Fredag it is

2014varit i oravais ikväll och tittat på film, och handlat lite halloween grejjer efter skolan. Imorgon får ni dr vad jag ska klä ut mig till, men det blir en utmaning! happy halloween!

Komåssa!

2014Det blir fest på lördag! Då är det ju halloween så det blir att klä ut sig, vet redan vad jag ska klä ut mig till ;). Imorgon tar jag med mig väskorna och allting som jag har här i Petalax, för nästa vecka så bor jag på internatet! Alexander har börjat jobba nu så han är borta hela kvällarna. Men imorgon efter skolan så ska jag handla lite halloween juttu.
 
Alltså vet ni, man får INGEN chans att blogga på kvällarna, för när jag ska upp så tidigt på morgonen så måste jag få sova 8 timmar för att må bra, och jag försöker att gå till sängs klockan 21 men det funkar ju inte så 22 är ett nytt försök. Och ni undrar säkert varför jag inte kan blogga efter skolan, men nope. Läxorna tar allvarligt upp HELA min kväll. Och nästa vecka då vi har 6 prov! DÅ kommer jag nog lägga undan bloggen :/.
 
Några bilder från denna vecka:
 


Min bästa vän genom elden

2014Finns så myket som jag ångrar, men man lär sig av sina misstag. Ingen är perfekt! Sedan vi inte ens kunde prata så har vi lekt ihop, har en bild på oss där vi ligger på varsin "snuttefilt" och bara är bebisar! Vi har nog gått igenom barndomen, tonåren, puberteten och allting tillsammans! Men man skaffar alltid nya vänner, men jag vill att du ska veta att du har alltid varit min bästa vän♥ Alltid har vi gått som påskhäxor tillsammans när vi var små, nästan iallafall ;). Vi har varit lika knäppa, dumma i huvudet, söta, konstiga och jag glömmer aldrig hur vi båda skrattar och aldrig kan sluta skratta! Jag vill aldrig mista dej Meeemi♥ Jag behöver ingen förutom dig vid min sida för att säga, det är du och jag mot världen! Ännu ett grattis på din födelsedag, sweet 16! ♥
 
 


Hårprodukter jag inte vill vara utan

2014En  produkt som jag verkligen inte vill vara utan är "Macadamia healing oil". Om ni inte visste så är Macadamia något som verkligen fungerar, det är dyrt, men fungerar. Det ger verkligen håret nytt lyster och näring så att det ser friskt ut. Jag rekommenderar verkligen att köpa någon hårprodukt med detta märket.Finns att köpas på eleven.se, jag köpte mitt i Piteå för 350 kr men då var det rea!
Sen så har vi "sunsilk oilspray for dry hair" som jag har varit lite beroende av. Man får SÅÅ mjukt hår av det! Det kostar bara 2 € så jag rekommenderarrrrr! Finns att köpa lite överallt.
 
 


Förkyld

2014Blir aldrig frisk, orkar inte göra någonting, bara sova, bara äta choklad, hosta hela nätterna och ända som botar är isglass. Synd att berätta men inatt skulle jag slita filten av Alexander och jag vinkade ut mitt extra stora glas fullt med vatten i sängen och på mig... Bor hos Alexander ännu en vecka så ska väl dra dit så småningom!
 
 
 
 
 


ugglas frasgodis

2014Gokväll bakade detta med Alexander ikväll, såå gott! det är riskrisp med choklad sås runt.

Oravais

2014Igår var vi 7 traktorer som bara driftade eftersom snön fallit. Haha så det var nog det ända vi gjorde hela kvällen. Sen så åt jag förstås en isglass och idag tackar min hals verkligen mig, så tro mig ta isglass istället för vanlig glass! Idag vaknade vi 12 och nu ska jag börja gamea tillbaka och Alexander ska titta på awkward ahahah! Hans eget val. Ikväll så ska vi och handla godis,glass och dipp för vi ska äta morötter med dipp och se film och baka något jätte gott! Nåpja, men nu talar jag på skype med Sam och Jakob så byebye!
 
 
 


Snööö

2014Hade engelskaprov och matteförhör idag och det gick inte bra i något av dem. Ikväll sååker jag till Vörå med Alexander och sen far jag och träffar mina vänner. Här i trakten så har det kommit en hel del snö! Jag vill nog inte ha snö, det känns så kallt. Har bara hunnit att göra läxor nu på vardagskvällarna så ska bli skönt att bara koppla av! Har sett senaste av Awkward idag också! Och 9 december kmr pll!
 
