Sommar inspiration 2015

2015





Middle of summer outfit

2015



 Summerset 2015
 

NLY Trend smocked top, €39 / Black skater skirt, €8,92 / Vans white sneaker, €40 / Straw fedora, €12 / Oversized glasses, €7,95 / NYX lipstick, €8,17 / False eyelash, €6,95
 
De senaste två dagarna så har det varit sol och 20 grader varmt. Jag har hunnit sola lite och lagt upp hängmattan, och imorgon ska jag upp i jobb igen. Jag funderar på att beställa denna svarta kjolen, eftersom den passar med nästan vilken topp som helst så är det bra. Nu ska jag gå och koka kola eftersom jag har brist på choklad hemma haha!
 
PS. Imorgon kommer mina kusiner från Sverige hit, och det är inte länge kvar till Vörådagarna nu ;).


Powerpark 2015

2015



 
 
 
För mig så hör det till att åka till nöjesfältet Powerpark varje sommar och igår var jag dit med Alexander, Victoria och Lucas. De har en ny berg- och dalbana där som heter Junker och den gick upp till 0-100 km/h på 1,9 sekunder, den sägs vara norr Europas största berg- och dalbana. Jag åkte i den 6 gånger igår och den är klart favoriten, men jag hade faktiskt högre förväntningar måste jag säga. Booster var mycket tråkigare än den brukar vara. Sedan så prövade jag också på 20 minuter Gokart för 25 € och det var väl helt kul men jag hade högre förväntningar där också. Annars så var det en rolig dag från klockan 11-19, så vi var där hela långa dagen hehe.


Första sommarlovs dagen?

2015



 
Idag har det känts som första sommardagen på hela året, man har faktiskt kunnat gå i shorts! Solen har skinit och jag har t.o.m. hunnit sola med Alexander. Igår så kom jag ju hit till Petalax och på kvällen så var jag ut på en joggingrunda på 3 km med Alexander, och jag trodde jag skulle svimma. Haha jag sprang så att jag inte kände av mina ben när vi kom hem igen! Imorgon så åker jag med Alexander, Victoria och Lucas till Powerpark och vi far redan klockan 8 på morgonen till Vörå. Så jag ska börja ta natten nu!


Sommar eller icke sommar

2015



Alltså var är sommaren egentligen? Det bara regar och blåser, solen gömmer sig bakom molnen som närmaste. När jag körde moppe hem från jobbet igår så var jag genomvåt när jag kom hem, även om det bara är 4 kilometers väg. Stackars alla som har tränat till sin summerbody men inte fick någon sommar, heh. Planerna för helgen så blir troligen att åka till Powerpark (nöjesfält) med några kompisar, men vi får se hur vädret håller till.
 
Idag jobbade jag från 07-13 så det var en kort dag, är ledig nu de kommande tre dagarna så det kommer bli sköönt. Snart ska jag ta bussen till Vasa och jag ska räkna laestadianerna haha nej jag skojade, men det sägs att alla är påväg till Sundom nu. 


Focus

2015



 
Focus är en film som jag såg för någon dag sedan med Alexander och den var verkligen speciell. Nu på senaste tiden så har jag bara sett på tråkiga filmer som man bara vill stänga av, men jag gillade verkligen denhär filmen. En oförutsägbar och spännade film som handlade om Will och Margot som spelade ficktjuvar. Jag rekomenderar filmen eftersom att jag gillade de oberäkneliga händelserna. Tumbs up! Den finns på swefilmer.com.


Rean är påfylld!

2015



 
 
REAN ÄR PÅFYLLD! Ni missar väl inte den stora rean som är upp till 80% hos nelly.com? Om ni inte har tagit en titt så borde ni göra det nu! Jag tycker att det finns så mycket att välja på så jag orkar inte kolla igenom haha.
 
 


Glad midsommar!

2015



Glad midsommar guys! Nu har jag två lediga dagar framför mig och det ska firas ikväll. Alexander är påväg hit nu för att hämta mig så att vi kan åka till Närpes. Fagerö är det som händer ikväll, eftersom det är brist på fester hehe. Varje Fagerödans som jag har varit på (5?) så har varit lika skojj varje gång så det borde bli detsamma ikväll. Anders, jag saknar dig.
 
