Och SÅ slapp man in gratis till Klacken ;)

2014



I fredags var jag till Oravais och fick skjuts hem av Didrick sedan på kvällen. Så han och Mattias stannade hos mig en stund. Sen nästa dag vaknade jag klockan 14, och körde vespa till Oravais för att träffa Eme, hon kommer och frågar om vi sådär random skulle fara till klacken. Så 11 tiden på kvällen körde vi iväg till Klacken, oj där var det smockat med snyggingar haha! Jag hade inga pengar så kunde inte betala in mig, fast jag ville faktiskt se Medina som spelade. Sen kom en vindpust i håret och min jackärm lyfte lite lätt, haha jag skojjar, men jag såg då att jag hade kvar mitt Storsand armband som också var gult, lika som Klacken armbanden. Så why not try? Haha och där går jag like a boss och slipper in hur lätt som helst! Haha så jag fick se Medina och t.o.m ta bild med dem! Haha tack för bilden Erik!
Sen började klockan gå mot 2 och vi körde iväg till Jakobstad, till drive in Mäcceenn!♥
Sen tillbaka till klacken och hämta upp en passagerare. Halv 5 på natten var vi i Oravais och då blev det att hoppa på vespan iväg mot Vörå. Fast jag talade ju med Didrick med abc också en stund. Fy så kallt det var, mötte inte en enda bil och tänkte bara somna haha. När jag väl kommer hem så är det efterfest igång hos oss! Haha så somnade först 7 tiden på morgonen!
 
Vaknade halv 3 idag! Men det var en ganska så kul kväll iallafall, fick träffa en massa vänner! Haha sen blev man ju bortrövad till en buss haha ;). Och fiskmåsar matade vi också, ej huhhu har alltid roligt med dig meemi gulle!
 
 
 
 
 
 
 


Photoshoot 2/2

2014



 


Photoshoot 1/2

2014



 
 Har haft photoshoot med lillsyrran så andra halvan kommer imorgon!


With my girl next to me, I'm so much stronger!

2014



Nu har jag klickat hem 5 Yves Rocher produkter! Och det blev bara att kosta 19,20 € ^^. Kommer att behöva vänta i en vecka men totally wurf. Den där tröjan från nelly så köper jag inte för den var så lång i modellen, vilket var jvligt synd för den var sååå fin. Well, just nu gråter jag nästan, för jag såg att PLL har kommit ut! Och jag sitter här och bloggar, haha!  Ikväll hittas på nå skojj men vet inte riktigt vad. 
 
IGÅR så såg jag i garaget en såndär "spinningcykel" alltså en träningscykel. Haha jag har alltid velat ha en sån och sen så såg jag att det stod Oravais hvc på den, HAHA! Nåja iaf så tränade jag igår! wii!
 
 
 


Kläder!

2014



Hoppas ni inte har missat att det är 70 % rea på Nelly.com. Själv så har jag hittat en tröja men jag köper nog den ifall jag hittar något annat också, det kommer ju frakten också så. Sen så kommer det väl någon sommar rea i Vasa också, ooh får inte missa! Får ju kanske ett sommarjobb i några dagar nu också! Bara man inte måste vara 18 för det så.  
 
Igår var jag ut på länk  och sedan hos Jannikes och hälsade på. 
Idag har jag inga planer. Ska iaf fortsätta att söka efter fynd på nelly! Och äta ben&Jerry's ♥
Imorgon Troligtvis kl.9 till Oravais hvc.
 
 
.
 


Lea Michele

2014



   Så himla fin låt, besvarar mina frågor bättre än något annat. Jag tycker att ni ska lyssna.
 
                                                                                                                                                                       
        


Glad midsommar!

2014



Alltså blää nu blir jag ju jätte ledsen! Jag skrev ett långt inlägg om helgen men det publicerades aldrig och det är inte sparat nånstans? wtf. Jag publicerade det igår och nu minns jag inte vad jag skrev heller.
 
Men ska dra det kort nu. Torsdagen var bäst!! Hade så himla roligt, var ännu uppe klockan 5. Sen var det iskallt att sova i tält och det började regna på morgonen lite.
I fredags så bestämde vi oss för att stanna hela kvällen och dagen. Men när det började bli kväll så fick jag typ hjärtproblem så låg i tältet hela kvällen. Sen så blev det slagsmål mellan vänner härifrån och vänner därifrån. Nåja men måste nog ringa en läkare för det var ganska allvarligt, har aldrig haft sådär ont i så många timmar.
 
