Åminne, villaavslutning och kräftskiva

2015 
 
Hoppas alla har haft en bra villaavslutning, även om värmen fortsätter! Idag har jag suttit i solen hela halva dagen för att det har varit så varmt, runt 20 grader. Jag har ätit kräftor idag med Alexander och hans mamma, och det var såå gott! Men nu lite om de senaste dagarna. Jag var till Åminne i fredags men där blåste det så kallt så vi åkte hem redan 12 tiden. Igår när det var villaavslutning så var jag med Alexander till hans morbror på riktigt god mat och trevligt sällskap. Ni missade väl inte den stora fullmånen?


Outfit från Zalando

2015

Kollage Zalando
 
1. Hatt | 2. Jacka | 3. Jeans | 4. Skor | 5. Glasögon
 
 

Zalando är en online butik med riktigt snygga kläder och i detta kollage visas en outfit som finns i butik nu. Outfitten passar bra till en dag på staden eller varför inte i skolan? Tveka inte att använda solglasögon för att solen inte lyser, sätt dem i håret istället som en accessoar. Jag gillar starkt jackan och resten av kläderna passar perfekt. 


slut på sommaren 2015

2015I måndag så åkte jag in till vasa centrum för att köpa ett busskort, det blev 81€ för att åka buss hur mycket ja vill i 30 dagar till Petalax. Så nu kommer jag att bo hos Alexander i en månad. Sommaren verkar ha tagit slut nu, det väntat kallare väder och regn. Jag funderar på att åka till Åminne på fredag men just nu visar vädret på regn och åska då så få se om jag firar villaavslutning på lördag istället.

Helgen

2015I fredags så tog jag bussen hem till Vörå och på kvällen åkte jag med Jannike och några kompisar till Juthbacka marknaden. Jag var riktigt trött på kvällen och tyckte det var allmänt tråkigt så få se om det blir några fler gånger. Dagen efter så solade jag och väntade på att Alexander skulle komma till mig. På kvällen så åkte vi med Jannike, Niklas och Elias till Nabben på pizza och lite dans haha. Därefter så var vi en sväng till en villa.

Denna vecka så kommer jag att bo hos Alexanders. Har saknat honom så mycket så jag har svårt att släppa taget, haha. Nejmen jag är ännu förkyld så ska försöka bli frisk och allting blir bara bättre om jag bor här. Dessutom får jag riktigt god mat här så jag ser framemot den långa bussvägen och pengar som försvinner till bussen haha. Alarmet liggen på klockan 6 så godnatt nu på er!

Shoppingdag med Emma

2015Idag så slutade skolan 14:45 p.g.a. några förflyttningar i schemat, så jag åkte in till Vasa centrum då med bästa vännen Emma. Vi båda två är lika förkylda och jag antar att vi har smittat varandra, så vi har suttit och snytit sönder klassrummet haha. Men vi gick runt i staden en stund och jag hittade mig några plagg, det råkade bli så dyrt så bankkortet nådde sin MAX gräns. Så nu är det tur att jag har Emma som kan låna mig pengar till Vöråbussen imorgon! Det var freddy jeansen som tömde mitt kort lite grann (80€) också men jag har inte använt en enda slant från mina intjänade pengar från sommarjobbet så jag förtjänade dem hehe. 
 
Imorgon så åker jag till Juthbacka marknaden med Jannike och co. Hoppas på en trevlig och varm kväll, bara jag överlever skoldagen först!
 
 


In my ears right now...

2015 
                   
 
                   


Varmaste veckan i sommar

2015Hej, nu var det länge sedan jag bloggade sist! Jag har blivit väldigt förkld och när man har skola från 08-16 så är man väldigt trött när man kommer hem. Motivationen hinner inte riktigt ikapp med kombitimmarna märker jag, men det beror väl en del på att vädrets termometer fortfarande står på sommarlov. Under hela denna vecka så ska det vara över 20 grader och jag vet inte exakt, men det är nästan alldeles för stekhett! Vi hade gymnastik idag och alla trodde de skulle smälta, hah. 
 
 


Första skoldagen

2015 
Harem pants
 

Elephant pants, €12 / Chicnova Fashion white trousers, €9,97 / Boohoo tribal harem pants, €18
 
Hej! Nu är första skoldagen i 2:an avklarad! Vi gick från 08-16 och hade dessutom gymnastik så är riktigt trött nu. Hur glad blir man inte när man tänker efter och det är fredag imorgon!? Mitt humör åker till topp för snart så är det dags för Scotts vid Åminne. Scotts var mitt favoritdansband när jag var liten, dels för att sångaren var snygg och låten " Jag tror på oss" var min favoritlåt. Mina föräldrar lyssnar hela tiden på dansband så har det lite i blodet ;).
 
Här sitter jag nu och funderar på Harem byxor, jag har ingen aning om vad de egentligen heter så någon får gärna berätta det för mig.


Snacks tips

2015(Google bilder)
Har ni någongång smakat på torkade rågbrödsbitar som är smaksatta? Annars ska ni göra det! Det är torkade rågbröds bitar som är smaksatta med antingen vitlök, gräddfil,BBQ, grill, sweet chili eller tomat. Det är säkert bara jag som inte har vetat att detta finns haha, men nu vet jag. Jag tycker att dessa är supergoda att ha som snacks eller att lägga någon räk/tonfiskröra på. Min favorit är gräddfil/sour cream(den lilapåsen) så den ska jag verkligen köpa till internatet ikväll!


Flash tattoos metallic

2015(Telefonkvalite)
Har just fått på posten två sidor av klister tatueringar som har blivit populärt nu som accessoarer. Jag testade några när jag var till Tropiclandia (inte så smart), men den jag had på foten och handleden försvann helt under dagen. Den jag har på övre armen så sitter ännu kvar lite. De försvinner nog lätt i duschen, så jag ska försöka lägga dom efter jag har duschat. Ni finner de för 1,20 € st på ebay, jag köpte två ;).


De varmaste dagarna är nu.

2015 
 
Bloggningen verkar inte hinna med just nu, jag har nämligen fått en veckas sommarlov nu så har haft fullt upp. Detta har hänt: Varit en hel del med Alexander, badat, solat, varit med kompisarna, konstensnatt i Vasa, arbetat, hemmafest osv...
 
Imorgon ska jag åka till Tropiclandia med Alexander, Victoria och mamma: Sen så ska jag med Alexander till hans morbrors villa/sommarstuga på grillfest, därefter direkt till Vörå och maxmodansen. På söndag så åker vi tillbaka till Petalax och firar hans bror och brorssons födelsedag. På torsdag så börjar skolan så det blir att återvända till internatet så småningom...


Nu tar jag helg!

2015

Nu tar jag två dagar ledigt och sedan de två sista arbetsdagarna på onsdag och torsdag. Kom just till Petalax så jag ska umgås me Alexander hela veckan. På torsdag så troe jag att det är Konstens Natt i Vasa så dit ska jag, och på lördag så är det maxmodans och fagerö fest så få se vad det blir...

Igår så var jag till Emelies på kvällen så det slutade med att jag sovde 4,5 h den natten, jag har varit så himla trött idag så nu tar jag natten + helg. godnatt!