 


Lys upp din outfit med en vit väska!

2015



 
White bags
 

Black rucksack, €36 / Zip tote bag, €27 / H M long purse, €41 / Ivory handbag, €7,20
 
Jag har gjort ett collage med fyra vita väskor i olika former och stilar. Alla är lika snygga och under 50 €! Jag skulle ha jätte svårt att bestämma mig om jag fick dessa framför mig och var tvungen att köpa en.  Vilken gillar du mest? :)
 
Nu ska jag snart iväg till jobbet, men först ska jag äta nypotatis med grillade älgköttsbiffar mums!


Årets första photoshoot

2015



Jacka: H&M ¦ Tröja: Gina Tricot ¦ Jeans: Dr Denim (Nelly.com) ¦ Skor: Mekka 
(Fotograf: lillasyster,9 år.)
 
Igår gjordes årets försa photoshoot! Idag har jag fått sålt ett par skor, så nu är jag nöjd. Jag börjar ju fundera på att sälja mera saker men jag har svårt att släppa taget om min saker,haha. Idag är min sista lediga dag, jag jobbar från 13-21 imorgon och på lördag 07-13:30, men jag hinner bra i tid till midsommarfesten i Fagerö så inget viktigt blir missat för min del. ATM så städar jag mitt rum och nu ska jag lägga på Zara larssons nya låt Lush Life. Ikväll händer inget speciellt förutom att se på one three hill. Vad ska ni göra i midsommar?


Ny produkt!

2015



Doves summerglow fungerar som en brun utan sol fast med halv effekt. Om en riktig brun utan sol ger 100 % brun färg så ger denna lotion 50 % brun färg. Av alla som jag har testat (LÄNK) så luktar denhär godast av dem alla. Jag har bara testat den en gång än så länge men den obligatoriska  BUS lukten(som luktar äckligt) var väldigt svag så jag gillar verkligen denhär. 
 
ALLA brun utan sol produkter har en gemensam doft som antingen är stark/svag (beror på produkterna) och det är eftersom att när sockerämnet (DHA), som finns i produkterna, reagerar med aminosyrorna i vår huds yttersta lager så tar våra döda hudceller (som vi har i lagret) och gör en kemisk reaktion. Ni vet ju att döda hudceller faller bort och när det har fallit bort efter ca 6 dagar så försvinner färgen. Om man ångrar sin BUS färg så finns det BUS remover eller så kan du skrubba bort den med peeling. 
 
Priset var runt 6 €/ 60 kr och jag köpte min vid citymarket i Vasa. Jag tycker att alla som fortfarande väntar på sommarens varma solstrålar men aldrig ser de komma, bör köpa Doves summerglow! Var ska annars solbrännan komma ifrån? ;)
 
Detta är ju ett säkert sätt att bli brun. Du slipper risker för hudcancer och åldras i förtid. (y)


Ny video till minnet av Anders ♥

2015



Nu finns en ny video på bara Anders ute på youtube med bilder från hela hans liv.
Videon ger både tårar & skratt ♥ 
 
                          


Min första dröm om dig, dagen efter var grå och regnig

2015



Har tappat bloggsuget och jag tror ni förstår varför. Ingenting är som förut bland kompisarna. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att en person som Anders skulle förlora livet, det är ännu väldigt ofattbart. Det har surrat i mitt huvud nu hela tiden och det är svårt att vara sig själv har jag märkt. Jag har fått humörsvängningar till max. Inte bara för att jag kände honom utan för alla mina vänner också kände honom (eftersom alla lider). De kvällar man brukar åka till Oravais för att umgås med Anders och resten av kompisarna, så kommer nu att bli ledsna kvällar sittandes vid hans grav.♥
 
Det som inte fick hända så har hänt, och med det här inlägget så vill jag också förmedla hur mycket jag respekterar och tänker på Anders familj, nära och kära. Tänk bara om Anders skulle ha sett hur fin hans begravning blev och hur ledsna alla är. Tänk om han skulle veta hur härlig person han var och hur glädjespridare han var i allas ögon. För några dagar sedan så hade jag en dröm om Anders, vi satt bredvid varande en jätte lång bussresa till Vörå skidcentrum där "Vörå gymnasiet" var. Han berättade att han saknade oss, men annars satt han bara och tittade ut genom bussfönstret...
 
