Årsresumé del 6

2013



November & December
Tävlade vid KnowHow, skolbesök till Optima, fest, såg mycket på GG, julfest, jullov osv
 


Good Charlotte

2013



Kevin kom och hämtade mig idag med traktorn, sedan for vi till Oravais. Åt mat och chillade med kompisarna där. Imorgon så kommer jag sova länge, och sedan åka till Oravais och fira nyåret där. Vi kommer väl att skjuta raketer och grilla hos Didricks. sen så hoppas man ju alltid på ett bra slut på året och en bra början. Så får inte glömma att ge Jere en ordentlig kyss ;). Hihi, nåja hoppas på en otrolig kväll, sover hos Jeres sedan. Ska äta upp deras knäck :*
 
 


Jag älskar dig

2013



Skrev ett helt inlägg om hur det blev vi, men jag tror ingen orkar läsa så det får lämna som ett utkast haha.
Men Jere jag älskar dig för att du alltid finns här för mig och jag kan berätta precis allting för dig. Jag tycker verkligen om vår love story, gick från bästa vänner till kärlek ;). Du är verkligen min andra halva, har aldrig träffat någon som är så lik mig som du. En viktigt sak är att jag kan vara mig själv när jag är med dig, du vet mer om mig än någon annan! Trodde bara att romantiska pojkar som du bara fanns i filmer, but I guess dreams can come true! ♥
 
 


Årsresumé del 5

2013



 September & Oktober
Färgade håret, var med i en bilkrock, mycket fotograferas, min födelsedag, prao, fick böter, blev tillsammans med Jere♥, besökte skolor, halloween osv.
 
 
 
 


Chockerad på så många olika sätt

2013



Har faktiskt övat lite på moppe idag, long time ago. Det gick ganska bra, fick inte allt fel iaf. Haha. Sen så har jag bara sett på tv och på gossip girl och hjälpt en vän ;). Imorgon ska jag också bara slappa! Härliga jullov! ♥
 
 Håll dig till din egen pojkvän istället för att klänga på andras! ***


Årsresumé del 4

2013



Juli & Augusti
Sean Banan konset vid Norrvalla, fotografering, träning, lägerskola, Juthbacka marknad, mopedolyckan med Kevin osv.
 


Årsresumé del 3

2013



Maj & Juni
Powerpark med kompisarna, stafettkarnevalen, skolmusik i Esbo, skriftskoleläger, flög till Sverige osv.
 
 


Mellandagsrea

2013



Hej! Blir nattblogging nu eftersom jag har varit borta hela dagen. Nåja, vakn ade klockan 10, duschade och for iväg till Vasa. Det var kö överallt och fullt med folk. Och jag har inget tålamod när det gäller att köa, så jag fick mig bara en ny jacka, haha. Fast det behövde jag faktiskt och varm är den!  Träffade många bekanta i Vasa också, Jannike gick jag med en stund också. Sen på kvällen åkte jag till Jeres och sedan kom våra limousiner efter oss ;). Hände inte så mycket, for sedan hem. 
 
 


Imorgon blir det bra.

2013



Imorgon blir det att stiga upp tidigt igen. Ska till Vasa på mellandagsrea, och träffa min underbara Jannike där. Hoppas man hittar sig nått fyndigt, en jacka ska jag iaf försöka hitta. Sen på kvällen har jag några ärenden till Kevin så vi möts troligtvis upp i Oravais men sedan lämnar jag direkt Oravais och åker med några kompisar till ...någonstans. Haha, ska bli så jvla kul! :D
 
 


Happy sick girl

2013



Igår: På morgonen klockan 11 for jag till Jeres, var riktigt trött. Jag gav honom två tröjor, skruvmejsel, kalsonger, parfym och deoderant i julklapp. Mina föräldrar gav honom strumpor och en dumlegodis låda. I julklapp av honom så fick jag ett hjärthalsband, choklad och ett TV!! Behövde helt klart ett tv ♥. Så var hos honom från 11 på morgonen till 11 på kvällen. Sen på kvällen så var i ute i Oravais. 
 
