lets fly

2014



Hej! Nu har jag suttit 7 timmar i sträck och bara hållit på att ändra koder i bloggen. Tro det eller ej, men det är verkligen inte första gången. Har inte fått gjort så mycket, eller det är klart jag har, men har mer än hälften kvar att göra. Ska ännu fixa dropdown, header, typsnitt, färgerna osv. Så får nog offra en hel del fritid. Headern är bara tillfällig. Så det måste bli fotografering någon dag dessutom. Ojoj..
 
Nåja, Jere gullenos har sovit över hos mig hela helgen. Men vi har ändå varit i Oravais på kvällarna. Det tog en halvtimme att köra dit, så iskallt blev det 12 tiden på kvällen när jag skulle köra hem, dessutom med Jere på samma sits. När vi var i Oravais så körde vi runt, mötte poliserna (som vanligt) men bitch please min vespa är i original så fck the police, grillade och åt vid abc och sånt. I lördags så körde jag och Jere också till Vörå och såg på fotbollsmatch och sedan upp till Vörå city. Helt trevlig helg, nu har jag inte sett GG på skitlänge så hejdå!
 
 
 


Fredag ♥

2014



Hej, tänkte börja med att säga att japp, bloggen ser tydligen helt fucked up för er också. Nåja, det är blogg.se's fel för reklamen hamnar på opassliga ställen. Så antingen tar jag bort reklamen eller så skaffar jag helt ny design, måste fundera..
 
Men, alla glada nu för det är fredaaag! Ikväll startar jag och Emelie 18 tiden kanske, och sedan far vi till abc. Får se sedan vad som hittas på. Blir väl nå grillas tror jag. Idag var det dessutom hur varm som helst, riktigt skönt att sitta i solen! (y)
 
 
 
 


Nu har det hänt grejjer!

2014



Hej, som ni märker så har jag inte bloggat på några dagar och det beror på att ett fallande träd tog min internetconnection.Yesbox, ett träd har fallit på internet kabeln ( de svarta ledningar uppe i lyktstolparna). Så kabeln låg på marken så har inte kunnat göra någonting alls, usch. Har somnat typ kl 22 varje kväll haha. Sen så har jag varit ut och kört med Jannike en hel del och igår var jag och köpte en vespa! Äntligen, har väntat så länge, köpte en Keeway. Och allting med den funkar riktigt prima. Så imorgon ska den tankas och sedan kör jag och Emelie till Oravais på kvällen. Idag hade vi hejjaklacks möte och det gick praah. Nåja, kemiprov imorgon men veckan har gått snabbt. Är väl skyldig att lägga upp några bilder nu när jag inte bloggat på länge..
 
 
BTW: Är det bara för mig som bloggen ser riktigt konstig ut? Jag tror att det är reklamen som förstör bloggen..


Calvin Harris

2014



Vill ha sommar!!
 
 
                         


Viking Grace kryssningen

2014



Vi startade i onsdags kl.13. Åkte med buss, jag blev förvånad att det bara var åldringar i bussen och det visade sig att vi skulle på dansbandskryssning. Haha jooo. Ingen hade berättat det för mig menmen. Nåja, vi åkte ner till Åbo och steg på båten 20:30. Då gick vi till hytten och sedan var ju jag och Jessika och Victoria tvungna att springa till shopping world center och besöka Victoria's secret! Men nope, jag hittade det ingenstans, fast mamma sa att jag hade gått förbi det 3 ggr, så det visade sig att det bara var en hylla (2 hyllor) med body lotion, body mist, parfymer osv. Men allting var typ slut redan då. Så vi köpte inget utan gick sedan och åt mat. Sen så gick jag runt med Victoria till bollhaven och maskinerna. Haha efter det så gick vi till Vogueclub, där de hade föreställningar och dansuppvisningar. Sen så beställde vi en drink från baren, haha kul när de tror att man är 18 ;). Nåja, vi lyssnade på San Marino och sedan spillde syrran ut syrrans drink så det blev catfight! Godnatten!
 
