Sjukt knä

2013Hej! Har otroligt on i knäet efter igår, det har som helt domnat bort, får se hur det blir ikväll riktigt. Men mina planer hittills blir att åka till Kimo klockan 14, till Kevins. Sen cyklar vi på kvällen till Oravais och till hans villa med några andra kompisar.  Synd när man inte får skjuta raketer i år när det är så torrt...Ska ta och äta grillade biffar och nypotatis nu, namii! Ha en trevlig villaavslutning allihopa! 
 
 
 
 


Åminne

2013Hann inte blogga igår för det blev så stressigt, men skoldan var allmänt jobbig men på kvällen for jag till Åminne. 19 tiden skjutsade mamma mig till Lucas, blev snabb förfest där och sen fick vi springa till Grillen för att hinna med bussen, platserna var det ont om.  Satt  som en svettig gris längst fram i bussen, haha. 
Kallt var det, men hade det riktigt awesome!  Har inte tagit några bilder men blev med på många bilder. Frös nästan hela kvällen så betalade inte in mig. Fast ändå blev det en lyckad kväll!
 
 
 
 
 
 
 


Lägerskolan

2013Hej! Kom hem från lägerskolan igår klockan 14. Var ganska trött, men tittade ändå på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, så himla awesome avsnitt, haha! Nåja, lägerskolan har varit rätt så trevligt och chill. Har haft en massa fritid, hoppat i havet med kläderna på redan första dagen och sista dagen när de var disco för att vi fick så svettigt, paddlat, rott med båt, simmat i simhall ( liten simhall), latat oss, haft roliga stunder, dunkat musik, skjutit på någon "pricktavla" med pistol och gevär, gjort armband och nyckelring osv. Matens "godhet" har varierat mycket och lite jobbigt var det när alla bara kunde prata finska och engelska. Jag irriterade mig också på att det var tystnad klockan 22:00...
Fick ju dessutom flest träffar i att skjuta med gevär, därför fick jag dendär muminasken.
 
Bara så ni vet så är det mina kompisar som har fotat! Lina och Robert har väl tagit de flesta bilderna. Men eftersom jag är så himla lat nuförtiden så lägger jag alla bilder i en film istället, ni kan ju pausa också om ni vill se nån bild längre. Lite musik skadar väl aldrig? ;)
 
 


Conor Maynard

2013Hittade den här låten för någon dag sedan, vet inte varför jag började höra på den, men började tycka den är rätt så härlig. Har lyssnat på den många gånger, det är nog därför. 
 


Packar för fullt

2013Sitter på golvet just nu och packar för fullt! Åker iväg på lägerskola imorgon med hela 9:an. Har alltid svårt när det gäller packandet, vet inte vilket som ska packas ner längst under och längst överst, haha. Ska försöka somna tidigt idag så man orkar upp imorgon och packa det sista. Har lust att göra en milkshake åt mig nu och ta paus med allt detta, fast jag drack det till frukost, hehe. TIPS: läste det här tipset hos en annan blogg, istället för att vika kläderna när du packar, så rulla dem, då ryms det mer.
 
 
 
 


Juthbacka marknaden

2013Gårtdagens kväll var ju allt annat än tråkigt i alla fall. Kul hade jag det. Åkte fit med JAnnike som sagt, vi gick runt lite hit och dit på marknaden, träffade känt folk och satt vid bryggan en hel del. Senare på kvällen gick jag runt ett till varv med Daniel, Alexander och Hugo, vi köpte tre små kaffekoppar med fat, för bara 3 €. En hade kostat 4€ från början men vi prutade en stund och sen fick vi varsin för 1 €, haha. Jannike och jag fick varsin Jack Daniels tröja av Jere, thank you! Gick in till torget 00 tiden och pratade med några nykarlebybor. Åkte hem 00:23, för att vara exakt.  
 
 
 
Den här koppen är en "ARABIA" "Made in Finland" 


Hoppar av mopedskolan

2013Äntligen fredag, andra skolveckan avklarad! ikväll åker jag iväg med Jannike till Nykarleby och sen Juthbackamarknaden. Vi vandrar väl runt först och sen möter vi upp nå folk. Har råkat bli lite förkyld nu också men hoppas det blir bättre till ikväll. Slutade klockan 14 så jag, Sam och Jere fick hemskjuts av Sanna. Ska väl börja göra mig i ordning nu så ha en trevlig helg!
Okej, har inte riktigt hoppat av mopedskolan men har skjutit fram det, för det var lektion ikväll och det ork jag verkligen inte med. Men börjar 2 September istället tror jag, kommer få kortet lite sent men sak samma.


