Organic: Vitaminrik hudkräm

2015



 
Idag har jag hjälpt till att baka pepparkakor med åldringarna och det var verkligen mysigt med julstämning, julen får skynda sig nu. Hörni, känner ni till Ekosoppi? Det är en liten butik i Vasa nära Gina Tricot som säljer ekologiska- och natur produkter, en lanthandel mitt i staden. Jag har köpt en solkräm därifrån som ger en gyllenebrun färg på samma gång som den ger ett naturligt UV-skydd och huden får en vitamin- och närings boost, super bra! Men nu tänkte jag mer vända mig mot mandelkrämen som är en fuktgiven ansiktskräm som ger dig näring och vitaminer till huden medan den skyddar mot föroreningar och smuts. Den har gjort ett mirakel i min hud kan jag säga. Krämen jämnar ut hudtonen något otroligt bra och den sjunker in i huden på en sekund. Mina finnar har minskat och jag känner mig riktigt fräsch. Det är synd att den är så dyr som 20-25 € för annars skulle jag verkligen köpa den hela tiden. Men jag kommer antagligen önska mig en till julklapp och köpa en till sommaren sedan för den passar perfekt till sommaren! Ett litet minus med den är att den är väldigt tunn och jag skulle behöva en tjockare hudkräm till vintern.
 
Psst! Jag gillar inte ens mandel, but still like it ;)
 


Sista november helgen

2015



 
 
 
 
 
 
Har nu varit på två julöppningar, ena i Petalax och ena i Vasa. Jag lovade ju att visa er någonting dyrt som jag skulle köpa men nu var Gigantti stängt båda dagarna just för att jag kom för sent så det får bli om två veckor istället. Jag hittade mig bara en tröja från Gina Tricot för ca 10 €, den var på 30 % rea, yey. Jag var och åt mat på Bock's innan bion och då beställde jag och Alexander varsin hamburgare. Den var först riktigt god men jag började må illa av den senare. Jag vet inte om det var någonting i den som jag inte gillade eller vad det nu var men jag kommer nog inte att gå dit mera, hehe. Men dock så var det ett riktigt mysigt ställe! Filmen "The hunger games part 2" var super bra och tillochmed läskig haha. Julklappar har jag fått mig handlat så jag är rätt så nöjd!


Black weekend

2015



 
Hej! Ni vet väl att det inte bara var black friday igår, det är även black friday hela helgen!Igår var jag till Vasa och gick igenom några butiker med Emma men jag hade inte mycket tid på mig så jag hann bara igenom några. Klockan 18 tiden så kom jag till Petalax med buss och gick med Alexanders mamma på julöppningen. 
 
Idag så är allt underbart när jag fick vakna upp bredvid den bästa killen i världen.♥ Snart ska jag göra mig i ordning inför Vasa shopping + bio. Vi ska åka och se på "the hunger games part 2" och jag är riktigt taggad! Jag kommer att köpa en väldigt dyr grej så det får ni se imorgon. Efter bion och shoppingen så ska vi till Alexanders kompis inflyttningsfest så kommer inte hinna blogga ikväll.
 
Jag har glömt min datorladdare så det kan bli knepigt med uppdateringen, fast Alexander är den snällaste och kommer låna ut sin dator till mig, hihi. Hoppas ni får en trevlig helg och se till att handla massor med julklappar medan det är REA! 
 