Idag sovde jag till klockan 14...höhö. Sen så spelade jag med Kevin och sedan joinade Jakob. Jag hade inte vetat att vi skulle till mormors, så det kom som en sen nyhet. Så jag följde inte med. Har ändå 37.34 graders feber. jag skulle kalla det stegring men whatever. Så ikväll ska jag bara sitta och trycka i mig choklad och se på gossipgirl. haha #gotta #love #my #life.
 
*host* telefonkvalité...
 
 


God jul

2013



God jul till er alla från oss alla, men den goda julen hittade visst inte hem till mig. Redan från morgonen mådde jag dåligt, så har legat i sängen och sett på GG hela dagen. Allting har bara blivit fel idag. Så hoppas ni har haft det bättre, njut av alla presenter ni har fått. En ny telefon skulle sitta fint, efter att jag kittlade Jere så han tappade min telefon i golvet så skärmen sprack i lördas. Sitter och paketerar julklappar till tötnosen min just nu, håller på med det 8:onde, haha men det är det sista. ;). Hope you like it, hani!
 
I'll be allright, it's just a fake smile...


Årsresumé del 2

2013



Hittade typ inga bilder från April :/.
Mars & April
Fotografering, började se på PLL, var mycket i Oravais, bio..
 


Årsresumé del 1

2013



Hej. Ska helt klart ha med det här med årsresumé i år. Så jag kommer lägga in bilder och kanske skriva lite om två månader i taget! Men sådär allmänt så har 2013, varit det sämsta året. BTW: Årsresumé finns nu i kategorilistan!
 
Januari & februari
Varit till Vuokatti med kompisarna, festat, hängt med svenskarna, fått mitt hjärta krossat men haft kul.
 
 


Tjuvstart på julmaten

2013



Dagen före julafton! Woop woop. Mamma arbetar imorgon så vi åt julmat idag istället för imrn. Göttgött! Vaknade klockan 14 idag, haha måste nog svänga dygnet tillbaka. Ska bara se på gossip girl ikväll, och att paketera in alla julklappar får jag inte glömma! Puss & kjam.
 
 


Helgen + bildbomb

2013



Hej! Har inte hunnit blogga på några dagar nu, men har inte varit hemma i helg.
 
Fredag: Julfest på morgonen i skolan ( blev bråttom, när syrran inte orkade fixa håret, så gjorde det själv), fick diplom,woho. Många som sjöng osv. På kvällen blev det Petalax, var tråkigt i början men sedan gick jag och Emelie på dansgolvet och försökte få med oss allihopa, eftersom vi var de första som dansade, haha! Nåja, helt OK kväll. Träffade många som man behövde prata med. 
 
 
Lördag: Vaknade ca kl.13. Och hade 20 minuter på mig att duscha, äta, packa och göra mig i ordning. Pappa skulle skjutsa mig till Oravais. Så var där hela dagen och hela kvällen. Förstås så var jag hos Jeres men i for ut sedan. Var med Kevin typ hela kvällen, och vi höll hus vid rinken i regnet. Stackars Anton som körde i diket, nåja blankhal is men de fick upp hans traktor sedan. Sen så tittade jag film med Jere, vi har sett en massa filmer. Sen så somnade vi. OCH jag drömde världens mardröm, fyfan. Kunde inte somna om på en stund.
 
 
 
 Söndag: Vi vaknade halv 2 på dagen, vi såg bara på filmer ända till kvällen, då kom Kevin och hämtade oss, sen for vi till ABC. Men det blev strax tråkigt så vi åt bara hamburgare, pratade med folk och sen hemåt. När vi kom tibax till Jeres så spraymålade vi lite i verkstan och sedan gick vi in. For hem runt 11 tiden. Inatt så drömde jag att jag var i ett hus som brann, sen så hoppade jag ut genom fönstret på högsta våningen,... ingen fångade mig -.-. Så jag dog. 
 
Varning: X antal bilder från julfesten:
 
 
 
 
 
 


Dagen före jullov

2013



Hejhej! Idag slutade vi klockan 13, har övat vårt (9c) julfestprogram, sjungit och dukat borden inför imorgon. Sedan efter klockan 12 så får vi JULLOV! På kvällen åker jag med kompisarna till Petalax på fest! Ska bli så himla great!
Imorgon blir det att stiga upp tidigt, syrran ska styla håret på mig. Sen så ska jag ta med systemkameran, likaså alla mina vänner. Så vi kommer få en hel massa awesome bilder som jag kommer dela med mig här i bloggen ;).
Förra årets julfest!
 