 


Någon som tänker klä ut sig?

2014Snart är det skräckens dag! Jag brukar inte klä ut mig mera, men känner för att göra en sminkning i år. Vad har ni för tankar kring Halloween? Någon som tänker klä ut dig?
 
 
 
 
 
 


Just believe

2014Sluta sitta och drömma om den perfekta kroppen och deppa för att du inte har den, när du kan få den. Du kommer må så otroligt bra av träning, spelar ingen roll var du vill få muskler eller bli smalare, det finns sätt för allt! Pusha dig själv, du måste hitta inspirationen för att kunna hålla igång ända till målet! Kolla här, så hjälper jag dig lite! :)
 
 
Nej,nej,nej... du får inte bara skanna igenom bilderna! Läs dem och försök förstå!
(google bilder)


Sjuk här hej

2014Hej vill inte lägga ut något förrän jag vet säkert, men jag tror det är någonting im itt internatsrum som gör att jag tydligen mittiallt spyr och har sån huvudvärk så det verker i hela pannan. Ex.mögel. Så jag har ingen lust att bo där så jag bor hos Alexanders nu ett tag. Men kommer hamna att stiga upp klockan 6 på mornarna om jag ska bo här och som ni kanske vet, jag är ingen morgon människa. Nåja, men jag skippade skolan i tisdags och har haft svårt med ätandet och så har jag ont i halsen. Men det börjar bli bättre nu!
 
Det är många som är sjuka och förkylda här runt omkring skulle jag tro. Sen så har jag engelskaprov på fredag, vilket betyder att jag borde börja läsa. Men är så noga med att hinna sova 8 timmar per natt så hinner inte med bloggandet om det ska fortsätta så. :/ Men ikväll gjorde jag ett undantag! 
 
Imorgon läser jag nog bara på prov, ha det bra godnatt!
 
Jag som laddade fullt för internatet :/


Byebye awkward

2014Börjar känna mig mer och mer som en sjukling. Vill inte bli sjuk nu, senare, men inte nu. Dessutom har vi gymnastik imorgon, men får ta det lungt. Nåja, jag har bara tagit det lungt idag och tittat på awkward. Så nu måste jag vänta tills imorgon då s04E16 kommer ut, om det nu finns att ladda ner någonstans ifrån. Måste in till staden och köpa mig en ny mattebok, för vi har redan på 3 veckor räknat ut SIGMA 1. Men nu ska jag börja packa skolväskan, borsta tänderna och fläta håret tills imorgon. Men vill ju börja sen en ny serie, funderar på desperate housewife's eller one three hill, några tips? :)
 
 
 


Mitt beroende

2014Kan ju inte riktigt klaga, för håret mår ju bra. Men flaskan tar ju snart slut, men 2€ är ju inte hela världen. Fast håret börjar ju se smutsigt ut, fast det finns ju torrshampoo.
 
 
Varje gång jag sitter och ser på film, varje gång jag åker bil, när jag annars inte har något vettigt för mig. Det är då jag tar fram min tangleteezer, för jag vet att det är en dyrare borste och jag tror på att håret blir bra av det fast det bara är plast piggar. Inget märkvärdigt. Jag känner hur torrt det är i topparna och hela håret egentligen. Så jag tar min sunsilk spray och sprayar i topparna och i princip hela håret, förutom hårbottnen! Sen kammar jag igenom det, och det blir så mycket lenare och känns friskt och bra och inte lika torrt och slitet som innan. Så jag har sprayar och kammar och försöker få det riktigt perfekt! 
Och ja, nu är det som ett litet beroende för mig, kan inte låta bli.
 
 
 


Du har fått ett hjärta

2014Varför dra ett respektlöst skämt när det faktiskt sårar en människa, vad vinner du på det?
 
Måste en människa banta för att bli värdefull? Måste en människa äta mera för att bli värdefull? Nej, det spelar verkligen ingen roll för du är vacker som du är! Måste en människa sminka sig för att bli vacker? Måste en människa vara lång för att vara snygg? Måste en människa vara kort för att vara söt? Nej, det spelar verkligen ingen roll för du är underbar precis som du är. 
 
