♥♥♥

2015Känns som i går som ni alla var hos mig. Nu är ingenting som förr men att vi alla går igenom det här tillsammans får mig att känna mig närmare mina vänner än någonsin, vi blir som en familj♥ Stay strong allihopa, snälla ♥
 
 
 
 


Vila i frid Anders♥

2015(1999- 2015)
Igår kväll gick min vän bort i en traktorolycka, Anders var hans namn. Sista stunden jag fick med dig var för några dagar sedan i Oravais, som nästan varje fredag så satt vi vid ABC och körde runt med traktorerna. Du var en glad prick med hjärtat på rätt ställe och duktig på det du gillade. Att du har stigit upp bland änglarna har ingen riktigt förstått ännu. Magkänslan säger att du har åkt på en resa och kommer tillbaka om en vecka, men sanningen tränger sönder våra hjärtan och huvudet vill att man ska bearbeta sorgen. Det finns inte ord för hur orättvist livet kan vara, hur kan världen ta ifrån oss vår 15-åriga vän som bara var några dagar ifrån att gå ut grundskolan.
 
Anders Fridlund, du har friden i namnet och vi önskar dig inget mindre. Jag vill säga till alla som stod Anders som närmast och som sörjer för hans bortgång, att ni är inte ensamma. Det är otroligt med människor som sörjer och kände Anders, han var så omtyckt. Inget är sig likt utan dig, dagarna är gråa och dystra. Vi måste finnas här för varandra, det är viktigt att få prata om dethär med någon du litar på för att få lätta på hjärtat. Det här är ofattbart, först 19-åriga Daniel och nu du, hur kan två människor som man känner gå bort på samma vecka. 
 
Det känns fortfarande som att du finns här med oss, jag begriper inte att det jag skriver är sanningen, jag vill så gärna att du ska komma tillbaka till oss. Vi älskar dig Anders, du visste saker om mig som få visste och jag vill så gärna vakna upp ur denna mardröm och krama om dig! Vila i frid, för det är du allt värd underbara människa ♥
 
Känslan när jag får ett samtal om att Anders har blivit en ängel var obegripligt och tårarna forsade fortare än någonsin. Jag sprang ner för internatstrapporna och in till Emelie, det tog inte länge förrän vi tagit oss till Elin och fått en chaufför som körde oss till lycksplatsen 45 km bort. Med varsitt köpt ljus så lade vi det bland alla andra ljusen för Anders, sedan kramade man om kompisarna som var där. Allt var stilla, inte ett litet ljud hördes heller, allting var tyst och ledsamt. Idag så har vi haft krismöte med våra vänner vid Amigo i Oravais och Siben hade gjort en video till minne av Anders. Vi såg videon om och om igen och gråten blev bara värre men vi hade varandra att trösta. Det här är förfärligt, jag önskar att du skulle se hur förkrossade alla är Anders, kom tillbaka! :'( ♥
 
 Sibens video:
                     
 
 
 
 
 


My sunglasses

2015Hälften av mina solglasögon har bara ett skaft och det är riktigt synd. För de råkar vara alla de till vänster, men jag ska köpa ett superlim och limma tillbaka det!  Jag gillar verkligen modellen som de till vänster är, ett par ljusrosa av den skulle vara perfekt! Mina favoriter är nog pilotglasögonen i mitten och båda fake Ray Ban glasögonen. Men jag har nog för många solglasögon, eller? Hur många har ni? :)
 
Btw. Det gick hur bra som helst att färga roten med avfärgning! Ett billigt och bra sätt som rekommenderas nu från mig. Resultatet blev samma färg som resten av mitt hår, det hela började nu se väldigt ljust ut. Nu fattas bara en ordentlig solbränna så är jag nöjd! I österbotten så blir det soligt på TORSDAG.
 
 


Forcefield

2015Har ni hört Redramas nya låt? Jag tycker att den är riktigt bra faktiskt, kul med lite rap ibland ^^.
 
 
                         


I'm back!

2015Det blev kortare bloggpaus än jag trodde men det är väl bra haha. Idag är det söndag och jag tänkte börja med att låta syrran färga min hårrot men eftersom jag är ledig imorgon så gör vi det imorgon istället. Jag hade tänkt göra milliontals slingor i håret men då skulle jag behöva en till färgburk. Denna avfärgningsförpackning var inte så dyr (ca 5 €) så resultatet håller kanske inte lika bra som andra blekningsmetoder gör men det är värt ett försök. Jag kan återkomma med resultatet senare! Men vet ni, jag har tänkt lägga i en brun hårtoning i sommar också för lite variation.
 