Mera julklappar

2013



Har handlat lite julklappar idag, men har ännu till 3 personer till att handla åt, vilket måste göras imorgon :/. Annars blir det bråttom. Nåja vi slutar klockan 1 imorgon och börjar klockan 10! Hur härligt assåå?. Haha, Jere kommer till mig med bussen och vi ska ha film marathon! Haha tråkiga vi är, får hoppas att det är "kramsnö" imorgon, då ska jag tvinga honom att bygga något där ute med mig. Haha jag kommer inte ens vilja det imorgon, jag fick bara sån fiilis nu ^^.
 
Har haft lite spa för mig själv idag också, haha :).
 
 


Emelie, kom och hämta din telefon haha

2013



Hejhej! Var och bowlade idag på gymnastiken, så har riktigt sjuka fingrar nu. Det har faktiskt inte hänt så mycket så har inte direkt något att berätta :/. Ska bara se på gossip girl ikväll så ni ska ha det så gott!
Btw: åker till Petalax på fest på fredag, så bloggar knappast då, elr maybe, vi har ju julfest på morgonen och slutar 12 :).
 
 


Efter nian så söker jag till närvårdare...

2013



Har inte hänt nått speciellt idag förutom att det är måndag. Jere kom till mig efter skolan och vi pratade bara om en massa random stuffs + åt choklad!♥ Just nu sitter jag och pratar med Isac, som jag troligen kommer göra hela kvällen om jag inte ser ett eller annat avsnitt av GG. ;)
 
Jo, har diskuterat med mamma en hel del och jag trodde seriöst inte att jag skulle säga det men jag stryker medieassistent drömmen. Jag söker nog till närvårdare i Gamla Vasa istället. Och det är för att som medieassistent, visst kan det bli roligt och så för jag gillar att fotografera och skulle vilja arbeta som journalist. Men lönen och lediga arbetsplatser är dåligt, då måste man åka utomlands och skaffa jobb där när familjen är kvar i Finland. Dessutom finns det inge internat, så måste bo hemma och vakna 05:30 varje morgon när jag ska till skolan. Så jag tackar nog nej, det får bli en hobby istället.
Men som närvårdare så kan man välja många olika som akutvård,rehabilitering, vård och fostran av barn och unga, mentalhälsoarbete och missbrukarvård, sjukvård och omsorg, munhälsovård, handikappomsorg eller äldreomsorg.
Och dessutom får man bo på internat, haha. Jag har aldrig riktigt lagt märke till närvårdare, utan bara tänkt på medieassistent. Sen ett litet till plus är ju att största delen av mina kompisar kommer att börja i YA. :) Så närvårdar kan bli intressant det också. 
 
 


I love you so damn much

2013



Har suttit och gjort en geografi uppgift idag i 3 hela timmar, och sedah ar jag övat på finskaförhör och Samhällslära prov. Allting till imorgon. Åh, har varit riktigt slut faktiskt, sen så har jag tittat på gossip girl och nördat lite. Så har suttit i sängen hela dagen. Funderar på att lägga mig nu så godnatt på er. :)
 
 


Sluta låtsas, du är den du är.

2013



Gokväll, blir nattbloggning dethär nu,hehe. Kom nyss hem från Oravais, sovde ju över där från fredag-lördag och har stannat hos Jeres hela dagen och sedan for vi ut till ABC på kvällen. Har haft en riktigt bra helg, och ännu en ledig dag imorgon. Är faktiskt riktigt pigg just nu, sovde 12 timmar senaste natten så,haha. Jag och Jere tittade på madagaskar, som jag inte sett på jäätte länge så det blev lite mysigt,hah.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Lucia den 13:e

2013



Fredag idag, får hoppas att inget dåligt händer eftersom det är otursfredag. Nåja, min otur började redan från morgonen när jag såg att klockan var mycket och att jag bara hade 10 minuter att göra mig iordning och jag väkcte lillsyrran som ännu sov. Jag trodde aldrig att jag skulle hinna men jag hann och jag skulle precis gå ut genom dörren när lillsyrran säger att klockan bara är 7.. Så kanske det skulle bli dags att ställa tillbaka klockan till vintertid?. Haha ojoj, ikväll blir det Oravais och lämnar där över natten också. Ska bara äta pizza nu och sedan packa, pusshej!
 
