The intern

2016



 
 
Igår kväll såg jag en film med Alexander och Lucas som heter "the intern" alltså "praktikanten" på svenska, filmen verkade väldigt tråkig och slö på trailern men när vi väl la igång den så började jag gilla den allt mer och mer. Jag tyckte mer om filmen än pojkarna gjorde så jag rekommenderar filmen till flickorna mer. Ge filmen ett försök, den har fått bra betyg på imdb dessutom ;).
 
En espressobild från när vi var i Molpe
Vi åt lite glass med stekta bananer och sirap medan vi såg filmen.
 
Söndag nu igen, men som tur så börjar jag klockan 10:15 imorgon! Jag får skjuts av Alexanders mamma till internatet ikväll så åker väl dit ungefär kl. 20 ikväll. Har annars haft en bra helg. :)


Därför behöver du kokosolja!

2016



 
 
Hej på er. Har ni någongång hört att kokosolja är ett superknep till hyn, håret, kroppen och själen men inte orkat bry er destu mer? För så har det varit för mig. Men efter en lite längre diskussion med Lena och efter att jag fått en liten burk med kallpressad jungru kokosolja så är jag in love
 
Kokosolja är nämligen bra för huden och då menar jag på torra områden eller bara sådär annars för att få en fräsch luktande doft på kroppen medan den blir riktigt återfuktad. I ansiktet ska den ge en återfuktningsboost medan den minskar på påsar under ögonen och rynkor. Jag har också läst att den är antiinflammatorisk och har en egenskap som påskyndar läkningsprocessen I huden.
 
Kokosolja är bra för håret eftersom det ger en riktig näringsboost och passar perfekt till skadat hår. Jag lägger kokosoljan i hårlängderna 10 minuter innan jag går i duschen, det skyddar också mot schampots alkoholer från att torka ut håret då man sedan tvättar av det. När jag hade haft kokosoljan i håret i 10 minuter så hade håret sugit upp oljan, men det är bäst att lägga det innan duschen eftersom håret ser väldigt smutsigt ut när man lagt det.
 
Kokosolja är ju dessutom hur gott som helst och går minst lika bra att äta. Några tips är att förvara kokosoljan i kylskåpet så blir det som en body butter och kom ihåg att köpa kokosolja som är KALLPRESSAD JUNGFRU kokosolja. :) 


My daily skincare

2016



 
 
 
En snabb visning av min hudvård har jag här. Jag börjar från vänster och det är en liten tub som heter Basiron, den använder jag om jag har fått en finne. Salvan är superduper bra och jag skulle aldrig slutà köpa den för den är en av få produkter som faktiskt fungerar mot finnar. Men den är uttorkande så det är viktigt att lägga på hudkräm efter man lagt basiron, för annars har man väldigt torrt ansikte dagen efter. jag köper den från Apoteket för ca 15€. Next we have Lumenes ögongel, den brukar jag lägga under ögonen till natten och förhoppningsvis börjar man se piggare ut och de lilapåsarna under ögonen bleknar. Den köpte jag för ca 10€ vid Citymarket. Sedan en ansiktskräm som också är från Lumene och den återfuktar otroligt bra och innehåller c-vitamin, min hud har definitivt blivit bättre av den. Den kostade ca 20€ vid Citymarket men finns för ca 16€ vid Minimani. Jag har också en ekologisk hudkräm från Ekosoppi i Vasa för ca 25€ och den är ett mirakel i min hud. Jag brukar lägga den under den andra hudkrämen eftersom jag har jätte torr hud nu på vintern och den ena är tjockare än den andra. När det kommer till rengöring så har jag många och har provat allt för många, har ännu inte funnit den rätte men när jag är lat så funkar Micellar water superbra. Den torkar inte ut huden och jag brukar hälla av produkten på en bomullspadd och sedan dra av sminket från ansiktet, man behöver inte skölja av produkten efter. Den blev min för ca 7€ men jag köpte en förra veckan för 5€ eftersom den var på rea vid Citymarket.  Ibland brukar jag använda peeling också eller ansiktsmask.
 