Psst! Alexander kommer hit ikväll♥ Jag är dessutom ledig imorgon och sedan har jag bara två skoldagar och sedan sommarlov! Hur härligt var det inte att Måns Zelmerlöv vann Eurovision!? Måns kommer att uppträda i min by 3 km från mig i sommar, cant wait!


Jag behöver en paus...

2015Hej! Nu är snart skolan slut och det betyder att proven tar min tid. Den 28:nde Maj får jag sommarlov och helgen därpå så tar min älskade pojkvän Alexander studenten! Sen är jag ledig en vecka innan arbetet börjar. Visste ni att jag bara jobbar ca 78 % i veckan, vilket innebär att jag har ungefär 3 dagar ledigt i veckan. Då har jag mera tid med bloggen.
 
Min inspiration har gått vilse och just nu känner jag mig bara pressad. Men om några dagar kommer jag tillbaka kan jag lova. Hoppas ni har det bra! 
 
 


Jag valde inte att leva.

2015Det finns något som jag har börjat fundera på oftare och oftare, och det är "varför finns vi?". Vad är egentligen människans uppgift här på jorden? Är vi bara till för att döda djur för att få mat, varför har då djur fått ett liv och kan känna av smärta? Varför ska vissa djur vara försvarslösa, varför ska livet vara orättvist? Är männsikorna till för att hitta en annan männsika som de kan skapa kärlek med och sedan föra vidare generationen, men sen då? Ska det bara fortsätta så? Ska följande generationer också hitta en annan människa att föröka sig med som sedan kan föra vidare generationen igen? Det här får mig att tänka att livets mening lyder såhär
- Hitta en människa som du gillar, så att du kan föra vidare mänskligheten.
 
Vad gör detta för skillnad? LIV är oändligt i siffror, vi kan skapa hur många som helt utan att de tar slut. Vilket innebär att mänskligheten kommer att finnas i oändliga tider, om inte övernaturligheter inträffar. Är människorna menade för att bygga någonting, eller lever vi bara för nöjet? Lever vi bara för att få må bra av lycka? 
 
Alltså VARFÖR FINNS VI, kan ingen svara på dethär? Please feel me bros, but you won't för jag förstår inte heller riktigt vad jag menar, haha. Men ibland måste jag bara få skriva av mig av vad som ligger längst nere i min skalle, det börjar typ trycka uppåt och bara måste få frisk luft, haha you get it? Det kanske bara är jag som funderar på dethär, men jag känner mig värdelös i dethär livet. Jag känner mig helt onödig, men det behöver inte betyda att jag inte ska njuta av livet så länge jag lever. Jag valde inte att leva.
 
 
 
 


Naturen, där trivs jag.

2015 
Idag har jag varit ute i 3 timmar. Har klippt buskar åt mormor, gått och klättrat i skogen med Vicki, studsat på trampolinen och varit ute och cyklat. En nyttig och frisk dag har det varit, resten av dagen så har jag bara sett på one three hill. 
 
Imorgon åker jag med vespan till dagiset klockan 09:30 och gud vad jag har saknat alla barnen! De blev liksom ens kompisar fast utan drama, jag mådde så himla bra. ♥
 
 
 


At The Minute

2015Idag slutade vi klockan 14 och nu är vi lediga till måndag. Ikväll ska jag bara ta det lungt och redigera i bloggen, se på serie och äta Polly godis.
Imorgon ska jag gå till mormor och gräva lite i rabatterna åt henne. 
På fredag så ska jag åka till dagiset som jag var på praktik hos och ge glassen jag aldrig hann ge åt barnen och leka med dem en stund. Jag åker dit 09:30 och sen är jag väl till 15 tiden kanske.
Åminne ihelg med gomsigoos Emma♥
 
Jag gick just ut och fotograferade vädret ATM, jag har aldrig älskat att se grönt förut, men denna vår är amazing! Det har blivit grönt så himla snabbt, även om det regnar en hel del så är det såå värt det!
 