 


Stelkrampspruta

2013



Handlade julklappar åt min pojkvän igår och julfestkläderna i Vasa. Hittade allt i sista minuten haha. Imorse gick 9:ans flickor till HVC och tog en stelkrampsspruta, trodde det skulle göra ont men det gjorde det inte.
Imorgon är det Lucia, så då ska de som har musik i tillval sjunga vid gymnasie tillsammans med några gymnasieelever och 6:ans luciatåg. OCH imorgon är det redan fredaag! Häärlit.
Vid HVC
 


38 updates

2013



Hej! har inte hänt så mycket idag förutom att jag varit på kvartsamtal och så. Ikväll ska jag bara se på gossip girl så slänger in lite frågor och svar. BTW: Imorgon hinner jag inte blogga för på eftermiddagen åker vi till Påttska reningsverk, eller vad det nu heter HAHA och efter det så åker jag till Vasa och handlar julklappar och julfestkläder!

1. Vad heter du?
Natalie Daniela Sundsten

2. Vad kallas du för?
Nata och några till :).

3. Vad vill du att folk ska kalla dig?
Nata

4. Vad gör du just nu?
Ligger i sängen med datorn och ser på gossip girl

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?
Ha Jere bredvid mig

6. Vad har du på dig?
Tjocka tights och en stickadtröjja

7. Vad har du gjort idag?

Tittat på film, och GG (gossip girl) 

8. Vad var det roligaste med din dag?
När jag hittade smält choklad på en tallrik i frysen

9. Vad var det tråkigaste med din dag?
skola, kvartsamtal osv.

10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
En perfekt dag? För det första utomland. Var som hellst men utomlands, på en strand eller vid ett shoppingcenter. Med pojkvännen ofc.

11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser?
Min skolväska,haha.

12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt?
Högerhänt.

13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?
Jeres personlighet, INK

14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Alla årstider har sina fördelar. Men älskar sommaren mest.

15. Vilken högtid är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Julen kanske, Julklapparna och mysigast ever!

16. Beskriv den perfekta outfiten?
Oj, jag vet inte. Bara man klär sig i något bekvämt så är väl allt OK :).

17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
Svenska folket? Jepp, boyfriend jeans

18. På tal om mode, din favoritbutik?
alla, går alltid igenom alla butiker i Vasa och hittar kläder från olika varje gång.

19. Favoritplagg som du har i garderoben? 
Hm.. Det var svårt. 

20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv?
Vet inte

21. Favoritplagg på en man?
en såndär tröja med knappar där framme, ex 5 knappar neråt..

22. På tal om killar, vad föredrar du, finländare,svenskar eller utländska?
finländare

23. Beskriv en egenskap hos en man som du skulle vilja ha, t ex mörk röst, synliga ådror etc.
muskler ♥

24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?
Oj,kan inte välja! De är så mycket

25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille

Det vet jag inte heller haha

26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
En resa vart som hellst utomlands. Helst till Los Angelses ♥

27. Vad är den hemskaste presenten du fått?

Dunno..

28. Cola eller fanta?
Båda!

29. Choklad eller sur/salt godis?
CHOCKLAD!

30. Sallad eller McDonalds?
mäccen, haha.

31. Myskväll eller utekväll?
Båda funkar för mig.

32. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Kärlek utan sex.

