Årsresumé 2015

2015



 
 
 
 
 
 
 
 
GOTT NYTT ÅR!
 
Här har ni en tillbaka blick på år 2015. Nu är det bara två timmar kvar till klockslaget här i Sverige så nu ska jag gå och fira. Ni får höra mer om resan senare, hoppas alla får en riktig bra start på år 2016! (några månader saknas men jag hade inga bilder på de hah)


En dag i Piteå centrum

2015



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IGÅR var jag och Alexander in till Piteå centrum och hade en shoppdag. Det blev redan så mycket bilder så jag sparar inköpsbilderna till senare. Jag fyndade passligt bra med saker så jag är riktigt nöjd. Jag lyckas alltid fynda kläder i Piteå, men när jag ska till Luleå och shoppa som är ett större ställe så hittar jag i-n-g-e-n-t-i-n-g. När vi kom hem så umgicks vi med de vuxna, barnen och hundarna hihi. Vi var dessutom där senare på kvällen ut och sparkade med spark några kilometer via butiken, där köpte jag mig en påse med Plopp choklad och Marabou's OREO platta, hoppas det är lika gott som alla säger. ;)


On our way to Sweden

2015







Vi startade klockan 15 idag från Petalax och nu är vi i Haparandas MAX där Alexander just köpte sig några hamburgare. Vi får höras mera imorgon kväll för nu stängs nätet av, ha det bra! 🇸🇪


En skonsam tandblekning

2015



 
Hej på er, jag tänkte ge er en närmare titt på tandblekningen som jag fick till julklapp av Alexander. Det är 28 remsor sammanlagt, men i en liten fyrkantig förpackning så finns det två remsor, alltså en remsa för övretänderna och en remsa för undretänderna. Så man kan säga att man bleker tänderna i 14 olika omgångar och på en omgång så ska man ha på remsorna i 30 minuter. Jag har hunnit gjort två omgångar redan, en per dag och jag brukar göra det innan jag går och lägger mig. Jag måste säga att jag redan har sett skillnad! Så detta är något som jag rekommenderar hittills, jag vet att det finns massor med olika tandblekningar men denna sort så lovar att det är utvecklat av tandlekare, tar bort plack, E-märkt, oskadlig för emaljen, ger dig en god munhygien genom att ta bort bakterier osv. När jag läste runt om produkten så fick jag för mig att det är en säker tandblekning som inte skadar tänderna som andra tanblekningskit gör, så därför önskade jag mig denna. :) Produkten hittar ni H*Ä*R (Detta är INTE något sponsrat inlägg )
 
TIPS: Min pojkvän hörde på radion av en tandläkare att tandkräm som skall göra tänderna vitare absolut INTE fungerar för att riktig tandblekning tar åtminstone 15 minuter innan det ens tränger genom emaljen... så där har ni något att tänka på! :)


Jag är super nöjd!

2015



 
 
 
 
Hej, hoppas ni har haft en bra jul, för det har jag. Igår fick jag äntligen träffa Alexander och vi åkte då till Vasa för att sälja några klädesplagg och därefter var vi till Alexanders faster på julmat och hade en riktit trevlig kväll. Nu får ni se hälften av de julklappar jag har fått och jag är superduper nöjd med alla julklappar som jag har fått! Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker till Sverige, tummarna upp för det. 


Julmat och tomten

2015



 
 
Såhär har min dag varit kan man säga. Jag fick en lyckad jul och var riktigt nöjd med julklapparna, imorgon kommer mera tihi. Jag längtar efter att se vad Alexander har åt mig, men jag kan gissa det ena och det andra för han vet vad jag önskar mig men man vet aldrig. Nu måste jag ta och börja packa till Petalax och Sverige! Håret har jag ju också färgat, men det blev inte så stor skillnad så ni får se bild imorgon, ha nu en riktigt god fortsättning på er jul! ♥


GOD JUL 2015

2015



 
 
 
 
 
♥ GOD JUL ♥
 
Nu är det julafton och jag önskar er en riktigt god jul med nära och kära! Vi ska snart äta julmat, som är den godaste maten då man äter som mest. Imorgon får jag träffa Alexander och jag längtar så otroligt mycket till det. Ikväll kommer jultomten hit och jag ska också färga håret. Ni får se bilder imorgon! 
 
