New in: Skater skirt

2015



Ny svart kjol som kom hem för någon dag sedan. Den passade riktigt bra och längden var perfekt. Snart är juli slut och skolan närmar sig, jag börjar andra året på närvårdarlinjen och därför startar skolan först 13 Augusti för mig. Internatet ska jag också bo på med min underbara Emma♥. Nåja, hoppas jag får användning av kjolen nu när dagarna bara blir kallare och kallare..
                                      


Hejdå Swefilmer.

2015



 
Nu när Alexander har kommit hem från Åland så följde ett litet centerpaket med honom, som var till mejj! Center är ju världens bästa choklad och så fick jag det av världens bästa person, så det åts upp allt för tidigt haha. Alexander jobbar just nu så jag väntar på att han ska komma hem, ikväll åker vi till Vörå.
 
Jag såg en youtube video som var överallt på ask.fm om att Swefilmer ska tas bort föralltid. Swefilmer.com är ju inte gratis så en av adminstratörerna sa att det tas bort på fredag, poliserna verkar ha fått fast dem. Så ifall detta är 100 % sant så tycker jag att du ska se på så många filmer som möjligt innan fredan kommer.
 


.De senaste dagarna...

2015



 
Under de senaste dagarna så har det varit värsta regnet och bästa soldagen. Jag har ju jobbat så upplevde inget av dessa, suck. I fredags så var jag med kompisarna och bastade på bastuflåtten som 2 av vännerna byggt, sen så simmade vi också. Igår så var jag och träffade på Emma och hennes vänner och därefter så åkte jag till Alexander för att träffa honom. Vi har inte setts på en och en halv vecka så jag hann börja sakna honom som bara den! Jag är ledig de kommande tre dagarna nu men sen så arbetar jag hela helgen.. snart börjar ju skolan dessutom. Men nu ska jag bara njuuta, ha det bra!


All these years...

2015



 
Alla dessa år i högstadiet när man tog webkamera bilder.. gjorde du det också? Alla dessa bilder är från tiden i högstadiet, jag har ju ändrat hur mycket som helst. Det är ganska kul att gå igenom eftersom minnen stormar fram, både dåliga och bra. Högstadiet var den värsta tiden i mitt liv, men för vem var det inte det? Är det bara jag som vill gå tillbaka i tiden och krama mig själv och berätta hur mycket bättre det kommer bli? Haha deep.


Catching up!

2015



 
Idag har jag varit och träffat min vän Julia, vi har fått pratat om allt som har hänt. Kul att få umgås med vännerna också ibland, även om tiden inte alltid räcker till. Nu är jag ivrig. Jag ska se det senaste PLL avsnittet och äta en massa choklad som jag har köpt! Sen så ska jag kolla på OTH och kanske steka lite broccoli att ha som snacks, mums! Imorgon så jobbar jag från 13-21 så det blir kanske ingen bloggning.


6 Bekännelser

2015



 
1. Jag vill ha det som jag inte kan få, när jag kan få det så vill jag inte ha det. Om jag är i jobbet/skolan och längtar efter att få se på One Tree Hill så att det pirrar i magen, så vill jag inte se det mera när jag väl kommit hem.
 
2. Jag tröstäter aldrig, jag tror inte på sånt. Dessutom så kan jag inte äta när jag är ledsen, då har jag ingen matlust alls. Jag kan inte ens äta choklad.
 
3.Jag vill inte sticka ut. Jag måste alltid veta vad mina vänner ska ha på sig när det är t.ex. något evenemang, jag vill inte klä upp mig för mycket så att det drar uppmärksamhet.
 
4. Jag tål inte att var i mitt rum när det är ostädat. Alexander tycker att det är mysigt men jag kan inte vara i det om inte allting är på sin plats. 
 
5. Jag hatar att åka buss. Jag tycker att det är pinsamt, är rädd för att missa den och jag glömmer var jag ska stiga av.
 
6. På tal om glömma, jag har inget lokalsinne. Jag minns aldrig var någon bor, jag skulle aldrig hitta till Vasa fast jag har varit dit hur många gånger som helst och går i skola där haha.


Sommarens skönheter

2015



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommarens skönheter är ju förstås blommorna, vi har så många olika växter i vår trädgård så jag gick ut och fotade några. Idag har det varit lika varmt som igår, har hunnit legat och solat efter jobbet dessutom.
 
