En minnesvärd helg

2014Hej! I fredags så var vi i Oravais och spelade kort och träffade på några vänner. Sen på lördag så åkte jag och Alexander in till gigantti och tog tillbaka min htc, jag fick nya hörlurar, laddare, skärmplast osv. Bra jobbat gigantti! ^^.
Sen så shoppade vi lite. Jag hittade en mysig stickadrock. Och sen körde vi in till torget för att köpa vårrullar,hihi. Efter det tog vi raka vägen till Daniel, där åt vi mat och jag fick träffa hans dotter Mira. :) Vi satt och tittade på vulkanutbrott och fiskar på YT haha! Sen Berättade vi det pinsammaste vi någonsin gjort, hah. Sen blev klockan runt 21 och Mira skulle lägga sig så vi for till Alexanders då. Vi tittade på filmen "maleficent" på min begäran haha, den var riktigt bra! 
 
Vaknade 12 tiden nästa morgon och då fick jag en present från Danmark av Alexanders mamma! Det verkar gå i släkten att de ger önskade presenter! Jag fick min efterlängtade tangle teezer♥ haha eftersom jag alltid tappar bort min hårborste hemma hos dem,hahah! Och en arabisk neccessär och såklart SKITTLES!!!♥
 
Har också tvättat kläder haha, har inte bara slappat!
 
 
 


Combi

2014Hejhej! Vill ni höra lite hur combi har gått? Jo hörni, det är inte så jobbigt som alla säger. Det går riktigt bra, bara man hänger med på timmarna så kommer man klara sig hur bra som helst. Och ingen har hoppat av ännu så det är ju positivt. Jag hade ju inga combi böcker men i måndas så var jag med Charlotte till Vasa och vi handlade en massa häften, böcker, pennor och sånt. Sen så satt vi med mäccen och hade några minnesvärda roliga stunder! 
 
Dagarna har gått lite trögare faktiskt men imorgon är det fredag! Och drar till Vörå på kvällen.
Kan inte skriva mera nu för jag skulle skära en melon men så mittiallt störtar blod ner från tummen, heh fint märk det blev.


Hejsan gamla knapptelefon..

2014OBS: Detta inlägg skrev jag i lördags eller söndags!! Glömde publiera tydligen..
 
Hejhej, har varit i Oravias och Kimo i helg, fått umgås med dom som betyder mest. Något speciellt har jag väl inte att berätta förutom att jag har ju min HTC på service för att skärmen sprack igen, och nu har jag använt min sony xperia i 2 veckor. Men igår så skulle jag lägga i laddaren för att den hade slocknat och jag hade bråttom att få ström. Så den lilla metallgrejjen i mobilen i laddarhålet så lossnade... Jag tryckte för hårt så den följde med laddaren och fastnade inuti laddaren. Såså, om det inte blir allt för dyrt så tänker jag bygga den men garantiet har gått ut. Nåja, nu använder jag min första telefon som är en nokia som skjuts upp. Haha jag hatar rosa, och den är knallrosa. Så hoppas min htc börjar bli klar så att jag kan hämta den denna vecka, INGEN INTERNET TILLS MIN HTC BYGGS. Ja, usch. Har inte ens skaffat combiböckerna, och vi börjar med combi/gymnasiestudierna imorgon och 6 veckor framöver. Så jag får lägga undan närvårdarböckerna ett tag. 
 
Hade tent i fredags och det gick inte alls bra, så vet inte hur det kommer gå med combi...
Nu är jag i Kimo och har vespa så ska bara vänta ett tag till så det slutar ösregna..
 
 


Tänk på ditt bästa sommarminne

2014Nu längtar jag verkligen till sommaren, vill inte att vintern ska komma! Så måste  ta och lyssna på lite sommarmusik, hittade de här två begåvade tjejerna. Lyssna vettja! :) Älskar flickan till vänsters röst ♥
 
 
                            


Varje dag är en kamp om lycka

2014Alexander kommer hit ikväll i hopp om att få mig att le. Det går inte så bra just nu, hur mycket jag än försöker så lyckas jag inte. Det känns så hopplöst, som att livet har gått åt skogen. Men nu när jag är i skogen försöker jag leta efter ljuset som tränger mellan grenarna. Men imorgon blir det bra, jag får träffa mina två skogstroll, KS♥. Alltså jag kan ju inte träna heller för jag tog ju ett träningspass och jag är så öm så jag kan inte gå normalt heller, det gör så ONT! Och hur ska jag kunna få motivation för skolan när jag blev underkänd i första tenten? Så idag tvingade jag mig ner i datasalen och satt där efter skolan i 2 timmar och fixade en skoluppgift! Det känns ju skönt att ha det över men imrn har vi tent igen så man vill bara gräva ner sig. Utan A och E så är jag..ingen.
ÅÅh att det kan kännas såhär dåligt? 
 