På lördagen så var jag hemma men på kvällen körde jag och Stani till Kimo och grillade. Sen körde vi och några andra till Oravais och satt vid lavan och var hos Sams en sväng. Sen 12 tiden körde jag hem. Sen så satt jag upp heela natten igår och pratade med en typ i flera timmar, jag älskar dej min vän! ♥
 
 
 


Storsand!

2014



Hej, want some updates? Det borde jag verkligen ge er nu när jag inte bloggat på 4 dagar. Har inte hunnit eller har egentligen glömt bort att blogga. Men har inte gjort nått viktigt, haft roligt med kompisar, även nya kompisar! Sen så ska jag till storsand ikväll och fira lite midsommar! Ska våldgästa Tommys tält i hopp om att få sova där HAHA! Vi ska nämligen övernatta där! Haha men jag kommer vilja gå ut klockan 6 på morgonen längs stranden, to underbart for U! Nåja ska sluta blogga, är på Kevins dator så :) 
 
 AAH. vem tänker du på nu VAVA?


Succe kväll!

2014



Nu är jag förbannad. Hade skrivit ett jätte fint inlägg och lång text och sen så försvinner det. ÅÅH. Och nu sitter en kompis och irriterar mig så kan det bli värre? Haha ojoj. Ska väl dra detta kort nudå.
 
Var ju på lan till Kärklax lokalen. Och vi for hem 6 tiden på morgonen och somnade väl klockan 7. Sov 4 timmar. Sen på kvällen så åkte jag ut och örde med Jannike och 3 andra. Oj hääregud vilka minnen från poliser, olyckor, abc osv osv. Det var riktigt kul. Sen så sjöng vi som dåårar! Och på villafest så var vi också. Sen klockan 3 på natten när alla på villan hade somnat så kommer vi in och ropar "Är de här de e party?!" Haha, sen blev det party pånytt! :D 
 
Ikväll vet jag inte vad men det hittas på något med Kevin och Sam!
 
 


04:28

2014



Nåjah, sitter i maxmo lokalen nu med ca 15 andra pers på lan. Haha, sådär jätte trevlig kall och blåsig fredagsnatt! Imorgon ska det hittas på ännu mer kul! Ska väl snart gå till Tommys bara han slutar spela haha. Tänkte nu uppdatera lite! :)
 
 


Följ mig på twitter!

2014



Hej nu har jag också twitter! Följ mig "nataliesundsten" https://twitter.com/nataliesundsten . Sen så har jag tittat på det senaste PLL avsnittet,shit! Har sååå många frågor nu haha. Största är nog att varför Spencer är på omslaget för säsong 5 i A kläder? Oh snap vad jag längtar till nästa onsdag! Har också tvättat två fönster hos mormor idag. (y)
 
 
 


ABBA

2014



Ååh denna låt spelades vid mcDonalds idag! Tusentals minnen ploppade upp, minnen som jag helt klart hade glömt bort! Älskade den här låten förut när Mamma Mia filmen hade kommit ut! Måste bara dela med mig! ;D
 
 
 
                                             


Tror att jag saknar fotboll..

2014



Klockan 13 var jag och Kevin i Vasa, först tänkte vi virvla bort oss haha men sedan så gick vi nog runt i typ alla butiker. Jag hade inte hittat något så blev på riktigt ledset humör. Men sen efter att vi ätit på mäccen så ångrade jag att jag inte hade köpt 3 tröjor så jag gick och köpte dem hah! Blev 65€.

Sen åkte vi till Kevins och sedan till Oravais och sedan satt vi på med Sam till Maxmo, för pojkarna hade fotisträning. Så nu sitter jag här och får hämta bollar från brännhässlorna, haha! Men träningen slutar om en halvtimme så då åker jag hem till min Ben&jerry's glass och marabou och sätter mig vid datorn och tar ett game. Nåja, hörs!







Du har alltid varit snyggast!