Men jag måste säga att det känns inte riktigt som jul, marken skulle få vara vitare och jag har inte lagt upp julpynt ännu HAHA.
 
 


Lace it up

2015



 Tröja: Bikbok / Jeans:Gina Tricot
 
Bjuder på lite bilder nu när snön äntligen har vågat sig fram! Det är ju bara ett lätt lager med snö men alltid något. Idag kommer mommo hit och vi ska äta julskinka efter det så gör jag väl som jag har gjort hela jullovet, nämligen att titta på 90210. Nu är Alexander påväg hem från Himos och jag är jätte glad för det! Jag har drömt om honom varje natt sedan han åkte, vilket är lite konstigt.. Nåja, vi kommer inte att fira jul tillsammans vilket suger något otroligt eftersom jag har längtat i ett halvår på att få fira jul med honom men nu blev det inte så för att han har andra planer. Vi får träffas dagen efter istället, och nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Sverige!! MEN... det är bara 1 dag kvar tills jag färgar håret, hoppas att färgen passar mig!
Missa inte tomten imorgon!


This or that

2015



 
Gå ut med hemskt hår och fin makeup eller fint hår och utan smink?

Hmm.. jag väljer nog dålig hårdag med fin makeup eftersom det går att fixa till hemskt hår. Men jag har ändå varit supernoga med mitt hår, att volymen sitter rätt och att inget hår spärrar åt något håll. Så det var ett svårt val.

Raka av dina ögonbryn eller tappa dina ögonfransar?

Vilken mardröm. Men jag hade nog valt tappa ögonfransarna för det finns ju väldigt bra lösögonfransar nuförtiden som säkert kan efterlikna ens egna skulle jag tro.

Skulle du hellre vara tvungen att handla ditt smink på H&M eller från nätet resten av ditt liv?

Ja duu, H&M har fått ett ganska stort utbud men jag skulle nog välja nätet för det har ännu större.

Om du måste välja att måla dina naglar i bara neutrala färger eller färgglada färger resten av ditt liv, vilket väljer du?

Jag väljer helt klart neutrala färger.

 
Kjol eller klänning?

Klänning, det blir sötare då ^^

Väljer du hellre en ful klippning eller en ful solbränna?

Ful klippning. Det går alltid att rädda genom att sätta upp håret i en toffs eller knut.

Äta hemma eller äta ute?

Det beror på, jag förknippar godare mat ute så jag väljer nog det.

Skulle du hellre bli av med alla dina skor eller all din makeup?

Alla mina skor såklart, jag har knappt några par skor haha.

Mascara eller eyeliner?

Mascara, jag brukar inte använda eyeliner och det är för att då ser mina ögonfransar mindre ut och det är som att de skulle smälta ihop med eyelinern och då blir det inte bra.



Frukost när man är förkyld

2015



 
Detta brukar jag äta till frukost, jag blir ju absolut inte mätt på det men jag brukar ta en banan eller smörgås till. Gefilus är bra att dricka om man är sjuk/förkyld/magont osv. Jag brukar ta en brustablett Berocca också, det hjälper mig mot förkylningen och innehåller vitaminer B&C. Sedan en skål med A+ naturell yoghurt. Nu ska jag iväg på inhoppning så hoppas ni får en bra dag! :)
 


Get to know me better tag

2015



 
Hej på er! Som ni ser så har jag en helt ny bloggheader och bloggdesign, allting är nytt! Jag kände att bloggen såg så liten ut så jag har gjort den större och gett den en ny design. Om något ser tokigt ut så får ni gärna kommentera för det är inte lätt att göra en ny desin kan jag säga er, men det blir roligare att blogga med ny design. Jag har även slängt in en instagram widget på vänstra sidan så glöm inte att följa mig där, nataliesundstenHoppas ni gillar den nya bloggen, jag tänkte slänga in en get to know me better tag på samma gång. :) 
 

Vad heter du? Natalie Sundsten

Smeknamn?: Nata

Bor?: (Vörå, Österbotten, Finland)

Hur är du som person?: Glad, omtänksam, "sprallig", mot pratglada hållet vill jag vara.

Ögonfärg: Brun/grön

Bästavän?: Emma och Alexander

Född?: 10 september 1998

Studerar?:  studerar andra året till Närvårdare(3år).

