Jeppisdagarna och bio

2017



 
 
 
Förra lördagen så var jag med Emma och några andra till Jakobstad, jag körde båda vägarna som blev 200 km och ingenting var värt det. Hade en riktigt tråkig kväll så ångrar att jag åkte dit. Men dagen före så var jag med Alexander på bio "The planet of the apes 3". Tycker filmerna är helt bra så jag skulle rekommendera dem. Igår kväll så tittade jag på en film som heter "The impossible" och den var riktigt gripande och hemsk. Den handlar om en tsunamivåg som inträffade år 2004 i Thailand och den är baserad på en familjs sanna historia. Handlingen var annars riktigt bra.
 
Jag har ju semester/sommarlov nu och det är mindre än 2 veckor kvar nu tills jag börjar studera till kosmetolog! Jag längtar jätte mycket, hoppas man trivs :). Just nu passar jag på att sola på stranden medan jag kan, så har varit dit igår, idag och planerar att sola hela helgen också.  


Välkommen hem mina tvillingar!

2017



 
 
 
 
Åh jag är så glad! Jag har oändligt med kärlek att ge och jag är ledig, vilket perfekt tillfälle! Välkommen hem mina sötnosar Kiara och Nala! Eftersom kissemissorna kommer bli innekatter så kunde jag inte bara skaffa mig en, det kändes faktiskt lite som plågeri. Så jag tog med mig hem två systrar som jag inte ens ser skillnaden på haha. Nej såklart jag gör. Min guldtass och vittass. Namnen kommer ju självklart från lejonkungen, min favoritfilm genom tiderna. Har alltid velat döpa någon till Kiara så nu fick jag det :D. 
 
De är verkligen som två små lejonungar, bara slåss med varandra på lek. Jag har dessutom köpt ett klätterträd åt dem från vidaxl.fi. Kostade 60 € och det var så värt det! De leker och sover i det väldigt ofta. Inte så lätt att fånga dem på bild när de är helt vilda men fick ett par bilder när de sov. 
 


Släktträff och sommarfest

2017



Har haft en intensiv men rolig helg, först belv jag och Zander inbjudna till en sommarfest i Petalax vid stranden där vi grillade hamburgare, lekte lekar, sjöng snapsvisor osv. Vi var 23 pers. På lördag så ordnade min morbror och några andra Ehrströms släktträff, senast vi hade en släktträff så var för 12 år sedan och då var jag alltså 7 år. Vi åt god mat, hade program med sång och lekar och vi ungdomar avslutade det hela med olika ölspel. Jag fick även en bra nyhet om att jag får komma tillbaka på jobb och vikariera. Så nu är jag med småbarn och trivs jätte bra. Får bara hoppas på soliga dagar nu eftersom juli verkar vara så kall. 



Vörodagan 2017

2017



 
 
 
 
 
I fredags var det maxmodans och i lördags var det fest vid Storberget. Den årliga Vörådagshelgen blev inte som jag hade tänkt mig, hade det ganska så tråkigt på båda dagarna. Menmen igår var jag iaf till Powerpark och vi körde fullt i 8 timmar. Jag bor just nu i Vörå för tillfället för att få umgås med min Stockholmskusin Ida. På torsdag kör jag tillbaka till Vasa eftersom jag och Alexander är inbjudna till en sommarfest i Molpe/Petalax. Det kommer vara mat, femkamp/lekar kanske simning osv. På lördag råkar det vara min släkts släktträff på samma dag som min och Zanders 3 årsdag så då ska vi vara på Storberget i Vörå. Har fått ett nytt beroende nu igen, att dippa gurka i holiday mix dippen, mums!!  


Jag har fått sommarlov!

2017



 
 
 
 
 
 
 
Hej på er! Hundra år sedan jag vet, för mig känns det så. Jag har hunnit med några fina sommardagar och två stranddagar. Midsommar firade jag i Molpe och gårdagens helg spenderades i Österö vid villan. Nästa vecka blir det Vörådagarna och efter det så kommer jag berätta en jättttttte kul nyhet! Sedan så kommer ju kusinen Ida från Sverige hit i någon vecka så då kommer vi hitta på en del. Jag var ju min sista dag på jobbet ifredags så nu har jag fått sommarlov! Har faktiskt väldigt "lejdon" över det, kommer sakna alla barn något otroligt. 
 
Idag har jag designat min kalender till hösten, det har tagit allt för många timmar haha. Men jag är så jvla taggad på att få börja på kosmetolog, kan inte vänta!! Haha jag vill bara att sommarlovet ska vara över, vem vill ens det? Nu ska jag iväg och handla mat så vi höress♥