 


Billiga jul/nyårsklänningar

2015



 
1.Svart klänning / 2.Skate klänning / 3.Bodycon klänning
 
 
4.Ärmad klänning / 5.Low back klänning / 6.V-metal klänning
 
Det är så att det är en riktigt saftig rea hos nelly och jag har hittat 6 stycken godingar för ett billigt pris. Min favorit är nummer 2 eftersom att den liknar den klänning som Saga Scott hade på sig i PH förra året och den var perfekt. Alla är ju såklart fina på sina sätt, men nummer 2 skulle jag mer än gärna ha klickat hem! Nummer 6 var lite dyrare än de andra men riktigt snygg. Jag försöker att sätta stopp när det gäller att handla klänningar eftersom de inte blir någon användning av dem fast annars skulle jag ha köpt hem en till julafton eller som nyårsklänning! ♥
 
Jag försökte vända dygnet uppochner genom att stanna uppe till klockan 5 i natt, det gick inte längre än det haha. Jag har nämligen nattskift ikväll från klockan 21-07 och jag ska ta bussen till Vasa klockan 3 tiden imorgon, få se om jag orkar mig upp. Imorse vaknade jag kl.13 så det ska väl gå, hehe. Jag blir riktigt irriterad på att snön ska lägga sig här i ett tjoooockt lager och sen smältar det bort och lämnar klott och slask efter sig...suck.


Welcome winter

2015



 
Riktigt vackert med snö ute, förutom att det kommer smälta bort idag. Idag har jag skifte från 13-21 och dagen efter kör jag på 10 timmars nattskift. Jag kommer hem på fredag morgon klockan 7 och efter det så tar jag bussen in till Vasa och hakar på tåget genom BLACK FRIDAY. Förra året så hittade jag ingenting alls så jag hoppas att jag fyndar något denna gång. Därefter så tar jag bussen till julöppningen i Petalax. 
 
Är det bara jag som tycker att det är iskallt ute och vill nästan frysa ihjäl när jag kliver ut på trappan? Jag antar att det är för att jag inte är van vid kylan, men ändå. Nu ska jag ta och se ett 90210 avsnitt innan praktiken, men av någon anledning så har jag inte fastnat för serien utan det är mest bara pga tidsfördriv som jag ser på den. Jag planerar åka på den nya hunger games filmen på bio nu på lördag, någon som sett den? :)
 


Såhär gör du om någon inte gillar dig

2015



 
 
Hej på er! Jag kom nyss hem från praktiken och idag har jag lärt mig att man inte kan få alla att gilla en genom att vara (snäll,glad, hjälpsam, positiv osv.) utan det finns människor som man bör vara bestämd och sträng till för att förtjäna respekten. Jag är inte en sträng person, jag följer strömmen så att säga, så därför stör detta mig. Men visst är det svårt att ändra på sig, ibland kan det vara svårt att låtsas som det ena när man är det andra. Jag menar inte att alla måste gilla en för det är väldigt omöjligt, men jag har tyvärr alltid varit en sån person som tar lätt illa upp om någon inte gillar mig, säger något elakt eller kommenterar något dåligt hos mig. Om någon inte gillar mig så gör jag allt för att ta reda på anledningen och fixa till det, men ibland så går det inte och det kan bero på onödiga saker som avundsjuka,utseende eller fast hur man pratar. Så därför bör man inte bry sig i vad folk tycker om en, man bör fokusera på de personer som gillar en och varför det gillar en. ♥ 
 
Nu ska jag se det senaste av Paradise Hotel och hoppas på att Josefine och Mos tar hem hela spelet! Johnny måste däremot komma tillbaka, annars blir jag galen. :D
 


GALAN2015 - tack Maria och Ida-Marie

2015



 
 
 
Jag är superglad av att Maria och Ida-Marie gjort idéen av en bloggala till verklighet och lyckats få så många som 300 bloggare/bloggläsare/bloggintresserade till Vasa stadshus i lördags. Mina förväntningar var att allt skulle ske i ett och samma rum och bara sittandes, jag fick inte riktigt ihop allting. Men när jag kliver in till stadshuset så är allt a-m-a-z-i-n-g. Jag har försökt hitta ett ord som beskriver kvällen men det går inte, jag blev riktigt imponerad och ångrar inte en sekund att jag köpte biljetten. Jag blev också imponerad av innehållet i goodiebagen!
 
Jag hade riktigt problem med frisyren till galan. Jag hade aldrig gjort den förut och jag hade ingen tutorial, bara en svårtolkad text, så därför blev det inte så lyckat. Jag hade 1 ynka timme på mig att göra håret och sminket så det gick ju som det gick, haha. 
 