Jag talade nyss med Alexander i telefon och vi talade om vad vi vill bli när vi blir stora, vilket vi snart är. Jag studerar ju till Närvårdare men ändå finns drömmen om att bli journalist kvar... Jag ångrar ju inte att jag började på närvårdar linjen för att allting som vi lär oss där hör till allmän bildningen tycker jag. Men även om jag vill ha ett jobb där jag får hjälpa människor så vill jag också ha kul utgående från min hobby att skriva. 
 
Jag har ett problem med att utveckla mitt skrivande... lathet. Jag är för lat för att komma igång, det går bara inte. Du råkar inte ha något botemedel?
 


Nytt och nytt

2015



 Idag har jag jobbat och efter det så var jag till ett loppis vid Rökiö skola och handlade en tröja. Efter det så åkte jag till min kusins nya hem och det var hur fint som helst! De har skaffat sig en liten gullig Golden Retriever som fastnade på bild här.
 
Men jag har ju inte den bästa kvaliten eftersom största delen av mina bilder i bloggen är tagna med telefonen.
 
 
Nu skiner solen och det är över +20 grader ute, men ändå så känns det som att sommaren inte har kommit ännu. Jag orkar heller inte gå ut, vad ska man göra där ute egentligen? 
 
 
 
 
 
 


Inköp från Umeå

2015



¨      Shorts:89kr //Skarf:99kr //Sockor:95kr
 
Alla inköpen är från New Yorker! Idag så har jag jobbat från morgonen och när jag kom hem så märkte jag att mitt ansikte var lite rött. Jag provade med vattenångbad och sedan en bassalva i ansiktet och då blev det genast bättre. Anledningen till att ansiktet var lite rödare än vanligt så är nog för att jag har så många olika ansiktsrengöringar och ansiktskrämer som jag använder. Alla är öppnade och jag använder de lite som jag tycker, och då hinner inte ansiktet vänja sig vid något. Vid långvarigt användande av detta (om det är starka produkter) så blir hyn i obalans. Om hyn är i obalans så uppkommer finnar, porer, rodnad, sebum olja osv. lättare. Men det behöver ju förstås inte hända alla men jag har torr hy så...hmm.. kanske man skulle göra ett inlägg om detta?


Över till Umeå och tillbaka

2015



 
 
Hej! Jag hade en jättebra resa till Umeå igår! Jag fick shoppat mig ett par pyjamasshorts, två bh:ar, godis, skarf och sockor. Jag behöver ju ingenting så allt detta handlade jag från min favoritbutik New Yorker. På båtvägen hem så åt vi på skärgårdsbufee, mums!
Jag hade köpt en Loka (kolsyrat vatten med några touchar av smak) i Umeå, och när jag skulle skruva upp korken så tittatde jag åt ett annat håll för några sekunder, och när jag tittade tillbaka så sprutade Lokan som en fontän över golvet och mig i cafeterian. HAHA dessutom så satt jag i Alexanders famn så ha blev också blöt, vilken tur att det inte blev kladdigt. 
Annars så är jag riktigt nöjd med resan! Nu väntar bara en jobbig arbetsvecka med 1 dag ledigt på 10 dagar..
 


Vår 1-årsdag är här ♥

2015



↑ (Bilden är tagen andra dagen vi träffades, det är vår första bild tillsammans)↑
 (Denna bild är tagen i början av juni typ)
 
Idag är det exakt ett år sedan jag blev tillsammans med Alexander. Mina förra förhållanden har bara hållit i ett halvtår p.g.a. att vi inte kom överens. Men med Alexander så har allting gått så fort och smidigt. Alexander är en sån snäll person, en snygg omtänksam gentleman mot mig och det ger de största plussen. Sen så är han en duktig musiker också, både med instrument och rösten. Jag har aldrig planerat framtiden med någon annan förutom denhär pojken, så det ska bli kul att se hur länge vi faktiskt kommer överens med varandra. Det finns ju förstås ett "test" som kommer gratis till oss och det är militären. Alexander åker snart in dit och få se om vi blir så vana att vara bort från varandra så att vi inte behöver varandra mera? Vi får hoppas att det inte blir så ♥. Jag älskar dig Alexander, jag hoppas vi får en trevlig resa till Umeå imorgon så vi kan fira det lite. 
 
Tycker du att vi har förändrats under vårt år tillsammans?


Black crop tops

2015



 
I love crop tops
 
I love crop tops by natalie-sundsten featuring camisole tops

                                                        
Crop tops är någonting som jag verkligen tycker att är hett i sommar. När jag åker till Umeå på torsdag så ska jag hålla utsikt efter någon av dessa 3 toppar. Det brukar ju vara sommarrea överallt så jag hoppas att det fortfarande håller i sig i Sverige.
Jag gillar den mittersta mest, Vad tycker ni?