Hos alla så finns det en mening. En mening som sårar. En mening som sårar dig innerst inne. Kanske så vet du redan vilken. När någon säger ett ord, ett fult ord som gör ont att höra. Så då känner du det i ditt hjärta, du kanske inte märker det men det känns. Det kanske får dig att känna att du vill slänga ut en hel ordhög med fula ord åt människan som sårat dig. Men kom alltid ihåg, att personen som sårat dig kanske inte menade något sårande, kanske bara ett skämt. Ett respektlöst skämt. 
 
Varför inte hitta det positiva hos andra istället för att söka efter det negativa? Du vet själv att du, ja just precis du har svaga sidor hos dig. Men det gör dig inte till dålig, ful eller konstig. Du är fortfarande värdefull för alla positiva egenskaper hos dig. Du har fått ett hjärta, ett hjärta som säger ifrån och säger till. Ett hjärta som visar vägen. 
Låt ingen annan styra dig dit du är påväg, det är ditt liv.
 
 
 


Next on awkward

2014Hej Alexander ligger bredvid mig och har somnat, medan jag tittar på awkward i full fart. Haha har sett 19 avsnitt på en kväll. Och imorgon väntar en hel massa självstudier!
Skulle verkligen vilja ha längre höstlov men nu får jag bara vänta på jullovet nu... ska ännu se ett till avsnitt så godnatt färdigt på er! bjuder på en bild med mat som vi åt idag som var delicious!

70 frågor & svar

2014Hej! Lite "uppdateringar" om mig kommer här! ;) (Får inte gjort så att texten hamnar ordentligt)
 
1: Vad heter du ? Natalie Sundsten

2: Ålder ? 16 år
3: Vad har du för Hårfärg ? askblond-min naturliga hårfärg
4: Vad har du för Ögonfärg ? Blandning, typ bruna eller gröna.
5: Vilken är din Skostorlek ? 37/38
6: När fyller du år ? 10 september
7: Vad tycker du mest om hos dig själv ? Empatin
8: Vad är din Stjärntecken ? jungfru
9: Vad är Ditt lyckonummerr ? har inget, förr hade jag 3 och 5
10: Är du Singel eller upptagen? upptagen
11: Vem sov hos dig senast ? Alexander
12: Vem pussade du sist ? Alexander
13: Är du ofta sarkastisk ? Allt för ofta!
14: Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa ? Alexander eller Emelie
15: Vem skrev ditt 5:e inkomna sms ? Jakob: Int får man tapp telen int halåå
16: Vem har du senast ringt ? Kevin
17: Vem kommer du aldrig att förlåta ? en flicka från högstadiet.
18: Vem blir irriterad över att din telefon ständigt är med dig? Gun :D
19: Vem är 6a på listan med mottagna samtal ? mamma
20: Vem är 8 på din kontakt lista ? Amanda
21: Vem är den första på bokstaven ”a” i din kontakt lista ? Akke
22: Vem är snyggast på din kontaktlista ? Alexander
23: Vem kramade du senast ? Alexander
24: Vem tänkte du på senast ? Min lillasyster ♥
25: Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever ? Skulle fått panik
26: Vad har du på dig just nu ? Alexanders mjukisbyxor och min jack daniels topp,hihi.
27: Vad är de för färg på din vänstra strumpa ? har inga strumpor på mig haha
28: Vad står de i de 2e sms:et i din inkorg ? får du neti ti toim na?
29: Vad står det i ditt 18:e sms ? Ring när du har tid!
30: Vad har du som bakgrunds bild på mobilen ? Alexander när har gör dubbelhaka
31: Vad gör dig glad ? Överraskningar, när någon ler mot mig, trevliga personer, fiilis musik...
32: Vad gör dig ledsen ? Då någon sviker en, mobbning, djurplågeri, när små onödiga saker blir till världens största
33: Vad tycker du om dina betyg ? Måste förbättras!
34: Har du någonsin ljugit för en vän ? Nåjo, vem har inte?
35: Har du blivit sviken av en vän ? Många gånger!
36: Har du något husdjur ? Ja, en kissemisse
37: Har du hål i naveln ? Inte än, men snart ;).
38: Har du mer än 20 st sms i inkorgen ? Joo
39: Har du solglasögon ? Många par
40: Har du slagit ner någon? haha tyvärr
41: Har du dushat idag ? yes
42: Har du många vänner ? Jo
43: Vill du ha breda höfter ? Är ganska nöjd med mig själv
44: Vill du vara smalare ? nej
45: Vill du ha en hund ? ja!
46: Vill du att det ska vara soligt nu ? Absolut
47: Vad gör du just nu? Hör på musik och svarar på dessa frågor hos Alexanders medan har gamear.