Jag ångrar att jag inte visste vem vinnarna i kategorierna var, från och med nu så ska jag hålla mig uppdaterad i facebook gruppen finlandssvenskabloggare! Jag läser typ ingens blogg så det ska vi ändra på nu framöver.
 
En lyckad gala är vad det blev, något som måste ordnas igen! Showen som ni gav oss var över mina förväntningar helt och hållet! Att lyssna på Ronya var som att lyssna på himlen, haha påriktigt, hon var så grymt bra. Autres lotteri med goodiebagsen var också en grym idé. Jag hade praktik hela dagen igår från 13-21 och allt jag kunde tänka på var hur roligt det skulle bli att läsa allas tankar kring galan.
 
Nu kan jag kryssa av gala och gratis limousinskjuts i mitt checkhäfte, haha det var ju inte ens meningen att jag skulle hamna i limousinen, men som sagt, kvällen var full av överraskningar! ♥
 


Julklappar till HONOM

2015



 
 
Det är bra att börja i tid med julklapparna om man vill beställa något, speciellt om man beställer från ebay där det brukar ta mellan 26-30 dagar innan man får sin vara. Nu har jag gjort ett collage med julklappar till pojkvännen, brodern, kompisen eller papsen. Så gott som allting här så hittar man i Vasa. En till sak jag nyss kom på är en vindruteskrapare till bilen, ni vet när det har kommit is på rutorna så vad är då bättre än en riktigt bra isskrapare med borste på andra ändan. 
 
Om ni vill ha en del 2 på julklappar till henne eller honom så kommentera bara :)
 
 


Windmode:on

2015



 
Nu börjar galan närma sig och idag när jag skulle prova göra en håruppsättning så blev det bara fel, så få se om jag kommer med hästsvans på lördag, haha. Det ska bli skönt att få träffa Alexander igen, jag saknar honom så mycket på dagarna så det är hemskt. Nästa vecka får jag förbereda mig för ett nattskift i 10 h, men sedan är jag ledig fredag, lördag och söndag som tur är. Jag har inget att berätta så tar så småningom natten nu, godnatt!
 


Julklappar till henne

2015



 
Det ska börjas i tid, eller hur? Här har jag lagt ihop ett collage med tips på julklappar åt din flickvän, kompis, syster eller din mamma. En necessär, choklad, nagellack, hårolja, hårinpackning, pengar, doftljus, produkter från the body shop ( body butter, handkräm, bodymist, läppbalsam eller skrubbvantar) och smycken skulle jag gärna ta emot. Detta är saker som finns i billiga varianter och dyrare så därför tycker jag att det blir riktigt bra!
 
Något som jag inte hade med i collaget var dehär förpackningar som brukar innehålla typ (handkräm, duschtvål, bodylotion). De brukar säljas överallt i Anttila, Citymarket, H&M osv. och det är en riktigt bra julklapp till t.ex. mamsen. 
 
Glöm inte att kika in senare någon dag när jag tipsar om julklappar till HONOM! Ha det bra! :)


BMI

2015



 
Hej på er! Jag har varit ledig idag och kommer att vara det imorgon också, så nu har jag börjat på en ny serie! Den heter 90210 och verkar vara en drama serie med ungdomar som går i skolan och som hittar på det ena och det andra. Det är synd att det inte finns svensk undertext eftersom jag ser den på putlocker.is, men sånt är livet utan swefilmer. Mamma kom nyss hem med en marabou chokladplatta och en center stång åt mig så nu kan jag äntligen slappna av, hehe. Jag gjorde några uppgifter i hälsolära och den ena var att man skulle kolla sitt BMI (Body Mass Index), med hjälp av det så kan man se om man är underviktig/normalviktig/överviktig. Det är väldigt enkelt, du fyller bara i din längd och vikt. :)
 
Testa ditt BMI, om du är under 18 år klicka HÄR
 
Testa ditt BMI, om du är över 18 år klicka HÄR


Photoshoot - I love you

2015



 
 
 


GALA biljett, check!