 


Mitt nyårslöfte

2016



 
 
Jag berättade aldrig om mitt nyårslöfte eftersom jag kom på det några dagar efter, haha. Men jag har som nyårslöfte att göra saker som jag egentligen inte vågar. Jag tycker att jag är för blyg och skulle gärna vilja våga mera saker, så t.ex. när sminket som jag ville ha var slut i butiken så gick jag till en i personalen och frågade om det fanns mer i lager. Haha lite löjligt att inte våga sånt kanske men det är en sak som jag skulle ha hoppat över vanligtvis. Jag menar ju småa saker som detdär och inte stora saker, men det vikiga är att jag bara kastar mig in i saker som jag egentligen inte vågar. Jag har lovat min syster att delta i en modeshow... Haha den dagen, den nervositeten. 


what are words

2016



 
 
 
 
Idag har vi talat om alzheimers och utvecklingsstörningar, vi tittade också på Chris Medinas musikvideo "what Are words", som handlar om han och hans fru som var nygifta men så hamnar frun i en bilolycka och förblir spastisk och har nu en hjärnskada som ni kan se i videon. Han skrev låten om henne och antagligen till henne, så ååh det är så sorgligt men hon hittade rätt man iallafall. Efter skolan så har jag sett på det senaste PLL avsnittet och lite 90210. Imorgon slutar jag klockan 15 och åker antagligen in till Vasa med Alexanders mamma och shoppar lite, sedan far jag till Petalax och inväntar min pojkvän. Nu börjar det inte vara länge kvar till jag skriver hälsokunskap i studenten, haha jag vet inte ens när jag ska börja läsa. 
  
                   


Grattis Jenna!

2016



 
Stort grattis till Jenna som fyller 18 idag, vi har varit en sväng till ABC och in till minimani. Just nu så ligger jag i sängen och har precis duschat, ska snart lägga igång ett avsnitt av 90210 och äta dominokex hihi. Om ni inte har varit till minimani och tittat in deras Essence smink så ska ni verkligen göra det, där finns det mascara, eyeliner, nagellack, ögonskuggor och hudsmink för ca 2€.  


Rakhyvlar är farliga

2016



 
 
 
Haha, kan ni tänka er att jag har fotat dessa bilder själv med min telefon? Jag har nämligen tre händer. Idag började vi skolan kl. 10:15 men när jag letade efter min ögonfransböjare i en plastkass som var full med grejjor så skärde det till en gång och när jag drog upp handen så forsade blodet ner från fingret. Jag hade skurit mig på en splitterny rakhyvel som locket hade åkt av på, så jag fick sitta och trycka massor med papper på såret. Haha jag och Emma ska föreställa närvårdare men efter 15 minuter kom jag på att hmm.. kanske jag ska sätta handen i högläge.. och då sluta blodet att forsa ner. Jag blödde i 2 timmar fast jag tryckte på för fullt med papper och hade högläge, oj ni kan inte gissa hur mycket det sved. Jag trodde att det hade blivit ett lite djupare hack i huden, men när blodet sedan inte täckte såret så hade rakhyveln skurit av en bit från fingret. Men jag fick såret putsat och lagt dubbla plåster på. När jag kom till internatet sedan så tittade jag på rakhyveln och jepp, där ligger en strimlad bit av mitt finger...fresh. Så med detta vill jag bara säga att rakhyvlar är farliga.


IPad mini 4

2016



 
 
 
 
 
 
 
Snipp snapp slut så var helgen slut. Åh idag fick jag äta min drömfrukost, den består av malaxlimpa, smör, skagenröra, ost och en avokadobit! Tabletterna som ligger bredvid så heter spirolina, Clorella? och d-vitamin. Jag brukar inte ta dessa kosttillskott varje dag, hehe jag är ju ingen rymdfärdare😂. I helg så har jag varit med Alexander och vi har hunnit åka till Vörå för att äta tårta och pack, köpt en iPad mini 4 till mig, handlat ansiktsrengöring och häfte. Vi har sett på filmen "the man from u.n.c.l.e" och den var riktigt bra, den kan se om ni har tråkigt. 


Veckans inköp

2016



3 nagellack för 9,95€ GINA TRICOT
 
 9,95€ BIKBOK
Bh/bandeau 5€ GINA TRICOT
 
Halsduk 2€ HM
 
Här ser ni veckans inköp, jag måste erkänna att de var riktigt fynd. Jag behövde ju egentligen inget av detta men jag fick nästan ångest så jag var tvungen att köpa massa onödigt haha. Var med Emma och shoppade så vi handlade mycket samma, vilket jag tycker är jätte kul. Idag är det lördag och hur skönt är inte det? Jag ska bara mysa med Alexander hela dagen och kanske se någon film och sen får vi se om vi åker till Vörå, för där finns det marängtårta ryktas det ;). Påvägen tillbaka till Petalax kanske vi svänger in till någon butik för att spontant köpa en Ipad mini 4 hihi. Jag har blivit så avundsjuk på Emmas så nu måste jag ha en. Men om de är dyra så beställer jag en på nätet. 