Dagen därpå så steg vi upp klockan 10 och gick och åt frukost sedan blev det spa. Låg i bubbelpool, var i bastu och örtbastu. Sen så körde vi förbi Åland, Mariehamn. Sen gick vi runt och åt på buffee kl 15. Där fanns en massa! Fiskägg, anka, kött, kyckling, makroner, glass, godis osv. Fick smaka på en massa nya sorter.
Haha jag och syrrorna så spelade på någon "spakmaskin" där man skulle "fiska" upp godis, mjukisdjur, iponer, surfplattor, klockor, smycken med en "järnklohand". Haha. Där slösade jag över 20 € och fick typ inget, bara godis ^^. Sen så shoppade vi loss, nu hade de tagit in en massa till VS så handlade flera body mist/parfymer, mascara, godis i massor och hubba bubbaa.  fick pengar av pappa eftersom han fyllde 50 så därför hade jag råd med allt haha. Dessutom handlade jag 7 grejjer åt älskling, hihih! Och där fanns det världens snyggaste Björn borg skor men priset krossade mitt hopp. Sen var det en massa märken som gucci, guess, björn borg, calvin klein, dior... well, jag minns inga fler, haha! 
Sen var det att åka hem, vi packade, tog en till drink ( alkoholfri) osv. Sen steg vi av i Åbo och körde hemåt. Stannade först i Närpes och åt lite mat och sedan var vi hemma klockan 02:01. ♥
 
Har haft en underbar resa, pratade med en massa nya människor dessutom!
 
 Jag vet att bilderna blir helt konstigt inlagda men det går inte på något annat sätt, och ingen bild är det minsta redigerad, så sorry for that! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 


iM BACK!

2014



Hejhopp, är tillbaka nu från kryssningen. Har verkligen haft det jätte bra! Nu vill jag bara smätta på det senaste pretty little liars avsnittet! Så bloggar senare ikväll innan jag åker till Oravais. Häjdo!
 
 


Nu åker jag på kryssning!

2014



Hej! Igår så lämnade jag med Jannike efter skolan och vi körde runt me hennes vespa i Vörå. Åkte bland annat hem till Johans, hem till mig, hem till Julias osv haha, Sedan så var det hambörgör dags, så det blev en lång tur till Tervajoki med en vespa som går i original. Så vi var ett gäng som åkte dit, jag, Jannike, Johan, Joakim, Rasmus, Lucas, Oscar och Emil.  Vi åt på rolls och sedan hem igen, gissa om det var kallt?. Jess mannen jag hade på mig 4 par byxor haha. Nåja, åkte hem 21 tiden och somnade därefter. 
Idag så bowlade vi på gymnastiken och sedan satt jag på med Jannike med vespan så vi körde lite här och där. Har ni märkt hur mycket snö som har landat? En riktig överdos. Så vi föll ju ett x-antal gånger haha. #såmeskava. Nåja, for till Julias på kaffe och sedan när vi skulle tillbaka så ville den inte starta så då gick jag haha, hann som tur med bussen! 
 
Nu har just älskling varit hit och givit mig en hejdåkjam♥. Ni kommer väl ihåg att jag ska på kryssning imorgon? Yess, pappa fyller 50 år så vi ska fira på viking grace, MED VICTORIAS SECRET♥♥♥♥. Haha eh jo. Kommer bli god buffe, spa, shopping, festande osv.  Kommer hem på torsdagsnatten klockan 4 tiden och startar imorgon klockan 13 från KAitsor med buss. Åker nog till Oravais på fredagskvällen men skippar skolan i 3 dagar. Kommer bli så skönt! Fast jag missar ju pretty little liars, sista avsnittet på säsong 4! Det sägs att allt kommer avslöjas i avsnittet, men det tror jag inte..
 
Nåja, måste packa nu, ha det gott så syns vi kanske på fredag!
 
 


Poliser och glas-splitter

2014



Hej! Nåja, har konstaterat att jag alltid har haft och kommer alltid att ha otur. Fredagen gick bra, så jag och Jere som satt på Jeres vespa, skulle köra hem till honom från Amigo 23 tiden. Sam cyklade bredvid och ropade "poliserna". Hah, inte trodde ju Jere på det tills vi såg de blinkande sirenerna i bakspegeln, well well då var det bara att stanna. Och som tur så kollade inte polisen papprena, annars skulle det ha gått annorlunda. De tog bara blåstest. Så hohho, tur i oturen? hört förut? Yeah... that's me.
På lördagen så åkte jag, Sam, Kevin och Anton till Nykarleby, åt pizza vid Victorias. Annars så hände det inte mycket förutom att vi satt 4 i en traktor och poliserna kör gatan framför. Så då var det att snabbt hoppa ut!
Kan ju lika bra berätta om oturen idag också, när jag och Jere sitter i hans rum och skjuter med en pistol sånader små kulor. Såklart när jag ska tänka lite som James Bond så.... well, hörde bara när glassplittret lägger sig på golvet. Så jag sköt rakt in i en glaskula, ingen liten sådan heller.. Då var det bara att hämta sopborsten och sopa bort alla glasskärvor, alltså ja... förlåt älskling! x)
 
 
 


All I want to do, is die.