2015



 
Nu har jag äntligen skaffat biljett till galan som är den kommande lördagen och jag längtar såå. Jag har helt glömt bort att berätta att jag varit och klippt av några cm från håret, syrran klippte även Beyonce frisyr åt mig, dock vet jag inte hur bra det syns mennn.I helg så har jag umgåtts med min älskade pojkvän Alexander och min lillasyster har fotat oss, vilket ska bli kul att visa er bilderna på sedan. Hos Alexanders så har det varit kalas och vi avslutade vår Twilight-triologi, lucky me som fick honom att se på alla 5 filmerna med mig. Jag har sett några av filmerna på bio och hemma förut men de är fortfarande lika bra, åååh jag blir så sugen på att skriva en fortsättning eller skriva en helt egen roman! Imorgon börjar jag klockan 13 och därefter är jag ledig tisdag & onsdag, vilket kommer bli riktigt skönt + då hinner jag ta ett stadigare grepp om bloggen. Hoppas ni har haft en bra helg!
 


Ett måste till vintern

2015



 
 
 
 
 
Här har ni några saker som jag tycker är ett måste till vintern. Jag får väldigt lätt spruckna läppar så därför tycker jag att det är viktigt med ett läppbalsam, jag använder ett från BikBok med smaken kokos. Det är väldigt stort och räcker därför väldigt länge. När det kommer till ansiktet så blir jag väldigt torr lite var som helst, så då blir jag alltid tvungen att köpa en fetare ansiktskräm. Jag brukar köpa någon från apoteket med vitamin A i sig. Jag har börjat bli galen i håroljor, haha. Men håret behöver också ompysslas, så ni får inte glömma att använda er av en hårolja. Det är ju jätte viktigt att ha mössa utomhus nu när kylan tar över, se till att den täcker öronen! När jag talar om mysbelysning så menar jag 10 "lampbollar" som är kopplade i en slinga som man kan hänga upp på väggen eller små ljus (som man brukar ha i granen) som är i en slinga. Det behövs verkligen. Sist men INTE minst, en tv-serie. Alla behöver en serie som man kan ligga inne och titta på när det är för kallt för att gå ut, så se till att hitta en bra serie och se dessutom till att fastna för den.
 


SH14A-2015

2015



 
 
Det här är enda gången i hela mitt liv som jag har varit helt okej med ett skolfoto, jag har alltid hatat dem haha. Ja men gissa vad nudå. Jag hade gått in via min kod på deras hemsida och valt det rätta fotot och tryckt på "spara" men vad i hela världen skulle jag då förstå att trycka på "bekräfta"? Just så, fel foto kom och besvikelsen bara svepte över mig. Jag orkade inte vara besviken då så jag tog kontakt med fotoförlaget och bad om att få ett annat porträttfoto och lucky me så sände de de andra två porträttfotonen! Jag har fått de först nu så därför får ni se dem såhär sent, men efter att de andra två fotonen hade kommit så kunde jag inte bestämma mig haha, tillslut var det bara att blunda och peka.
 
Nu har jag fått skaffat mig company till GALAN 2015, ska bli så himla kul! Jag har praktik samma dag och dagen efter men det råkade sig passa perfekt, så idag är jag glad.


Vill du ha en lyckad solbränna?

2015



Ett inlägg som tog lång tid att skriva men hamnade på blogg.se startsidan. Vill gärna påminna er om att det finns om ni undrar något.
 
