Dessa 3 dagar

2015



Torsdag: Var till klockan 17:00 på dagis och sedan på kvällen fick jag besök av saknade Julia♥ Vi satt och pratade i två timmar. Sen på kvällen gjorde jag läxor.
 
Fredag: Jag åkte med buss till skolan i Vasa för att skriva yrkesprovsplan. De var sagt att det skulle ta från 9-15 men jag fick klart det på mindre än en timme och fick den godkänd. Sen var det jätte roligt att träffa alla i klassen! Jag satt på med Emma in till Vasa- jag har nog saknat henne mest av alla♥. Sen gick jag runt i centrum och träffade Filip som sällskap. Alexander kom efter mig och gav mig ett paket från ebay! Det var ett telefonskal, jippi nu har jag två haha! På kvällen så såg vi filmen "monte carlo" med stjärnorna Selena Gomez, Leighton Meester(Blair från Gossip girl) och Katie Cassidy(tror hon också är från GG). Filmen var riktigt bra så jag rekommenderar den till er girls!

Lördag(idag):
Jag vaknade med att mitt öga gjorde ont om jag tittade åt något håll och upp och ner, och så har det varit hela dagen! Jag kan fortfarande bara titta rakt fram med det, får hoppas att det är bättre imorgon. På dagen så var jag och Alexander ut och skidade på åkern som vi har bredvid huset. Nu ikväll så har vi gjort läxor i 3 timmar och jag tog paus nu och började blogga! Jag börjar ju bli sjuk nu också, har feber skulle jag tro.
 
 
 
 
 


Jag saknar dig♥

2015



 


20 Januari

2015



 Denna musikvideon publicerades på youtube 20 Januari. Men är inte låten utlyssnad? Jag tror inte att det är så många som fortfarande lyssnar på låten men det är endå alltid roligt att se på hennes musikvideor eftersom jag verkligen gillar henne och hennes musik, men p.g.a hennes åsikter på instagram och hennes blogg så har det minskat. Men jag lägger ut den iallafall ifall ni vill se och höra!
 
                             
Hennes hår får mig påmind om Saga från PH som var min stora favorit.


Vilken är din nelly favorit?

2015



 
Nelly.com dresses
 

Mint green dress, €53 / Te Amo sweetheart cocktail dress, €53 / AQ AQ zip dress, €280 / Club L mini cocktail dress, €53


Malax

2015



Hade en awesome kväll igår med Alexander och hans vänner i Malax! Idag så har jag sovit hela dagen och suttit och sökt runt saker på ebay haha. Nu hinner jag inte blogga för klockan är mycket och vi ska ännu till Vörå där jag ska duscha och städa rummet, vilken tur att jag börjar klockan 10 imorgon! Beklagar att jag inte har några bilder, hade så jekla roligt!
 
I fredags så fyllde min storasyster 18 år! 
 
 


Wanties från VS

2015



 
Victoria's secret
 

Victoria s Secret black crew neck t shirt, €25 / Victoria s Secret clothing, €130 / Victoria s Secret PINK wrap top bikini, €34 / Victoria's Secret grey sweat pants, €25 / Victoria s Secret low rise thong, €24 / Victoria s Secret perfume fragrance, €45 / Victoria s Secret victoria secret perfume, €45 / Victoria s Secret perfume fragrance, €42 / Victoria s Secret victoria secret perfume, €12 / Victoria s Secret body moisturizer, €12 / Victoria s Secret travel kit, €19


Walk in closet

2015



När jag flyttar in i mitt framtida hus så vill jag ha en walk in closet! Åh, man har ju sett så mycket i filmer och blir riktigt avundsjuk. Jag skulle vilja att min walk in closet skulle gå i vitt och ha en gammaldags kronlampa i vitt och guld!
 