Hårfärg: Blond

Favorit klädesplagg?: Mina svarta freddyjeans, för de sitter som en smäck

Favorit dryck? Coca cola, mumin limsa (smultron smak)

Favorit låt just nu? Russian ruolette, I know what you did last summer, Följ med mig hem

Favorit mat? Tacogömma, hamburgare, vårrullar och makaronilåda med ost.

Det senaste du köpte? En pollypåse, pringles och mumin limsa haha

Favorit färg? Marinblå och svart

Har du något djur? Ja, en katt som heter Lissie

Favorit parfym? VS-mango

Favorit lov/semester tid? Sommarlov 

Vill du gifta dig: Kanske..

Vilka länder har du varit i? Sverige, Finland

Pratar du något annat språk? Pratar svenska men studerar finska och engelska 

Hur många syskon har du? 2 systrar

Favorit affär? Har ingen favorit men går alltid till Gina tricot, Bik bok och H&M när jag shoppar

Favorit matställe? Pikku quattro, Dongnai och McDonalds

Favorit blogg? Kanske kissies.se

Favorit film? Lejonkungen 2, har ALLTID varit! Haha ♥

Favorit triologi?: The twilight saga

Favorit tv-serie? Pretty little liars och gossip girl

PC eller Mac? Jag funderar på att köpa mac!

Vad har du för mobil? Iphone 6 silver

Förhållande/singel?: Förhållande med Alexander i 1 år och 5 månader och 5 dagar

Drömyrke: Att jobba med bloggen

 



191215

2015



 
 
Har passat på att fotografera lite idag när det ändå är jullov, men jag känner fortfarande mig väldigt sjuk. Jag var i duschen imorse så håret har jag inte rört förutom att jag har borstat det, men kanske det ser okej ut ändå,haha.  Mina dagar kommer bestå av bloggläsande och serietittande så det finns inte mycket att blogga om. Om ni inte följer mig på instagram så kan ni följa mig på "nataliesundsten", tack ^^.


Nu börjar jullovet

2015



 
Nu är praktiken över och jag har lärt mig super mycket. Det är verkligen en helt annan sak att vara ute i jobbvärlden än att sitta vid skolbänken. Nu är det så att jag har blivit sjuk, jag har stegring, ont i halsen och är väldigt hes, så får se om jag stannar hemma imorgon eller hittar på något. Denna helg suger ändå eftersom jag inte kan träffa Alexander för han är på slalomresa med sina vänner så vi träffas inte förrän efter jul. Så denhär julen kommer suga, men sedan får jag vara med honom i en vecka när vi åker till Sverige. När vi kommer hem från Sverige så får jag ta farväl av honom för då åker han in i militären :(. Nu ska jag bara ligga i sängen och ha ett allmänt tråkigt jullov,haha.
 


Skoltips

2015



(Google bild)
 
Använd kalander
Jag kan själv erkänna att jag är dålig på det, men alla studerande behöver en kalender. Jag är så dålig på dethär med kalender så min kalender är ett rutigt papper,haha. Du kan ju passa på att köpa en snygg kalender så att du inte tröttnar på den, annars går det också att skriva upp det i mobilen. En kalender behöver vi, annars missar vi lätt kommande prov, läxor, inlämningar och andra viktiga datum.
 
Anteckna 
Om det är någonting som ska ha ett pris för mina betyg så är det anteckningar. Jag är en sån person som brukar vara i en annan värld på lektionerna, haha min lärare sa det, så jag lyssnar inte så bra på. Jag glömmer väldigt lätt vad vi har gått igenom så tack vare att jag har gjort egna anteckningar av det som lkäraren berättar så har jag velat läsa det sedan till proven. Jag gillar inte att läsa långa spalter och jag är ganska bra på att förkorta dem och det är något jag har haft nytta av väldigt mycket. Jag lär mig dessutom mer när jag skriver eget, men det kan också vara olikt från person till person.
 
Lyssna på lektionerna
Det låter kanske självklart att man skall lyssna på lektionerna, men jag vet ju själv hur jobbigt det kan vara på alla långa genomgångar. Men om man hänger med ordentligt på lektionerna så behöver man inte läsa lika mycket hemma, så de är ju verkligen ett plus. Om man då samtidigt antecknar så blir det ju ännu bättre.
 