33. Pengar eller kärlek?
Kärlek!

34. Tåg/buss eller bil?
Bil.

35. Bloggen, instagram eller twitter?
Bloggen.

36. Tv eller dator?
Dator

37. The Notebook eller Fast and the furious filmerna?
Fast f, har inte sett the notebook..

38. Berätta tre saker om dig själv som ingen vet? (sjunger i duschen, äter baklänges middag etc)
1. Jag äter jätte lite mat
2. Jag vill flytta, vart som hellst...
3. Jag älskar att dansa



Dagens pinsammaste

2013



Idag var det så kallt så frös nästan näsan av mig. Men imorgon ska det bli på plus grader! Yes! Nåja, idag kom Jere till mig och lillsyrran hade barnkalas och det var ganska kul för jag och Jere satt och läste Olgaotur och jag minns inte riktigt vad Jere sa men någo dumt så jag skrek "fuck you" åt honom ett x-antal gånger och varenda gång jag sa det så skrattade hela högen med barn. Jag visste inte att de var mig de skrattade åt förrän Jere började skratta och jaa.. det blev lite awkward.. haha. Imorgon har vi dans på gymnastiken och jag ser verkligen inte framemot det... Men nu ska jag vara badgirl och strunta i provet imorgon och som jag verkligen inte har läst på eller hängt med i, och se på säsong 2 av Gossip girl!
 
 


xoxo gossip girl

2013



Söndagen den 8 December, jag har bara suttit och tittat på gossip girl från morgon till kväll. Är på avsnitt 12 nu ungefär. Satt upp igår natt till klockan 3, kunde inte sluta se på det. Haha, that moment då de spelar pretty little liars introsång i avsnitt 10 när de är på någon typ av "bal".S. (Secret).

Ska inte göra något annat idag heller än att se på gg. Vet verkligen inte vad felet är hos mig men har ingen matlust och det värsta av allt.. jag har ingen choklad lust heller. Så någonting är nog allvarligt fel hah. Försöker trycka i mig dumle just nu men det är inte lätt..
 
 


Gossip girl

2013



Hejhej! Skönt att veta att det bara är lördag idag och inte söndag. Sent igår kväll så började jag på en ny serie, eller ny och ny men gossip girl. Har bara sett första avsnittet ännu, haha vilka bitches. Den verkar helt bra men det kommer ändå inte finnas någon serie som slår PLL, så om du inte sett pll så kolla den genast!
Idag ska jag bara äta tårta och choklad från släktkalaset igår. Kvällensplaner har blivit helt ändrade, vilket var riktigt dåligt för jag längtade verkligen till den här kvällen. Nåja blir att sköta lillsyrran ikväll då, får ju pengar för att göra ingenting så (y). JK, jag och Jessika ska se barbiefilm med henne,haha. 
 
Hade precis vaknat på denhär bilden, och snön där ute lyste mitt ansikte vitt. poet
 


Självständighetsdan

2013



GRATTIS Victoria! Ikväll ska vi fira henne tillsammans med släkten. Gullungen min som är 8 år redan! Laddar mycket tårta ikväll wohoo haha. Får hoppas att Jere också kommer hit ikväll, har nämligen hittat 4 filmer som verkar skitbra! Var riktigt trött igår kväll så var nära på att somna vid ABC. Men direkt jag kom hem så tog jag med mig kissemissen och somnade, men som vanligt då på morgonen när jag vaknar så sover hon med lillsyrran -.-.
Det har kommit otroligt mycket snö, igår så snöade det riktigt mycket. BTW: Har slösat hela dagen på att försöka göra min dropdown meny men det blev inte till nått så ..jaa... måste försöka med det imorgon istället, men det är ganska lungt för mig för jag är van vid besvikelser...
 
 


Stackars plattång

2013



Börjar bli stressigt med bloggen just nu, det blir alltid så seen bloggning och jag hinner inte lägga in tillräckligt med bilder. Kanske tar en paus någon gång i framtiden, jag skulle faktiskt vilja sova just nu haha! Är jätte trött nu på dagarna p.g.a bloggen, sorry hani. Hah håller på att ändra den för fullt nu också. Imorgon på morgonen ska vi sjunga i elevutrymmet klockan 8:45 så well... be there. Haha om du går i samma skola som mig förstå. På kvällen, eller efter skolan så tar jag bussen till Oravais och stannar där hela kvällen så då hinner jag bara kanske blogga. Och på fredag är det Finlands självständighetsdag! Dessutom fyller min lilla sockertopp till lillasyster 8 år så jag stannar hemma på kvällen då släkten kommer hit, och vi är lediga från skolan. På lördag händer det inte så mycket, slipper iaf ingenstans haha. 
 