FAVORITEN  ⇓ ⇓ ⇓
 


Jag kommer läsa mig tokig

2015



Halå i stugan! Dagarna framöver så kommer bestå av läsande,läsande och mera läsande. Eftersom jag ligger efter i en kurs i skolan så jag är jätte stressad över den för den är så himla viktig! Sen så har jag ju lånat twilight boken och gissa vem som inte ens har öppnat den? Jo jag. Så snart måste jag lämna tillbaka den så den måste jag börja läsa! Praktiken flöder på och yrkesprov kommer så småningom, jag har några svåra papper att kunna och vad jag ska utföra på dagiset så det måste jag läsa mycket på! Dessutom läser jag sagor på dagiset...
 
Vad blir det då? Jo, twilight boken på nästan 500 sidor, yrkesprovet och kurs i hälsokunskap! Jag ångrar att jag inte skaffat boken tidigare och börjat på med det men så kan det gå, jag tänker gå ner på knä och tacka min underbara smartass till pojkvän för att han hjälper mig med kursen när han kommer för annars skulle jag aldrig fixa den!♥ 
 
Läsa är brah! - Alexander
 


Squat challenge

2015



Praktiken flöder på och det börjar bli dags för lite träning igen! Tror ni jag klarar det? Klarar NI det? Jag tror att det jga verkligen behöver för att komma igång är någon sånhär utmaning. Men jag får jätte lätt muskelvärk efter att jag har tränat och då kan jag inte gå nästa dag, så att ta i med 50 i början kommer nog inte sluta så bra,haha. Jag får nog lägga undan vikterna och köra utan istället! (Om ni inte vet vad squats är så kan ni googla.)
 
 
 
 
 
 


All black från H&M

2015



 
All black
 

H M black top, €10 / H M chiffon shirt, €8,93 / H M moto jacket, €38 / H&M pants, €19 / H&M high heel shoes, €32 / Leather belt, €25 / H&M aviator sunglasses, €7,64 / H M shimmer eye shadow, €2,54


Söndags schema

2015



  • Nu så ska jag kolla runt på ebay med hani
  • Kl. 16 har vi kaffe och tårta för att mamma fyller imorgon
  • Victoria red på en häst för första gången idag
  • Vi ska ut och åka pulka med Vicki
  • Imorgon börjar jag 08:50 på dagiset
  • Jag har bara 2 avsnitt kvar av Paradise Hotel
  • På bilden är sakerna som jag fick av Alexander på vår halvårsdag♥
 


Beställt hem!

2015



Min älskling Emelie så hade hittat en sida som heter parfym.fi / parfym.se, och där fanns det parfymer,hårprodukter, hudprodukter och make-up för EXTREMT BILLIGA PRISER. Så hon hade beställt därifrån och det var en pålitlig sida. Så jag provade att beställa därifrån och det tog ca 11 dagar att få det, när det stod att det skulle ta 2-4 dagar. Men nu kom det fram iallafall.  
 
Macadamia deep repair masque"djup reparerande hårinpackning" 28,95 €/ 249 kr
Min syster har denna fast 250 ml, och jag beställde 500 ml. För att jag har hört otroligt mycket positivt om den och att slitet hår blir som nytt igen, men jag återkommer med recensioner.
 
 (Info om produkten från eleven.se som också säljer denna för dyrare pris)
Efter att du schamponerat och handdukstorkat håret, ta en liten mängd Macadamia Deep Repair Masque i ena handen. Gnid sedan handflatorna mot varandra och fördela produkten jämnt över det fuktiga håret. För bästa resultat och finfördelning, kamma igenom håret med en gles-tandad kam. Låt masken verka i 5-10 minuter så att produkten får jobba på varje hårstrå. Ingen värme behövs för att påskynda processen.

Skölj sedan ur håret noga med varmt vatten och styla som vanligt. Macadamia Deep Repair Masque är en intensivt återfuktande hårbehandling och bör inte användas mer än två gånger i veckan för absolut bästa resultat.

 

Victorias secret bodymist Mango temptation 11,95 €/99 kr

Luktar sött och mango, gött!