Läs i omgångar
Om man ska läsa inför ett prov och man har många sidor, så brukar jag göra så att jag delar upp sidorna och läser i omgångar. Sedan gör jag också så att jag läser samma sida/stycke två eller fler gånger innan jag går vidare. Det kanske låter krångligt eller så men för mig funkar det bra, jag läser ett stycke tills jag kan det och jag kan förklara det utan att läsa innan jag går vidare. 
 
Jag måste verkligen skaffa mig en snygg kalender till år 2016!
 


En lycklig 3:a

2015








Yrkesprovet i äldreomsorg är klart och det blev en 3:a. Jag blev jätte glad av de ord som min handledare och lärare sa om mig, det värmde om hjärtat. Nu har jag bara 3 dagar kvar och sedan tar jag jullov, i helg ska jag catcha upp med mina vänner och förhoppningsvis få det riktigt roligt.  Har tyvärr inget nytt att berätta idag, så ha det bra! :)


Tonfisksallad + kalla makaroner

2015



 
Hej! Idag har jag gjort en fräsch tonfisksallad som jag åt med en portion kalla makaroner, super gott! I salladen så hade jag salladsblad, småatomater, tonfisk på burk, paprika, gurka och lite saltgurka. jag får tacka Carina för den goda ideen! Annars så har jag varit på praktik och just nu söker jag en serie att titta på. Jag har fått många förslag så ska kolla igenom dom nu. Ha det gött!


B&W pictures

2015



 
 Idag är det Luciadagen och jag spenderar dagen med Alexander. Jag har suttit hela dagen och tryckt på min iphone, är jätte nöjd med den. Vi ska snart äta mat och därefter drar vi så småningom tillbaka till Vörå. Just nu kan jag säga att jag är glad och taggad på livet haha, det finns så mycket jag kan se framemot nu i slutet av året så det kommer bli ett bra slut.  Nu på måndag så börjar dessutom den sista praktikveckan men det blir inte sista gången jag är vid ålderdomshemmet utan jag hoppas på att få bli inhoppare då det behövs. Nåja, ni ska ha en bra söndag!


Nytt: efterlängtade saker

2015






Idag har jag fått sålt en tröja och köpt en tröja. Tröjan jag köpte så har dessa snygga snören och jag har länge velat ha den, nu är den äntligen min. Nu börjar det bli 1-2 månader sedan jag beställde håroljor från ginos.se, men vet ni, det har varit sån strul med att få det skickat till Finland och vi var tvungna att betala 12€ frakt, så det sög. Ginos.se så har billiga produkter men det var nästan inte värt det, kommer inte att beställa därifrån igen. Jag blev ju tipsad om denna true soft argan oil av Maria Nila här i bloggen och den är helt amazing! Den doftar skittles godis!

 Vad tycker ni annars om kvalitén på bilderna, de är tagna med min nya iphone 6. På tal om min nya mobil! Idag några timmar efter att jag startade igång den med nytt simkort och allt så råkade jag såklart tappa den i golvet bredvid en tröskel från 1 meters höjd. Jag var helt säker på att den hade spruckit, men vet ni, inte en enda skråma! Jag är typ överlycklig nu haha men ett skal och skydd ska jag försöka få tag i så snabbt som möjligt.


Ny mobil, supernöjd!

2015



 
 
Haha oj vet ni. Jag har varit till Gigantti 3 gånger och två gånger var det stängt och den sista gången så var mobilen slut. Jag var tillslut tvungen att beställa en från Elisas hemsida och där fick jag den för 579 € tror jag att det var, det var alltså 80 € billigare än normalpriset eftersom det tydligen var dagserbjudande! Wiho för mig! Ser ni vad det är för någon mobil då? Det är ju en Iphone 6. Jag har aldrig haft iphone förut så det ska bli kul att testa, jag är jätte glad och nöjd över att jag köpte den så nu på lördag så ska jag in till Gigantti (om de inte har stäng ännu en gång) och fixa ett mindre sim-kort så att jag kan börja använda den! Jag har smygit in en några meningar i bloggen om att jag skulle köpa någonting dyrt och det var just denna, hihi.
 