Grattis bästa IDA! Älskar dej kusin vitamin ha det bäst på din 20 års-dag! Bjuder på minnen från 2009! ;)♥
 
 


Hon gör mitt liv värt att leva

2014Jag börjar verkligen tappa motivation för skolan nu, skulle behöva peppas. Men idag efter skolan så gick jag och tittade efter min darling till internatet, hon skulle sova men jag stoppade henne och vi tog en promenad till abc och hade matdejt. Har de roligaste, knäppaste, löjligaste och absolut bästa pratstunderna med min Emelie! Jag älskar dig!♥ Ibland spårar vi, ibland gråter vi och ibland skriker vi. Men ibland skrattar vi, ibland funderar vi och ibland bara faller vi. Men att vi alltid finns där för varandra så gör mitt liv värt att leva ♥. Trodde inte att vi skulle vara bästa vänner än idag, men redan från när vi bara kröp på golvet så har det varit oss! Visst har vi stött på en massa onödigt trubbel då vi glidit ifrån varandra pågrund av andra, men någon gång så måste man lära sig. Jag kommer att hålla kontakten med dig Eme, hela livet ut. Jag älskar dig gullevännen! ♥
 
 DAGENS BILDER!
 


My lips, missing yours

2014Tar lite eggstra tid för mig och lackar naglarna. IP kom just och informerade oss om att städningen har flyttat till idag. Hah jag som var till vasa igår och köpte hantlar. Så idag tänkte jag köra ett riktigt träningspass, men det kommer jag inte att hinna med. Får hoppas att Katja kommer hit så hon kan hjälpa mig hehe. Jag ska försöka se till så att musklerna på min kropp syns, för en gångs skull så ska jag försöka nå mitt träningsmål! Men det kommer bli svårt eftersom jag blir allt för öm i kroppen efter ett pass så att jag inte kan träna på 1 vecka...
 
 


One of my favorite places

2014 


Om du gör det rätta, så blir det aldrig fel.

2014Det här var det sorgligaste som jag sett på länge. Alltså redan när videon började så visste jag ju vad som skulle hända. Jag började gråta direkt och grät som fan genom hela videon. Alltså ni har ingen aning om hur känslig jag är för mobbning! 
Vem fan kom på mobbning, vem uppfann det? Vem var den första människan som mobbade någon? Jag tål dig inte!
 
                        
 
Jag har ett par drömmål i mitt liv. Och jag hade inte närvårdar som ett drömmål. Som liten har jag alltid velat bli (som många andra), delfinskötare. Och när jag tänker efter så vill jag ännu bli det, jag älskar delfiner haha! Men jag har också i många år velat bli journalist! Som liten så gjorde jag småböcker till mina vänner, eller småhäften blev det ju till. Jag var och är fortfarande full av känslor som jag vill få ut. Men under den här korta tiden som jag gått till närvårdare har mycket öppnats, jag har blivit mycke mer känsligare för mobbning, jag blir otroligt lätt ledsen om något sånt är inblandat. Alla måste få ha ett gott självförtroende! Och jag klarade inte av att se min 3-åriga kusin göra en kullerbytta för jag är så rädd att något ska hända med nacken. Så jag skrek till som en tönt varje gång han gjorde det.
 
Men redan för många månader sedan så blev jag så himla ledsen när jag såg någon på stan med ex. en sjukdom. Jag tycker lätt synd om folk och vill kunna hjälpa dem! Så nu när jag går till närvårdare så har jag en större chans. Och jag har mina planer på mentala och missbrukarvård. 
 
Nu måste jag bara få skriva av mig men jag förstår att folk hör detta ofta men frågan är, förstår ni det?
Alla vet att mobbning är förbjudet, men ändå sker det. Överallt, hela tiden, varje dag, varje minut är en besvikelse. Det blir bara till mera våld. Vad vi måste göra är att föreställa oss hur det skulle vara om rollerna skulle vara ombytta. Då skulle du bli utstängd. Anledningen till att jag la upp denhär videon så är för att jag knappt kunde se den för jag bara grät, och jag undrar vad ni egentligen tycker om det här? Jag minns att jag satt i soffan i vardagsrummet hemma hos oss. Och jag läste en bok, jag gick i lågstadiet. Och där kom ett främmande ord upp "mobba". Jag visste inte vad det betydde så jag frågade mamma. Hon sa att det är när man aldrig låter en person vara med och leka. Och det är ju ETT exempel på mobbning, upprepning. Men jag minns att jag lät det sjunka in i huvudet och hoppades på att jag aldrig skulle få komma i kontakt med det ordet mera, jag hatade det så mycket. Det finns allt för mycket som jag och alla andra ångrar att vi gjort mot någon. Men vi förstod det inte då. Och nu kan jag inte tänka tillbaka på vissa saker utan att tårarna rinner.
 