Hejhej! För några år sedan hörde jag om brun utan sol och jag hör till den bleka gruppen människor, det beror på hudens pigment. Så det här är något jag verkligen behöver, haha. Men jag har inte gillat lukterna av de och har inte orkat hålla på med sånt här. Man tror ju att det ska bli oranget och ojämt. Men det behöver det ju inte bli. Nu har jag provat tre stycken och lärt mig en hel del. Så nu tänkte jag skriva om hur du får det bästa resultatet av en BUS och vad man ska tänka på, steg för steg hur du ska göra. Sen har jag 3 recensioner av 3 olika BUS produkter som finns att köpa i många butiker.
 
1. Duscha, skrubba dig/peela.
Före jag kan lägga min brun utan sol produkt så går jag alltid i duschen före och tar först med tvål på hela kroppen. Sedan har jag ett par skrubbfingervantar (finns att köpa vid ex. the body shop) och peelar hela kroppen med denna  produkt av Garnier som luktar jätte gott.  Det skrubbar bort de döda hudcellerna på kroppen, för om du inte skrubbar bort döda hudceller så kommer det att ta åt sig av BUS och göra resultatet ojämt på kroppen. Vanliga ställen som blir mörkare och ojämna är knäna och armbågarna, alltså de torra områdena. Kom ihåg att ända sättet för att få BUS jämt och lyckat är att ALDRIG hoppa över peelingen! Det är grunden till utseendet så av erfarenheterna jag har så skulle jag aldrig hoppa över peelandet! ;)
 
2.  Återfukta med bodylotion
Nu när du är ren så måste kroppen återfuktas, huden får inte vara torr när du applicerar BUS. Jag brukar ta en helt vanlig doftfri bodylotion men jag har märkt att om man vill ha en bättre doft så är det att ta en bodylotion som du tycker luktar gott. Jag använder nuförtiden någon av victorias secrets bodylotion. Låt det torka lite innan du går till nästa steg. 
 
 
3. Applicera din brun utan sol produkt
När jag börjar lägga det så ser jag till så att jag har papper, en vatten kran och handduk bredvid mig, alltså i badrummet haha. Så jag börjar med fötterna och går uppåt. Fötterna-benen-rumpan-magen-bröstet-ryggen-armarna-halsen-ansiktet. När du håller på så dra bara hastigt vid knäna och armbågarna för annars finns risken att de blir mörkare. När jag är helt klar så brukar jag tvätta händerna riktigt bra med tvål och sånt för händerna är nästan omöjliga att inte få brunast av allt eller orange. Så efter att jag tvättat dem så tar jag en klick av BUS på ett eller två fingrar och lägger på handens utsida/övresida, fingrarna(lite) och lite på armen där jag också råkat tvätta bort med vatten. Sen så lägger jag INTE BUS på handflatan! GÖR DET INTE! Det har redan hunnit suga i sig tillräckligt efter att du smort in hela kroppen. 
 
Några tips på vägen:
  • Klä inte på dig förrän det har torkat för det har tendens att färga av sig!
  • Lägg brun utan sol cirka 4 timmar före eller mer förrän du går och lägger dig!
  • Om du tycker att det luktar konstig dagen efter så smörj bara in dig med någon bodylotion från VS med mycket doft i, så jämnar det ut sig. Eller har långärmat. 
  • Om du vill ha mörkare brun färg så använd det dagen efter då och fortsätt så till önskat resultat.
  • Det beror på BUS produkterna hur länge färgen håller men från 2-6 dagar skulle jag säga.
  • BUS förvinner inte i duschen, isf bleknar det bara men kanske inte märkbart enligt mig.
  • Dethär är inte alls svårt, om du är osäker på hur resultatet kommer bli så prova på bara benen före eller någon cirkel på kroppen. :) Lycka till!
 
Recensioner av mig:
 
Nivea sun touch- Min första brun utan sol produkt
Positivt:
-Den blir INTE orange, man får jätte fin brun färg och det ser ut som man har solat. Bra med färg, jag var nöjd efter bara en användning och behövde inte upprepa appliceringen.
-Resultatet blir det samma efter utgångs datumet, så bry er inte om det.
-Färgen håller länge, 4-5 dagar.
Negativt:
-Det tar jätte länge för den att torka in, flera timmar.
-Man känns så kladdig så det inte går att klä på sig.
 