 



vinter outfit från Gina Tricot

2015



 En härlig vinter outfit av kläder som du kan hitta billigt från Gina tricot!
 
Ginas winter oufit
 

Blue jeans
€42 - ginatricot.com

Lipstick
€6,23 - ginatricot.com

Serafina trøje
€10 - ginatricot.com

Stina huivi 12.95 EUR
ginatricot.com

Sparkle Studs
ginatricot.com



Halvårsdag med Alexander

2015



Idag är det den 15 Januari så jag och Alexander har varit tillsammans i ett halvtår redan. Tiden går som vanligt jätte fort och jag ska berätta lite om honom.
 
A som person
Alexander har visat åt mig att han är en ärlig människa. Jag kan berätta allting åt honom och det stannar alltid hos honom. Han har aldrig höjt rösten åt mig, jag har t.o.m varit jätte elak en gång för att få honom att bli arg på mig. Men jag kan nog inte göra någonting, han blir aldrig arg på mig. Bara ledsen och besviken har jag sett honom. Det känns ju konstigt att han aldrig har höjt rösten men jag kan inte försöka få honom till det heller.  Men nu kom jag av mig, haha. Mina föräldrar är jätte glada att jag hittade mig Alexander, för han har gjort mig starkare och att må bättre. Utan Alexander så skulle jag inte klarat av skolan, stressen, kompisproblemen, träningen och framför allt ätstörningarna. Så ett stort tack till dig♥. Och jag älskar hundar och att resa, och han har uppfyllt det för mig. Så det har varit det bästa halvåret i hela mitt liv! 
 
Vår historia
Jag har känt Alexander i ungefär 2 år. Och vi lärde nog känner varandra tack vare Jannike. Jag såg ju innan honom som en helt normal kille, fast galen till 110 %, ganska snygg, någon som jag aldrig tänkte en enda tanke på att bli tillsammans med. Men sen träffades vi i ett disco tält vid Storberget i Vörå. Tack vare dig Emelie.N. Så vi hälsar glatt på varandra och dansar på skojj i grupp med några andra, sedan blir det bara jag och Alexander och han tittar på mig och lägger hans hand vid min kind och säger:
-Herregud vad vacker due.
Det var jätte gulligt! Vi går sedan handihand genom skogen och till en person som spydde och försökte hjälpa. Men vi råkar sedan titta varandra i ögonen och kysste varandra♥ That's my love story! Haha, har alltid velat ha en riktigt nice historia att berätta för barnen men well denhär får väl duga, haha!
Dagen efter var vi fast vid varandra och en vecka framåt, vi umgicks varje dag, simmade och åt glass. Så sen blev det vi två.
 
 
 


Vad är detta FRIDA?

2015



Hej! Jag köpte ju denna tidning när jag var till Piteå för nån vecka sedan. Men varför fick man med två eyeliner när det stod bara en? Hmm.. fundering fundering..
 
 
 
 


Kärlek är positiv energi

2015



Jag och Alexander har tränat en del på jullovet tillsammans och det har verkligen byggt upp vårt förhållande stabilare på något sätt. Jag har märkt att träningen har blivit mycket roligare och det är lättare när man kan hjälpa varandra, t.ex att hålla fast partnerns fötter medan h*n gör sit-ups. 
 
Du kan träna med din partner eller varför inte med en god vän? Det är generellt sett minimal risk att någon av er ger upp om ni har lite press från varandra. Ni kan få mycket energi genom att peppa varandra! Det är en underbar känsla att vara kär och att ha kärleken besvarad är som att ha en oändlig källa av energi. Ni ger varandra energi hela tiden genom att peppa för alla bra saker och stötta för sådant som är jobbigt. '
En bra sak med att vara ett par är att ni kan träna tillsammans.
 


Första praktikdagen avklarad!