Hörni, jag vill bara tipsa om att jag säljer massor med kläder (tröjor, byxor och skor) via en facebook loppissida, så om det går att trycka på länken så länkar jag här...KLICKA HÄR.
Kläderna är i storlek XS och S. Priserna är runt 2-5 € om jag minns rätt så in och fynda! Jag ska till Vasa och Petalax i helgen så! :)
 
 
 


Benjamin Ingrosso

2015



 
                  
 
Jag minns denhär killen som Benjamin Wahlgren med "Hej Sofia" haha, det är nog för att jag lyssnade på den med Emma för en månad sedan. Men nu har han tydligen bytt till hans fars efternamn så jag satt och var förvirrad en stund, haha. Jag råkade komma in på hans syster Biancas blogg så därför stötte jag på denhär låten och den blev bra efter några "replay" klickar. Ni kan ju ta och ge den en chans. :) Vill ni ha lite nostalgi på köpet? :D
 
 
                                               


Paket från Rapunzel of Sweden

2015



 
 
 

 
 
 
 Äntligen så kom sakerna från Rapunzel of Sweden som jag hade beställt för några veckor sedan. Ni ser ju vad som finns på bilderna och om ni undrar över hårbandet med en ängel på så var det väldigt dyrt, det kostade ca 12 € men det var för ett gott syfte, nämligen cancer. På den senaste tiden så har flera människor dött i cancer här i Österbotten, både unga och gamla och man vill ju stöda detta på något sätt, så därför köpte jag den. Jag använde rabattkoden som jag fick från GALAN2015 och den gav mig 20€ rabatt, hur super är inte det? Rapunzel of Sweden säljer mest löshår men jag inget behov av sånt så det fick bli detta istället. :)
 


Jag blir en smula deprimerad

2015



Simon Zion, Amanda Winberg och Martin Almgren i Idol 2015.
 
Idolfinalisterna vill tacka sin fans så de åker ut på en turné i Sverige

Här är alla stopp på ”tack-turnén”:

11/12 Lindesberg, Lindesbergs Arena kl 18.00

12/12 Uddevalla, Torp Köpcentrum kl 12.00 

12/12 Göteborg, Nordstan kl 17.00 

13/12 Kosta, Kosta Outlet kl 14.00 

14/12 Kungsbacka, Kungsbacka Torg kl 17.30 

16/12 Norrköping, Linden kl 18.00 

19/12 Halmstad, Eurostop kl 14.00

20/12 Södertälje, Stortorget kl 12.00

21/12 Västerås, Gallerian kl 17.30

22/12 Motala, Motala torg kl 18.00

27/12 Örnsköldsvik, Oskarsgallerian kl 12.00

28/12 Luleå, Luleå shopping kl 16.00 

28/12 Piteå, Småstaden kl 12.30

29/12 Sundsvall, Birsta City kl 17.30

6/1 Gävle, Valbo köpcentrum 14.00

(Taget från www.Tv4.se)

Här har jag svärtat dit jag skall med Alexander och hans familj nu efter jul. Det var meningen att vi skulle åka den 26.12 och då skulle vi kunna åka till gallerian i Piteå och se på dem. När jag såg detta så blev jag överlycklig, att det just råkar passa perfekt tänkte jag...tills.. jag kom på att vi hade ändrat datumet och åker först till Piteå den 28.12 på dagen eller så den 29.12 på morgonen. Livet suger,haha. Sist vi åkte till piteå så åkte vi bil och det tog ca 12 timmar om jag minns rätt, och denna gång så kör vi också med bil. Så..no way att vi hinner OM INTE det blir ändringar i Idolstjärnornas schema. Det blir att hålla tummarna!



Vad vill du se mer av i bloggen?

2015



 

 
1. Tryck på STARTA
2. Välj ett alternativ
3. Tryck på SKICKA
4.Färdigt ♥

 

---->Starta<----
 
 


Bloggbrunchen vid Sweet Vasa

2015



 
ALLA proffsiga bilder är tagna av Sara Holtkamp, se hennes stämpel i hörnen på bilderna.
 
En mysig brunch som jag for med Henrietta på. Det serverades:
kaffe och juice
yoghurt med hallonkompott och granola
Bagel med sallad, lax och ägg
Frukter
 
(Jag vet inte varför jag ser så sur ut på bilden men ni ska veta att bageln var inte så lätt att skära hahah)
 


Tyck vad ni vill...