2014



Känner mig bara mer och mer sjuk. Idag hade vi provkök, jag, Kevin och Lucas och fick ont i magen av all chokladsås haha. Åh, längtar så mycket tills jag får en vespa, ska bli så skönt att åka iväg vart jag vill, när jag vill. Är verkligen på en tunn tråd bredvid gränsen. Har du någonsin känt att du inte vet vart du ska ta vägen, kanske bara bort. När jag har min ryss så då åker jag mina egna vägar. Imorgon åker jag till Kauhava på uppkörningsprovet med Jååha. Så då sitter troligen körkortet på plats. Blir ju dessutom att stanna efter en timme i skolan också till klockan 16....fifän.
 
 
 


That feeling when...

2014



...you klarar mopedkortet!! Woho, äntligen eller jag har bara klarat teoriprovet ännu men ska till Kauhava på uppkörning på torsdag med Johan! Imorgon blir det tandläkaren, därför laddar jag med tupla, coca cola och marabou chokladplatta nu! (y). Haha, sitter nu och sölar framför datorn, som vanligt. Nu är det verkligen vårfiilis, solen skiner och inge snö, t.o.m gräset var grönt i Tervajoki! 
 
 


Släpp löshåret

2014



Det finns ju hur många videos på youtube om hur man får håret att växa snabbare som helst. Nu när jag har klippt bort mitt slitna hår så blir det att spara långt igen. Några tips som jag har in my mind är iallafall att använda ricinolja, massera din hårbotten dagligen, använda rätta produkter- hårinpackning, inga lock/platttånger, ät rätt- mycket B-vitaminer, minska stressen och drick mycket vatten. 
 
 


Kvevlax UF

2014



Hej! Har inte bloggat nu på några dagar, men var på Vörå revyn i fredags och tyckte den var riktigt bra :). Några gånger skrattade jag så mycket så jag halvis föll av stolen, vilken tur att jag var på skratthumör den dagen. Lite synd att de hade många skämt om Oravaisborna, när Jere var därifrån eller han är ju egentligen Härmäbo :). Nåja, han sovde över hos mig och åkte hem dagen efter klockan 15.
Sen så gjorde jag mig i ordning till Kvevlax fest, åkte dit med Johan och Emil och vi kom oss dit klockan 18. Lokalen öppnade klockan 20 så vi hade lite långtråkigt. Haha, frös och satt på vår fina stubbe på fältet. Sen så var vi de första som betalade in oss, fick lysarmband♥hihi. VAr dött där tills 21 tiden, det var faktiskt en riktigt rolig kväll! Fast 00 tiden så blev jag så trött, alltså seriöst, jag gäspade när jag dansade, det gick inte att hålla mig vaken längre, jag ville sova. Sen så hade någon stulit pengar hit och dit så blev ganska lame. Och får inte glömma alla stackarna som stod där ute på trappan och hade betalat taxin dit för en dyr peng och så säger vakterna " ni slipper inte in, det är fullt i lokalen, only 300 slapp in." Så det tycker jag att de borde skrivit på deras facebook sida. Nåja, for till Oravais 00 tiden och somnade ganska snabbt. Sen på dagen åkte jag hem klockan 13. Missade fearfaktor :(. Har bara läst på moppe idag, ska väl skriva kortet denna vecka då :). Maybe baby, helgarna är för korta!
 
 
               
Vill.Ha.Sommar.NU


Elakt och lite till

2014



Hej! Skoldagen har varit löjlig, haha. Jånä det här är ingen film, det är verklighet. Nåja, Jere kom hit klockan 4, har saknat honom såå! Vi fixade igång min sodastream, namii!♥ Idag så sökte vi också in till skolorna! La närvårdare, ya på första. :) Sen så är det ju fredag imrn!! Äntligen, sen på kvällen åker jag med familjen och Jere på Vörå revyn. Och Jere stannar väl hos mig över natten, och på lördag blir det Kvevlax! Åker dit med päärona så fåsefåse :D.
 