Garnier sun-kissed look
Positivt:
- Min kompis tyckte att den luktade jättegott.
- Den är bra om man någon dag före använt en riktigt BUS så kan man stärka färgen med den här eller förlänga brännan.
- Den torkar in på mindre än en timme.
- Inte så dyr
Negativt:
- Jag tyckte att den luktade ganska mycket ändå
- Det är ingen riktig body lotion, utan ger hälften så mycket färg som en riktig bus. Det är en bodylotion.
 
 Acos brun utan sol - 13,70 €
Positivt:
- Man får fin gyllene brun färg, inte orange.
- Den luktar knappt någonting, bara lite men inte brun utan sol
- Torkar in på 1-2 timmar
Negativt:
- Det blir dyrt i längden
- Resultatet blev riktigt ojämt på mig. Mellan fingrarna, händerna, fötterna, ansiktet osv. Men det var ändå inte så jätte synligt.
 
Jag rekommenderar er ändå att köpa ACOs brun utan sol för det var så mycket bra med den och man behöver bara peela mera kanske.
 
 
 


Wanties från Nelly

2015



 
Nelly wanties
 
 
 
Playsuit / Dräkt / Nagellack / Skor
 
Här har jag lagt ihop ett collage med prylar från nelly.com som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Det sorgliga är att jag inte behöver något av detta haha, men vill så gärna ha. En playsuit skulle jag gärna vilja mysa i och just denna blå skulle passa perfekt till de svarta klackskorna. Det rosa nagellacket är jättefint på min kompis Emma så det har växt i mina ögon, det får jag lägga på min wishlist. Denna svarta dräkt så skulle jag vilja ha för att jag söker en tight lace up tröja, jag tänkte köpa den som finns på Gina tricot, men jag gillade inte materialet.


Första praktikdagen

2015



 
Idag var min första praktikdag på ett äldreboende och personalen var jätte trevlig! Jag tror att jag kommer trivas där. Annars så fick jag studentbilderna av min otroligt stiliga pojkvän, jag blev lite dubbelkär i honom så därför får han stå för bilderna. Imorgon har jag kvällskift från 13-21 så ikväll slipper jag tänka på vilken tid jag ska sova. Just nu så har jag råkat göra någon inställning på min laptop så jag har fått en riktig bas från ingenstans, hehe but I like it.
 
Idag satte jag mig på min telefon så skärmen sprack, nice,hur gick det ens till. Dessutom så vill jag ha bättre kvalitet på mina bilder, så jag kommer antingen att köpa en ny telefon och satsa på kamera där eller så köper jag en liten super kamera + en sämre telefon. Har lite beslutsångest nu...


Idea Park shopping

2015



 
Mobilladdarsladden som lyser i blått så köpte jag hos TIGER för 4 €, A-vitamin nattkrämen kostade runt 14€ hos Apoteket. Jag köpte också riktigt snygga underkläder i svart och rosa men de lägger jag inte upp i bloggen. En julklapp till Alexander hittade jag också! Jag vet inte hur det är med er, men ja, jag vet redan vad jag ska köpa för julklappar till mina vänner. Jag började fundera över dethär redan i oktober, jag är väldigt taggad antar jag haha.
 
Annars vill jag bara berätta att jag har blivit sjuk och att jag som tur är ledig idag. Jag ligger i Alexanders säng nu med två filtar runt mig, en rinnande näsa och en hes röst. Jag har inte kollat febern ännu men jag är säker på att jag åtminstone har stegring. NU har jag inge mera skola förrän nästa år, skööönt! Vi har 6 veckors praktik fram till jullovet, men i januari händer det något väldigt synd. Nämligen att Alexander åker in i militären :(.