2015



 
...men jag tycker att detta är fel. På den senaste tiden så har jag varit med Alexander till City market i Stenhaga och sett på surfplattor. jag såg då att en surfplatta som jag var intresserad av var på rea och jag funderade direkt på att köpa den. Jag minns inte varför jag flyttade lite på den stora rea lappen men jag hade väl inget bättre för mig haha. "jånä" tänkte jag då. Där bakom den stora realappen så var en mindre lapp för samma produkt men där står det att dennes normala pris var exakt samma som på realappen, ja ni ser ju själv på bilden. Fast på realappen så stog det att den hade kostat 399€ före fast det stämde ju inte alls. 
 
I lördags så var jag till city market igen och då var realappen borta, men den kostade fortfarande 349€.
 
Jag bryr mig egentligen inte men tänkte dra upp det ändå för att varna er om att inte dras till något för att det är på rea, det kan lika bra vara det normala priset. Jag kände ju mig stressad för att hinna köpa den men sedan så blev jag ju lugn när jag såg att reapriset är samma som normala priset.
 
Det kan lika bra hända att det finns en vettig förklaring till det hela, men det såg verkligen inte ut så. Nåja, jag behöver inte skynda mig för att köpa den nu nr priset alltid är "på rea". Vad tycker ni själv då?
 


Victorias 10-års självständighetsdag

2015



 
 
 
Söt Alexander hehe
 
Hej på er! Idag fyller min lillasyster Victoria 10 år! Tiden går alldeles för snabbt som vanligt men nu är jag så van med att tänka så så jag orkar knappt tänka på det mera, haha. Det har varit släktkalas hos oss så vi har ätit marängtårta och annat gott. Jag har dessutom fått en försenad present av min faster, presenten innehöll några riktigt snygga glas. Ni har väl inte missat att det är Finlands självständighetsdag idag, jag tror dessutom att slottsbalen sänds i tv nu. 
 
I en flik här brevid bloggen så har jag upp Kissies blogg, och hon har en julkalender. Hon lägger upp en youtube video varje dag där hon lottar ut superduper coola vinster såsom goodiebags, presentkort, proukter, kläder osv. Idag lottar hon ut ett presentkort från Madlady med en summa på 2500 kr alltså ca 250 €, det är nästan sjukt tycker jag. Tänk så många skor/klänningar man kan köpa. MadLady säljer ju massor med olika saker, titta in HÄR
 
Kissie lottar dessutom ut vinsten dagen efter! :)
 


Förbannade tiggare

2015




 
Idag steg jag upp 7 på morgonen och gjorde mig i ordning till bloggbrunchen som hölls i caféet Sweet Vasa i Vasa. Det var frukostflickorna som ordnade det och mera om det imorgon/övermorgon + bilder. Jag har shoppat två riktigt fluffiga fiberkuddar vid Jysk som kändes som dunkuddar för 15 € st idag och gått runt i Vasa och tittat med Alexander. 
 
Idag när jag gick från Sweet Vasa mot City market så kommer en utlänning i ca 40 års åldern med en bukett rosor och går rakt mot mig. Han kommer fram till mig och ger mig en ros och en kram. Först så blev jag förvånad, glad och jag kände mig smickrad på något sett. MEN sedan så drar han fram ett foto på en liten pojke och då börjar han berätta att pojken är hans bror som är invalid och bor i ett annat land och behöver hjälp. Han börjar då tigga om pengar och jag förstod inte riktigt vad han sa eftersom han talade finska och jag kan ju inte finska så bra. Jag försökte berätta att jag beklagar och inte har så mycket pengar att ge, men då tar han tillbaka rosen han gav mig och fortsätter tjata på mig om pengar. Jag blir tillsist tvungen att ge honom några cent. Han ber då om 2 € och jag visar att jag inte har det, men då börjar han peka på andra saker i min plånbok som bankkortet, jag tog några mer centar och gav honom men sedan drar jag fast min plånbok. Mannen lägger pengarna i fickan och utan att säga tack eller någonting så går han därifrån med mina pengar och rosen som han hade gett mig men tog tillbaka.
 
Vet ni hur arg jag blev? Jag trodde på hans skitsnack och även om det bara var ca 1 € som jag gav honom så blev jag ändå så förbannad över att jag trodde på honom, det var väldigt dålig stil det som han gjorde, FYDÅ. Jag lämnade att störa mig på dethär väldigt länge eftersom att det inte har hänt mig förut, jag visste ju att det fanns tiggare som behöver hjälp och de som bara luras för att få pengar. 
 