De senaste dagarna...

2015



 
 
De senaste dagarna så har jag varit till Österö marknad och köpt fudge hehe och festat vid Fagerö. Imorse så åkte min kusin Ida hem till Sverige, jag kommer sakna henne jätte mycket! Nu är det bara några dagar kvar tills jag åker till Umeå med Alexander och firar vår ett-årsdag. Jag kommer sedan att visa er min lilla present till honom. Men nu ska jag umgås med Alexander som sitter här bredvid mig, annars så jobbar jag kvällsskiftet imorgon också.


New in: playsuit

2015



 Nu har jag äntligen klickat hem en playsuit. Det blev en lite finare än en som man kan ha till vardags, så nu har jag problem med när jag ska använda den. Det ser ju ut som en klänning men det finns ingen kjol, det är nog shorts. Men därför gillar jag den så mycket också. Den är väldigt bar i ryggen, så det blir ganska fult att ha bh på dig så det är väldigt negativt. Men det löser jag med en fin kofta, haha men jag måste köpa en först.:D Om jag lägger på ett svart midjebält så blir det perfekt!
 
Men sådär annars, vad tycker ni?


Pa to ta na kako?

2015



                         
 
Har ni hört KAJs senaste singel pa to ta na kako? Jag hörde den på deras konsert förra veckan redan och den är faktiskt roligt bra. Jag brukar inte lyssna på KAJ, det är väl för att jag ser de som vanligt folk eftersom att vi bor i samma by. Men nu har jag fått ett större intresse för dem, de är ju faktiskt riktigt begåvade alla tre! De sjunger ju på Vörå-dialekt så det är ju det roliga men jag tror inte att man måste förstå vad de sjunger för att tycka dem är bra. 
Men jaa, pa to ta na kako brukar dagens åldringar säga och det går att översättas till "Brukar du ta nå kaka?"
Vad tycker ni om KAJ?


Dagen efter...

2015



Kvällen vid Storberget var trevlig, likaså vädret. Jag umgicks med Jannike, Niklas och Alexander där så gott som hela kvällen och roligt hade vi! Idag så har jag varit med Ida och Alexander till Hellnäs på en bollglass/kulglass, där vi sedan satt och solade oss på bryggan. Sen så åkte vi till Oravais abc och därefter for jag en sväng till gravgården och lade blommor på Anders' grav♥. 
 
Nu ska jag åka iväg med familjen och Ida till Tuuri för att shoppa, men jag ska nog mest bara kolla runt. Kanske man hittar någonting att ge till Alexander på vår 1 års dag som är nästa onsdag ;).
 
 
 
 


Vörådags photoshoot 2015

2015



Jacka: thehut.com ¦ Tröja: nelly.com ¦ Jeans: Cubus ¦ Ringörhänge: Glitter ¦ Skor: Din Sko(Sverige)
 
 


En varm dag på villan

2015



Idag är det fredag och Vörådagarna är i fullgång. Ikväll så stannar jag hemma medan ALLA andra är vid Maxmodansen och festar, men så är det när man har jobb kl 07:00 imorgon bitti. Men jag berätta lite om tidigare idag. Jag och Alexander så vaknade  klockan 9 imorse och kunde inte somna om, så vi åkte iväg till Österö där vi har villan/sommarstugan. Vi har solat, spelat kort, simmat, grillat osv. Det har ju varit en dag på 26 grader varmt idag så allt är som det ska då! 
 
Imorgon kväll så ska jag på grillfest och sedan får jag också njuta av helgen vid storberget i Rejpelt! :)


Måns Zelmerlöw & KAJ

2015



 
Igår var jag på KAJ och Måns Zelmerlöw konserten i VÖRÅ, alltså 3 km från mitt hus.(y) Det var helt otroligt med folk, över 4000 var där. Jag tog Måns autograf sedan också hehe. Jag var där med min kusin Ida som är här från Sverige, hon skapade lite konversation med Måns också så det finns på film ;). Vädret var härligt, nästan för varmt!


Bustier lace top

2015



 
Jag älskar verkligen den här toppen! Den är perfekt med en svart läderjacka och vita jeans. Jag har väntat i flera år på att få göra navelpiercing så att jag kan köpa croptops, och nu när jag har navelpiercing så är lyckan kommen. Bustier lace top finner du på bl.a. nelly.com för ca 30 € i många olika färger. Axelbanden går att ställa, så det är positivt.