48: Vill du sova just nu ? Ne

49: Var ligger din telefon när du sover ? bredvid mig 

50: Var sov du inatt ? Alexanders säng
51: Är du ute nu ? nej
52: Hur känns det när du inte har din telefon på dig ? osäkert
53: Hur många sms har du skickat sen du fick telefonen och hur länge har du haft den? Vet inte, mer än ett år
54: Hur mkt batteri har du ? 14 %
55: Går du på nån sport ? Nej inte för tillfället, funderar på att börja
56: Lyssnar du på musik just nu? (y)
57: Använder du Wax ? ne
58: Gele ? ne
59: Använder du parfym ? Jo
60: Brukar du lyssna på högmusik ? bara när jag har hörlurar
61: Vilka litar du på till 100% ? Mamma och Alexander. Fast man kan nog inte lita på ngn till 100 %
62: Vilka vill du träffa ? Mina vänner och kusiner
63: Vilka saknar du ? Victoria, Ida, Sam, Kevin, Eme, Jannike och många fler
64: Med vem skrev du senast i msn ? Haha, typ tusen år sen jag var inne på msn!
65: Med vem har du alltid rolig med ? Mina bästa vänner
66: Vem tycker du är snyggast ? Zandeer
67: Vem tycker du är sötast ? Zandeer
68: Vem tycker du är piggast ? Jakob, tehehe
69: vilka tycker du är snällast ? Alexander!
70: Nånting du vill säga ? Lägger ner halva min tid på bloggen.Tuuri

2014Hej! Hann inte blogga igår, det blev helt ändrade planer och helt fullbokat.
 
På morgonen så åkte jag till Tuuri och shoppade med Jannike, Niklas och Stanislav. Hittade inga kläder men helt okej stuffs ändå. Ett par skor, armband, wonderbaums, godis, mascara osv. Sen när vi nästan var klara så vred jag mig på nått konstigt vis så jag fick så ont i benet så jag kunde inte gå. Försökte knäcka det och då gick det att gå på ett visst vis, haha såg för bra ut. Men vi kom oss hem tillslut, 17 tiden.
 
Sen så gick jag med Vicki till mormors och räfsade/krattade löv en timme, kl.7 så kom Alexander till mig. 20 tiden så for vi till Jannikes och var en sväng till Oravais där emellan och sen spelade vi kort till klockan 3 på natten hahahha.
 
Idag så vaknade vi 13 tiden och jag och Alexander har varit och räfsat en timme till hos mormor. Vi drack kaffe med mina släktingar från Sverige som jag inte sett på många år. Var riktigt kul att få träffa dem. Sen så kom Josefine och Sara till mig och vi satt och skrattade en massa. :)
 
Ikväll så åker jag och A till Petalax och hittar på något, kanske far en sväng till lokalfesten som hålls där. Men vi hörs mer imorgon, fast jag har otroligt med självstudier att göra för de har lämnat ur synen. Ha det bäst!♥
 
 
 
UGGS - 24,95 €
 
Rollo - 2st för 5€ Mascara-10,50 € Armband- 50c Wunder baum- 1,95 € st
 


Ni glömmer väl inte världens bästa serie?

2014Inte länge kvar hörni, snart kommer "how the "A" stole the christmas" avsnittet! Haha jag är allt för taggad! Det kommer ju inget halloween avsnitt i november för er som inte visste. Hittade två sneAk peek på youtube nyss. Vad tror ni har hänt nu efter Monas död? Nu när Cece kommer tillbaka? Julavsnittet kommer att sendas någon gång i December, vet inte när. Men om ni vill hänga med i PLL svängarna så kolla in Sveriges Pretty little liars blogg pprettylittleliars.blogg.se
 
 
 
                       
                        


Spenderat dagen med världens bästa syster

2014Gokväll! Någon som såg det stora vackra norrskenet igårkväll? Jag satt och tittade på det hela vägen hem från Vasa. Har aldrig sett ett sånt förut. Nåja, vaknade kl.13 som vanligt, och har spenderat tid med min lillasyster Victoria hela dagen. Jag har lekt med henne och vi har räfsat hos mormor. Ikväll så åker jag till Kimo och träffar några kompisar där på en kaffe.
 