My makeup

2016



Mitt vardagssmink↑
 
På vardagarna så brukar jag använda en foundation från Lumene för att täcka över ojämn hudton, finnar eller ärr efter finnar. Jag har den ljusaste av just den foundationen så att det säkert skall täcka det jag vill ha täckt, jag har också en likadan som är nummer 1 som jag brukar använda på sommaren. Mascaran är från Maybelline och har en böjd borste så fransarna blir extra långa, rekommenderas. När det kommer till ögonbryn så är jag inte så noga, jag använder en eyeliner/kajal penna från citymarket haha. Sedan en eyebrown fix från HM, ursäkta att den ser så äcklig ut men den är egentligen genomskinlig fast ögonbrynspennan har visst smittat av sig. Man kan ju också lägga hårspray för att få ögonbrynen att hålla men jag tycker att de inte går att forma så bra då. Något puder använder jag inte mera, eftersom min hy blir så oljig då efter ett tag och jag försöker alltid att använda så lite hudsmink som möjligt så att huden får andas.
 
Mitt festsmink↑
 
Till fest så använder jag samma som vardagssminket men lägger även puder, primer, ögonskugga och någon gång eyeliner. Jag har också nyss börjat använda bronzer. Pudret är från Rimmel, bronzern från Lumene, ögonskuggorna från Isadora och primern från Natural code?. En ögonfransböjare från Dermoshop brukar jag också använda.
 
 


Minneslista för tänderna

2016



 
 
 
 
 
 
Idag fick vi plocka åt oss tandgrejjer eftersom vi lyssnade lite grann på vuxenstuderanden som berättade för oss om hur man sköter tänderna rätt. Visste ni att om man lägger en tand i ett coca cola glas i ett dygn så försvinner den! Så det blir nog att dricka lemonad och juice med ett sugrör nu framöver. Veckan har annars gått snabbt, imorgon är det dags för minnekompisprojektet igen och efter det så hämtar Alexanders mamma mig från internatet och sedan blir det att vänta på att Alexander ska komma hem. Får se om vi åker till Vörå ihelg eller vad det blir till..


Stressad över framtiden

2016



 
 
Vår lärare var sjuk idag så jag, Emma, Jenna och Nida åkte in till Combo loppis och gick där en stund. Jag hittade såklart inget för jag gillar inte det loppiset, men inredningen är perfekt där! Sedan for vi till Abc och drack varsin Tazza och pratade. Ikväll har vi varit in till Vasa två gånger och kört runt för det mesta med Patrik. Jag känner mig inte sjuk mera vilket känns riktigt skönt, jag sov ganska länge inatt så det var nog anledningen.
 
Alltså är det bara jag som är stressad över vad mitt drömjobb skulle vara? Jag har funderat jätte mycket och jag har kommit fram till en utbildning jag ska gå efter jag tagit studenten och yrkesexamen som Närvårdare, men jag är inte säker på att jag kommer vilja jobba som det. Jag har inget drömjobb och det stör mig jätte mycket, jag vill kunna veta vad jag vill bli och vad jag ska fokusera på men just nu står det ganska så stilla...


Nytt iphone 6 skal

2016



 
 
 
Idag skjutsade Alexander mig till skolan till klockan 10 och jag fick som tur handlat maten på samma gång. Vi hade lektioner om mentalvård, sjukdomen MS och åldrande. Vi slutade klockan 15:30 och då somnade jag och Emma efter att vi ätit varsin pizza vid internatet, det var såå skönt att få sova för jag har börjat känna mig sjuk så hoppas att det hjälpte. 
 
Jag fick hem ett till litet paket från Ebay igår och det var ett spegelskal till Iphone 6. Jag är jätte nöjd över det eftersom det är väldigt tunt men ändå tjockt gummi runt så att det dämpar stötet om man tappar det. Kan terna går dessutom över skärmen så att skärmen kan räddas om jag tappar den, så ett billigt och bra skal. Ni kan gå in på Ebay och söka på "mirror cover" om ni är intresserade. Det blev kanske 2-3€.