2014



Idag körde jag till Vörå för att desperat köpa Ben & Jerry's caramel sutra. Jag lämnade glassen i vespan och sen umgicks jag med Jannike och pojkarna. Sen när jag väl åker hem i hopp om att glassen inte skulle ha smältat! Så... ja.. är det sås. Är så himla ledsen haha. Fyfan för värman! Smättade in den i frysen och ska snart gå och titta efter min sötnos om den har blivit till glass igen. Imorgon drar jag till Kaitsor och sedan drar jag och Kevin iväg till Vasa på shopping! Hoppas det inte är lika kallt som idag, hörde att det ska vara 4 grader varmt nästa vecka, ouje...
Hade dessutom photoshoot med syrran idag!
 
 
 
 
 


Detta händer när du kokar coca cola

2014



Hej mina vänner! Just nu sitter jag och dricker coca cola och min syster Jessika kom in och frågade om hon fick ett glas, det var sodastream. Och hon visade mig en video, där en man kokade helt vanlig coca cola läsk och det lämnade kvar svart gegga. Tydligen var det socker, så ni kan spola videon till mitten. Alltså fyfan, nu började colan smaka konstigt.. -->
 
 
                     


Snart möter jag stormen, få se vart jag hamnar..

2014



Gokväll! I fredas så var jag till Oravais och satt vid hamnen och på lördag så körde vi till storsand och kraschade skriftskolelägret..höhö näjj men förlåt DÅ! Och min plutt har 39 graders feber så nej tack vill inte bli sjuk. Still hugging him.. hehe nåjaa, har ätit glass också hos Eliiin! Sen så åkte jag hem idag 18 tiden. Planerna för nästa vecka blir väl att tvätta fönster och åka till Vasa med nån kompis. :)
 
 
 
 


Reload just reload

2014



Varma dagar dehär hörni! Har solat, grillat, slöat och arbetat. Så har en fin summa pengar nu att köpa en vacker jacka för från Vasa! Kan lägga upp bild senare. Var hos Jannikes igår och vi spelade tennis, spelade kubb, grillade, pratade osv. Hade en härlig kväll! Haha, nästa gång tar vi er pojkar! Körde hem 1 tiden.  
 
Och i onsdags så trodde jag att det var den värsta kvällen, men så ringer glädjespridaren och vi tog bilen och basade till Oravais, haha där körde vi runt en massa. Sen åkte vi till Vörå och sedan till Vasa. Kom hem 2 tiden.
 
Ikväll åker jag kanske med Jannike och Roger och Stani till Nabben, let's see..
Gårdagen
Milkshake hehe


Vi är inget utan våra sinnen

2014



Såg just på filmen "perfect sense". Den var på toppfilmer hos swefilmer.se. Och ja, vet inte vad jag ska säga. Jag började verkligen tänka annorlunda och nu kan jag inte komma tillbaka till verkligheten. Seriöst jag tänker inte normalt längre, känns som allt går i något slag av slowmotion och drama. Oooch det där var löjligt som jag skrev.. Somsagt om du menar se filmen så tänk efter handlingarna i filmen, och filmen var ingen höjdare. Nåja klockan är mycket så kanske jag är övertrött. Tror att det är fler flickor än pojkar som tycker att filmen är sevärd. 
 
 


You're the reason why

2014



Idag har jag kokat spagetti och maletköttsås! Woho first time (y). Believe it or not. Sen så har Kevin fixat ad runes åt mig hehe, sen har vi varit till Vörå och tittat efter Lucas. Stackarn♥ Och köpt choklad och pratat vid terrassen. Har kommit hem nu, svagare än någonsin.. jag skojar. Elr. Har talat på skype med kompisarna och ska söka efter någon bra film nu att se på. 
 
Imorgon ska jag inte sova till klockan 14 utan jag ställer väckarklockan på 12. Så jag hinner göra en ost och köttpaj och en chokladkaka ^^. Haha mitt sommarjobb...
 
 


Läs alla hjärtkrossade

2014



Har någon någonsin gjort slut med dej? Och du vill verkligen vara med den personen fast h*n beter sig som ett svin mot dig. Du visste bara att h*n inte brydde sig om dig mera, och att h*n kommer att lämna dig? 
Men har du någonsin tänkt på, att du är INTE ensam. Varenda människa på jorden har känt något slag av sorg. Det hör till livet att man ska bli hjärtkrossad, varför? Kanske för att lära sig av sina misstag. Och sen det viktigaste, du trodde att h*n var den rätta och du vill att h*n ska vara det. Men sanningen är att h*n var inte det, nej. Alla kommer att hitta "den rätta" någon dag, vissa tidigare och vissa senare. Du vill väl inte vara med fel person? 
 