Imorgon så kommer Alexander hit och då på kvällen så ska vi åka till en simhall och simma med Vicki. Sen på fredag så ska vi till Petalax och jag kommer stanna där hela helgen! Vad ska ni göra ihelg?
 
 
 PS: har ändrat profilbild i bloggen och en massa saker som har krånglat, nu borde inget se knasigt ut mera! :)
 


What is love about?

2014 


Avicii

2014 Hört hans nya låt? Videon var lyckad och sången med tycker jag! Vad tycker ni?
 
                           


Awkward

2014 
Steg nyss upp, kommer sova bort hela höstlovet helt klart. Sitter och lyssnar på musik nu och fryser smått, Alexander är ännu i skolan men han borde komma vilken minut som helst. Jag ser att min statistik har gått upp dubbelt så mycket, tack för det!♥ Det är såå mycket roligare att blogga när det faktsikt är folk som läser.
 
Ikväll åker jag hem till Vörå, måste fixa något med fotonen på datorn och lägga dem till en cd eller minnepinne för min dator kommer crasha vilken minut som helst,haha.
 
Jag har ju sett säsong 1 och 2 av awkward, eftersom de fanns på swefilmer. Och det börjar snart bli ett år sedan jag såg dem. Och jag vet inte riktigt vilken serie jag ska titta på så jag tror jag fortsätter på awkward. Hittade en sida som man kunde ladda ner från (fråga om ni vill veta) fast det är utan text. Det finns ännu en säsong 3 och 4 så Alexander laddade ner det till mig eftersom det inte funkade för mig. Så nu har jag något att syselsätta mig med över höstlovet. 
 
Aww! Jag har ju inte hunnit äta frukost ännu, Alexander kom hem nu och han har gjort frukost till mig! ♥
 
 
 


Resultatet på hallonsmoothien

2014Gokväll mina läsare! Jag och Alexander var nyss och köpte ingridienserna och testade att göra smoothien i inlägget under.
 
Det blev inte alls som jag trodde att det skulle bli! Haha det såg mest äckligt ut och smaken var inget vidare heller. Det blev för surt! Glaset var kanske för stort eller brett, det skulle ha behövas mera kiwi för utseendets skull, men inte för smaken! Haha här har ni våra betyg, rekommenderas inte! :/
 
 
Mitt betyg: 2/5 "Gick nog att dricka men för mycket 'frö', från hallonen och kiwin och det smakade beskt och surt"
Alexanders betyg: 1/5 "för lite socker, det gick knappt att dricka"


Första höstlovsdagen

2014Känns bra med höstlov, kunde inte sitta bättre. Bara få ta det lungt å skippa all stress. Ligger och chillar i Alexanders säng medans han är i skolan, stackarn. Vi ska väl till Molpe till Daniels på kaffe också senare idag. 
 
Tänkte göra en god, nyttig och vitaminrik smoothie nu när jag inte har något särskilt för mig. Så jag delar med mig av receptet. Har inte provat det ännu, men jag ska göra det. Bara så att jag visar lite vad jag håller på med, haha!
 (Har inga hallon eller kiwi men måste definitivt köpa ikväll!)
 
HALLONSMOOTHIE MED KIWILOCK
 
 
Ingredienser:
1 msk florsocker
1 st citron klyfta(or)
2 st kiwi(s)
1 dl naturell yoghurt
1,5 dl hallon
0,5 dl vatten
 
 
Tillagning
 
1. Mixa hallon med yoghurt, florsocker och vatten. 

2. Skala och mixa kiwin med saften från en citronklyfta. 

3. Häll först upp hallonmixen i ett glas och häll sedan försiktigt kiwimixen ovanpå.
 
 
Näringsvärde
Kalorier 181
Protein 6.6 g
Fett 1.8 g
Kolhydrater 34.2 g 
Fibrer 9.6 g
C vit 120 mg
Järn 1 mg
Kalcium 179 mg
Socker 11 g
 
 
(Källa: tasteline.com)


10 sanningar om mig

2014Tänkte variera lite så nu kommer jag skriva 10 saker som ni kanske inte visste om mig eller "sanningar" skulle jag mera kalla de. :)
 
