Från vården går jag nu mot skönhetsbranchen

2017google bild.

Hudvård, produkter, massage & naglar är något jag brinner för och något jag kommer få lära mig mer om i höst! Jag kommer alltså börja studera till kosmetolog!

Sedan högstadiet har jag velat gå till kosmetolog men vi var så få som ansökte till utbildningen så det blev inte av, men nu får jag äntligen börja på vuxenutbildningen. Eftersom jag är student så får jag ta utbildningen på två år istället för tre. Super!

Jag ångrar inte att jag studerade till närvårdare. Absolut inte. Jag vet inte ännu om jag vill jobba som närvårdare eller kosmetolog i framtiden, men bådeoch intresserar mig så det får ödet bestämma senare haha. Jag är iallafall jätte taggad på detta och det kommer kännas tryggt att ha två utbildningar i framtiden. Närvårdaryrket har gett mig bra sommarjobb och massa kunskap om sjukdomar, vård och barn. Sådant som är bra att kunna. Hoppas kosmetolog också blir lika givande! ♥Student & Närvårdare

2017 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Pauserna blir bara längre och längre men har haft en kaos period, så hoppas den börjar gå över nu. Jag har ju gått och blivit student och närvårdare med inriktning på barn&unga! Äntligen färdig och jag är jätte nöjd. Just nu sommarjobbar jag på dagis med världens bästa kollegor och barn, trivs så himla bra. Jag är så glad och tacksam över alla jobberbjudanden som rullat in, men arbetslivet får vänta en stund till. Jag har sökt till en skola och jag slapp in, där kommer jag nu gå två år framåt :D. Men jag kommer fortsätta att vikariera då jag får chansen.
 
Ni får höra mer om det imorgon och vad jag gjort så länge jag varit borta. ♥