Jag älskar den här videon

2014Hela jag älskar romantik och jag har gjort det sedan jag började lågstadiet. Det är så himla underbart hur två personer kan älska varandra så mycket och hur någon kan betyda hela världen för någon annan. Att vara i någons tankar hela dagarna. Det är så man brukar tänka,väl? Men man tänker så djupt. Egentligen så är det bara två människor som gillar saker hos varandra och blir goda vänner och gillar att spendera tid med varandra. Sedan sårar de varandra och de gillar inte att vara med varandra mera så de söker sig någon annan. Men så får man inte tänka. Den här videon säger så mycket, låten är så fin!
#allablirenPOETnärmanärkär
 
 
           
 


I'm in Sweden

2014Hej! Tänkte passa på att blogga lite nu så länge Alexander arbetar. Hittills så har allting gått perfekt! Har inte haft en enda tråkig minut! Skulle kunna flytta hit, jätte skönt att träffa nytt folk och bara glömma bort allt för en stund. Mår så himla bra här! Alla är så himla snälla, tyckte även att Sam sa samma sak. Bästa sommarlovet någonsin! Åh jag vill inte tillbaka till Vörå, fy usch jag hatar det! Vill stanna här so badly!
 
TORSDAG: Nåja, resan hit var trevlig, Sam och Alexander lärde känna varandra och det var bra, vi stannade i Uleåborg och shoppade och åt glass, haha! Minnen finns därifrån. Sen fortsatte vi till Tornio och åt lite, sen raka vägen till Piteå. Vi släppte av Sam i Piteå centrum, men sedan såg vi att de hade karuseller där och sånt så vi stannade där en stund! Jag fick träffa David som jag och Sam åkte med sen. Haha ena karusellen så glömmer jag aldrig, den snurrade så hårt så man tappade andan hur lätt som helst, alla mina vänner skulle säkert ha spytt i den haha! Förutom Sam hahah crazy kid<3. Vi åkte sen till Fredriks.
 
FREDAG: Var till Pite havsbad med Alexander, där var det jätteroligt faktiskt. Och åt glass! Sen hämtade vi Carina från Piteå busstation. Åt mat på kvällen och lekte med deras 4 hundar, LOVELY!
 
LÖRDAG: Åkte till Luleå med Alexander på shopping. Hittade ett par vardags/tränings skor, sötasockar, hudkräm, tröja, babylips osv osv. Sen på kvällen så åkte vi till en strand och simmade.
 
SÖNDAG: Idag det då, har bara lekt med barnen och hundarna. Nu vill jag verkligen ha en chefer dog. Hah, somsagt, här mår jag bra! Nåja nu ska vi åka till någon strand och bada. Hoppas ni har det lika bra som jag!
 
 
 
 
 
OBS: ingen av bilderna är det minsta redigerade.


I'm stronger than I been before

2014Hinner verkligen inte med bloggandet, men ser att mina vänner är likadana haha! Måste försöka blogga oftare. Men har simmat en hel del, ätit vid nabben, kört runt, hängt med vännerna, varit till Nykarleby med Jannike som tatuerade sig, haft funderingar, varit med Alexander och helt enkelt haft det skitbra! 
Här har ni några helt oredigerade bilder från senaste tiden:
 
 
 


Nu väntar det roliga

2014Har haft det så himla bra! Åkte hem från Petalax i tisdas, och sen sovde vi hos mig. Haha that feeling när man tror att rockoff är denna helg och är helt förberedd på det och sedan kommer man på att det är nästa helg. Hahah, fick nog ett gott skratt. Men då blev det en massa omplaneras. Min vecka är råddigt men något i denhär stilen.
 
Just nu är jag på LAN med tre andra typer haha. Så klockan börjar bli morgon men det är sommarlov så jagbryrintemig! Sen så ska jag resa lite. Jag ska resa till Piteå med Alexander redan i början på nästa vecka! Har inte varit lyckligare :'). Vi ska hälsa på hans bror i en vecka. Hoppas på en massa skojj och shopping! Är så otroligt taggad! Fast jag berättar mera om det senare. Min kusin Ida från Sverige kommer på lördag och stannar i Finland i över en vecka så det kommer krocka men ska ha hinna hitta på en massa med henne också!
 