will, ha sommarrrr


Allting är borta

2014



Hej! Skönt att sluta klockan 12 idag! Var nämligen till Vasa och lämnade in min htc mobil och fick tillbaka min sony xperia. Synd bara att A.L.L.T.I.N.G har raderats, precis vartenda litet telnr, bild, app, meddelande osv. Så jag får börja helt om. Det betyder alltså att jag inte har någons telefonnummer så bli inte förvånad när jag frågar "vems telefonnummer e dehär" Haha. Sen så åkte vi in till Vasa och jag shoppade hem ett par jeans,kolsyrepatron och några smaker till min sodastream ^^ Haha, i Sverige kostade den 37 € på elgiganten och på gigantti i Vasa så kostade samma soda stream Genesis 60 €. Jåne.
Sen åkte vi hem, jag startade upp min sony och for ut och körde med några kompisar till Vasa igen, hehe mäccen♥. 
 
 


Nykarleby

2014



Mina vardagar brukar bli lite jaa... Efter skolan så kom Jere hit♥Kommer sakna dig älskling, hälsa på mig så mycket du vill♥ Sen på kvällen 20 tiden så skickade Julia till mig, det blev en ändring atm. Så vi for ut och cruisade till Nykarleby, var inte mycket folk där så vi gick till pizzerian "Victoria". Jag brukar tycka att det är den godaste pizzerian i världen men suddenly så smakade det precis som alla andra pizzor. Såså, vi fick inte sitta där inne, vi blev utslängda:(. Haha nej JK. Vi träffade Jakob också där så vi åkte till Jepo och åt vår pizza där istället. Haha sen så åkte vi hem. Imorgon stannar jag bara halva dagen i skolan, sen klockan 12 åker jag till Vasa. Nu så, hejdå HTC, hello Sony. Få se hur dyrt det blir att bygga HTC:n för den är så gott som crap.
 
 


Måndag...

2014



Fick sluta klockan 1 idag, för vår samhällslärare var sjuk och vi hade håltimme efter det så. For hem med 1 bussen, sedan kom Jere hem till mig. Ihelg blir det fest i Kvevlax, var länge sedan jag festade så ska bli kiuul :).
 
 


Det sociala nätverket

2014



Hej, tänkte bara skriva här att min mobil fungerar ju inte riktigt korrekt så jag kan inte kolla ask, instagram, whatsapp, kik, snapchat eller något liknande.  Jag kan ju förstås kolla via datorn men sånt orkar jag ju inte. Så ville bara att ni skulle veta, ifall jag är helt osocial.
 
Fast ask.fm är endå bara en onödig sida, se bara hur många som blir nedkränkta. Visst, det är roligt att få komplimanger och kanske man har någon beundrare där. Men du vet fan inte vem som sitter bakom skärmen! Kan vara vem som helst när det gäller både det positiva och det negativa. Ni tänker förstås "varför har hon ask.fm om det ändå är en så onödig sida?". Och det vet jag faktiskt inte riktigt, får inte så mycket frågor där heller så, kan ju lika gärna ta bort den. Jag var helt beredd på en massa skit när jag gjorde ett account där, fast jag fick mest komplimanger och sånt. Och några "vridna" frågor har jag väl fått men inte ens en fjärdedel av alla frågor och dessutom tar jag inte åt mig heller så därför har jag nog inte tagit bort sidan.
Nåja, behövde bara få skriva av mig lite... Till er som någon gång skrivit nått elakt på någons sida " dra åt hell, ni vet inte hur det kan såra folk".
 
Sen på tal om haters. Jag vet att det finns en massa flickor som läser en persons ex. blogg bara för att hitta något negativt att bullshit tala om. Och då vill jag bara säga att, har ni inget liv? Hur kan det vara så jvla roligt att få någon att må dåligt över något som personen egentligen gör bra? Ingen är perfekt. Hört de orden förut? Bra, då kan du lära att acceptera dem också. 
Dessutom om du inte gillar personen, varför bry dig så mycket?
 
 
Ha en god natt and delete your ask.fm :)
 
 
 


Thats just who you are

2014



 


Hakuna matata

2014



I fredags for jag till Oravais på kvällen, sen kom mamma efter mig och Jere. Vi har varit hos mig hela helgen, kastat flaskpost i ån, sett på lejonkungen 2 och 3, sovit läänge osv. Haha sådär jätte roliga stuffs. Nu börjar sportlovet nå sitt slut, f*ck. Orkar inte gå tillbaka till skolan igen.  Har varit så himla skönt med sportlov...