2015



Det har varit en lång, chill, lugn och trevlig dag på dagis. Skulle t.o.m kunna arbeta där. Vi har varit ute också, men som tur så var det bara -14 grader ute, vädret sa att det skulle bli -20. Alla barnen är så underbart gulliga och jag trivs jätte bra! Imorgon börjar jag 08:15 och 7 timmar framåt.
Nu ska jag äta mig stark på broccoli
 
 


Back to reality!

2015



Imorgon tar mitt jullov slut och det blir att stiga upp klockan 8 och dra sig iväg till praktiken! Besöket dit gick riktigt bra, jag ser framemot att få vara där i 6 veckor. Men det tråkiga är att det är iskallt om nätterna i mitt rum så måste sova med halsduk,tjock tröja, byxor och strumpor. Men ändå har jag lyckats att bli förkyld. Sen så skulle det vara -20 grader imorgon! Men i slutet av veckan så ska det bli varmare. 
 
Nu vill jag gratulera min bästavän Sam på hans 17-årsdag! Jag älskar dig som min bror, och nu när jag kanske bara är våningen under dig så kommer vi kunna umgås när som helst! Ska bli skönt att ta upp kontakten med de gamla vännerna. Tur att det finns gym och simhall nära!
 
 


Tacopaj

2015



Gokväll, såhär sent så bakar jag och Alexander en tacopaj. It's my favourite! Vi hade alldeles för liten form så det blev jätte mycket fyllning, haha. Men god blev den.








Om jag kunde drömma

2015



Igår så lånade jag också den första twilight boken från biblioteket. Jag har inte läst en bok frivilligt på flera år, så få se hur det här ska gå med nästan 500 sidor. Men det är nyttigt att läsa och jag ska öka mitt ordförråd! Sen när jag har läst denna så skaj ag låna alla de andra böckerna också.
 


Fyndade nothing in Vasa

2015



Ni missade väl inte att jag var på blogg.se framsidan idag? Det går inte att beskriva hur glad jag blev, tack! Men nu av någon anledning så är det borta,hah. 
 
Idag så åkte jag till Vasa för att köpa en skolbok och en färggladtröja till dagispraktiken, men böckerna var slut och hittade ingen tröja. Så jag mötte upp Alexander och vi for till Vörå. Så ikväll ska vi väl se någon film, någon som har nå bra tips?
 
 
 
 
Dagens outfit. Mössa-Gina tricot, Jacka- H&M, Jeans-Cubus, Skor-Puma
 
Idag så gav jag Alexander detta. Två halvor av ett hjärta med ingraverat namn och datumet när vi blev tillsammans. Jag har aldrig köpt ett sånt här förut för jag har aldrig varit säker på att det skulle hålla, men nu är jag så säker jag kan bli. Så det blev som en nyårs present, eller en tidig halvårsdags present. Vi har ett halvår den 15 Januari, jag borde ha sparat det tills det haha.  Det gick på 34 €
 
 
 


Have to see movies 2015

2015



Filmer som jag måste se det kommande året, de är dessa. 
 
 
                         
 
                         
 
                         
                                                                                                                                                                                                              
                   
                         


Eleven.se

2015



Har du någongång besökt eleven.se? Det är en pålitlig hemsida där det finns massor med bra produkter, de har jätte många märken! Jag gjorde ett litet collage med några av produkterna, men du ska nog ta en titt själv, det finns SÅÅ mycket mer!
 
Hos eleven
 
 


Jullov till 12.1

2015



Idag var jag till fysioterapeuten och det gick riktigt bra. Sen har jag städat hela skrubben och rummet och det tog sina timmar haha. Imorgon blir det att stiga upp klockan 9 och besöka dagiset som jag ska vara på praktik hos. Just det mina vänner, det blir ingen skola för mig på 7 veckor framöver! (y). Praktiken börjar 12.1 och det är i 6 veckor, sedan får vi sportlov 1 vecka. Och efter besöket så far jag till hvc i Vörå och tar sista hepatit spruten, så kommer ha jätte ont i armen efter. 
 