 


Jobbiga design...

2014Jag hamnar att ta bort min dropdown meny för att inte kategorierna och arkivet ska krångla till sig. Men det tog mig flera timmar att få menyn ch jag tycker att en blogg blir SÅ mycket snyggare med en sån. Så bara jag kommer hem så ska jag fixa till den. Kan hända att jag byter design helt och hållet också, så bli inte förvånad om min blogg ser ut som nått katten släpat in!
 
 


Så långt bort som Petalax

2014Lördag: Var på Österö marknad med Alexander, arbetade där och sålde fisksoppa. Sen åkte vi till vår villa och doppade oss. Direkt efterså körde vi hem till mig och jag duschade och gjorde mig klar för FAGERÖ! Vi åkte först till Petalax och sedan tog vi bussen till faggen. Var väl helt okej grisfest där. 
 
Söndag: steg typ aldrig upp ur sängen, haha. Men sedan på kvällen så körde vi till Molpe och åt glass, sen till Vägvik och simmade. 
 
Måndag(idag): Vaknade 12 tiden och duschade, åt frukost och nu väntar jag på att Alexander ska sluta jobba så vi kan se family guy hahahah. Bästa sommarlovet någonsin!
 
 
 
 


Sommarlovets bästa vecka

2014Kan kort säga att jag har haft den bästa veckan på hela sommarlovet. Har haft en gäst här hela veckan, simmat varje dag, ätit glass varje dag, varit med de bästa, arbetat, Nabben, kört runt, powerpark, kollat serier och sovit hela dagarna. Har haft roligt precis hela tiden, ibland måste man släppa taget av de dåliga för att låta de bra komma in :).
Ni får se mina dagar i bilder.
 
 
 
 


Sitter och ler som en idiot

2014Hejj! kvällen vid Storberget var SÅ mycket bättre. Har också haft en jätte rolig dag idag, har varit med några kompisar till Kangas, Hellnäs och ätit glass osv. Det har varit en riktigt varm dag, var tvungen att gå i vattnet hela tiden för att inte svettas ihjäl. Orkade inte byta om till bikini haha. Nej men seriöst, jag fick en massa roliga skratt igårkväll, kommer alltid att minnas denna kväll. Den kommer att vara speciell. :)
 
 
 
 


Ariana Grande

2014Hennes nya låt, fast "problem" är bättre :) Haha.
 
 


I've got one less problem without you

2014MAXMO! Dit var jag igår kväll och festade med kompisarna. Var helt kul i början men sedan mindre kul. Och ikväll blir det Storberget i Rejpelt, VÖRÅ. Haha ni kommer inte missa mig! Ska ha en minnesvärd kväll ikväll! Haha vet inte hur jag ska slippa mig dit och tillbaka, skulle ju kunna cykla :)...hahhaha JK. Jag kollade nyss senaste PLL, hah hade helt glömt bort det! #Vörodagan it is! 
 
 
 


Vörå dagarna!

2014Hej! Har inte hunnit blogga på länge nu så sorry för det. Men har varit I oravais och träffat kompisar, haft världens serious talk me några kompisar, konsert till Norrvalla och sett Krista Siegfrids, Redrama, Panetoz, Arne alligator(haha), KAJ osv. Sen så föll jag för Hirvi i Panetoz, ja han är från finland. Åh gad, tog en selfie med honom!♥ Sen så var jag till Vasa idag och shoppade, fyndade en massa! En riktigt lyckad dag! Ska t.o.m lägga ut bilder!
 
Det är ju VÖRÅDAGARNA! Så imorgon kväll blir det maxmodansen och dagen efter "langradin" och Storberget! Sen så har ni märkt att HALVA SOMMARLOVET HAR GÅTT!? Man bara... hjåå. Så jag går ännu med vinterjackan hur är det hos er?
 
 Tisdags:
 
 
 
Onsdags:
 
Torsdag:
 
 
 
 Haha, javet att he ser ut som nå p12 bilder och världens sämsta kvalite, men har så bråttom så hinner int redigera.Haha.