7 tips om träning

2013



Har inget bättre för mig så ger lite tips till er som vill börja träna men är för lata. :)
 
1. Träna fler än en gång i veckan
Om du vill " komma in i träningslivet" eller vad man nu kan kalla det, så försök träna 3-4 gånger i veckan. Annars tar det längre tid att märka resultat.
 
2. Drick mycket vatten
Drick mycket vatten, det sägs ska öka ämnesomsättningen.
 
3. Gör något som du gillar
Börja med den träning du gillar. Du kanske vill gå ut och springa, gå, jogga.. eller du kanske vill börja i en sport som t.ex innebandy, eller träna på gym. Allt det där funkar, det gäller bara att hitta den sortens träning som passar DIG, som du orkar gå till.
 
4. Ät mycket kolhydrater
 När man tränar regelbundet, så måste man se till att äta bra med mat. Du får inte äta för lite, för när man bränner massor med kalorier, alltså förbränner mycket, så äter man oftast mycket. De som tränar regelbundet, äter ofta mer än den som inte tränar alls. 
 
 5. Innan du duschar
Innan du går i duschen så kan du göra ex. 10 situps, armhävningar, grodhopp (från golvet upp till taket!). Det behöver inte vara 10, du kan börja med 5 och sedan höja din ribba högre. 
 
6. Träningsapp
Nu minns jag ju inte vad appen heter men det finns en bra tränings app för android mobilerna. Så se om du hittar den via play butiken om du vill.
 
7. Avsluta med en spurt
Om du vill blir snabbare på att springa så avsluta alltid löpningsturen med en spurt. 
 
 
 




Saga

http://komigensaga.blogg.se

Vilka bra tips. Är dock inte så mycket för träning. :(

Svar: tack! Inte jag heller egentligen :)
Natalie Sundsten







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?