Run away, you and me

2013Hej, har hunnit varit ut på länk ikväll, fick ont i hjärtat och vet verkligen inte varför, är nog bara otränad kanske.. Tog lite D-vitamin från solen på samma gång. Sitter just nu och läser på geografi kartförhör som vi har imorgon, jag är verkligen inte någon höjdare i geografi, i 8:an när vi hade Europa kartförhör så blev det en 4:a i vitsord, ska hoppas på att det går bättre den här gången! Har varit till S-market med mamma och syrrorna och handlat snacks till lägerskolan på söndag. Ska börja ta natten snart så jag hålls vaken imorgon, längtar till Juthbackan fast inte hemvägen är ordnad.
                                                               Länk outfit.
 Blev kanske lite mycket snacks, hehe :)
 
 
 
 
 


Cheek

2013Hörde på lite musik på finska timmen, någon annan än jag som tycker att den här låten är bra? Förstår knappt något, men ändå haha! (y)
 
 


Trött dag

2013Hej! Har inte länkat den här bloggaddressen någon stans ännu, men så småningom sprids den tror jag, kommer nog lägga ut den. Idag på geografi timmen så for klassen och bowlade, men alla var riktigt trötta, haha! Även jag var trött. Slutade klockan 15 så har inte hunnit göra något nu förutom att sitta vid datorn. Får snart lite besök, så ska ta och städa rummet också! Har moddeförhör imorgon också, så det blir nog inge Norrvalla för min del, men det kommer ju flera dagar, eller hur?
 
 
 
 
 
 

 


You should pick the guy who makes you happy

2013Ska väl ta och komma igång någon gång också, haha! Blir nog inte så ofta bloggning som jag trodde det skulle bli, men vi får se! Börjar klockan 10 på skolmorgorna 3/5. Så har hunnit lägga märke till att jag mår bäst om jag sover till klockan 09:00 varenda morgon. Är ju bara inne på andra veckan i skolan och jag märker redan hur jobbigt det är, åh får se hur det här ska gå... Kommer mig inte i säng förrän 2 på nätterna nuförtiden.
Snart närmar sig helgen, då blir det Juthbacka i full fart! Sen på söndag så åker alla 9:or på lägerskola till Piispala, det ligger en bit ifrån Tammerfors. Så om jag bloggar då så vet jag inte. Men vi fick ta med laptop så då fattas det bara internet. 
Har varit till Kovik idag, lekte med några sötnosar. Imorgon siktar jag på Norrvalla men får se.
Ska ta och ringa några vänner på skype nu, chao!
 
 
 
 
 
 


Varmt välkommen till min nya blogg!

2013Hejhej! Fick för mig för några dagar sedan att flytta över bloggen från blogspot.com till blogg.se, men eftersom jag inte vet hur man " för över den" så börjar jag blogga på nytt. Som ni ser så är min nya blogg delvis snyggare, och jag kommer ta bloggandet mer på allvar. Om du kommer fortsätta att läsa (vilket jag hoppas att du vill!) så kommer du lägga märke till hur annorlunda jag skriver jämfört med min gamla blogg www.nataliiiee.blogspot.com
 
Jag vill inte lova något, men jag ska försöka blogga varenda dag, om inte mer. Då kommer det antagligen bli längre texter och fler bilder, är inte så aktiv med min systemkamera just nu men jag ska försöka bättra mig! I denhär bloggen kommer du få läsa om lite allt möjligt, som tips, kläder, musik och foton. Men framför allt min vardag.
 
Jag skapade en ny blogg för jag ville ha en helt ny blogg design, blogga mer "ordentligt" och egentligen få en helt ny start! Den här bloggdesignen laddade jag ner från nätet men har gjort en stor del ändringar på den och fixat många koder själv. Tycker dock det är mer invecklat att ha blogg.se, jag förstod inget när jag lagade den här bloggen men har lärt mig med tiden, gjorde den i slutet av Juli, så det är inte så längesen. 
Kommentera gärna! ♥