 
 


These hoes ain't loyal

2015 
                             


Marilyn Monroe

2015Inatt så sovde jag hemma med Alexander och på morgonen körde han mig till skolan. Denna vecka så har vi bara 3 skoldagar (finskaprov på onsdag) eftersom det är kristihimmelsfärdsdag på torsdag.  Ni får höra närmare i veckan om vad som händer i helg. 
 
Idag på konst & kultur lektionen, jag har inte ritat ett ansikte på flera år, haha ni får inte se det ena ögat för ögonen blir aldrig jämna haha! Liknar det Marilyn? Även om jag bara ritat med blyertspenna.
 
 
 
 
 
                             


Nytt från Dermoshop

2015Alexander jobbar tillfälligt på Dermoshop i Korsnäs just nu och det betyder att han får 25 % rabatt på alla produkter, därför har jag beställt hem detta. Jag fick en massa "produktprover" på köpet, inte ens hälften finns på bild!
 
Anti-spot concealer - Jag läste att den passar alla hudtoner och att den är täckbar ifall man har en finne eller något. Den innehåller salicsyra som typ "motverkar" uppkommandet av finnar. Ni kan läsa mera om den genom att googla men den var billig- ca 5 €
 
Rengörings gel- Jag använde denhär i lågstadiet och högstadiet men av någon anledning så slutade jag använda den, men nu är den back on track tack vare min bästavän som också har den. Jag rekommenderar! Den gick också på ca 5 €
 
Ursäkta kvaliten eftersom det är telefonbilder...


Molpe paviljong

2015Kl 7 ikväll så åkte jag med Alexander, Carina och Robin iväg till paviljongen i Molpe. Här har det serverats mat, en massa olika tårtor, livemusik och dans. Banden som spelat är Blues Brothers, Jukebox och Tree of Four. Klockan är 23:40 nu och musik och dans är fullt igång ännu.

Imorgon ska vi till Vörå efter att Alexander kommer hem från jobbet. Glöm inte bort morsdag som är imorgon guys!Ny college tröja

2015Love it!


Släktkalas

2015Gokväll! Ikväll så har det varit släktkalas för Alexander och hans mamma, vi har gjort de godaste och snyggast smörgåsarna någonsin, hah! Imorgon ska vi till Molpe paviljongen på underhållning, mat och livemusik. 
 
Har hänt en del denna vecka, jag tror att ni får tolka det genom bilder :).
 
 
 


Grattis Alexander på din 19-årsdag ♥

2015 Äntligen är du 19 år älskling! Snart tar du studenten och blir vuxen. Den tid som jag har spenderat med dig har varit den smartaste och bästa tiden i mitt liv, jag hoppas att vi har en framtid tillsammans! Jag älskar dig över hela mitt hjärta ♥ Istället för att skriva en sidas långt inlägg om hur mycket du betyder för mig så tänker jag ta bussen till dig och berätta det för dig, syns snart! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Perfekt i vår

2015 
Are you ready for the spring
V neck top, €27 / River Island moto jacket, €81 / ONLY white jeans, €41 / Wet Seal flat shoes, €15
 
Har gjort ihop en perfekt vår outfit (enligt mig) och dessa plagg är till förmånligt pris. Jag har redan ett par vita jeans och läder jacka. Ett par vita jeans, svart jacka och svarta ballerinas + en topp i din favorit färg är riktigt snyggt. Diggar stort jackan!


Shoppat presenter

2015Idag har jag gått i staden och shoppat presenter till Alexander och hans mamma som fyller nu på onsdag. Är riktigt nöjd över det som jag hittade ^^. Kan ju tyvärr inte lägga ut det på bloggen men sedan i efter hand så kan jag berätta. Till mig själv så köpte jag en solkräm för 23,90 €. Den ger en jättefin gyllene brun färg och innehåller näringsämnen och vitamin A och E. Den finns att köpa hos Ekosoppi i Vasa.
 
 
 


Glad vappen 2015

2015I torsdags så var jag på fest med Emma och hennes vänner, sedan drog vi till Hoviska. Det var väl en helt kul kväll. Sedan åkte jag till Petalax på natten och dagen efter så åkte jag och Alexander till Vasa efter min internatspackning och sedan vidare till Vörå. Jag såg att det fanns nytt choklad från Marabou och det var hur underbart som helst! 
 
Idag har vi monterat upp trampolinen, kört vespa, lagt honung i ansiktet, sett på barbie osv. En underbar lördag! Imorgon blir det att läsa på matteprov.