¦ Alltså Anders jag var alltid så glad när du var ute, de fredagskvällarna som du inte var ute i Oravais så frågade jag efter dig men dina bästa vänner sade att du var i Vörå. fast jag blev alltid lika glad när du kom sent på kvällarna,men vem ska nu mäta sin längd med mig varje fredag och se vem som har växt om vem. Åh, vad jag saknar dig, det fanns fan ingen som du! Finns det verkligen ingenting man kan göra för att få tillbaka dig? ¦
 
♥Tack♥ för den tid jag har fått med dig Anders, jag kommer aldrig att glömma dig och du kommer få se dina vänner vid din grav oftare än du någonsin hade trott. Jag lovar, vi kommer fortfarande sitta hos dig medan du vilar i frid.
 
(Bloggningen kommer att variera så ni får bara titta in när ni har lust och se, jag har ledigt på onsdag och torsdag så då kan det komma in ett inlägg eller två(.*♥11 månader med Alexander idag♥*))
 
 
 
 
 


Anders begravning

2015



 
 
I onsdags firade jag Emmas födelsedag och sedan har jag bott hos henne i tre dagar. Men idag var en ledsnare dag. Vi har tagit vårt sista farväl av Anders innan han jordfästes. Det har varit många tårar och kramar, och efter att Anders kista släpptes ner i graven så samlades vi och alla hans kamrater vid Amigo och hade minnesstund. Jag kommer verkligen att sakna dig min vän, bara vi tar hand om varandra så ska väl allting ordna sig tillslut. Men livet är orättvist så ta vara på det ni har och lev livet. ♥
 


Grattis min bästa vän Emma ♥

2015



Idag blir min bästa vän Emma 17 år! Hon kom in i mitt liv när jag började yrkesskolan och sedan första kombiperioden så har hon funnits för mig. Det jag älskar mest hos henne är att hon är lika klumpig och IQ fattig som mig♥. Hon är den vackraste personen jag känner och den bästa vännen jag någonsin har haft! Ingen är så lik mig som hon är! Nu har jag bråttom att ta bussen till henne för att ge henne presenter och ett kort där det står allt hon betyder för mig. Men till er vill jag bara säga att hon är solen i mitt liv och anledningen till att jag mår bra! ♥ Jag älskar dig min gomsigoos Emma, du finns föralltid i mitt hjärta ♥
 
 


Sommarens mål

2015



Nu har jag avklarat de två första sommarjobbs dagarna. Första dagen är ju alltid värst som man brukar säga, men det borde gå lättare för var dag som går. Jag fick höra idag att självsäkerhet varar längst och på ett ålderdomshem så tror jag att det stämmer bra in. Och som person så är jag glad, omtänksam och ivrig, och det syns tydligast när jag möter nya personer, men jag är inte självsäker. Så det kommer nog bli utmaningar för mig, jag vill alltid dubbelkolla hur man gör så att det inte blir fel. När juli är över så ska min lilla självuppfattning ha ändrats och när jag börjar skolan i augusti så ska det märkas att jag har nått mitt mål.
 
Så när sommaren är slut så ska jag få lägga till självsäker på min lista. 
 
 
 
 


Tummen upp för sommartider

2015



Sommaren är här och då är det dags att fylla garderoben med lite nya kläder. Jag har gjort ihop ett collage där temat är mönster i alla former. Detta skulle vara en snygg strandoutfit enligt mig. Jag gillar speciellt shortsen, de är jätte söta att ha en sommardag när man ska vara lite finare t.ex. gå på en uterestaurang. Resten passar bra till stranden tycker jag. Tummen upp för sommartider!
 
 
 
 
 
 
Device clothes
 

Topshop crochet shirt, €61 / White lace shorts, €21 / Abercrombie & Fitch genuine leather shoes, €63 / Bohemian handbag, €21 / Straw hat, €21


Tesses Cafe

2015



 
 
Gokväll! Idag har jag varit med Alexander och lillasyster till Tesses Cafe och ätit mat. Jag åt lövbiff med franskpotatis och kokade grönsaker, nami! Det regnar ute just nu men tänkte slänga in ett inlägg före vi drar iväg och spelar något slags bollspel med några kompisar i Vörå. På måndag halv 7 så drar jag iväg till mitt sommarjobb, wish me luck!