Jag hoppas och jag tror att du kommer förstå dethär med mobbning någon dag om du tycker att jag pratar bullshit nu, för då begriper du inte hur allvarligt det är.
 
 
 
 
 


Min födelsedag

2014Skoldag som vanligt till 4 tiden. Sen gick jag till internatet och några minuter senare så kommer Alexander och överraskar mig med blommor och presenter!!♥ Jag var inte säker på vad det skulle vara i paketet men jag hinner bara öppna lite och sen ser jag att det är victoria's secret!! Jag hoppade på honom och kramade honom,hihih! Sen så öppnade jag det mera och ser att det är 3 body mist (parfymer) och 3 bodylotion! Och jag fick ett foto på honom och bakom det så stod det världens underbaraste text! ♥Sen tar han med mig till Amarillo (första gången för mig)! Där åt vi mat och efterrätt! Sen shoppade jag lite och så for vi hem, han avslöjade det för det blev så sent på kvällen, men han sa att när jag skulle gått och tvättat bort sminket eller nått så skulle han ha tänt en massa ljus i rummet! Alltså kan man bli underbarare, min pojk!♥ Älskar dig så himla mycket! 
 
Min födelsedag var lyckad! 
 
IDAG: Slutade vi 16, beställt närvårdardräkter/kläder. Och Katja har klippt mig ^^. Så nu ska jag städa och packa tills imrn när jag tar bussen till Vörå! :) BTW: Imorgon har vi hygienpass'prov! 52 okända sidor med blad full av text så skulle läsas! Ja herre få se hur detta ska gå.
 
 
Skorna fick jag av mamma :))
 
 
 
 
 
 
 


Sweet 16!

2014Godkväll! Idag fyller jag 16 år jipii! Har haft en underbar dag tillsammans med Alexander! Fått den perfekta efterlängtade presenten av honom, som jag kommer skriva om imorgon efter skolan! Eftersom det kommer ta flera timmar så börjar inte på med det nu! 
 
 
 


Lite flashback från år 2013

2014Ett år sedan, hade nästan glömt. Ett smile på mitt ansikte kom iallafall, tur att kontakten är kvar hos många. 
 
 
                           


Nu vill jag inte drömma om dig mera. Så jag köpte en drömfångare!

2014Alltså nu är jag faktiskt lite ledsen... jag har ju spräckt min htc mobil så den har jag lämnat in på service. Så nu har jag min gamla sony xperia go. Och internet har inte funkat på den så jag var tvungen att radera allting och börja om. Så har varit utan internet i några dagar. Och jag har längtat efter att få blogga om villaavslutningen och lägga upp alla bilder men det kan jag ju inte, den är ju på service! :'(
 
Så jag får vänta med det inlägget, men jag och Alexander var med familjen och för er som funderar på vem som hade kört i diket i Tuckor, så... yep that's me. Oturen är igång igen. Men ni får veta mer om det om någon vecka.
 
Dagarna bara flyger förbi! Hinner inte med, Haha men har haft roligt på internatet. Bara några dagar kvar nu tills man blir sweet 16! ♥ Fast nästa vecka så blir en tent vecka = prov vecka. Har t.o.m tent på min födelsedag.
Idag har jag gått runt i VAsa på torget, där har de sålt en massa saker. Så har köpt en huppar och dream catcher. Jag blev kär i en vargdrömfångare och stod säkert en halvtimme och hade beslutsångest. Det slutade med att Alexander drog iväg mig till bilen :'(. Jag saknar den mimimimi<3. 
 
Nu är jag i Petalax och vi ska snart se på "the other woman", har längtat efter den på swefilmer, men nuu! Vi ska äta MOTHER FCKING SKITTLES! Tacktacktack Alexanders bror!! Sen så trycker vi väl i oss polly, pringles, chips, dipp osv osv. Ha en skön fredagskväll!
 
 
 
 


Tove Lo

2014Finns på radio x3ms spellista, helt enkelt min nya drog.