att blogga också. Har mattestöd imorgon första timmen eftersom vi har matteprov på torsdag, praktiska fysikprovet gick ju värre än vad jag trodde så det talar vi inte om.
Vet inte hur jag ska avsluta dethär inlägget nu så... ja... bmw är söt, godnatt!