Nytt till mitt nagelsortiment

2016



 
 
 
 
 
Hej på er. Idag är det vilodagen och det vilas definitivt. Jag fick hem ett "nagellack" från Ebay idag och jag vet inte vad det heter så jag kallar det nagellack, även om man inte ska läga det på naglarna, utan runt. Detta är ett bra lack för de som alltid lyckas lacka utanför naglarna. Detta lack skyddar runtomkring nageln så att vanligt nagellack inte målas över, sedan när detta lack har torkat så går det att dra bort. Det kostade ungefär 2€ men borde finnas i vanliga butiker också. 
 


In my head right now

2016



 
 
 
 
 
 
Godmorgon haha. Idag är det lördag och det betyder sovmorgon, äntligen. Just nu sitter jag och ser på filmen "the wave" med Alexander och Lucas, men efter det har jag inga planer. En fotografering är planerad tills imorgon och jag kan säga att det är en väldigt viktig fotografering. Men nu ska ni njuta av all den snö som är därute och det ljusa vädret. :)


Nu tar vi helg

2016



 
 
 
 
Vilket yrväder! Det har kommit så mycket snö på så kort tid så man tappar hakan haha. Idag fick jag och Emma skjuts av hennes bror dit vi skulle så allting gick mycket snabbare än att ta 4 olika bussar, just det, 4 olika. Vi tog helg klockan 11 imorse så nu väntar jag på att svärmor och Kjell ska hämta mig så vi kan åka och shoppa lite, haha jag handlar för mycket. Ikväll är det bara att invänta Alexander, jag känner på mig att det kommer bli en lugn kväll med filmtittandes och lite bilteori från Alexander, haha jag måste ju ha en liten chans att klara bilkortet! 
 
Vet ni vad jag har lärt mig från att vara på pratik vid ett äldreboende. Jag lärde mig att allting blir roligare om man är uppför sig som än vän till dom, inte bara någon som bestämmer och gör saker för att det är deras jobb. Jag tycker det är viktigt att kunna skämta, skratta och bry sig när man är med dom. Jag skulle själv vilja vara omgiven av vänner så att man faktiskt känner sig hemma, man vill ju inte bo på ett sjukhus, man vill ju bo hemma. Så därför tycker jag att det är viktigt att få de äldre att känna sig ombrydd påriktigt.


Minneskompis

2016



 
 
 
Det blev några selfies som bilder idag haha. Idag har vi haft lektioner om missbruk och droger och om 1 timme så tar jag en buss hem till Vörå för att packa om för nästa vecka. Imorgon ska alla i vår klass vara minneskompisar så vi kommer åka hem till någon åldring och hälsa på, ska bli trevligt. :)
Alexander kommer hem från militären över helgen så ska åka dit imorgon kväll och vara där hela helgen. 


Tips: hudkräm

2016








Hej, igårkväll umgicks jag med Emma, Jenny och Patrik och vi var mest ut och körde. Idag händer inget speciellt förutom att Pretty little liars har börjat pånytt, så det ska vi se ikväll! I skolan har vi fått information om vilken inriktning vi ska välja, så vår klass splittras efter denna period för vi har kombistudier och praktik kvar av skolåret. Jag hade tänkt välja inriktningen barn och unga på första plats, missbruk på andra plats och så kanske rehabilitering på tredje plats. Så efter kanske några veckor eller månader så får vi välja pånytt, för då har de samlat ihop de inriktningar som de flesta valt. 

Oj vet ni denna Lumene hudkrämen som jag köpte i måndags? Den är så otroligt bra så jag rekomenderar den till alla. Den luktar som c-vitaminer doftar, den återfuktar superduper bra, den mattar till ansiktet, den är väldigt mild, den gör huden 10 gånger bättre, iaf för mig. Med det så menar jag att den jämnar ut hudtonen och hjälper mot finnar skulle jag säga, iaf för mig. Den kostar 19,90€ så den är väldigt dyr och väldigt liten, men vad gör man inte för produkter som faktiskt fungerar. 



New in: Bronzer och hudkräm

2016



 
Igår tog vi natten runt klockan 4 så har varit trött hela skoldagen idag. Men efter skolan så var jag med Emma och William till Citymarket och då handlade jag för första gången en bronzer och det var nog mest för skojskull, och en ansiktskräm. Jag är väldigt nöjd över bronzern och ansiktskrämen har jag redan ett förhållande med hehe. Den luktar så otroligt gott och återfuktar superduper bra, den är klart favoriten! Imorgon börjar vi 09:15 och har om rehabilitering: missbruk fast då har vi något "projekt" som heter minneskompis så det ska vi få info om imorgon. Nu ska jag steka broccoli och se på 90210, ha en bra kväll!