  • Jag har aldrig haft någon sort av tandställning, men mina nedre tänder är väldigt sneda och jag skulle gärna lägga en såndär metalltråd där för att raka upp dem!
  • Jag älskar djur så mycket så att jag tycker att de är lika viktigt som människor, vill inte ens höra om nå djurplågeri!
  • Jag har alltid hatat att sola, men sedan jag började högstadiet (typ 8:an) så fick man ju reda på att D-vitamin är bra för huden så nu solar jag så mycket som det bara går. Att vara brun gör en människa otroligt stilig!
  • Jag har jätte självlockigt hår(skruvlockar), men på samma gång så fluffigt så plattar det alltid.
  • Jag kan en del underliga grimaser i ansiktet (med ögonbrynen, ögonen, näsan och munnen)
  • Jag vill bara gråta om jag ser att någon sitter själv och äter mat vid ex. restaurang, pizza ställe osv.
  • Jag blir aldrig nöjd med mitt rum, vill bara dekorera mer och mer..
  • Jag älskar att dansa, hiphop brinner jag verkligen för.
  • Min högsta dröm är att bo på landet och vara journalist på en svenk ungdomstidning (ex. solo,frida,julia osv.)
  • Lejonkungen 2 ÄR och kommer alltid att vara min favoritfilm! ♥
 
 


DennisM, alla flickors inspiration.

2014Jag sitter och söker inspiration till bloggen när jag kommer till Dennism.se (Dennis, 24 år, från Bosnia, bor nu i Stockholm, designer) Jag har inte följt hans blogg eller hört destu mer om honom än att han ordnar olika tävlingar. Men nu när jag tittade in så såg jag att han var mycket mer...
 
Jag har tittat runt lite hos hans blogg och i mina ögon så verkar han vara en förebild som kommer att hjälpa allihopa rätt genom livet, spec. tjejer. Han skriver ex. om dagens hälsotips som jag tror att många, (typ jag) lockas av.  Det kan vara svårt att komma på tips varenda dag att skriva ut men för Dennis verkar det fungera. Men det är något som gör att man vill börja följa bloggen.
 
Några av hans kategorier i bloggen är: självförtroende, inspiration, hiss/diss, skvaller, skönhetstips, tävlingar, recept, outfits, läsarhjälpen osv. 
 
Ta en titt in på hans blogg www.Dennism.se
 
 
 
 


Molpe

2014Hejhej! Hade en riktigt rolig fredagskväll och sent på natten så saknade mitt gulle mig så mycket så han kom till mig ♥.  Slöade mest i lördags och jag hjälpte Victoria med hennes "petshop town", hihi min älskling. Och sen på kvällen for vi till Petalax. Idag så har jag varit till Alexanders bror på smörgåstårta och tårta för att fira att han tagit yrkesexamen. Fick träffa hans släkt ännu en gång. :)
 
Har inga planer på höstlovet, ska försöka egna mera tid åt bloggen och försöka göra mina själv studier som vi har i läxa. Ska väl ha lan med Alexander ikväll, har inte spelat på jätte länge.
 
 
 


Höstlov!

2014Hej! Var upp till halv 3 igår natt och övade på matteprov haha. Övade i 4 timmar. Och idag skrev vi matteprovet och jag och my buddy satt och skrev i två timmar,haha! Men läraren checkade igenom det och kunde lova mig g2!! Jag har aldrig fått högre än N1 i närvårdarproven så tänker satsa på combi nu! Finska kommer ju gå som det vill men..
Slutade klockan 11 eftersom jag skrev så länge haha! Så Alexander hjälpte mig att packa sen körde han mig till busshållplatsen och hjälpte mig med mina 6 väskor haha! Har höstlov jag nu, en vecka! Och ikväll så far jag till Kimo och sen ut till Oravais en sväng!
 
Igår så var jag också och åt till Pikku quattro med älskling och sedan gick jag via några butiker och fick hem några plagg och produkter. Har varit helt utan mat denhär veckan så handlade ett x antal påsar nudlar också haha!
 
GINA TRICOT 9,98 € norm. 19,90€
 
Älskar den här, från GINA TRICOT 19,90 €
 
Minns inte riktigt, runt 10€ kanske..
 