Idag: efter skolan så kom Jere hit och sedan for vi och handlade, eftersom jag har ätit upp mina tre chokladkalendrar ( åt 1 per dag) hehe, så köpte jag 5 nya (y). De kostade bara 45 cent (45 kr) såå jag kunde inte motstå de! Sen har jag suttit och övat på matteprov i ca 3 timmar. I'm not kidding. Jag fattar verkligen ingenting av det vi har prov på imrn, jag kommer helt klart få underkänt men nu har jag börjat förstå lite faktiskt, haha och det tog sig 3 timmar! Har bara tagit en massa crazy snapchat videos så läsningen har inte varit på topp.
 
Ja justde jag förstörde min platttång i morse! Den stod på 200 grader och jag tänkte inte efter s¨jag la den på mattan, jag har lite "lurvig" matta så mattan smältade fast i platttången så den blev hel svart. Och det galnaste var att jag inte märkte det så jag fortsatte att platta HAHAH. Sedan fick ja ju en chock menmen så kan det gå...
 
Okej, jag har knappt sovit något inatt, jag är trött, jag är full av matte, jag är helt slut. Sååå det betyder att jag inte tänker på vad jag skriver och min stavning så I'm sorry ifall jag har skrivit invecklat/konstigt eller har många stavfel. Pussgunatt!
 
Söt disney kalender, hihi!
 
 


That feeling...

2013



Blev ingen simning för min del så jag gick till Norrvalla och tillbaka till skolan med Jannike. Skulle ha stannat på stöd i matte efter skolan men sedan tittade jag på anmälningslistan och fick mig ett gott skratt. Haha tar hellre 4 i provet! Nåja, när jag kom hem så öppnade jag min chokladkalender, mig gick det inte att stoppa..
Sedan var jag så trött så jag rullade in mig i täcket och somnade direkt, hah när jag vaknade så trodde jag att det var morgon och att jag hade försovit mig så jag steg upp och gick till vardagsrummet för att se om lillsyrran också sov, men hela familjen satt fortfarande och tittade på tv. Haha sov i några timmar men trodde seriöst att det var morgon!  En ganska pigg nu så skulle inte orka lägga mig...
 
 Min sötnos får stå för bilden! ♥Bästa lillsyrran i världen!
 
 
 
 
 
 
 


Will.i.am

2013



Håller på ändrar i bloggen gott folk så den kan se lite konstig ut haha. Slänger in en godnatt låt.
 
 
             
Fuck all the haters, they're never gonna let you live. ~nädää ;)


2013, jag kommer inte glömma dig

2013



År 2013 har varit ett riktigt olycksår. Bara fighter, slagsmål, olyckor, besvikelser osv. Jag är faktiskt glad att det bara är en månad kvar och sen byter vi till 2014. Hoppas verkligen att det året blir bättre.  Ska försöka blogga varje dag nu i December men det kommer bli svårt för har en massa kommande prov nu som står på tur. Har dessutom simning imrn på gymnastiken, vi ska simma i sjön! Haha just kidding, Norrvallasimhall såklart. Nej nu ska jag söka runt på google efter lite blogg inspiration, puss på dej!
 
 


Kriget börjar här och nu

2013



Hejj, ska se på film snart så drar bara ett kort blogginlägg. Var ju igår till Komossa och festade med kompisarna, trodde det skulle vara mera folk och såå, så det blev ganska tråkigt. Nåja några underhållande stunder fick man ju haha. Nåja klockan 2 tiden började vi söka oss hemåt med traktoren, vi som olyckligtvis körde fel så det tog 2 timmar att komma hem till Jannikes. Vi for via Alahärmä eller var det nu var,så klockan 4 kom vi hem. Jag sovde över hos Jannikes så vi pratade till klockan halv 6 på morgonen och sen somnade vi haha. Vaknade halv 12 sedan och for till Appachino på pizza och kebabrulle! Namii. Sen 4 tiden kom jag hem så då kom Jere till mig en stund, haha han är en av mina bästa som får mig på bra humör oavsett vad! Så har verkligen skrattat hela kvällen och de senaste minuterna har aldrig varit roligare,haha! :D
Nåja har världens bästa vänner!
 
Haha, vi fick aldrig den perfekta bilden, men ganska nära var vi ;) #InThaTraktor