Såg ni senaste PLL? Det kom ju ut idag och finns på swefilmer NU! Det var riktigt bra! Jag grät, och var tvungen att lägga av ljudet för det var så läskigt!
 
 
 
 


Den här är till dig Alexander

2015



Ända som kommer upp i mitt huvud är du. Har allt jag behöver i en enda person, jag älskar dig. Vill att du ska lyssna på denhär låten ♥ 
 
 
                              


Nya sportkläder?

2015



Behöver du nya sportkläder till det nya året? Här är några wanties från nelly.com.
 
 
Sport style
 

NIKE blue zip hoodie
€77 - nelly.com

Puma sport jacket
€155 - nelly.com

Adidas originals pants
€26 - nelly.com

Black sports bra
€36 - nelly.com

NIKE sports bra
€51 - nelly.com

Sport shoes
€130 - nelly.com

Nike purse
€51 - nelly.com



Always find my way back home

2015



Vi kom hem igår halv 4 på natten! Så jag sovde i Petalax och idag vaknade jag och Alexander 3 tiden. Vi har suttit och spelat ett android spel. Angry birds epic heter det och vi är helt beroende,haha! Det började med att Alexanders brors son som är 5 år spelade det och sedan laddade Alexander ner det och därefter såg det ändå ganska roligt ut. Haha, jag gilalr inte angry birds sådär allmänt, jag ogillade det vanliga angrybirds spelet mycket. 
 
Nåja, nu ska ni få se lite shopping! Jag har haft en underbar resa och hoppas på att åka dit i sommar igen! 
Dollar store hann stänga så det var inte så lyckat.
Alexanders brors dotter
1 kg lösgodis för 19,90 kr - man bara OOJJJJ!
Carlings - norm. 249,9 kr 50 % rea
Gina tricot - norm.99,9 kr 50 % rea
Gina tricot norm.199 kr 50 €rea
Gina tricot - norm.149.9 kr? 50 % rea
H&M - kostade 75 kr
Julklapp av Alexanders brors familj
 
 
 


Hälsningar från Piteå!

2015



Hej! Har det super bra här i Sverige! I torsdags när jag skrev att det skulle ta 8 timmar med pauser så det tog 12 timmar hahah! Som tur så blev det en timme tidigare när vi kom över gränsen i Haparanda. Nåja men igår så körde vi in till Luleå och shoppade, men började få panik för hittade aldrig någonting. Men en tröja och strumpor köpte jag haha, och skittles! Jag kände på mig att jag skulle hitta mera i Piteå för även fast det är likadana butiker så hittade jag mycket mera i Piteå än Luleå i somras.
 
Idag så for vi in till Piteå centrum, och vi hann shoppa i en timme så hann bara gå snabbt igenom gina och h&m men på det så ittade jag 4 tröjor hah. Så det måste ju betyda att det hinner ta slut fortare i Luleå. Så om ni är tveksammare på butikerna så välj Piteå hahah. Imorgon åker vi hem.
 
Nu ska jag och Alexander gå ut med två hundar och sedan äta fruktsallad! Så vi hörs med shopping bilder när jag kommer till Finland på måndag eller så på tisdag. Ha det gött!
 
 
 
 
 
 
 
 


Gott nytt år! 2015 🎆

2015



Goddag, nu sitter jag i bilen med Carina, Daniel och Alexander påväg till Sverige. Vi startade 12:12 och resan till Piteå tar 8 timmar, med korta pauser. Så hoppas att bloggningen håller i fastän det blir ont om internet.

Gårdagen firades vid en lokal och det var trevligt till en början men allt kan ju vända. Men jag fick min nyårskyss med Alexander så jag är nöjd❤ Sen blev det en massa skratt när vi kom hem så då blev det bättre stämning! Vi somnade klockan 5 och hade väckning 9 så en kort natt blev det! Men har sovit en timme nu i bilen så mår bättre nu. Hoppas ni andra fick ett bra nyår och let the new year begin!💪