Tack älskling!

2015



Fick dessa produkter av Alexander på vår 10 månadersdag som var ett tag sen nu men då kan jag säga att de är ett par superprodukter! Fotkrämen är en topp säljare hos dermoshop.com. Fötterna börjar lukta jätte fräscht och krämen ger en svalkande känsla. Båda produkterna ger en tydlig doft på eucalyptus och mint. Jag kollade upp priset nu för er skull och fotkrämen låg på 8,30€ och fotbadsaltet 3,90€.


Detta ska bli nytt i min garderob!

2015



 
Playsuits

White lace romper, €30 / Chiffon romper, €16 / NLY Trend white jumpsuit, €39
 
Jag valde ut tre playsuits/jumpsuits som föll mig i smaken. Efter att jag har sett på Ex on the beach så blev jag riktigt taggad på sommaren och tunna snygga plagg. Jag söker redan online på playsuits som jag kan köpa. Jag har aldrig gillat playsuits förut, det är nog eftersom det inte är populärt här i trakten. Men allt fler har börjat använda dem har jag sett så jag ska också slå till. Men jag har lite beslutsångest på en blommig eller inte blommig playsuit. Kanske jag ska köpa både och? Vad tycker ni om dessa, är det snyggt?
 
 


Lika som bär?

2015



Åh vad det är skönt att få bo hemma! Nu hinner jag träna, ta tag i mina hobbys, fundera på min framtid och vara med min lillasyster Victoria. Jag kom aldrig överens med min storasyster när jag var liten men jag och Victoria är som bästa vänner. Jag har aldrig förstått hur två systrar kan vara bästa vänner, men nu börjar jag ha det på klart. Jag gillar verkligen barn och jag vill inte missa några flera tillfällen i hennes liv där jag kan vara närvarande!
 
 
Är det bara jag eller är Victoria som en kopia av mig? Tycker ni att vi liknar eller är det bara jag? Det skiljer ju trots allt 7 år mellan oss men snart finns det ingen längd skillnad mera, haha!
 
BTW: Ni har väl inte missat att PLL is back on track? Första avsnittet av säsong 6 finns ute nu på swefilmer.com! 
 


Ny ansiktscréme

2015



Denna söta rosa ansiktskräm är från Dermoshop.com och kostar 7,40€. Jag har haft en massa produkter från Dermosil och alla har varit hur bra som helst. Har provat denna kräm några gånger nu och den verkar vara lika bra som alla andra produkter har varit. Den håller sina löften! Men dock väldigt liten för sitt pris.


Nya sportkläder - ökar motivationen

2015



Efter att jag såg på stafettkarnevalen i Helsingfors via yle.fi så blev jag riktigt sugen på att springa. Jag gjorde ihop ett collage med sportkläder från Nike.com, de har de snyggaste shortsen tycker jag. Det är shorts som jag funderar främst på att skaffa mig, men alla snygga sportshorts kostar över 20 € och jag tycker det är dyrt eftersom jag ändå inte kommer använda dem så mycket om jag köper. 
 
Jag har inte funnit inspirationen till att verkligen ta mig i kragen och börja springa ännu, men eftersom det står på min SummerToDoList så blir jag nog tvungen. Jag tror att om man köper nya snygga sportkläder så ökar motivationen till att börja träna. Så därför ska jag nog lägga pengar i ett par nya shorts, och dessa nike pro shortsen faller mig i smaken.
 
 
Nike sports
 

Nike sports bra, €36 / NIKE activewear shorts, €20 / Nike shoes, €72 / Nike hat, €20 / Nike hat, €22


Grattis Alexander till studenten!

2015



I lördags tog Alexander studenten! Hos honom serverades god mat och dessert + champagne till gästerna, det var riktigt trevligt där. På kvällen så fick jag skjuts till Vörå och därefter åkte jag till en vän där alla andra vänner hade samlats. Skönt att se att alla är så starka och ändå kan ha roligt efter vad som har hänt, själv så går det lite bättre per dag.
Fredriks bild↓
 
 
 
 
 
Fredriks bild ↓
Fredriks bild ↓
Fredriks bild↓
 
 
 
Fredriks bild ↓