Dragsvik

2016








Denhär helgen så har jag varit med Alexanders mamma och Kjell ner till Dragsvik för att hälsa på Alexander som är i militären. Resan dit tog ca 5 timmar så vi startade 05:30 på morgonen. Där skulle man äta ärtsoppa och pannkaka tillsammans med rekryten, alltså Alexander då. Det var faktiskt förvånansvärt god mat i Dragsvik måste jag säga. Annars har jag varit i Petalax hela helgen med hans mamma och Kjell och vi har haft det riktigt trevligt. Nu är jag tillbaka på internatet med Emma och  det kan inte bli bättre. Imorgon har vi sov morgon till 10:15 👍🏻


Väckning 04:30

2016



 
 
Denna skoldag har gått lika snabbt och bra som gårdagen. Just nu är jag hos Alexanders mamma för imorgon ska vi klockan 05:30 på morgonen dra iväg mot Dragsvik för att hälsa på Alexander. Just nu sitter jag bara och spelar Hay Day haha japp nu har jag blivit beroende av det. Jag har haft jätte svårt att hitta appar som jag skulle bli beroende av men nu har jag äntligen blivit det. Jag och Alexander har vår farm tillsammans hihi. ♥ Nej, nu ska jag snart hoppa in i duschen, goodnight!
 
 


YMMD

2016



 
 
 
Skolan började kl. 09:00 imorse och dagen har gått snabbt och varit chill. Detta må vara första gången vår lärare bjöd oss på kaffe så dagen var väl lite extra bra hihi. Än så länge bor jag själv på internatet, min rumskompis kommer nästa vecka, så jag ligger och ser på serien 90210 och bloggar. Imorgon är det fredag och då åker jag ner till Dragsvik för att hälsa på min älskling, jag stannar sedan i Petalax resten av helgen, sedan iväg till internatet igen. Ikväll ska jag använda min sista tandbleknings remsa så då ska jag söka efter min före-bild och ta en efterbild så får vi se...


Sista jullovsdagen

2016



 
Tänk så loven försvinner snabbt, ikväll blir det att packa väskan och dra iväg till internatet i 2 dagar och sedan helg. Lite onödigt att flytta till internatet, jag vet. Men eftersom jag funderade att spendera helgen i Petalax även om Alexander inte är där, men för att jag tänkte åka ner till Dragsvik på lördag så blir det lättast att få alla kläder och stekpannor färdigt till internatet denna vecka. 
 
Idag tittar jag på 90210 och fortsätter att läsa min nyköpta Fridatidning från Sverige. Jag köpte den för att Gigi Hadid prydde omslaget, hon ger mig inspiration på nått sätt hehe. Skittles lever jag på just nu, det är så gott! Jag har hittat ett par jätte snygga men jätte dyra skor som jag funderar på att köpa, jag har redan provat dem i butik och de passade bra, men 124€ för ett par skor är inte min grej så får se hur det blir...


Keep your head up

2016



 
 
 
 
 


Sverige inköp

2016



 
Dollar store / 30 kr
 
Gina tricot / 349 kr
 
The body shop / 80 kr
 
H&M / 149 kr
 
H&M / 200 kr
 
 
 
Hej nu hinner jag äntligen visa vad jag köpt i Piteå, jag gick också en hel dag i Luluå men där hittade jag ingenting. Piteå är så mysig by/stad där det är trånga gator och allting ligger nära varandra. Jag är nöjd över mina köp och nu är jag sugen på ett par nya skor, haha det räckte inte med att spendera ca 200€ utan nu måste jag ha mera. Jag köpte även mera godis, loka, tidning, underkläder osv. men det tog jag inte med nu. 
 
Idag tog jag farväl av Alexander när han tog tåget ner till militären, kommer väl åka dit nästa helg för då var det "öppet hus" eller något liknande. Idag är det -17 grader där ute!! Jag har frusit hela dagen och vet inte hur jag ska klara mig hah. Jag fryser superduper lätt, ungefär hela tiden. Men nu har jag vant mig lite vid kylan så vi ska se vad det blit till. Ha det så bra nu hörni!
 


8 saker ni (kanske) inte visste om mig

2016



 
1.Jag är inte det minsta beroende av min mobil. Jag hittar inga bra appar förutom instagram så jag har inget att göra på den egentligen. Ibland när den slocknar så kan jag låta den vara av resten av dagen haha.
 