Jag trodde egentligen inte på honom men jag kunde inte säga nej när han tiggde så mycket som han gjorde. Har detta hänt någon av er eller vad skulle ni ha gjort?


Julklappar till HONOM del 2

2015



 
Fick kommentarer om att det önskas en DEL 2 Julklappar till honom, så varsågoda. Vill ni veta vad som är riktigt konstigt...här sitter jag och kommer på en massa killjulklappar som ni kan köpa åt era nära och kära och jag vet inte ens vad jag ska ge till Alexander, haha. Jag vill ge honom något riktigt bra, något som han kommer bli riktigt glad över. Det är väldigt svårt för han behöver egentligen ingenting, vi talade för någon dag sedan och då gav han tips på vad han vill ha. Men jag vill inte ge honom något som han vet om, ALLT ska vara en överraskning. Om ni fortfarande inte vet vad ni ska köpa så köp nu förf*n en deoderant! :D
 
Nåja, nu tipsar jag om after shave rakvatten, deoderant, hårvax, munskölj, shower gel, armband, armbandsklocka, en proffsigare datormus och en julig chokladask. Om det är till er pojkvän så kan ni ju också ge en fotoram med en bild på er två i. :)
 


Marabou pepparkakshus

2015



 
 
 
 
 
 
Ett tips till chokladälskaren ♥
 
Varje år så brukar vi göra ett pepparkakshus till december men ingen vill äta upp det senare. Så i år kom mamma på att vi kunde göra ett pepparkakshus av Marabou chokladplattor. Så vi köpte 6 chokladplattor och skar ut delar ur dem, sedan dekorerade vi med vitchokladsås och Marabous "Non stop" karameller. Alltså suuuper gott! Varje gång jag går förbi köksbänken så står det där och glor på mig, jag kommer snart inte kunna hålla mig mera. När jag var liten så gick jag alltid och smyg åt av karamellera på taket, haha. Vi brukade ha M&M's karameller på taket förut men jag hatar dem egentligen, blöö. 
 
Idag märkte jag hur mycket jag trivs på praktiken, personalen kunde inte vara snällare och trevligare! Det är verkligen synd att jag bara har ca 2 veckor kvar, men jag måste erkänna att jag vill bo med min favorit sötnos Emma igen.♥ När jag bodde med henne så skrattade vi oss ALLTID till sömns varje natt, orkar dessutom inte se på PH ensam mera. Men nästa vecka så är det finalvecka, sådetså. 
 
Imorgon har jag kvällsskift och då slutar jag 21:15 och därefter så hoppas jag att Alexander kommer och hälsar på mig så att vi kan fara till Vasa dagen efter. Det ska bli så mysigt att åka på min första brunch, bloggbrunch dessutom ^^. Sedan ska jag S.H.O.P.P.A.
 


Welcome sun

2015



 
Såhär fin utsikt hade jag när jag väntade på bussen imorse, det börjar vara längesedan jag såg solen. Det är verkligen kul att jag har börjat få mera kommentarer på mina inlägg hörni, tack så mycket! Jag kommer verkligen inte på någonting att skriva så vi hörs imorgon, hejdå! :)


Onsdags outfit

2015



 
 
 
 
 
 Tröja: Gina tricot / byxor: Freddy jeans, Aukia
 
 Det börjar verkligen bli dags att putsa kameralinsen märkta jag just, haha. Idag så har jag varit till skolan och skrivit en yrkesprovsplan av kriterier som jag har som mål till praktiken. Det var från klockan 9-12 för min del och sedan påväg till bussen så sken solen så fint.♥ Jag hann fånga några bilder så det ska ni få se sedan!
 
 


1 December

2015



 
Här satt jag imorse med mina mysiga pyjamasbyxor och öppnade fyra chokladkalendrar, jag älskar chokladen som är i kalendrarna, nami! Imorgon ska jag med klassen till skolan och skriva någon yrkesprovsplan till praktiken, jag har gått halva praktiktiden nu så. Jag måste bara säga att jag kan inte hitta några bra låtar mera, det har varit dött i min spotifylista och nu behövs det verkligen några nykomlingar! Några på lager?
 
 
Jag blev så glad när Henrietta frågade om vi skulle gå på bloggbrunch tillsammans på lördag, jag blev jätte taggad till helgen nu och det ska bli så rolig att se vem alla som kommer.