Grekland resan

2017 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heeeej på er! Det var länge sedan jag hade en såhär lång paus från bloggen! Men hörni jag har har varit sjuk sedan påsken och är ännu krasslig, levt livet i Grekland en vecka, gjort det sista i skolan och fixat inför min avgång. 
 
Jag har då varit med 4 tjejer till Rhodos i Grekland en vecka. Vi har festat på Grabbarna Grus, fått träffa deltagare från Paradise Hotel Sverige, simmat, cyklat, solat osv. Jag gick också på min första massage men hamnade även till akuten. Vet inte vad jag fick för fel men virusinfluensa blandat med solsting, massage och träning hade jag och den värken som jag hade i kroppen och huvudet vill jag aldrig uppleva igen. Men en minnesvärdresa har det blivit och jag ångrar inte en enda sekund att jag åkte. Snarare så har jag börjat planera nästa resa haha. 
 
På lördag kommer jag fira att jag blivit student och närvårdare med dimension, fest och mera fest!
Då är ni välkomna till Vöråvägen 632 i Vörå klockan 14-18. 


Litauen resan

2017Hej på er! Min förkylning påbörjar sin femte vecka nu och ingenting blir bättre. Ligger med 37,5 nu och har väl haft det i 2 veckor. Jag har nu kommit hem från Litauen och där klarade jag mig med värk och hostmedicin. Resan var verkligen en tankeställare, känner mig riktigt tacksam över hur bra vi har det i Finland. Vi fick alltså följa med Hoppets Stjärna i deras arbete en hel dag i Zarasai. Just nu har jag en så stark huvudvärk så tänker vila en stund så ha det så bra och så hörs vi sen! :)Inatt bär det av till H:fors

2017 
 
 
Hej på er! Förkylningen är densamma ännu men med lite feber på köpet, har laddat upp med ingefära och hostmedicin nu iallafall. Har snytit mig så mycket nu så att smörja lite av Decubal så har gjort mycket. Dessutom är det absolut mitt favorit läppbalsam. Nu är det inte många timmar kvar tills bussen åker iväg till Helsingfors, vi kommer åka 02:50 inatt. Har ännu inte packat eller alls funderat på vad jag ska ta med mig så det ska ännu göras ikväll. Annars tänkte jag bara ligga och vila i soffan framför någon serie. :)
 


Brunch på Villa Sandviken

2017 
 
 
Idag vaknade jag med täppt näsa och en sån hostattack så jag trodde jag skulle dö. Hostade så mycket så tårarna bara rann och sen kräktes jag dessutom. Har haft denna förkylning nu i 3 veckor och på måndag påbörjar jag min 4:de vecka, inte alls kul. Har inte kunnat skratta alls för börjar hosta direkt. Men idag så har vi varit på brunch till Villa Sandviken och där var det verkligen superfint och utsikten var så vacker. Maten var riktigt god och efterrätten också! Enda problemet var att jag fick gå av och an från matbordet för att snyta mig. 
 
Imorgon åker jag till Litauen! Vi åker med Onnibuss till Helsingfors klockan 2 på natten så det var ju inte så lyckat. Själva resan blev väldigt dyrt nu i slutändan så det sög eftersom vi bara hinner vara 1 dag i Zarasai. En upplevelse kommer det iaf att vara. Nu ska jag börja se en serie som heter The Arrangement med Zander, har det bra!♥
 


Min älskling fyller 21

2017 
 
 
Grattis till min bästavän, min lycka, min inspiration, min motivation, min diamant, min pojkvän.
Jag har något helt oväntat och för bra för att vara sant att berätta för er. I går blev Zander kallad på en arbetsintervju i Vasa och jag hade inga förväntningar för hans planer var ju att jobba i Närpes över hela sommaren. Världens stannade lite för mig där, för då får jag ett sms där det står "Hani giss vem som buri jobb i stan från och med månda". Jag är så överlycklig så det finns inte, nu kommer vi alltså bo tillsammans de 4 månader då jag skulle ha bott själv. JAAA!!
 
Idag är det lördag och min pojkvän Zander fyller 21 år! Jag gjorde hans favorit, min mammas marängtårta. Det var allt han önskade sig men han fick även två tröjor, den ena har han på sig och den andra var en likadan fast vit. Imorgon ska vi på brunch till Villa Sandviken med Zanders mamma Carina för det är inte bara Zander som fyller idag utan även världens bästa svärmor! Så Carina har också varit hit på tårta och kaffe, grattis till dig!♥
 
 


Kommer bo själv i 4 månader

2017Hej på er! Jag tänkte skriva att det är måndag men idag är det ju onsdag, haha. Har haft lång ledigt nu över vappen så jag har inget grepp om tiden just nu. I helg är kommer det vara en väldigt speciell lördag. Det är så att min älskling Zander fyller 21 så  tills dess ska jag baka hans favorit tårta och göra klart med presenterna. Men en tråkig period har börjat nu hörni, en period som kommer vara i 4 månader. Det är så att Zander har flyttat hem till Petalax tillbaka så jag kommer bo själv här i vår lägenhet i 4 månader framåt. Det handlar inte om någon paus mellan oss utan bara att Zander fått jobb så långt borta som Närpes. Han har ju fått sommarlov redan nu och börjar skolan först i September. Det suger att vi är tillbaka  i att bara kunna träffas på helgerna, jag vill verkligen inte bo själv just nu. Men vad har man för val, får tänka positivt nu och se det som en chans att skaffa hobbies och börja träna. Livet är ju inte bara en dans på rosor, gjorde en sista god fruktsallad åt honom iaf :).