Rehab mässa och Idea Park/ Tammerfors

2015



 
 
 
Igår startade vi klockan 07:00 från skolan och fortsatte mot Tammerfors. Vi var på en rehabiliteringsmässa för invalider, är fick vi se en massa "mekanismer" för invalida. Sedan fortsatte vi iväg till Idea Park, där gick vi runt och shoppade. Vi gick mest in till New yorker, där fanns det jätte fina kläder! Ni får se shoppingen ikväll, så glöm inte att kika in klockan 20:00!


Favoritskådisen Britt Robertson

2015



 
 
 
Jag försöker variera på inläggen i bloggen så ofta som möjligt så att det alltid blir något nytt att läsa om, och idag tänkte jag dra upp vem som är min favoritskådespelare och det är 20-åriga Britt Robertson från North Carolina (USA). Hon är främst med i dessa filmer och den serien som jag tittar på. Jag fastnade för henne när jag såg trailern av filmen "The longest ride", hon var riktigt snygg. Jag tyckte att hon hade så fint hår så jag ville bara se mera av henne och hon blev som en inspiration för mig. Jag tycker att hon är en riktigt bra skådespelare som kan leva sig in i rollen superbra och hennes hår är goals för mig haha, men främst inspiration! 
 
Har du någon favvo skådis? :)


Hon tände eld på mina ögonfransar

2015



 
 
Haha oj vet ni vad! I lördags när det var halloween så var vi alla tjejer först hos Jennys och sedan tog vi taxi till Vassor och festade där. När vi väl hade varit där en stund så höll min vän i en tändare och hon höll den lite för nära mig...ett två tre så ser jag bara orange i ena ögat och känner hur mina ögonfransar bränner och hur mitt hår sprakar. Haha som tur var så var jag snabb och hann släcka glöden i håret och fransarna innan allt "rök upp i rök" men tyvärr så har halva längden på ögonfransarna bränts bort och håret blev kortare, men äh, det växer väl ut igen? Jag ska ta mig en klippning iallafall nästa vecka nu när syrran har kommit hem från Natasha Stockholms praktiken så då kanske håret mår bättre. Nej men tänk er om jag skulle ha blivit blind...
 
Idag hade jag matte omtagning och det gick riktigt bra! Praktiska provet gick däremot inte bra men det får jag nog fixat innan praktiken nästa vecka. Snart blir det dags för Tammerfors med klassen, ska bli så kul att åka till New Yorker i Idea park!
 
 


Jag valde rätt mobil!

2015



 
Idag har jag haft min nuvarande mobil htc one sv i 3 år och lite till, det är mobilen på första bilden. Den har fungerat felfritt kan jag bara säga. Det ända som har hänt den är att jag har bytt skärm på den två gånger eftersom jag alltid tappar min mobiler i golvet. Nu när jag haft den så länge och för några veckor sedan så har touchen på högra sidan börjat krångla så man skulle kunna säga att den är halvt förlamad. Så nu kan jag inte skicka snapchats och jag kan inte använda appar som vanligt. Men jag vill ändå ha den! 
Den är verkligen snabb, jag behöver inte vänta på att någon app ska komma upp utan det kommer upp direkt.
Om ni vill ha en mobil som är snabb i minst tre år, snygg,( knapparna fungerar perfekt ännu), batteri som håller hela dagen, 4G osv. så rekommenderar jag HTC ONE SV, dessutom så finns den i flera olika färger.
 
Jag hade en mobil tidigare vid namn Sony Xperia Go, den var riktigt söt haha. Jag var tvungen att köpa en ny efter att "laddnings uttaget" gick sönder. Men det var mitt eget fel, jag tryckte in laddaren så hårt och i många olika vinklar eftersom den inte ville lysa när jag skulle ladda den. Så tillsist så brakade något därinne och nu är den omöjlig att få igång. Jag tyckte verkligen att den var jätte snygg och snabb. Det negativa var att den saknade framkamera . Jag vet inte ens om den säljs mera men jag tyckte mycket om den.
 
Tillslut vill jag bara säga att jag har lyckats att välja mobiler som jag har varit nöjd med!