2. jag är en känslomässig person. Om jag blir ledsen, så blir jag jätte ledsen och om jag blir glad så blir jag överlycklig. Jag kan verkligen ha rejält med humörsvängningar!
 
3. Jag är rädd för fiskar...hahah jag har alltid varit det. jag är rädd för att när jag simmar under vattnet så kommer en fisk rakt emot mig och simmar in i min mun eller ögonen! Ps. föreställ er. :D
 
4. Om jag ska städa eller diska så får ingen säga när jag ska göra det. Jag måste själv komma på det för då blir det som en överaskning och man blir inte stressad.
 
5. Jag har alltid velat ha en "metalltråd" som tandställning vid nedre tänderna för att ibland kan tänderna bara värka av hur sneda de är. Men jag har aldrig fått för tandläkaren, vet inte varför.
 
6. Jag vet inte om jag vill fortsätta att studera inom vården efter att jag tagit examen inom närvårdare, jag har andra hemliga planer hehe.
 
8. Min pojkvän Alexander har uppfyllt massor med önskningar jag haft, har fått uppleva så mycket med honom♥
 
 
 


Nu åker vi hem

2016



 
 
Nu sitter jag i bilen påväg hem till Finland efter en 5 dagars resa i Piteå med Alexander, hans familj och släkt. Vi har haft fullt upp varje dag med shopping, uteaktiviteter, simhallen, lek med barnen osv. Jag och Alexander fick ett spel till julklapp som heter "lika par leka bäst" så det har vi också hunnit spela. Så jag har inte hunnit blogga ordentligt någon dag. Jag har haft det jätte bra och mått bättre än någonsin, jag trivs verkligen i Sverige bland alla trevliga svenskar och godishyllor med skittles! Alexander åker in i militären nu på måndag så det blir ett farväl imorgon kväll, jag kommer såklart att sakna honom...
 
Nu är det bara 4 dagar kvar av jullovet och jag ska njuta av ledigheten nu de sista dagarna, sedan åker jag till internatet i Gamla Vasa och får äntligen träffa min saknade rumskompis! Vi slutar ca 12 på fredagarna hörde jag så  det ska väl bli helt okej att återvända till skolan efter 6 veckors praktik och jullov, jag har ju inte varit där sedan förra året så ;).


Gör 2016 till DITT år

2016



Nu är det dags för ett nytt år med nya möjligheter. Jag tycker att det är bra för de som vill tänka att det blir som en ny start, det känns ju ändå ganska skönt att äntligen kunna vända blad och börja om på nytt. Jag gjorde starten för er lite lättare här! :)
 
1. Gör inte saker du mår dåligt av.
Ge inte tid och energi till saker som sänker dig. Om du bråkar med någon, så red upp det. Passa inte upp din "kompis" om du inte får något tillbaka, se till att avsluta vänskaper, förhållanden eller arbetskontrakt som får dig att må dåligt helt enkelt.Det finns bättre saker att ödsla tid på!
 
2. Ändra tankesätt
Något som jag har haft svårt att tro på så är att om man tänker på de positiva delarna i negativa saker hela dagen så kommer du må såå mycket bättre. Börja redan från morgonen att tänka positivt, det behöver inte vara överdrivet, så ska du se en skillnad. Kom iåg att vara glad åt vad du har istället för att vara missnöjd med vad du inte har.
 
 
3. Bli kär
Alla som har varit kär så vet att det är den underbaraste känslan av alla, till er som inte har varit kär så vet ni nu vad som väntar er. Ni ska inte vara rädda att bli kär i någon för att de sedan kan krossa er, man måste våga chansa och om det väl händer så komemr du att bli så mycket starkare. Sånt hör till livet. När man väl är kär så blir man sitt bästa JAG, man ler större, ögonen tindrar lite extra och man mår bättre. ♥
 
4. Våga mera.
Gör saker du alltid velat men haft någon anledning till att inte göra det. Livet är för kort för att inte våga ta chanser och risker. Har du alltid velat ha en tatuering, skaffa. Har du alltid velat åka till Hawaii, åk. Har du alltid velat bjuda ut någon, gör det! 
 
 
5. Hitta en terapi
En terapi behöver inte betyda att en psykolog är inblandad, en terapi kan innebära att man skriver dagbok, lyssnar på musik medan man är ut och springer, spela datorspel, fotografera eller varför inte skaffa blogg?