Jag köpte dessa från city market i Stenhaga. Tycker att sunsilks oil spray för torrt hår är super bra! Bara att spraya på topparna och det luktar gott! Det kostade bara 2€! Sen så köpte jag en stor tvålflaska "family fresh" för kroppen, den luktar hallonlimsa! Typ som mumin limsa,haha!♥ Och timotei shampoo och balsam, luktar i min näsa som toffee och de innehåller inga parabener som är dåliga kemikalier. Se "underkastelsen" så lär du dig. ;)
 
 
 
 
 


It feels so right

2014Helgen var bäst! Hade verkligen jätte kul, sen så var jag ledig i måndags så då sovde jag i Petalax. Denna vecka så har gått ut på att göra sockervadd, shoppa, sett på "underkastelsen"(en dokumentärfilm som vi var tvugna att se för att bli godkända i kemin, den är sevärd jag lovar!), handlat mat inför internatslivet osv.
 
Imorgon börjar vi 12:30 och har matte till 15:00. Och på fredag så börjar vi 09:15 och då skriver vi matteprov, och efter att man skrivit klart provet så slutar vi för dagen och då tar jag bussen till Vörå! Haha ja ni, combi är inte så jobbigt som ni tror. 
 
 


HETT från H&M

2014Har gjort en ny kategori med MODE, jag känner att jag vill utveckla min blogg ännu mer. Så här kommer jag lägga upp collage (som är gjorda av mig) från olika butiker på heta kläder just nu enligt MIG. Så kanske du finner smaken och vill kolla upp något plagg i butiken eller nätbutiken.
 
Till att börja med så bjuder jag på ett collage med kläder från H&M som finns i butik NU! Jag kommer skriva priserna också för jag blir alltid så besviken när jag läser andras bloggar med kläder utan priser eller varifrån de är. Och så lägger jag till +/- med dem och några kommentarer om plaggen från mig.
 
 
 
1.Spetsklänning i svart. 24,99€/249kr. +Jag tycker att den passar perfekt på julfest, har alltid velat ha en sån här och den är billig! -Men jag har så många klänningar redan från nelly.com så kommer inte ha tid att använda den.
 
2.Borstad twillbyxa. 24,99€/249kr. +Jag skulle vilja ha ett par ljusa byxor, har bara blåa och svarta. Kan göra en outfit med svarttröja helt awesome, billiga! -Köpte nyss ett par, de bli lätt smutsiga när där är ljusa :/.
 
3.Öppna kängor. 29,99€/299kr +This is so me! Älskar såna här skor med öppna partier i sidorna! Det är så snyggt! -Kan inte ha vanliga strumpor i, vet inte när de skulle gå i användning, kallt om man använder de på vintern..
 
4.Ärmlös blus. 19,99€/ 99kr. +En snygging att ha på skolfoto, eller på middag!- Den hänger ganska långt, och eftersom jag är kort så brukar jag inte gå med långa tröjor, snyft haha och rosa är inte min färg precis.
 
5.Vadderad jacka. 31,90€/319kr. +Mysig, ser varm ut, skitsnygg och på 20 % rea! Normalpris "39,90€/399kr" och jag älskar blått! -Jag har redan en blå, liknande vinterjacka. 
 
6.Finstickad tröja 19.90€/199kr +Snygg till vardags, passar med allt! -Har en sån här liknande från Vero moda fast mörkblå, och tunn blir den kanske till vintern.


Ylvis

2014Hah, jag har missat denhär. Vad tycker ni? Hans text är lika annorlunda som "what does the fox say" Hahah!
 
                           


Lugn fredags kväll

2014Fredag! Slutar ca 14:30 idag så det blir lite kortare dag, och så har vi gymnastik sista timmen och ska vara i gymmet. Är hur trött som hellst idag så får se vad som görs ikväll, kanske bara en lugn myskväll med Alexander. Men morgonkvällens planer står fortfarande på schemat, ska festa med min Emelie! 🎉
Rooftop

2014Har försökt med att ändra proxy och allt för att få se hennes musikvideo med låten rooftop. Haha, men nu kunde man se den i Finland, eller för ca en vecka sedan, men jag märkte det först nu. Och jag gillar låten och flickan är lite som en förebild för mig, hah nejmen jag tycker hon är bra. 
 
 
                         


På timme och är hungrig

2014igår hade vi skolfoto och det gick ju som det alltid går. Haha och sen var jag på omtent av hygienpass och ett poäng ifrån är ju allti lika kul...
Så jag for med Emelie och Kenneth till Rax och åt. Sen for vi till abc och handlade lite.
Nästa vecka så blir det en chill vecka och den börjar med att vi är lediga på måndag! ,👍 Och nu ihelg så drar jag till Jepo med Emelie och drar igång nå fest.