Såhär gick det för mitt kärleksliv..
Jag har blivit hjärtkrossad kan jag säga. Det går inte heller att beskriva, det känns bara som att allt är över och du kanske inte vill leva mera. Jag var deprimerad 6 månader, det är ett halvt år. Och det var förjävligt. Men vet ni hur jag kom över det? Jo, tillslut så hittade jag en annan, som jag fick känslor för. Och sen började jag umgås med mina vänner allt mer och mer. Han blev min bästa vän och  vi fick tillslut känslor för varandra. Men ni kanske inte visste, jag var jätte rädd för att starta ett nytt förhållande med någon, eftersom jag redan hade blivit hjärtkrossad en gång. Men jag gav ändå vårt förhållande en chans, men även om det kändes rätt och han var pojkversionen av mig så kan våra känslor lura oss till sådant. Svårt att säga om jag går ensam med fötterna eller inte, men sårad hann jag bli. Och det känns hemskt. Men dehär gången lovar jag att vara starkare, för what doesn't kill you makes you stronger!
 
Varför blir man krossad igen?
En gång räcker, jag tycker inte att det behövs två gånger. Men om man inte lär sig av sina misstag så får man straffet en gång till. Så är det bara, jag har ibland allt för svårt att lära mig av mina misstag och jag gjorde två likadana misstag i mina förhållanden så rätt åt mig. Men nästa gång händer inget, jag vet vad man ska göra och inte göra. Samma sak med poliserna, det krävdes två gånger för mig att få böter och hamna in på sjukhus innan jag började förstå. Så säger samma sak som jag säger då, TREDJE GÅNGEN GILLT!
 
Hur du kommer över någon:
Men du, du måste inte vara stark. Det är okej att vara ledsen, det är för något bra. Du brydde dig om och älskade någon, hur kan det vara något dåligt? Släpp fram tårarna bara, du har en anledning. Om du tror att du aldrig kan bli lycklig igen med ett krossat hjärta, så ska jag berätta till dig, du kommer att bli lycklig igen. Det krävs bara tid, fokusera på andra saker i ditt liv; intressen, kompisar, träning, skolan, arbete, dekorera om ditt rum, shoppa, trädgården osv. Du måste försöka att tänka på dåliga saker hos ditt ex, för ALLA har bra sidor. Så det behöver du inte vara ledsen över att ingen annan är lika romantisk, snäll, underbar eller snygg som h*n var, för det finns hos TUSENTALS andra :). Om du vill ha någon annan i tankarna så åk på en fest så kanske du ser någon snygg eller kanske du har någon gammal romans? Tänk inte på det, everything will be okay in the end, if it's not okay then it's not the end. :)
 
Och glöm inte vackra människor, du har ett långt liv kvar att leva. (Ville bara skriva av mig lite)
 
 
 
 


Farväl högstadiet!

2014



Finally gått ut grundskolan! Så nu väntas det bara 2 veckor och sedan får man veta vart man slapp in till för skola. Kommer sakna alla så otroligt mycket, det känns ju inte ens som skolavslutning. Och allra minst som sommarlov. Ja justdet! Det är ju sommarlov nu också!♥♥♥ Vi var en klass på 15 pers. 7 flickor och 8 pojkar. Gonna miss you! Sen kommer jag sakna resten av 9:an, hoppas vi hälsar om 10 år, haha! Var till Erikas på examensfest efter, åt mig tjock<3 sen till kvevlax på studentfest hos Isaks! Kom hem 18 tiden och då kom B och K efter mig sen drog vi till Vörå. Var ganska mycket folk där, jag var nog mest där och tog hand om folk haha, men tycker det är lika kul x). Hade en kul kväll trots allt och våra dna kanske fortfarande finns på skolan jao. Jk.
 
Första sommarlovs dagen wohoo! Ikväll ska jag träna, om jag orkar.. Nej men måste börja ta det på allvar! Ska bara äta glass och kolasås först! #yolo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, så fint så fint. Hoppas ni också fick en bra skolavslutning!